Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Otevřeli jsme pět druhů müsli a porovnali je s tím, co slibují na obale Co jíst 4. 6. 2025
Sýrová omáčka, žervé a Salko vyhrály soutěž o nejlepší výrobek z mléka Co jíst 30. 5. 2025
Obaly oplatek KitKat se mění, přibudou i kompostovatelné kávové kapsle Co jíst 28. 5. 2025
Parmazán není parmazán, hermelín není hermelín. Takhle restaurace šidí zákazníky Co jíst 23. 5. 2025
Proteinová zmrzlina s čočkovou moukou nadchla. Pribináček nezaujal Co jíst 22. 5. 2025
Zálohování PET lahví se prozatím nekoná. Povinné ale stejně brzy bude Co jíst 21. 5. 2025
Retro týden v Lidlu: Co se vyrábí podle původních receptur a co má jen starý obal? Co jíst 19. 5. 2025
Když už smažit, tak na řepkovém oleji spíš než na slunečnicovém. A na sádle, ne na másle Co jíst 16. 5. 2025
Sprite změnil recepturu. Už nebude v zelené láhvi a koupíte ho i bez cukru Co jíst 14. 5. 2025
Díky aplikaci nakoupíte v Costa Coffee a pekařství Paul mnohem levněji Co jíst 13. 5. 2025
Billa, Globus a Kaufland nabízí nové privátky. Vybírat můžete z vín, piv i uzenin Co jíst 9. 5. 2025
Vyrábějí medy v barvách duhy, přitom se obejdou bez chemie Co jíst 5. 5. 2025
Penny dostalo pokutu 17 milionů korun. Vadí způsob, jakým informuje o slevách Co jíst 30. 4. 2025
V prodeji mohou být až 12 let staré barvy na vlasy s obsahem toxické látky Nemoci a úrazy 25. 4. 2025
V Praze se už netřídí barevné a čiré sklo. Všechno patří do jedné popelnice Co jíst 23. 4. 2025
Český chřest už nebude jen bílý a zelený. Můžete si koupit i fialový Co jíst 16. 4. 2025
Stejná cena, méně masa. IKEA už do svého ikonického hot dogu nedává hovězí ani vepřové Co jíst 10. 4. 2025
Vyráběl zmrzliny ze syrečků i chleba, zákazníkům ale stejně nevíc chutná pistáciová Co jíst 9. 4. 2025
Marika z Kitchen Story má rakovinu. Lékaři v Česku už pro ni nemají léčbu, ale nevzdává se Nemoci a úrazy 4. 4. 2025
Rovnání vlasů brazilskou metodou se raději vyhněte, ohrožuje zdraví Nemoci a úrazy 2. 4. 2025
Nutri-Score dostalo stopku. Kontroverzní semafor na potravinách nakonec nebude Co jíst 28. 3. 2025
Lidl testuje scanování, Albert chystá nové prodejny, Kaufland vylepšuje věrnostní klub Co jíst 27. 3. 2025
Kaufland má speciální váhu, která pozná, co vážíte. Vyzkoušeli jsme ji Co jíst 26. 3. 2025
Nejoblíbenějším produktem v McDonald's nejsou ani hranolky, ani hamburger Co jíst 21. 3. 2025
Lidl už zkoušel zaujmout vařenou mrkví a senior týdnem, teď přišel se šunkou na rohlík Co jíst 19. 3. 2025
Na hubnutí dospívajících změna životního stylu nezabírá. Šance je spíše u mladších dětí Co jíst 19. 3. 2025
Paštika do dvaceti minut. Zvládne ji vyrobit každý, recept na játrovou je jednoduchý Co jíst 14. 3. 2025
Nonstop samoobsluhy bez obsluhy už nemá jen COOP, přidalo se Tesco i pekárna na Hradecku Co jíst 12. 3. 2025
Obchodníci: S klecovými vejci skončíme ještě letos. Nereálné, tvrdí drůbežáři Co jíst 12. 3. 2025
I při hubnutí se můžete najíst v restauraci. Poradíme vám, co si dát a kolik toho sníst Co jíst 7. 3. 2025
Desetina restaurací smažila na přepáleném oleji. V Praze, Příbrami, Karviné i Olomouci Co jíst 5. 3. 2025
Tohle drží cenu vajec nahoře. Možná už ale stoupat nebude Co jíst 27. 2. 2025
Globus ztlumí světla i rozhlas a vypne pípání pokladen. Každé úterý od tří do pěti Co jíst 26. 2. 2025
Naučte se vařit luštěniny tak, aby vám konečně začaly chutnat Co jíst 21. 2. 2025
Z čokolády, která stojí 450 korun a obsahuje těstoviny, lidi šílí Co jíst 19. 2. 2025
Kvalita olivových olejů není dobrá: téměř polovina vzorků testem neprošla Co jíst 12. 2. 2025
Svačiny do škol už nebudou děti dostávat od září, ale až od listopadu. Víme proč Co jíst 7. 2. 2025
Než obal od kefíru vyhodíte, vypláchněte ho, radí mlékárna. Končím s tříděním, zlobí se lidé Co pít 6. 2. 2025
Kafe jako z dobré kavárny si uděláte v hotelovém pokoji. Nebo na horském svahu Co pít 5. 2. 2025
Otevírají se první farmářské trhy v letošním roce. Přijďte si opéct buřty na ohni Co jíst 31. 1. 2025
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).