Hlavní navigace

Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Nálepka Datum vydání Počet názorů
Pětina kontrolovaných restaurací podváděla své zákazníky. Jak? falšované potraviny Dnes -
Ledové víno: specialita, kterou můžete archivovat i padesát let víno 14. 1. 2021 -
7 populárních diet očima odborníků. Pro hubnutí je nejlepší racionální stravování Dieta 2. 1. 2021 -
Řetězce šetřily s plastem, úspory jsou ohromné Plast 28. 12. 2020 1
Čím nahradit pudink v krému? Klidně moukou Vánoce 18. 12. 2020 -
Vydrží šlehačka bez ztužovače? Samozřejmě, když víte, čím ho nahradit smetana na šlehání 17. 12. 2020 -
Jsou smetany, ze kterých tuhou šlehačku prostě nevyšleháte smetana 16. 12. 2020 1
Cukroví a klobásy z Facebooku? Proč (ne)kupovat potraviny na sociálních sítích Vánoce 15. 12. 2020 1
Nemáme kapacity na to dělat antigenní testy, říkají praktici COVID-19 14. 12. 2020 3
Který cukr do vánočního cukroví? Dobře zvolený druh mu pomůže, nevhodný ho pokazí cukr 13. 12. 2020 -
Na čem péct cukroví? Pečicí papír není jediná možnost cukroví 12. 12. 2020 3
Které ořechy se hodí do vánočního cukroví? V receptu je můžeme i zaměňovat ořechy 8. 12. 2020 -
Hašlerky jsou 100 let na trhu. Proč se anýzové bonbony třikrát přejmenovaly? cukrovinky 7. 12. 2020 1
Nejlepší kakao do cukroví: i na barvě záleží kakao 7. 12. 2020 -
Kypřicí prášek do perníku, nebo raději domácí perníkové koření? kypřicí prášek 3. 12. 2020 -
Dlouhovláska: Pomohli čtyřem stovkám žen, které kvůli nemoci přišly o vlasy alopecia areata 2. 12. 2020 -
Koronavirus změnil naše nákupní zvyklosti i chování supermarketů řetězce 30. 11. 2020 -
Neuvěřitelné knedlíky: dýňové noky ke svíčkové a knedlík k rybě knedlíky 26. 11. 2020 -
Ten, kdo vymyslel Lipánek, by zasloužil metál, říkají v Madetě dezert 24. 11. 2020 7
Nejlepší houskový knedlík je ze starých housek. A kyne vždycky dvakrát vaření 19. 11. 2020 -
Restaurace zavřené, školní jídelny otevřené. Jak to v nich chodí? škola 15. 11. 2020 -
Nejlepší bramborový knedlík: vždycky s vejcem a raději na páře knedlíky 12. 11. 2020 -
Řešení proti plýtvání potravinami? Otestovali jsme silikonové kryty ovoce 9. 11. 2020 3
Velká knedlíková kuchařka: Jak umět knedle hnedle knedlíky 5. 11. 2020 -
Prodejci zapařených jitrniček… Nekupujte potraviny vystavené slunci a prachu uzeniny 2. 11. 2020 -
Život jí dal ve třiceti stopku. Nádor na mozku Onkologie 30. 10. 2020 2
Sójové maso: Jak se může prodávat něco, co neexistuje? soja 27. 10. 2020 6
Evropa rozhodla: Řízek ani steak nemusí být jen z masa vegetariánství 27. 10. 2020 3
Nemléko se muselo přejmenovat, není z mléka. Už žádné ml*čné názvy pro rostlinné výrobky mléko 26. 10. 2020 4
Velká svačinková bichle – almanach pro rodiče, kterým došly nápady svačina 20. 10. 2020 -
V Čechách máme novou turistickou atrakci. Bramboromat brambory 16. 10. 2020 -
Rok 2020 byl pro nás tím nejhorším za posledních padesát let, říká včelař med 12. 10. 2020 -
Cottage: proč v jednom plavou zrnka a ve druhém je hrudka? cottage 9. 10. 2020 -
Za pět let se začne říkat, že ani podestýlkový chov není pro slepice to pravé, myslí si šéfka drůbežářů vejce 1. 10. 2020 1
COOP spustil e-shop potravin. Nic vám ale nedoveze online nákup 29. 9. 2020 1
Štramberské uši, perníkový kornout s divokou historií perník 22. 9. 2020 -
Zákaz klecových chovů v Česku: čekejme více polských vajec a zdražování vejce 21. 9. 2020 -
Uprostřed nedotčené přírody stojí bufet, ve kterém se obsloužíte sami gastronomie 15. 9. 2020 2
Kam se hrabou superpotraviny na jitrocel. Nejen sirup má skvělé účinky jitrocel 3. 9. 2020 -
Uchovejte si nevšední bobuloviny a jablka na zimu: okrasná jablíčka, rakytník i jeřabiny jablka 2. 9. 2020 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).