Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
3× oves v kelímku. Vypadá jako jogurt, ale je to něco zcela jiného Co jíst 1. 6. 2021
Z naklíčených semen vyrábějí lupínky. To nikdo jiný v Česku neumí Co jíst 27. 5. 2021
Jak se vyrábí luštěninové těstoviny Co jíst 25. 5. 2021
V obchodech se objevila nová vína s puncem exkluzivity Co pít 24. 5. 2021
Jak vybrat správný mezizubní kartáček Nemoci a úrazy 19. 5. 2021
Když jíte konjakové těstoviny, musíte hodně pít Co jíst 18. 5. 2021
Semix, výrobce potravin, který přírodě vrací víc, než si bere Bio a fair trade 17. 5. 2021
Luštěniny změnily svou tvář. Vaří se pět minut a chutnají jako těstoviny Co jíst 11. 5. 2021
Kafe do plastového kelímku? Kdeže. Trendem jsou jedlé obaly Co jíst 10. 5. 2021
Automaty na potraviny: výhra pro zákazníka i prodejce Co jíst 10. 5. 2021
Luštěninové mouky: jsou bez lepku a nenadýmají Co jíst 4. 5. 2021
Mirka van Gils Slavíková: Mám štěstí, že jsem se za socialismu naučila v kuchyni improvizovat Co jíst 27. 4. 2021
Co patří do popelnice na bioodpad? Lidé sem hází igelitky i horší věci Co jíst 23. 4. 2021
Nejoblíbenější bio ovoce a zelenina? Jednoznačně banány Co jíst 19. 4. 2021
Petr Arenberger o lupénce: Biologická léčba vypne jen správný vypínač. Ostatní světýlka nechá svítit Nemoci a úrazy 16. 4. 2021
Řetězce mění podobu účtenek. Už nevyblednou a neztratí se Co jíst 15. 4. 2021
Nemocniční strava: dnes se servíruje i salát z quinoi s tuňákem Co jíst 13. 4. 2021
Boží hod velikonoční: stůl se prohýbá, nechybí mazanec, nádivka ani jehněčí Co jíst 4. 4. 2021
Bílá sobota: chystá se mazanec, beránek i nádivka Co jíst 3. 4. 2021
Velký pátek: schovejte talíře, vypněte sporáky, čeká nás půst a studená koupel Alternativní medicína 2. 4. 2021
Zelený čtvrtek: jí se všechno zelené, co už příroda nachystala Co jíst 1. 4. 2021
Škaredá středa: na plotně se vaří hrách a v troubě voní jidáše Co jíst 31. 3. 2021
A tady pro paní jednoho beránka bez hlavy Co jíst 30. 3. 2021
Mléčné výrobky zeštíhlely. Řada z nich už nosí nálepku −30 % cukru Co jíst 22. 3. 2021
Vloni prodali osm milionů kilových sáčků. Vítejte v továrně na mouku Pernerku Co jíst 18. 3. 2021
Jídelníček školních dětí se změnil: jejich prvním jídlem bývá až oběd. Jak je naučit zase svačit? Co jíst 15. 3. 2021
Bio chléb Pernerka už je v Lidlu. Týdně se jich vyrobí sto tisíc Co jíst 8. 3. 2021
Tohle není burger z masa, to je Vegangrill z hrachu a fazolí Co jíst 8. 3. 2021
Tesco nově nabízí dorty od cukrářských es, Zlatky Otavové a Josefa Maršálka Co jíst 5. 3. 2021
Teď už je to pouhý boj o přežití, říká o dosud otevřených restauracích šéf svazu obchodu Co jíst 4. 3. 2021
Granoly děláme tak, aby to byla láska na první lžičku, říká dvojice z Naše kaše Co jíst 2. 3. 2021
Jak naučit děti pomáhat v kuchyni? Je dobré začít s malými úkoly Co jíst 26. 2. 2021
Majonéza a tatarka bez vajec. Výrobce je nahrazuje svatojánským chlebem Co jíst 23. 2. 2021
Billa zavírá dvě pobočky, další se mají otevírat Co jíst 22. 2. 2021
Moderní luštěniny: když se z čočky stane těstovina Co jíst 19. 2. 2021
Filip Sajler končí v pořadu Kluci v akci: Je třeba posunout se dál, říká Co jíst 15. 2. 2021
Lidl nově prodává i vařenou mrkev. Proč? Co jíst 15. 2. 2021
Madeta má novou sýrárnu, vznikají tu známé značky Co jíst 11. 2. 2021
Chutnají kaprům a budou chutnat i vám. Tygří ořechy Co jíst 9. 2. 2021
Mlýn Perner: unikát nejen v technologiích. Má vlastní žitný chléb a stánek za miliony Bio a fair trade 8. 2. 2021
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).