Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Řetězce letos otevírají nové prodejny jak na běžícím pásu. Máme jejich přehled Co jíst 15. 9. 2023
IKEA má nový hot dog: K masovému a vegetariánskému přibyl ještě jeden Co jíst 15. 9. 2023
Aby vám burčák nevymaloval byt, je třeba dodržet pár zásad při jeho skladování Co pít 13. 9. 2023
Čekankový sirup se hodí i na pečení, nahradí cukr a částečně také tuk. Má přitom málo kalorií Co jíst 12. 9. 2023
Med od Medokomerc obsahoval antibiotikum. Neví se, kde se tam lék vzal Co jíst 31. 8. 2023
Lidl před svými prodejnami zrušil koše. Kam budeme házet odpad? Co jíst 18. 8. 2023
Zapomeňte v horku na ledové nápoje, vsaďte na chilli, ochladí vás mnohem lépe Co jíst 15. 8. 2023
Loni touhle dobou už byl burčák v prodeji. Letos si na něj počkáme Co pít 11. 8. 2023
Inspekce našla v prodeji mleté maso, které obsahovalo místo 50 % hovězího masa jen 13 % Co jíst 4. 8. 2023
Rendlík, hrnec, kastrol. V čem se liší, jak je vybírat a na co je používat Co jíst 2. 8. 2023
Hygienici kontrolovali prodejce zmrzliny: Jak je na tom McDonald’s a malé stánky? Co jíst 28. 7. 2023
Obchody Bezobalu po deseti letech končí. Dohnal je covid Co jíst 21. 7. 2023
Průměrný Čech nakupuje v Lidlu devatenáctkrát za rok, říká mluvčí řetězce, který slaví 20 let v Česku Co jíst 21. 7. 2023
Obsahuje datle, maracuju a kokos, neprávem se tváří jako výrobek z Podkrkonoší Co jíst 20. 7. 2023
Olomoucké tvarůžky musí z obchodů pryč. Znovu kvůli plísni Co jíst 19. 7. 2023
Kontroly v restauracích a stáncích: nepřípustná špína, plíseň a pokuty za milion Co jíst 7. 7. 2023
Řetězce s potravinami prodlužují otevírací dobu. Jeden nastálo, další dočasně Co jíst 23. 6. 2023
Do Kauflandu a Lidlu vracíme PETky a plechovky už tři měsíce. Kvůli slevě to neděláme, tak proč? Co jíst 21. 6. 2023
Třídění odpadu bude snazší. Plasty, kov i nápojové kartony dáme do jedné popelnice Co jíst 16. 6. 2023
Pekařství Paul nabízí domácí obložený chleba i obědy a chystá nové pobočky Co jíst 13. 6. 2023
COOP do konce roku otevře dalších dvacet prodejen s nonstop provozem Nakupujeme 9. 6. 2023
Takových linek je na světě jen dvacet. A my ji máme v Česku. Stojí 50 milionů a třídí lahve Co pít 7. 6. 2023
Lidl prodlužuje otevírací dobu. Někde až do 23 hodin Co jíst 2. 6. 2023
Globus otevřel 16. prodejnu. Má vlastní pekárnu i řeznictví a nejmodernější pult na prodej ryb Co jíst 2. 6. 2023
Za rok darovali už 20 000 porcí jídla. Díky novince jich od zítřka bude mnohem víc Co jíst 31. 5. 2023
Tesco otevřelo věrnostní Online Club. Za registraci nabízí slevu 540 korun Co jíst 26. 5. 2023
Řetězce soutěží o zákazníka. Na jaké slevy a nízké ceny výrobků lákají? Co jíst 25. 5. 2023
Melta změnila recepturu i barvu. A je mnohem jednodušší na přípravu Co pít 22. 5. 2023
Globus po 12 letech otevře novou prodejnu. Víme, kde Co jíst 22. 5. 2023
Potraviny v hodnotě 160 korun prodává Penny za 79 korun. Víme, proč Co jíst 12. 5. 2023
Cenovky v Lidlu se mění. Už nejsou oranžové ani papírové Co jíst 10. 5. 2023
Bisfenol A z plastových nádob a lahví představuje zdravotní riziko, varují vědci Co pít 5. 5. 2023
Coca-Cola má na lahvích neodnímatelná víčka. Lidem se to nelíbí: Je to zhovadilost Co pít 3. 5. 2023
Kombuchu už nemusíte vyrábět doma, výrobce oblíbené limonády začíná prodávat hotovou Co pít 26. 4. 2023
Křen je český ženšen. Nebojte se ho, štiplavost se dá úplně jednoduše snížit Co jíst 20. 4. 2023
Kaufland má online tržiště. Nabízí v něm miliony produktů. Jídlo žádné Co jíst 17. 4. 2023
Lidl důrazně odmítá nařčení Agrární komory: české dodavatele cíleně podporujeme Co jíst 12. 4. 2023
Privátní značky mohou z trhu vytlačit zavedené české výrobky, varuje Agrární komora Co jíst 12. 4. 2023
Šéf drůbežárny: Když jdou vejce zdražit, zdražíme. Je to existenční nutnost Co jíst 5. 4. 2023
Vejce za dvě koruny už nikdy nekoupíte. Cena dále poletí vzhůru Co jíst 3. 4. 2023
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).