Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Co je víc, litr, nebo kilo borůvek? Inspekce zatrhla prodej vzduchu Co jíst 21. 6. 2021 -
Škola začíná moc brzy a děti chodí spát moc pozdě Nemoci a úrazy 18. 6. 2021 -
Pekař z Esky: Z obyčejné mouky upeče chleba každý, my jsme zvolili jinou cestu Co jíst 14. 6. 2021 -
Samosběr jahod 2021 konečně začal: Kde už se sbírá? Co jíst 10. 6. 2021 -
Nová opatření: Vláda zrušila roušky ve školách a povinné testování ve firmách Nemoci a úrazy 7. 6. 2021 -
Po třiceti letech pěstování se dočkali. Lidé přišli rakytníku na chuť Alternativní medicína 7. 6. 2021 -
Skyr je hit: přidává se do Lučiny i do zmrzliny Co jíst 3. 6. 2021 -
Velký přehled: Co všechno zařídíte ve své zdravotní pojišťovně online Co jíst 2. 6. 2021 -
Od 1. června si můžete zřídit covid pas. K čemu je a kdo ho může mít? Nemoci a úrazy 1. 6. 2021 -
3× oves v kelímku. Vypadá jako jogurt, ale je to něco zcela jiného Co jíst 1. 6. 2021 -
Z naklíčených semen vyrábějí lupínky. To nikdo jiný v Česku neumí Co jíst 27. 5. 2021 -
Jak se vyrábí luštěninové těstoviny Co jíst 25. 5. 2021 -
V obchodech se objevila nová vína s puncem exkluzivity Co pít 24. 5. 2021 -
Jak vybrat správný mezizubní kartáček Nemoci a úrazy 19. 5. 2021 -
Když jíte konjakové těstoviny, musíte hodně pít Co jíst 18. 5. 2021 -
Semix, výrobce potravin, který přírodě vrací víc, než si bere Bio a fair trade 17. 5. 2021 -
Luštěniny změnily svou tvář. Vaří se pět minut a chutnají jako těstoviny Co jíst 11. 5. 2021 -
Kafe do plastového kelímku? Kdeže. Trendem jsou jedlé obaly Co jíst 10. 5. 2021 -
Automaty na potraviny: výhra pro zákazníka i prodejce Co jíst 10. 5. 2021 -
Luštěninové mouky: jsou bez lepku a nenadýmají Co jíst 4. 5. 2021 -
Mirka van Gils Slavíková: Mám štěstí, že jsem se za socialismu naučila v kuchyni improvizovat Co jíst 27. 4. 2021 -
Co patří do popelnice na bioodpad? Lidé sem hází igelitky i horší věci Co jíst 23. 4. 2021 -
Nejoblíbenější bio ovoce a zelenina? Jednoznačně banány Co jíst 19. 4. 2021 -
Petr Arenberger o lupénce: Biologická léčba vypne jen správný vypínač. Ostatní světýlka nechá svítit Nemoci a úrazy 16. 4. 2021 -
Řetězce mění podobu účtenek. Už nevyblednou a neztratí se Co jíst 15. 4. 2021 -
Nemocniční strava: dnes se servíruje i salát z quinoi s tuňákem Co jíst 13. 4. 2021 -
Boží hod velikonoční: stůl se prohýbá, nechybí mazanec, nádivka ani jehněčí Co jíst 4. 4. 2021 -
Bílá sobota: chystá se mazanec, beránek i nádivka Co jíst 3. 4. 2021 -
Velký pátek: schovejte talíře, vypněte sporáky, čeká nás půst a studená koupel Alternativní medicína 2. 4. 2021 -
Zelený čtvrtek: jí se všechno zelené, co už příroda nachystala Co jíst 1. 4. 2021 -
Škaredá středa: na plotně se vaří hrách a v troubě voní jidáše Co jíst 31. 3. 2021 -
A tady pro paní jednoho beránka bez hlavy Co jíst 30. 3. 2021 -
Mléčné výrobky zeštíhlely. Řada z nich už nosí nálepku −30 % cukru Co jíst 22. 3. 2021 -
Vloni prodali osm milionů kilových sáčků. Vítejte v továrně na mouku Pernerku Co jíst 18. 3. 2021 -
Jídelníček školních dětí se změnil: jejich prvním jídlem bývá až oběd. Jak je naučit zase svačit? Co jíst 15. 3. 2021 -
Bio chléb Pernerka už je v Lidlu. Týdně se jich vyrobí sto tisíc Co jíst 8. 3. 2021 -
Tohle není burger z masa, to je Vegangrill z hrachu a fazolí Co jíst 8. 3. 2021 -
Tesco nově nabízí dorty od cukrářských es, Zlatky Otavové a Josefa Maršálka Co jíst 5. 3. 2021 -
Teď už je to pouhý boj o přežití, říká o dosud otevřených restauracích šéf svazu obchodu Co jíst 4. 3. 2021 -
Granoly děláme tak, aby to byla láska na první lžičku, říká dvojice z Naše kaše Co jíst 2. 3. 2021 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).