Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Kofola koupila sad s jablky. Využije je na výrobu ciderů, džusů a povidel Co jíst 7. 8. 2024
Nemáte chuť vařit? Výběr hotovek nabízí Lidl, Albert i Globus Co jíst 2. 8. 2024
Víkend bude patřit burčáku. První hrozny už jsou sklizené Co jíst 31. 7. 2024
Tesco nabízí ovoce v krabičkách. Proč na jedné straně plasty šetří, na druhé plýtvá? Co jíst 26. 7. 2024
Lidé často netuší, kolik a čeho mají vypít, když sportují v horkém létě Co pít 22. 7. 2024
Albert jako první testuje umělou inteligenci. Měla by šetřit čas pokladním i zákazníkům Co jíst 19. 7. 2024
Jednu vanilkovou, nebo spíš kopeček slaného karamelu? Zmrzliny, co letí v roce 2024 Co jíst 17. 7. 2024
Značka Iceland z Česka nezmizela, dezerty teď prodává i Globus Co jíst 10. 7. 2024
Velké potravinové řetězce klamaly o výši slev. Inspekce jim udělila vysoké pokuty Co jíst 28. 6. 2024
Top mlékárenské výrobky roku: Jogurt s Marlenkou, Niva a Štěchovický nález Co jíst 28. 6. 2024
Před pár lety jsme kupovali bio mléčné výrobky, teď nás zajímá obsah bílkovin Co jíst 28. 6. 2024
Nejlepší chleby roku 2024 vyrábí malé pekárny. Tohle jsou vítězové Co jíst 26. 6. 2024
Kde nakoupit kvalitní a levné jídlo: Můžete hodně ušetřit, a přitom si pořád dost pochutnat Co jíst 21. 6. 2024
Vinea slaví kulatiny. Před 50 lety měla konkurovat kapitalistickým nápojům Co jíst 19. 6. 2024
Snídani z Hiltonu si díky aplikaci můžete dát za třetinu ceny. Obsah balíčku ale bude překvapením Co jíst 14. 6. 2024
Řetězce prozradily, co dělají s rohlíky, které se nepodaří prodat Co jíst 3. 6. 2024
Čím více bílkovin, tím větší svaly a rychlejší hubnutí? To rozhodně neplatí, říká nutriční terapeutka Co jíst 31. 5. 2024
E-shop s potravinami Pennydomu.cz končí, přebírá ho Wolt Co jíst 27. 5. 2024
Jak si konečně zapamatovat, jak se liší probiotika a prebiotika a k čemu jsou dobrá Co jíst 24. 5. 2024
Po padesátce se musí hubnout jinak. Co pomůže, aby člověk v tomto věku nepřibral Co jíst 17. 5. 2024
Nejčastější chyby v návrzích kuchyní. Dejte pozor na pár věcí, které vám ve studiích neřeknou Co jíst 16. 5. 2024
Lagris varuje před vlastní rýží, v deseti šaržích našli velké množství pesticidů Co jíst 15. 5. 2024
Vláda schválila kamery na jatkách. Dění uvnitř ale paradoxně snímat nebudou Co jíst 10. 5. 2024
COOP otevřel na letišti prodejnu s nonstop provozem Co jíst 3. 5. 2024
Nejlepší výrobky z mléka: Ohromily sýry od středoškoláků, zaujal mléčný dezert v divokém obalu Co jíst 3. 5. 2024
Kalorická hodnota příloh se dá snížit, přitom budete mít stále plný talíř a zhubnete Co jíst 24. 4. 2024
Sušené ovoce: spousta vitamínů, ale i kalorií. Některé se dokonce smaží v oleji Co jíst 19. 4. 2024
Balíčky potravin za výhodnou cenu nabízejí další obchody. Sleva je i víc než 50 procent Co jíst 17. 4. 2024
Kofola, Pepsi, Vinea. Různí majitelé, ale teď přišly stejné změny Co pít 10. 4. 2024
Řetězce opět rozšiřují nabídku privátních značek. O vína z Moravy i mléčné výrobky Co jíst 3. 4. 2024
Vynechávají brambory a hubnou. Což ale neznamená, že se po přílohách tloustne Co jíst 3. 4. 2024
Medvědí česnek: Recept na krémovou polévku a další tipy, jak s ním v kuchyni naložit Co jíst 30. 3. 2024
Velikonoční nabídka řetězců: někdo láká na slevu 10 procent, jiný na mazanec za akční cenu Co jíst 27. 3. 2024
Nejsem žádný génius, prostě jsem ty oříšky semlel, říká majitel značky Big Boy Co jíst 18. 3. 2024
Třídění odpadu: Proč celofán nepatří do plastu a papírové kapesníky do papíru Co jíst 15. 3. 2024
Přemek Forejt připravil pro McDonald's dva nové burgery. Voní kouřem a pálí po chilli Co jíst 13. 3. 2024
Proč řetězce neplatí zákazníkům za to, že používají samoobslužné pokladny Co jíst 6. 3. 2024
O tom, kde zaplatíme nákup, rozhoduje délka fronty a čárové kódy Co jíst 6. 3. 2024
Supermoderní Billa a Penny: tyhle obchody mají chladicí boxy, co za vás zavřou dveře, i vlastní elektrárnu Co jíst 1. 3. 2024
Výrobce zmrzlin Magnum a Cornetto sdílí patenty zdarma. Využijí je hlavně konkurenti Co jíst 28. 2. 2024
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).