Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Sójové maso: Jak se může prodávat něco, co neexistuje? Co jíst 27. 10. 2020 -
Evropa rozhodla: Řízek ani steak nemusí být jen z masa Co jíst 27. 10. 2020 -
Nemléko se muselo přejmenovat, není z mléka. Už žádné ml*čné názvy pro rostlinné výrobky Co pít 26. 10. 2020 -
Velká svačinková bichle – almanach pro rodiče, kterým došly nápady Co jíst 20. 10. 2020 -
V Čechách máme novou turistickou atrakci. Bramboromat Co jíst 16. 10. 2020 -
Rok 2020 byl pro nás tím nejhorším za posledních padesát let, říká včelař Co jíst 12. 10. 2020 -
Cottage: proč v jednom plavou zrnka a ve druhém je hrudka? Co jíst 9. 10. 2020 -
Za pět let se začne říkat, že ani podestýlkový chov není pro slepice to pravé, myslí si šéfka drůbežářů Co jíst 1. 10. 2020 -
COOP spustil e-shop potravin. Nic vám ale nedoveze Co jíst 29. 9. 2020 -
Štramberské uši, perníkový kornout s divokou historií Co jíst 22. 9. 2020 -
Zákaz klecových chovů v Česku: čekejme více polských vajec a zdražování Co jíst 21. 9. 2020 -
Uprostřed nedotčené přírody stojí bufet, ve kterém se obsloužíte sami Co jíst 15. 9. 2020 -
Kam se hrabou superpotraviny na jitrocel. Nejen sirup má skvělé účinky Alternativní medicína 3. 9. 2020 -
Uchovejte si nevšední bobuloviny a jablka na zimu: okrasná jablíčka, rakytník i jeřabiny Co jíst 2. 9. 2020 -
V lékárně zdobené zlatem prodávali prášek z jednorožce Lékárna 31. 8. 2020 -
Otto Wichterle: Své první kontaktní čočky vyrobil na stavebnici Merkur Nemoci a úrazy 18. 8. 2020 -
7 druhů jedlých semínek, která nasbíráme podél cesty Alternativní medicína 11. 8. 2020 -
Až jednou budu chtít zhubnout, vytáhnu barevné talíře Co jíst 6. 2. 2020 -
S menstruací za zábavou? Proč ne, stačí vědět, nač si dát pozor Nemoci a úrazy 3. 2. 2020 -
Pěstitel biozeleniny: Bio kupují tři druhy zákazníků Bio a fair trade 28. 1. 2020 -
Sýrové fondue: základní recept vychází ze švýcarské tradice Co jíst 14. 1. 2020 -
Zájem o biopotraviny se zvyšuje až o stovky procent Bio a fair trade 9. 1. 2020 -
Rakletování: tavení sýrů, kterému přijdete na chuť Co jíst 30. 12. 2019 -
Přetrhnuté vazy v koleni u ženy vyústily v panické ataky Alternativní medicína 27. 12. 2019 -
Poslanci navrhli úplný zákaz klecových chovů slepic Co jíst 18. 12. 2019 -
Nejdůležitější věc u bramborového salátu Co jíst 18. 12. 2019 -
Zdravé cukroví, co nevypadá zdravě a chutná Co jíst 16. 12. 2019 -
Letos už vánočku nespálím Co jíst 13. 12. 2019 -
Když zachraňuješ život, zpívej si Rolničky Nemoci a úrazy 11. 12. 2019 -
Otevírací doba na Vánoce 2019 Co jíst 6. 12. 2019 -
Ořechy do cukroví. Jak poznat ty dobré, když skrz skořápku nevidíme Co jíst 4. 12. 2019 -
V jídelně školákům nechutná: Vina rodičů, nebo kuchařek bez invence? Co jíst 3. 12. 2019 -
Jak snadno umýt použité formičky Co jíst 2. 12. 2019 -
5 znaků, které dědíme po otci Nemoci a úrazy 25. 11. 2019 -
Nový typ diety, která pozná, co vám v jídle vadí Co jíst 21. 11. 2019 -
Proč nekupovat mletý mák? Co jíst 20. 11. 2019 -
Koza na obalu neznamená, že jde o kozí sýr Co jíst 15. 11. 2019 -
Bezmasé burgery očima masožroutů i vegetariánů. Proč je (ne)jedí? Co jíst 14. 11. 2019 -
Jen s ním třásla, když hodně plakalo. Teď dítě nedýchá Nemoci a úrazy 13. 11. 2019 -
Jídla našeho dětství: názory odborníků překvapí Co jíst 12. 11. 2019 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).