Hlavní navigace

Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Nálepka Datum vydání Počet názorů
Herbafabrica – továrna na čerstvé bylinky: rostou bez hlíny jen pod dozorem počítače bylinky 6. 9. 2021 -
Zelenina snadno a rychle – novinka, kterou zvládne připravit každý Zelenina 30. 8. 2021 -
Sladké pečení se zeleninou příjemně překvapí. Využijete červenou řepu, cuketu, mrkev či dýně Zelenina 27. 8. 2021 -
Navštívit nejstarší tržnici v Budapešti je pro každého milovníka jídla povinnost Dobré jídlo: novinky a zajímavosti ze světa potravin 20. 8. 2021 -
Mléčné výrobky bez cukru: čím to, že jsou i tak sladké? mléko 18. 8. 2021 1
Kofola spojila síly se Zemankou, výsledkem jsou krekry a sušenky ze zbytků: Dužinky Dobré jídlo: novinky a zajímavosti ze světa potravin 16. 8. 2021 1
Majitel e-shopu Grizly.cz: Proticovidová opatření nám nahrála. Prodeje zdravých potravin šly raketově nahoru Dobré jídlo: novinky a zajímavosti ze světa potravin 10. 8. 2021 -
Pekárna Eska: Naší největší devizou je kamenná pec na dřevo pekárna 5. 8. 2021 2
Trik: Jak se dostat do manga, abyste ho mohli pohodlně sníst mango 3. 8. 2021 -
Inspektoři radí, nač si dávat pozor při koupi masných výrobků během léta maso 2. 8. 2021 -
Rýžová mouka má jen jediný benefit rýže 23. 7. 2021 8
5 způsobů, jak odpeckovat třešně ovoce 19. 7. 2021 -
Očkování proti covidu-19: nově v obchodním centru a na nádraží. A bez registrace Covid-19 12. 7. 2021 15
Léto je pro pekaře kvasového chleba pohroma Kvásek 9. 7. 2021 -
Jak poznat zralé mango, které nechutná jako tvrdá hruška? mango 2. 7. 2021 1
Kolik jahod si vlastně kupujete v košíku, netuší ani prodejce… jahody 1. 7. 2021 -
Samosběr třešní 2021 začal: Potřebujete vlastní žebřík a koš? ovoce 24. 6. 2021 -
Co je víc, litr, nebo kilo borůvek? Inspekce zatrhla prodej vzduchu borůvky 21. 6. 2021 6
Škola začíná moc brzy a děti chodí spát moc pozdě spánek 18. 6. 2021 -
Pekař z Esky: Z obyčejné mouky upeče chleba každý, my jsme zvolili jinou cestu Chleba 14. 6. 2021 14
Samosběr jahod 2021 konečně začal: Kde už se sbírá? jahody 10. 6. 2021 -
Nová opatření: Vláda zrušila roušky ve školách a povinné testování ve firmách Rouška 7. 6. 2021 -
Po třiceti letech pěstování se dočkali. Lidé přišli rakytníku na chuť rakytník 7. 6. 2021 -
Skyr je hit: přidává se do Lučiny i do zmrzliny Skyr 3. 6. 2021 1
Velký přehled: Co všechno zařídíte ve své zdravotní pojišťovně online Zdravotní pojišťovna 2. 6. 2021 -
Od 1. června si můžete zřídit covid pas. K čemu je a kdo ho může mít? Covid-19 1. 6. 2021 39
3× oves v kelímku. Vypadá jako jogurt, ale je to něco zcela jiného oves 1. 6. 2021 1
Z naklíčených semen vyrábějí lupínky. To nikdo jiný v Česku neumí luštěniny 27. 5. 2021 -
Jak se vyrábí luštěninové těstoviny luštěniny 25. 5. 2021 -
V obchodech se objevila nová vína s puncem exkluzivity nápoj 24. 5. 2021 2
Jak vybrat správný mezizubní kartáček zuby 19. 5. 2021 -
Když jíte konjakové těstoviny, musíte hodně pít těstoviny 18. 5. 2021 -
Semix, výrobce potravin, který přírodě vrací víc, než si bere zdravé jídlo 17. 5. 2021 -
Luštěniny změnily svou tvář. Vaří se pět minut a chutnají jako těstoviny luštěniny 11. 5. 2021 2
Kafe do plastového kelímku? Kdeže. Trendem jsou jedlé obaly obaly potravin 10. 5. 2021 5
Automaty na potraviny: výhra pro zákazníka i prodejce potraviny 10. 5. 2021 1
Luštěninové mouky: jsou bez lepku a nenadýmají mouka 4. 5. 2021 -
Mirka van Gils Slavíková: Mám štěstí, že jsem se za socialismu naučila v kuchyni improvizovat sladkosti 27. 4. 2021 -
Co patří do popelnice na bioodpad? Lidé sem hází igelitky i horší věci vaření 23. 4. 2021 1
Nejoblíbenější bio ovoce a zelenina? Jednoznačně banány Bio 19. 4. 2021 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).