Hlavní navigace

Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka (např. Evropa 2, Rádio Černá Hora, Frekvence 1) se zabývala nejrůznějšími tématy.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Nálepka Datum vydání Počet názorů
Prasklé koutky: Banalita, nebo příčina vážnější nemoci? kůže 9. 1. 2018 2
Kamu: nejbarevnější kuchařka, která vařila s Jamie Oliverem gastronomie 5. 1. 2018 -
S igelitkami zadarmo je ámen. Kolik kde zaplatíte? nakupování 3. 1. 2018 -
Od ledna hubnu: Tohle je můj plán změn Hubnutí 28. 12. 2017 1
Jak se rodí Bohemia Chips brambory 26. 12. 2017 -
Ne, letos se na Vánoce nepřejím Dieta 22. 12. 2017 1
Nejlevnější a nejdražší vánoční kapři v České republice. Kde je mají? ryba 20. 12. 2017 -
Kapří hranolky a další tipy, jak připravit rybu jinak ryba 16. 12. 2017 -
Tyhle jedlé dárky k Vánocům ještě stihnete vyrobit Vánoce 15. 12. 2017 -
Vánoční cukroví ze zeleniny: Skvělé, vláčné a jemné Vánoce 14. 12. 2017 -
Je Hera pokaždé jiná, nebo se vám to jen zdá? pečení 8. 12. 2017 -
Čím nahradit máslo při pečení cukroví máslo 7. 12. 2017 -
Čím naředit čokoládu na polevu? čokoláda 6. 12. 2017 -
Pečeme cukroví: Jak získat změklé máslo do deseti minut máslo 5. 12. 2017 -
Jak budou mít otevřeno obchody během prosince? Vánoce 1. 12. 2017 -
Čokoládové mince se vyrábějí podobně jako ty kovové čokoláda 1. 12. 2017 -
Když chcete přestat kouřit na Nový rok, musíte začít teď kouření 28. 11. 2017 -
V čem je kozí mléko lepší než kravské? mléko 27. 11. 2017 2
Ve srovnání s loňským rokem se prodej křivé zeleniny zvýšil o 300 % zelenina 21. 11. 2017 3
Dita Pichlerová: Jen dvě procenta lidí, kteří zhubnou, si váhu udrží Hubnutí 16. 11. 2017 -
Test: Vyplatí se výroba domácího másla? máslo 13. 11. 2017 5
Uvařte si hustou snídani. Na světě je kuchařka od Naše kaše Naše kaše 9. 11. 2017 -
Tesco pracuje na změně. Chce snížit plýtvání jídlem potravinová banka 9. 11. 2017 -
Máma mele vločky a radí, jak jíst přirozeně bezlepkově Lepek 7. 11. 2017 -
Test másel: Proč jsou některá měkčí než dřív máslo 3. 11. 2017 5
Proč nejde dražovat švestka ani drcené ořechy? ořechy 2. 11. 2017 -
Jak se vyrábějí oříšky v čokoládě? Máčením ne ořechy 1. 11. 2017 -
Podívejte se: Z jakých brambor se stanou české chipsy brambory 31. 10. 2017 -
Tak to prrr, správný vegetarián by tedy banán nejedl vegetariánství 30. 10. 2017 34
Kde mají nejlevnější dýně? dýně 27. 10. 2017 1
Některé plody loupete úplně zbytečně ovoce 24. 10. 2017 -
Proč mají chipsy tak nafouklé sáčky? chips 19. 10. 2017 3
Karolína Kamberská: Striktně se receptu držím, jen když peču kuchařka 19. 10. 2017 -
Viděla, jak se pěstují banány s obrovským množstvím pesticidů banány 16. 10. 2017 5
Víte, proč na některých potravinách není uveden výrobce? potraviny 13. 10. 2017 -
Stejné obaly, zcela jiné složení potravin. Vyřešme to jednou provždy, hřímá ministr Kvalita potravin 13. 10. 2017 2
Opět potvrzeno: nadnárodní výrobci potravin dělí zákazníky EU na dvě třídy Kvalita potravin 10. 10. 2017 2
Rebarbora je většinu roku škodlivá rebarbora 9. 10. 2017 1
Když těsto na pizzu kyne čtyři dny, je prostě lepší pizza 5. 10. 2017 -
Dřevěné ucho, kožená ruka, papírový nos. Protézy z minulosti 3. 10. 2017 -