Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka (např. Evropa 2, Rádio Černá Hora, Frekvence 1) se zabývala nejrůznějšími tématy.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora          

Článek Nálepka Datum vydání Počet názorů
Proč mají chipsy tak nafouklé sáčky? chips Včera -
Karolína Kamberská: Striktně se receptu držím, jen když peču kuchařka Včera -
Viděla, jak se pěstují banány s obrovským množstvím pesticidů banány 16. 10. 2017 4
Víte, proč na některých potravinách není uveden výrobce? potraviny 13. 10. 2017 -
Stejné obaly, zcela jiné složení potravin. Vyřešme to jednou provždy, hřímá ministr kvalita potravin 13. 10. 2017 1
Opět potvrzeno: nadnárodní výrobci potravin dělí zákazníky EU na dvě třídy kvalita potravin 10. 10. 2017 2
Rebarbora je většinu roku škodlivá rebarbora 9. 10. 2017 -
Když těsto na pizzu kyne čtyři dny, je prostě lepší pizza 5. 10. 2017 -
Dřevěné ucho, kožená ruka, papírový nos. Protézy z minulosti 3. 10. 2017 -
Vozí k nám banány bez chemie, poznáte je podle nálepky banány 2. 10. 2017 -
Nechci být kopie Jamieho Olivera, říká Martin Škoda gastronomie 25. 9. 2017 -
Naše Toustárna: Zaměřujeme se na čerstvé jídlo do stovky chleba 19. 9. 2017 -
Změřte ho, možná trpí poruchou růstového hormonu Dítě 14. 9. 2017 2
Burčák podraží a nebude všude burčák 11. 9. 2017 -
Penilní implantát zvládne erekci raz dva sex 8. 9. 2017 3
Mají Chutnej fast food s pořádnou trávou bylinky 7. 9. 2017 1
Jak to včera vypadalo na F.O.O.D. pikniku v Praze? jídlo 4. 9. 2017 -
Bačkory na českých školách. Tohle je realita Dítě 1. 9. 2017 11
Pozor na ovesné vločky: vypadají stejně, ale jsou jiné ovesné vločky 31. 8. 2017 1
Čím to, že prodejcům brambory neklíčí? Využívají chemii brambory 28. 8. 2017 -
Banán jako umělecké dílo banány 23. 8. 2017 -
Výrobci přesnídávek: To, co chce zákazník, není třeba vždy poslouchat Dítě 22. 8. 2017 -
Malé brambory: kdysi se zaorávaly, dnes jsou hitem brambory 17. 8. 2017 -
Richard Fuchs: Šéfkuchař by měl být boss i táta zároveň gastronomie 15. 8. 2017 -
Zmrzlina se „šidila“ vždy. Ale jinak zmrzlina 10. 8. 2017 1
Honza Hochsteiger: Do italské zmrzliny patří dvacet procent vzduchu zmrzlina 8. 8. 2017 -
Metoda, která rozhýbe i líné děti v létě sport 7. 8. 2017 -
I drahý olivový olej může být směska olej 31. 7. 2017 -
Jak se vyrábí olivový olej, ten kvalitní olej 31. 7. 2017 -
Je potřeba vrátit bramborám jejich chuť brambory 25. 7. 2017 1
Zeleninový salát k obědu? Určitě ne Zdravá výživa 24. 7. 2017 1
15 druhů nádobí, které uvolňují nebezpečný formaldehyd i kadmium melamin 21. 7. 2017 3
Jsme popelnice Evropy? Ptali jsme se ministra kvalita potravin 18. 7. 2017 -
Na těchto polích letos vyroste jedenáct milionů salátů salát 12. 7. 2017 -
Smažené hranolky skoro bez tuku? Jde to brambory 10. 7. 2017 -
Dá se mozzarella vyrobit doma? sýr 29. 6. 2017 -
Taky děláte bramborovou kaši špatně? brambory 21. 6. 2017 78
Prague Ice Cream Festival: Metráky zmrzliny na jednom místě. Už v neděli zmrzlina 20. 6. 2017 -
Olivové oleje Lozano Červenka vyrábí česko-španělská rodina olej 19. 6. 2017 2
Proč se v Česku prodává cibule až z Nového Zélandu? cibule 16. 6. 2017 34