Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka (např. Evropa 2, Rádio Černá Hora, Frekvence 1) se zabývala nejrůznějšími tématy.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora          

Článek Nálepka Datum vydání Počet názorů
Jak na moderní svatební menu? Spojte oběd s rautem Svatba Dnes -
Grilování: Jak na to, aby se maso na gril nechytalo? grilování Včera 1
Slaný raut na svatbě: Obejdete se i bez chlebíčků Svatba 23. 5. 2017 -
Chleba se salámem je out. Školním svačinám vévodí hamburger Zdravá výživa 22. 5. 2017 11
Müsli z Janovy pece, láska na první křupnutí snídaně 19. 5. 2017 -
Jaké nemoci musíte hlásit svému zubaři? zuby 16. 5. 2017 3
Svatební dort je třeba objednat i rok dopředu dort 16. 5. 2017 1
Test mozzarell: váží i o třetinu méně sýr 15. 5. 2017 14
Hodně solíte? Nedivte se, že tloustnete sůl 11. 5. 2017 12
Nápoje na svatbě: Vlastní alkohol není žádná výjimka gastronomie 9. 5. 2017 2
François Thuille, kuchař světoběžník, který nejraději sbírá houby na Šumavě gastronomie 4. 5. 2017 -
Pojišťovny se prohnou. Nemocným vyplatí o půl miliardy víc pojišťovna 2. 5. 2017 2
Brixton Balls: bistro, co má koule. Masové koule maso 27. 4. 2017 -
Jediný mlýn v Evropě, který mele bezlepkové bio obiloviny bio 20. 4. 2017 1
Hanka Zemanová: Je dobré o kvalitě jídla něco vědět. Selský rozum už nestačí bio 18. 4. 2017 29
Dříve byla všechna česká vejce bílá, dnes jsou k nesehnání. Proč? vejce 13. 4. 2017 4
Kitchen story: manželé v kuchyni chystají unikátní kuchařku Kitchen story 11. 4. 2017 -
Beránek, nebo zajíc? Velikonoce 11. 4. 2017 2
Masový skandál v Brazílii nemá obdoby. Zkažené maso je i u nás SVS ČR 4. 4. 2017 21
Bazalka, ale i kopřivy a medvědí česnek: Jaké bylinky nabízejí na Velikonoce řetězce byliny 4. 4. 2017 -
Do velikonoční nádivky patří kopřiva, škarda i prasetník byliny 4. 4. 2017 -
Bílá vejce se k nám vozí z Polska i Belgie. Kde je na Velikonoce koupíte a za kolik? vejce 3. 4. 2017 1
Liberec bude mít nové farmářské trhy s prověřenými prodejci Farmářské trhy 31. 3. 2017 -
Zkuste letos chlebíček nebo beránka podle Hanky Zemanové Velikonoce 31. 3. 2017 1
Udělejte si domácí kandovanou kůru ovoce 29. 3. 2017 -
Všestarská cibule: výjimečnost se skrývá pod slupkou cibule 28. 3. 2017 -
Jak to chodí ve školce, kde se děti učí zdravě jíst Svačiny pro děti 27. 3. 2017 -
Dnes začal festival Evolution. Byli jsme se podívat bio potraviny 24. 3. 2017 3
Necháte si ošetřit zubní kanálky „na pojišťovnu“, nebo za své čtyři tisíce? zuby 20. 3. 2017 69
Koláčkova pekárna vyrábí 100% žitný chleba, po kterém baží Češi i Němci chleba 16. 3. 2017 7
Alternativní potraviny táhnou. Co všechno řetězce nabízejí? vegetariánství 15. 3. 2017 7
Martin Hutař: Vizionář, který na česká pole vrátil špaldu bio 13. 3. 2017 2
Jak využít netradiční oleje: Makový, dýňový či lněný olej 9. 3. 2017 3
Kdy díry v sýru znamenají vadu sýr 7. 3. 2017 5
Roman Vaněk: Superpotraviny jsou jen potraviny, často za super ceny Zdravá výživa 3. 3. 2017 6
Proč kozí sýr není žlutý jako ementál? sýr 1. 3. 2017 1
Vaření je odrazem osobnosti, říká michelinský šéfkuchař Cristiano Tomei gastronomie 28. 2. 2017 -
Když vaše „špatná nálada“ trvá déle než čtrnáct dní, jednejte, říká psycholožka Deprese 23. 2. 2017 -
S lahůdkovým droždím těsto nenakyne, jde o ochucovadlo vaření 20. 2. 2017 15
Syřidlo do sýrů se donedávna získávalo velmi nehumánní metodou sýr 16. 2. 2017 40