Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Sladké pečení se zeleninou příjemně překvapí. Využijete červenou řepu, cuketu, mrkev či dýně Co jíst 27. 8. 2021
Navštívit nejstarší tržnici v Budapešti je pro každého milovníka jídla povinnost Co jíst 20. 8. 2021
Mléčné výrobky bez cukru: čím to, že jsou i tak sladké? Co jíst 18. 8. 2021
Kofola spojila síly se Zemankou, výsledkem jsou krekry a sušenky ze zbytků: Dužinky Co jíst 16. 8. 2021
Majitel e-shopu Grizly.cz: Proticovidová opatření nám nahrála. Prodeje zdravých potravin šly raketově nahoru Co jíst 10. 8. 2021
Pekárna Eska: Naší největší devizou je kamenná pec na dřevo Co jíst 5. 8. 2021
Trik: Jak se dostat do manga, abyste ho mohli pohodlně sníst Co jíst 3. 8. 2021
Inspektoři radí, nač si dávat pozor při koupi masných výrobků během léta Co jíst 2. 8. 2021
Rýžová mouka má jen jediný benefit Co jíst 23. 7. 2021
5 způsobů, jak odpeckovat třešně Co jíst 19. 7. 2021
Očkování proti covidu-19: nově v obchodním centru a na nádraží. A bez registrace Nemoci a úrazy 12. 7. 2021
Léto je pro pekaře kvasového chleba pohroma Co jíst 9. 7. 2021
Jak poznat zralé mango, které nechutná jako tvrdá hruška? Co jíst 2. 7. 2021
Kolik jahod si vlastně kupujete v košíku, netuší ani prodejce… Co jíst 1. 7. 2021
Samosběr třešní 2021 začal: Potřebujete vlastní žebřík a koš? Co jíst 24. 6. 2021
Co je víc, litr, nebo kilo borůvek? Inspekce zatrhla prodej vzduchu Co jíst 21. 6. 2021
Škola začíná moc brzy a děti chodí spát moc pozdě Nemoci a úrazy 18. 6. 2021
Pekař z Esky: Z obyčejné mouky upeče chleba každý, my jsme zvolili jinou cestu Co jíst 14. 6. 2021
Samosběr jahod 2021 konečně začal: Kde už se sbírá? Co jíst 10. 6. 2021
Nová opatření: Vláda zrušila roušky ve školách a povinné testování ve firmách Nemoci a úrazy 7. 6. 2021
Po třiceti letech pěstování se dočkali. Lidé přišli rakytníku na chuť Alternativní medicína 7. 6. 2021
Skyr je hit: přidává se do Lučiny i do zmrzliny Co jíst 3. 6. 2021
Velký přehled: Co všechno zařídíte ve své zdravotní pojišťovně online Co jíst 2. 6. 2021
Od 1. června si můžete zřídit covid pas. K čemu je a kdo ho může mít? Nemoci a úrazy 1. 6. 2021
3× oves v kelímku. Vypadá jako jogurt, ale je to něco zcela jiného Co jíst 1. 6. 2021
Z naklíčených semen vyrábějí lupínky. To nikdo jiný v Česku neumí Co jíst 27. 5. 2021
Jak se vyrábí luštěninové těstoviny Co jíst 25. 5. 2021
V obchodech se objevila nová vína s puncem exkluzivity Co pít 24. 5. 2021
Jak vybrat správný mezizubní kartáček Nemoci a úrazy 19. 5. 2021
Když jíte konjakové těstoviny, musíte hodně pít Co jíst 18. 5. 2021
Semix, výrobce potravin, který přírodě vrací víc, než si bere Bio a fair trade 17. 5. 2021
Luštěniny změnily svou tvář. Vaří se pět minut a chutnají jako těstoviny Co jíst 11. 5. 2021
Kafe do plastového kelímku? Kdeže. Trendem jsou jedlé obaly Co jíst 10. 5. 2021
Automaty na potraviny: výhra pro zákazníka i prodejce Co jíst 10. 5. 2021
Luštěninové mouky: jsou bez lepku a nenadýmají Co jíst 4. 5. 2021
Mirka van Gils Slavíková: Mám štěstí, že jsem se za socialismu naučila v kuchyni improvizovat Co jíst 27. 4. 2021
Co patří do popelnice na bioodpad? Lidé sem hází igelitky i horší věci Co jíst 23. 4. 2021
Nejoblíbenější bio ovoce a zelenina? Jednoznačně banány Co jíst 19. 4. 2021
Petr Arenberger o lupénce: Biologická léčba vypne jen správný vypínač. Ostatní světýlka nechá svítit Nemoci a úrazy 16. 4. 2021
Řetězce mění podobu účtenek. Už nevyblednou a neztratí se Co jíst 15. 4. 2021
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).