Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Jak naučit děti pomáhat v kuchyni? Je dobré začít s malými úkoly Co jíst 26. 2. 2021 -
Majonéza a tatarka bez vajec. Výrobce je nahrazuje svatojánským chlebem Co jíst 23. 2. 2021 -
Billa zavírá dvě pobočky, další se mají otevírat Co jíst 22. 2. 2021 -
Moderní luštěniny: když se z čočky stane těstovina Co jíst 19. 2. 2021 -
Filip Sajler končí v pořadu Kluci v akci: Je třeba posunout se dál, říká Co jíst 15. 2. 2021 -
Lidl nově prodává i vařenou mrkev. Proč? Co jíst 15. 2. 2021 -
Madeta má novou sýrárnu, vznikají tu známé značky Co jíst 11. 2. 2021 -
Chutnají kaprům a budou chutnat i vám. Tygří ořechy Co jíst 9. 2. 2021 -
Mlýn Perner: unikát nejen v technologiích. Má vlastní žitný chléb a stánek za miliony Bio a fair trade 8. 2. 2021 -
Kvůli koronaviru pijeme jak diví. Zastaví nás Suchej únor? Co pít 1. 2. 2021 -
Kitl uvádí na trh Růžový sirup – když se spojí věda a příroda, vznikne unikátní nápoj Co pít 1. 2. 2021 -
Novinky mezi olivovými oleji si užijí děti i milovníci řízků Co jíst 28. 1. 2021 -
Kvóty pro české potraviny: novela zákona přinese menší výběr a vyšší ceny Co jíst 22. 1. 2021 -
Spak má nový šmak. Přichází na trh s moderními produkty, sází na sklo a kvalitní suroviny Bio a fair trade 21. 1. 2021 -
Pětina kontrolovaných restaurací podváděla své zákazníky. Jak? Co jíst 18. 1. 2021 -
Ledové víno: specialita, kterou můžete archivovat i padesát let Co pít 14. 1. 2021 -
7 populárních diet očima odborníků. Pro hubnutí je nejlepší racionální stravování Co jíst 2. 1. 2021 -
Řetězce šetřily s plastem, úspory jsou ohromné Co jíst 28. 12. 2020 -
Čím nahradit pudink v krému? Klidně moukou Co jíst 18. 12. 2020 -
Vydrží šlehačka bez ztužovače? Samozřejmě, když víte, čím ho nahradit Co jíst 17. 12. 2020 -
Jsou smetany, ze kterých tuhou šlehačku prostě nevyšleháte Co pít 16. 12. 2020 -
Cukroví a klobásy z Facebooku? Proč (ne)kupovat potraviny na sociálních sítích Co jíst 15. 12. 2020 -
Nemáme kapacity na to dělat antigenní testy, říkají praktici Nemoci a úrazy 14. 12. 2020 -
Který cukr do vánočního cukroví? Dobře zvolený druh mu pomůže, nevhodný ho pokazí Co jíst 13. 12. 2020 -
Na čem péct cukroví? Pečicí papír není jediná možnost Co jíst 12. 12. 2020 -
Které ořechy se hodí do vánočního cukroví? V receptu je můžeme i zaměňovat Co jíst 8. 12. 2020 -
Hašlerky jsou 100 let na trhu. Proč se anýzové bonbony třikrát přejmenovaly? Co jíst 7. 12. 2020 -
Nejlepší kakao do cukroví: i na barvě záleží Co jíst 7. 12. 2020 -
Kypřicí prášek do perníku, nebo raději domácí perníkové koření? Co jíst 3. 12. 2020 -
Dlouhovláska: Pomohli čtyřem stovkám žen, které kvůli nemoci přišly o vlasy Nemoci a úrazy 2. 12. 2020 -
Koronavirus změnil naše nákupní zvyklosti i chování supermarketů Co jíst 30. 11. 2020 -
Neuvěřitelné knedlíky: dýňové noky ke svíčkové a knedlík k rybě Co jíst 26. 11. 2020 -
Ten, kdo vymyslel Lipánek, by zasloužil metál, říkají v Madetě Co jíst 24. 11. 2020 -
Nejlepší houskový knedlík je ze starých housek. A kyne vždycky dvakrát Co jíst 19. 11. 2020 -
Restaurace zavřené, školní jídelny otevřené. Jak to v nich chodí? Co jíst 15. 11. 2020 -
Nejlepší bramborový knedlík: vždycky s vejcem a raději na páře Co jíst 12. 11. 2020 -
Řešení proti plýtvání potravinami? Otestovali jsme silikonové kryty Co jíst 9. 11. 2020 -
Velká knedlíková kuchařka: Jak umět knedle hnedle Co jíst 5. 11. 2020 -
Prodejci zapařených jitrniček… Nekupujte potraviny vystavené slunci a prachu Co jíst 2. 11. 2020 -
Život jí dal ve třiceti stopku. Nádor na mozku Nemoci a úrazy 30. 10. 2020 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).