Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Nemocniční strava: dnes se servíruje i salát z quinoi s tuňákem Co jíst 13. 4. 2021
Boží hod velikonoční: stůl se prohýbá, nechybí mazanec, nádivka ani jehněčí Co jíst 4. 4. 2021
Bílá sobota: chystá se mazanec, beránek i nádivka Co jíst 3. 4. 2021
Velký pátek: schovejte talíře, vypněte sporáky, čeká nás půst a studená koupel Alternativní medicína 2. 4. 2021
Zelený čtvrtek: jí se všechno zelené, co už příroda nachystala Co jíst 1. 4. 2021
Škaredá středa: na plotně se vaří hrách a v troubě voní jidáše Co jíst 31. 3. 2021
A tady pro paní jednoho beránka bez hlavy Co jíst 30. 3. 2021
Mléčné výrobky zeštíhlely. Řada z nich už nosí nálepku −30 % cukru Co jíst 22. 3. 2021
Vloni prodali osm milionů kilových sáčků. Vítejte v továrně na mouku Pernerku Co jíst 18. 3. 2021
Jídelníček školních dětí se změnil: jejich prvním jídlem bývá až oběd. Jak je naučit zase svačit? Co jíst 15. 3. 2021
Bio chléb Pernerka už je v Lidlu. Týdně se jich vyrobí sto tisíc Co jíst 8. 3. 2021
Tohle není burger z masa, to je Vegangrill z hrachu a fazolí Co jíst 8. 3. 2021
Tesco nově nabízí dorty od cukrářských es, Zlatky Otavové a Josefa Maršálka Co jíst 5. 3. 2021
Teď už je to pouhý boj o přežití, říká o dosud otevřených restauracích šéf svazu obchodu Co jíst 4. 3. 2021
Granoly děláme tak, aby to byla láska na první lžičku, říká dvojice z Naše kaše Co jíst 2. 3. 2021
Jak naučit děti pomáhat v kuchyni? Je dobré začít s malými úkoly Co jíst 26. 2. 2021
Majonéza a tatarka bez vajec. Výrobce je nahrazuje svatojánským chlebem Co jíst 23. 2. 2021
Billa zavírá dvě pobočky, další se mají otevírat Co jíst 22. 2. 2021
Moderní luštěniny: když se z čočky stane těstovina Co jíst 19. 2. 2021
Filip Sajler končí v pořadu Kluci v akci: Je třeba posunout se dál, říká Co jíst 15. 2. 2021
Lidl nově prodává i vařenou mrkev. Proč? Co jíst 15. 2. 2021
Madeta má novou sýrárnu, vznikají tu známé značky Co jíst 11. 2. 2021
Chutnají kaprům a budou chutnat i vám. Tygří ořechy Co jíst 9. 2. 2021
Mlýn Perner: unikát nejen v technologiích. Má vlastní žitný chléb a stánek za miliony Bio a fair trade 8. 2. 2021
Kvůli koronaviru pijeme jak diví. Zastaví nás Suchej únor? Co pít 1. 2. 2021
Kitl uvádí na trh Růžový sirup – když se spojí věda a příroda, vznikne unikátní nápoj Co pít 1. 2. 2021
Novinky mezi olivovými oleji si užijí děti i milovníci řízků Co jíst 28. 1. 2021
Kvóty pro české potraviny: novela zákona přinese menší výběr a vyšší ceny Co jíst 22. 1. 2021
Spak má nový šmak. Přichází na trh s moderními produkty, sází na sklo a kvalitní suroviny Bio a fair trade 21. 1. 2021
Pětina kontrolovaných restaurací podváděla své zákazníky. Jak? Co jíst 18. 1. 2021
Ledové víno: specialita, kterou můžete archivovat i padesát let Co pít 14. 1. 2021
7 populárních diet očima odborníků. Pro hubnutí je nejlepší racionální stravování Co jíst 2. 1. 2021
Řetězce šetřily s plastem, úspory jsou ohromné Co jíst 28. 12. 2020
Čím nahradit pudink v krému? Klidně moukou Co jíst 18. 12. 2020
Vydrží šlehačka bez ztužovače? Samozřejmě, když víte, čím ho nahradit Co jíst 17. 12. 2020
Jsou smetany, ze kterých tuhou šlehačku prostě nevyšleháte Co pít 16. 12. 2020
Cukroví a klobásy z Facebooku? Proč (ne)kupovat potraviny na sociálních sítích Co jíst 15. 12. 2020
Nemáme kapacity na to dělat antigenní testy, říkají praktici Nemoci a úrazy 14. 12. 2020
Který cukr do vánočního cukroví? Dobře zvolený druh mu pomůže, nevhodný ho pokazí Co jíst 13. 12. 2020
Na čem péct cukroví? Pečicí papír není jediná možnost Co jíst 12. 12. 2020
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).