Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Čokoládové mince se vyrábějí podobně jako ty kovové Co jíst 1. 12. 2017
Když chcete přestat kouřit na Nový rok, musíte začít teď Nemoci a úrazy 28. 11. 2017
V čem je kozí mléko lepší než kravské? Bio a fair trade 27. 11. 2017
Ve srovnání s loňským rokem se prodej křivé zeleniny zvýšil o 300 % Co jíst 21. 11. 2017
Dita Pichlerová: Jen dvě procenta lidí, kteří zhubnou, si váhu udrží Co jíst 16. 11. 2017
Test: Vyplatí se výroba domácího másla? Co jíst 13. 11. 2017
Uvařte si hustou snídani. Na světě je kuchařka od Naše kaše Co jíst 9. 11. 2017
Tesco pracuje na změně. Chce snížit plýtvání jídlem Co jíst 9. 11. 2017
Máma mele vločky a radí, jak jíst přirozeně bezlepkově Co jíst 7. 11. 2017
Test másel: Proč jsou některá měkčí než dřív Co jíst 3. 11. 2017
Proč nejde dražovat švestka ani drcené ořechy? Co jíst 2. 11. 2017
Jak se vyrábějí oříšky v čokoládě? Máčením ne Co jíst 1. 11. 2017
Podívejte se: Z jakých brambor se stanou české chipsy Co jíst 31. 10. 2017
Tak to prrr, správný vegetarián by tedy banán nejedl Co jíst 30. 10. 2017
Kde mají nejlevnější dýně? Co jíst 27. 10. 2017
Některé plody loupete úplně zbytečně Co jíst 24. 10. 2017
Proč mají chipsy tak nafouklé sáčky? Co jíst 19. 10. 2017
Karolína Kamberská: Striktně se receptu držím, jen když peču Co jíst 19. 10. 2017
Viděla, jak se pěstují banány s obrovským množstvím pesticidů Co jíst 16. 10. 2017
Víte, proč na některých potravinách není uveden výrobce? Co jíst 13. 10. 2017
Stejné obaly, zcela jiné složení potravin. Vyřešme to jednou provždy, hřímá ministr Co jíst 13. 10. 2017
Opět potvrzeno: nadnárodní výrobci potravin dělí zákazníky EU na dvě třídy Co jíst 10. 10. 2017
Rebarbora je většinu roku škodlivá Co jíst 9. 10. 2017
Když těsto na pizzu kyne čtyři dny, je prostě lepší Co jíst 5. 10. 2017
Dřevěné ucho, kožená ruka, papírový nos. Protézy z minulosti Nemoci a úrazy 3. 10. 2017
Vozí k nám banány bez chemie, poznáte je podle nálepky Bio a fair trade 2. 10. 2017
Nechci být kopie Jamieho Olivera, říká Martin Škoda Co jíst 25. 9. 2017
Naše Toustárna: Zaměřujeme se na čerstvé jídlo do stovky Co jíst 19. 9. 2017
Změřte ho, možná trpí poruchou růstového hormonu Nemoci a úrazy 14. 9. 2017
Burčák podraží a nebude všude Co pít 11. 9. 2017
Penilní implantát zvládne erekci raz dva Nemoci a úrazy 8. 9. 2017
Mají Chutnej fast food s pořádnou trávou Co jíst 7. 9. 2017
Jak to včera vypadalo na F.O.O.D. pikniku v Praze? Co jíst 4. 9. 2017
Bačkory na českých školách. Tohle je realita Nemoci a úrazy 1. 9. 2017
Pozor na ovesné vločky: vypadají stejně, ale jsou jiné Co jíst 31. 8. 2017
Čím to, že prodejcům brambory neklíčí? Využívají chemii Co jíst 28. 8. 2017
Banán jako umělecké dílo Co jíst 23. 8. 2017
Výrobci přesnídávek: To, co chce zákazník, není třeba vždy poslouchat Co jíst 22. 8. 2017
Malé brambory: kdysi se zaorávaly, dnes jsou hitem Co jíst 17. 8. 2017
Richard Fuchs: Šéfkuchař by měl být boss i táta zároveň Co jíst 15. 8. 2017
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).