Hlavní navigace

Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka (např. Evropa 2, Rádio Černá Hora, Frekvence 1) se zabývala nejrůznějšími tématy.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Nálepka Datum vydání Počet názorů
Josef Maršálek: Jak jsem se dostal k pečení pro britskou královnu cukrář Dnes -
Test: kde mají v sedm večer měkké pečivo? rohlík 16. 8. 2018 1
Kakao, buchty, koláče… Tvoje máma je plná vzpomínek na dětství kavárna 13. 8. 2018 1
Kolik masa obsahuje hot dog z IKEA? Žádné hot dog 9. 8. 2018 5
Valašské frgály: nepovedené koláče, které chutnají božsky koláč 9. 8. 2018 3
Lidé mi do cukrárny chodí kvůli paštice, směje se Katka Antošová cukrárna 7. 8. 2018 -
Koláčkova pekárna přišla o značku kvality a výjimečnosti SZPI 6. 8. 2018 2
Halloumi: sýr na grilování, kterým nahradíte maso sýr 6. 8. 2018 1
Rázová vlna urychlí léčbu a zamezí jizvám úraz 3. 8. 2018 -
Burčák sice bude letos dřív, ale je nesmysl kvůli tomu měnit zákon, říkají vinaři burčák 1. 8. 2018 1
Jsem dospělý a neumím plavat plavání 30. 7. 2018 -
Který sýr se (ne)hodí na grilování sýry 24. 7. 2018 -
Za kvalitním českým mlékem stojí hlavně mlékárny, až poté chovatelé krav mléko 19. 7. 2018 3
Miloš Špitálský: Z malého farmáře v největšího pěstitele v Česku zemědělství 17. 7. 2018 -
Aquafaba: Proč nálev z cizrny vylévat, když z něj můžete mít skvělou majonézu luštěniny 16. 7. 2018 2
Margit Slimáková: Moje kniha je tom, jak se co nejlépe starat o sebe a pohodově žít Margit Slimáková 13. 7. 2018 -
Zlobí? U spousty dětí stačí zlepšit pitný režim, říká odborník na výživu voda 12. 7. 2018 1
Jogurtové smoothie: Novinka s hromadou cukrů smoothie 9. 7. 2018 -
Potravinové banky jsou plné cukrovinek. Konzervy a zubní kartáčky jim chybí potravinová banka 4. 7. 2018 -
Margit Slimáková: Výrobci nezdravých potravin si zákazníky vychovávají už ve školách pamlsková vyhláška 2. 7. 2018 -
Řetězce chtějí bezklecová vejce. Klecové chovy však zůstanou vejce 28. 6. 2018 -
Zubařka z Brna, ke které chcete chodit s celou rodinou zubař 27. 6. 2018 -
Máslo už stojí šedesát korun a jen tak nezlevní máslo 26. 6. 2018 4
Farma Zahrádka: Na začátku jsme ani neuměli podojit kozu, dnes je to rutina kozí mléko 21. 6. 2018 -
Ředkvičky sejí, když se na horách ještě lyžuje zelenina 19. 6. 2018 -
Průzkum: Z bambusového nádobí se uvolňuje formaldehyd a melamin melamin 14. 6. 2018 -
Co všechno patří do guláše guláš 11. 6. 2018 3
Grilování: Majonéza bez vajíčka a další tipy na skvělé dipy grilování 4. 6. 2018 -
Test akrylamidu v jídle ukázal, že EU hledá problém tam, kde není akrylamid 29. 5. 2018 1
Majitel restaurace Etnosvět: Vegetariánem jsem chtěl být půl roku, jsem jím dodnes vegetariánství 28. 5. 2018 -
Speciální vyšetření ukáže, proč se vám mastí vlasy vlasy 24. 5. 2018 -
Jak poznat, že ledový salát není uvnitř hořký salát 23. 5. 2018 1
Radši tu a tam něco nezdravého než příliš mnoho zdravého stravování 22. 5. 2018 2
Vyrábí mošt z těch nejlepších hroznů. Alkohol neobsahuje, zato vitamíny ano mošt 17. 5. 2018 -
Ale paninko, za sto padesát tisíc kuchyň nepořídíte kuchyně 16. 5. 2018 4
Švýcarský Lidl prodává konopí. Bude i v Česku? Lidl 14. 5. 2018 -
S prořezáváním prvních mléčných zoubků pomůže masáž dásní dětské zuby 14. 5. 2018 -
Polévkárny nabízejí oběd pod padesát korun. Stojí to za to? polévka 10. 5. 2018 6
Největší studie o českých dětech: Jsou tlusté, nesportují a nejí zeleninu obezita 7. 5. 2018 -
Změny složení: Vylepšují výrobci potraviny, nebo je šidí? Potravinářská komora ČR 2. 5. 2018 -