Hlavní navigace

Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka (např. Evropa 2, Rádio Černá Hora, Frekvence 1) se zabývala nejrůznějšími tématy.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Nálepka Datum vydání Počet názorů
Jak se dnes moderně léčí cukrovka a hypoglykémie Hypoglykémie 27. 5. 2019 1
Jsme tvůrci privátních značek, říká šéf Lidlu Reformulace 23. 5. 2019 -
Co dělat, když přetrhnete zakouslé klíště? klíště 20. 5. 2019 1
Já vůbec nevařím, já do toho jenom žvaním, říká přední česká food fotografka Alena Hrbková food styling 20. 5. 2019 -
Život klíštěte: Saje kluk, nebo holka? klíště 17. 5. 2019 1
Dm drogerie doporučovala přidat do koupele silnou žíravinu. Omylem koupel 15. 5. 2019 8
Domácí porod je pro nás extrém, říká lékařka ze záchranky porodní asistentka 14. 5. 2019 3
Jak ochutit salát moderně a rychle, i když to vůbec neumíte salát 9. 5. 2019 -
Za metanolovou aféru bych dnes dal pokutu padesát milionů, říká ředitel inspekce SZPI 6. 5. 2019 -
Šťavnatá kuřecí prsa z grilu? Sous-vide zvládnete i doma gril 2. 5. 2019 -
Proč jsou potraviny bez obalu dražší než s obalem Bez obalu 29. 4. 2019 10
Stravování Čechů se za posledních deset let dost změnilo. K lepšímu Narozeniny 10 let 25. 4. 2019 -
Nebojte se mluvit o hypoglykémii, s přáteli i s lékaři Diabetes 25. 4. 2019 -
Billa peče, až se jí od huby práší. Její reklamu řeší inspekce i televizní rada Billa 23. 4. 2019 7
Metabolická rovnováha je absolutním základem našeho zdraví, říká bioložka Zdravá výživa 21. 4. 2019 -
Jak dostat z vajec natištěné kódy? vejce 18. 4. 2019 -
Chcete otce u porodu? Před třiceti lety by se tomu každý smál, říká primářka porodnice Narozeniny 10 let 18. 4. 2019 3
Proč na mazance děláme křížky? Nejde jen o symboliku mazanec 8. 4. 2019 -
Nesnězeno zachraňuje jídlo z restaurací. Poslední kousky nabízí za nejlepší ceny jídlo 4. 4. 2019 -
Nejkurióznější svačina školáka? Chleba obložený gumovými medvídky děti 28. 3. 2019 -
Kdo málo spí, hodně jí a chřadne neurologie 27. 3. 2019 1
Ze zachráněného ovoce a zeleniny pečou omáčky k masu. A jaké… Titbit 26. 3. 2019 1
Nechce jíst, nebo jí naopak moc? Každé dítě potřebuje jinou svačinu Svačiny pro děti 22. 3. 2019 1
Diabetik může výrazně snížit četnost hypoglykémie Diabetes 21. 3. 2019 -
Cirkulární kavárny – kavárny budoucnosti? kavárna 18. 3. 2019 2
Řetězce se snaží posílit prodej privátních značek potravin řetězce 11. 3. 2019 2
Výhody a nevýhody průmyslově vyráběných potravin. Co převažuje? mléko 7. 3. 2019 5
V Mikyně snídáme klidně celý den, říká majitelka známého libereckého bistra restaurace 4. 3. 2019 -
Naše maso z Modletic: Neblbněte nás, zlobí se lidé na Kaufland kvůli novému logu maso 26. 2. 2019 3
Potravinářský průkaz – povinný a zbytečný bezpečnost potravin 25. 2. 2019 -
Pět hodin tělocviku týdně? O tom neuvažujeme, říká ministerstvo školství cvičení 19. 2. 2019 -
Největší hlouposti nabízené na sv. Valentýna jídlo 14. 2. 2019 -
Proč se u nás vbočený palec operuje technikami z minulého století? hallux valgus 13. 2. 2019 -
Jak se vyznat v nabídce chlebů v obchodě pečení chleba 12. 2. 2019 5
Jak se kdysi mylo nádobí bez jaru kuchyně 11. 2. 2019 1
Punkové cukrářství s čerstvými větrníky a křivými vizitkami cukrárna 5. 2. 2019 2
KFC vyrobilo svíčku s vůní své omáčky. Nešokuje prvně KFC 1. 2. 2019 -
Cukrařina roku 1910: Hodně vajec a nebezpečná kypřidla pečení 29. 1. 2019 -
Oil pulling – cucání oleje bělí zuby. No, to určitě… zubní hygiena 28. 1. 2019 -
Odstraňovat zubní kámen octem nebo MMS může jen blázen zuby 22. 1. 2019 3

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).