Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
10 let Sklizena: Bylo to vysilující, ale neměnil bych, říká zakladatel sítě prodejen potravin Bio a fair trade 22. 11. 2021 -
Nestlé začalo vyrábět rostlinného tuňáka. Jmenuje se Vuna Co jíst 18. 11. 2021 -
Šéfkuchař Sapík: Letos upečeme 280 svatomartin­ských hus. Rezervace máme plné Co jíst 11. 11. 2021 -
Tesco online nově vozí potraviny v den nákupu. Zvládne to i do třiceti minut Co jíst 10. 11. 2021 -
Degustace sýrů: čím začít a proč nezapomínat na džem? Co jíst 8. 11. 2021 -
Co zákazník nevidí: maso bourá automat, rozbíječ vzduchu likviduje bubliny v párku Co jíst 4. 11. 2021 -
Bez farmářských trhů by nebylo ani malovýrobců, říká majitel mlékárny Krasolesí Co jíst 1. 11. 2021 -
Slepice už se v klecích chovat nebudou. Ale nově do nich můžeme uvrhnout chobotnice Co jíst 27. 10. 2021 -
Je to 30 let, co u nás otvíraly první supermarkety. Jak se proměnil český maloobchod? Co jíst 26. 10. 2021 -
Když nás ekologie štve: náhrada brček a další nešťastná řešení Co jíst 21. 10. 2021 -
Řetězce začínají využívat digitální cenovky. Počítač sám ohlídá, kdy dát slevu Co jíst 18. 10. 2021 -
Výrobci nápojů se snaží nahrazovat cukr. Se stévií to ještě nevzdali Co jíst 11. 10. 2021 -
Kitl chystá návrat severočeské legendy. Minerální vody Vratislavická kyselka Co pít 7. 10. 2021 -
Kuchařka pro vnučky, kniha, která vás vrátí zpět do chvil strávených s babičkou Co jíst 7. 10. 2021 -
Brněnská nemocnice musí nakupovat krev. Přitom stačí, aby přišli dárci Nemoci a úrazy 6. 10. 2021 -
Jako jediná v Česku peče chleba bez obilí. Vyjde i na pět set korun Co jíst 4. 10. 2021 -
Klecová vejce mizí ze stálé nabídky obchodů. V akci ale zůstávají Co jíst 27. 9. 2021 -
Prodávali burčák, který nemá bublinky. A to se smí? Co pít 21. 9. 2021 -
Kam s použitými injekcemi? Některé lékárny je vezmou, jiné je nechtějí Lékárna 21. 9. 2021 -
Jak to bylo s kovovými úlomky v hořčici Malva Co jíst 20. 9. 2021 -
Česká firma vyrábí sušenky z lógru. Nově je prodává IKEA Bio a fair trade 14. 9. 2021 -
Lidl nově prodává tři kila pěkného ovoce a zeleniny za 25 Kč Co jíst 13. 9. 2021 -
Hezké, ekologické prodejny i obchody zcela bez prodavačů. To je náš směr, říká šéf skupiny COOP Co jíst 10. 9. 2021 -
Herbafabrica – továrna na čerstvé bylinky: rostou bez hlíny jen pod dozorem počítače Co jíst 6. 9. 2021 -
Zelenina snadno a rychle – novinka, kterou zvládne připravit každý Co jíst 30. 8. 2021 -
Sladké pečení se zeleninou příjemně překvapí. Využijete červenou řepu, cuketu, mrkev či dýně Co jíst 27. 8. 2021 -
Navštívit nejstarší tržnici v Budapešti je pro každého milovníka jídla povinnost Co jíst 20. 8. 2021 -
Mléčné výrobky bez cukru: čím to, že jsou i tak sladké? Co jíst 18. 8. 2021 -
Kofola spojila síly se Zemankou, výsledkem jsou krekry a sušenky ze zbytků: Dužinky Co jíst 16. 8. 2021 -
Majitel e-shopu Grizly.cz: Proticovidová opatření nám nahrála. Prodeje zdravých potravin šly raketově nahoru Co jíst 10. 8. 2021 -
Pekárna Eska: Naší největší devizou je kamenná pec na dřevo Co jíst 5. 8. 2021 -
Trik: Jak se dostat do manga, abyste ho mohli pohodlně sníst Co jíst 3. 8. 2021 -
Inspektoři radí, nač si dávat pozor při koupi masných výrobků během léta Co jíst 2. 8. 2021 -
Rýžová mouka má jen jediný benefit Co jíst 23. 7. 2021 -
5 způsobů, jak odpeckovat třešně Co jíst 19. 7. 2021 -
Očkování proti covidu-19: nově v obchodním centru a na nádraží. A bez registrace Nemoci a úrazy 12. 7. 2021 -
Léto je pro pekaře kvasového chleba pohroma Co jíst 9. 7. 2021 -
Jak poznat zralé mango, které nechutná jako tvrdá hruška? Co jíst 2. 7. 2021 -
Kolik jahod si vlastně kupujete v košíku, netuší ani prodejce… Co jíst 1. 7. 2021 -
Samosběr třešní 2021 začal: Potřebujete vlastní žebřík a koš? Co jíst 24. 6. 2021 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).