Hlavní navigace

Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Nálepka Datum vydání Počet názorů
Petr Arenberger o lupénce: Biologická léčba vypne jen správný vypínač. Ostatní světýlka nechá svítit Lupénka (psoriáza) 16. 4. 2021 6
Řetězce mění podobu účtenek. Už nevyblednou a neztratí se řetězce 15. 4. 2021 5
Nemocniční strava: dnes se servíruje i salát z quinoi s tuňákem Dieta 13. 4. 2021 1
Boží hod velikonoční: stůl se prohýbá, nechybí mazanec, nádivka ani jehněčí Velikonoce 4. 4. 2021 -
Bílá sobota: chystá se mazanec, beránek i nádivka Velikonoce 3. 4. 2021 -
Velký pátek: schovejte talíře, vypněte sporáky, čeká nás půst a studená koupel Velikonoce 2. 4. 2021 -
Zelený čtvrtek: jí se všechno zelené, co už příroda nachystala Velikonoce 1. 4. 2021 -
Škaredá středa: na plotně se vaří hrách a v troubě voní jidáše Velikonoce 31. 3. 2021 -
A tady pro paní jednoho beránka bez hlavy Velikonoce 30. 3. 2021 -
Mléčné výrobky zeštíhlely. Řada z nich už nosí nálepku −30 % cukru mléčné výrobky 22. 3. 2021 -
Vloni prodali osm milionů kilových sáčků. Vítejte v továrně na mouku Pernerku mouka 18. 3. 2021 -
Jídelníček školních dětí se změnil: jejich prvním jídlem bývá až oběd. Jak je naučit zase svačit? Svačiny pro děti 15. 3. 2021 1
Bio chléb Pernerka už je v Lidlu. Týdně se jich vyrobí sto tisíc chléb 8. 3. 2021 5
Tohle není burger z masa, to je Vegangrill z hrachu a fazolí Veganství 8. 3. 2021 2
Tesco nově nabízí dorty od cukrářských es, Zlatky Otavové a Josefa Maršálka pečení 5. 3. 2021 -
Teď už je to pouhý boj o přežití, říká o dosud otevřených restauracích šéf svazu obchodu Covid-19 4. 3. 2021 3
Granoly děláme tak, aby to byla láska na první lžičku, říká dvojice z Naše kaše kaše 2. 3. 2021 -
Jak naučit děti pomáhat v kuchyni? Je dobré začít s malými úkoly Albert 26. 2. 2021 -
Majonéza a tatarka bez vajec. Výrobce je nahrazuje svatojánským chlebem Spak 23. 2. 2021 2
Billa zavírá dvě pobočky, další se mají otevírat Billa 22. 2. 2021 1
Moderní luštěniny: když se z čočky stane těstovina luštěniny 19. 2. 2021 -
Filip Sajler končí v pořadu Kluci v akci: Je třeba posunout se dál, říká vaření 15. 2. 2021 -
Lidl nově prodává i vařenou mrkev. Proč? mrkev 15. 2. 2021 5
Madeta má novou sýrárnu, vznikají tu známé značky sýr 11. 2. 2021 1
Chutnají kaprům a budou chutnat i vám. Tygří ořechy ořechy 9. 2. 2021 -
Mlýn Perner: unikát nejen v technologiích. Má vlastní žitný chléb a stánek za miliony mouka 8. 2. 2021 1
Kvůli koronaviru pijeme jak diví. Zastaví nás Suchej únor? Alkoholismus 1. 2. 2021 1
Kitl uvádí na trh Růžový sirup – když se spojí věda a příroda, vznikne unikátní nápoj sirup 1. 2. 2021 -
Novinky mezi olivovými oleji si užijí děti i milovníci řízků olej 28. 1. 2021 -
Kvóty pro české potraviny: novela zákona přinese menší výběr a vyšší ceny potraviny 22. 1. 2021 6
Spak má nový šmak. Přichází na trh s moderními produkty, sází na sklo a kvalitní suroviny Bio 21. 1. 2021 2
Pětina kontrolovaných restaurací podváděla své zákazníky. Jak? falšované potraviny 18. 1. 2021 5
Ledové víno: specialita, kterou můžete archivovat i padesát let víno 14. 1. 2021 -
7 populárních diet očima odborníků. Pro hubnutí je nejlepší racionální stravování Dieta 2. 1. 2021 -
Řetězce šetřily s plastem, úspory jsou ohromné Plast 28. 12. 2020 1
Čím nahradit pudink v krému? Klidně moukou Vánoce 18. 12. 2020 -
Vydrží šlehačka bez ztužovače? Samozřejmě, když víte, čím ho nahradit smetana na šlehání 17. 12. 2020 -
Jsou smetany, ze kterých tuhou šlehačku prostě nevyšleháte smetana 16. 12. 2020 1
Cukroví a klobásy z Facebooku? Proč (ne)kupovat potraviny na sociálních sítích Vánoce 15. 12. 2020 1
Nemáme kapacity na to dělat antigenní testy, říkají praktici Covid-19 14. 12. 2020 3
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).