Hlavní navigace

Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka (např. Evropa 2, Rádio Černá Hora, Frekvence 1) se zabývala nejrůznějšími tématy.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Nálepka Datum vydání Počet názorů
Speciální vyšetření ukáže, proč se vám mastí vlasy vlasy 24. 5. 2018 -
Jak poznat, že ledový salát není uvnitř hořký salát 23. 5. 2018 1
Radši tu a tam něco nezdravého než příliš mnoho zdravého stravování 22. 5. 2018 2
Vyrábí mošt z těch nejlepších hroznů. Alkohol neobsahuje, zato vitamíny ano mošt 17. 5. 2018 -
Ale paninko, za sto padesát tisíc kuchyň nepořídíte kuchyně 16. 5. 2018 4
Švýcarský Lidl prodává konopí. Bude i v Česku? Lidl 14. 5. 2018 -
S prořezáváním prvních mléčných zoubků pomůže masáž dásní dětské zuby 14. 5. 2018 -
Polévkárny nabízejí oběd pod padesát korun. Stojí to za to? polévka 10. 5. 2018 6
Největší studie o českých dětech: Jsou tlusté, nesportují a nejí zeleninu obezita 7. 5. 2018 -
Změny složení: Vylepšují výrobci potraviny, nebo je šidí? Potravinářská komora ČR 2. 5. 2018 -
Transplantace vlasů: Z výsledku musí mít radost pacient i já, říká lékařka vlasy 27. 4. 2018 1
Albert si na Chodově testuje, co na zákazníky platí Ahold 24. 4. 2018 3
Po ztrátě dolních končetin nemáte automaticky nárok na elektrický vozík nohy 23. 4. 2018 2
Pamlsková vyhláška bude sladší i tučnější. Krok kupředu, nebo zpět? svačina 18. 4. 2018 -
Interspar to v Česku nezvládl. Ahold ho koupil a prosperuje supermarket 10. 4. 2018 2
Česnek podivný: Chutná stejně jako medvědí, ale najdete ho snáz česnek medvědí 6. 4. 2018 -
10 příkladů, jak z nezdravé svačiny udělat zdravou sladkosti 5. 4. 2018 -
Romana Šafránková: Vaří nejlepší marmeládu na světě. Tak trochu náhodou marmeláda 4. 4. 2018 -
Antibiotika v českých vejcích? Je to poplašná zpráva vejce 30. 3. 2018 -
Hřebečská medovina: poklad z tatínkova sešitku med 23. 3. 2018 -
Pěstovat ředkvičku kvůli ředkvičce považuji za blbost, říká michelinský bylinkář bylinky 22. 3. 2018 -
6 druhů rýže: V čem se liší jasmínová a basmati? Která lepí a která se sype? rýže 16. 3. 2018 2
Oleje Bartoš: Naše jméno na obalu je záruka kvality olej 15. 3. 2018 -
Lékaři mají nový lék na rakovinu, hradí ho pojišťovna melanom 8. 3. 2018 1
Kokosový cukr, nebo palmový? Cena je podobná, složení se liší cukr 6. 3. 2018 -
Kuřata grilovaná na ohni, to je bistro Grils gril 28. 2. 2018 2
Test: Kde mají v Praze nejmakovější koláče mák 27. 2. 2018 3
Řecký týden: Proč Lidl nevrátil kříže na kostel? Lidl 19. 2. 2018 5
Markéta Libánská: Místo šéfkuchaře jsem si přirozeně vydobyla gastronomie 19. 2. 2018 -
Jak přežít tři měsíce bez kuchyně vaření 15. 2. 2018 -
Kaufland spustil valentýnskou antikampaň, zákazníci jsou v šoku Kaufland 12. 2. 2018 12
Pastrami: sendvič, kterému podlehl New York, je i v Česku hovězí maso 12. 2. 2018 19
Lékař musí umožnit kopírování vaší zdravotní dokumentace. I zadarmo VZP 9. 2. 2018 -
Jak si přírodně obarvit potraviny? Stačí pár květů byliny 8. 2. 2018 1
Vymýtit dvojí kvalitu potravin nebude snadné. Optimismus není na místě kvalita potravin 5. 2. 2018 4
Restaurace Amunì: Máme pizzu, kterou jinde neseženete. Slow food pizzu pizza 5. 2. 2018 3
Kulinární popel, nová dimenze vaření byliny 1. 2. 2018 -
Limonádová dieta: Trend, který provokuje poruchy příjmu potravy Dieta 30. 1. 2018 -
Kaufland se chlubí hygienickou stanicí, ubrousky v ní ale nedoplňuje Kaufland 26. 1. 2018 -
Jak na stres v práci? Vydýchejte ho jóga 26. 1. 2018 -