Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Některé plody loupete úplně zbytečně Co jíst 24. 10. 2017 -
Proč mají chipsy tak nafouklé sáčky? Co jíst 19. 10. 2017 -
Karolína Kamberská: Striktně se receptu držím, jen když peču Co jíst 19. 10. 2017 -
Viděla, jak se pěstují banány s obrovským množstvím pesticidů Co jíst 16. 10. 2017 -
Víte, proč na některých potravinách není uveden výrobce? Co jíst 13. 10. 2017 -
Stejné obaly, zcela jiné složení potravin. Vyřešme to jednou provždy, hřímá ministr Co jíst 13. 10. 2017 -
Opět potvrzeno: nadnárodní výrobci potravin dělí zákazníky EU na dvě třídy Co jíst 10. 10. 2017 -
Rebarbora je většinu roku škodlivá Co jíst 9. 10. 2017 -
Když těsto na pizzu kyne čtyři dny, je prostě lepší Co jíst 5. 10. 2017 -
Dřevěné ucho, kožená ruka, papírový nos. Protézy z minulosti Nemoci a úrazy 3. 10. 2017 -
Vozí k nám banány bez chemie, poznáte je podle nálepky Bio a fair trade 2. 10. 2017 -
Nechci být kopie Jamieho Olivera, říká Martin Škoda Co jíst 25. 9. 2017 -
Naše Toustárna: Zaměřujeme se na čerstvé jídlo do stovky Co jíst 19. 9. 2017 -
Změřte ho, možná trpí poruchou růstového hormonu Nemoci a úrazy 14. 9. 2017 -
Burčák podraží a nebude všude Co pít 11. 9. 2017 -
Penilní implantát zvládne erekci raz dva Nemoci a úrazy 8. 9. 2017 -
Mají Chutnej fast food s pořádnou trávou Co jíst 7. 9. 2017 -
Jak to včera vypadalo na F.O.O.D. pikniku v Praze? Co jíst 4. 9. 2017 -
Bačkory na českých školách. Tohle je realita Nemoci a úrazy 1. 9. 2017 -
Pozor na ovesné vločky: vypadají stejně, ale jsou jiné Co jíst 31. 8. 2017 -
Čím to, že prodejcům brambory neklíčí? Využívají chemii Co jíst 28. 8. 2017 -
Banán jako umělecké dílo Co jíst 23. 8. 2017 -
Výrobci přesnídávek: To, co chce zákazník, není třeba vždy poslouchat Co jíst 22. 8. 2017 -
Malé brambory: kdysi se zaorávaly, dnes jsou hitem Co jíst 17. 8. 2017 -
Richard Fuchs: Šéfkuchař by měl být boss i táta zároveň Co jíst 15. 8. 2017 -
Zmrzlina se „šidila“ vždy. Ale jinak Co jíst 10. 8. 2017 -
Honza Hochsteiger: Do italské zmrzliny patří dvacet procent vzduchu Co jíst 8. 8. 2017 -
Metoda, která rozhýbe i líné děti v létě Nemoci a úrazy 7. 8. 2017 -
I drahý olivový olej může být směska Co jíst 31. 7. 2017 -
Jak se vyrábí olivový olej, ten kvalitní Co jíst 31. 7. 2017 -
Je potřeba vrátit bramborám jejich chuť Co jíst 25. 7. 2017 -
Zeleninový salát k obědu? Určitě ne Co jíst 24. 7. 2017 -
15 druhů nádobí, které uvolňují nebezpečný formaldehyd i kadmium Nemoci a úrazy 21. 7. 2017 -
Jsme popelnice Evropy? Ptali jsme se ministra Co jíst 18. 7. 2017 -
Na těchto polích letos vyroste jedenáct milionů salátů Co jíst 12. 7. 2017 -
Smažené hranolky skoro bez tuku? Jde to Co jíst 10. 7. 2017 -
Dá se mozzarella vyrobit doma? Co jíst 29. 6. 2017 -
Taky děláte bramborovou kaši špatně? Co jíst 21. 6. 2017 -
Prague Ice Cream Festival: Metráky zmrzliny na jednom místě. Už v neděli Co jíst 20. 6. 2017 -
Olivové oleje Lozano Červenka vyrábí česko-španělská rodina Co jíst 19. 6. 2017 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).