Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Když nás ekologie štve: náhrada brček a další nešťastná řešení Co jíst 21. 10. 2021
Řetězce začínají využívat digitální cenovky. Počítač sám ohlídá, kdy dát slevu Co jíst 18. 10. 2021
Výrobci nápojů se snaží nahrazovat cukr. Se stévií to ještě nevzdali Co jíst 11. 10. 2021
Kitl chystá návrat severočeské legendy. Minerální vody Vratislavická kyselka Co pít 7. 10. 2021
Kuchařka pro vnučky, kniha, která vás vrátí zpět do chvil strávených s babičkou Co jíst 7. 10. 2021
Brněnská nemocnice musí nakupovat krev. Přitom stačí, aby přišli dárci Nemoci a úrazy 6. 10. 2021
Jako jediná v Česku peče chleba bez obilí. Vyjde i na pět set korun Co jíst 4. 10. 2021
Klecová vejce mizí ze stálé nabídky obchodů. V akci ale zůstávají Co jíst 27. 9. 2021
Prodávali burčák, který nemá bublinky. A to se smí? Co pít 21. 9. 2021
Kam s použitými injekcemi? Některé lékárny je vezmou, jiné je nechtějí Lékárna 21. 9. 2021
Jak to bylo s kovovými úlomky v hořčici Malva Co jíst 20. 9. 2021
Česká firma vyrábí sušenky z lógru. Nově je prodává IKEA Bio a fair trade 14. 9. 2021
Lidl nově prodává tři kila pěkného ovoce a zeleniny za 25 Kč Co jíst 13. 9. 2021
Hezké, ekologické prodejny i obchody zcela bez prodavačů. To je náš směr, říká šéf skupiny COOP Co jíst 10. 9. 2021
Herbafabrica – továrna na čerstvé bylinky: rostou bez hlíny jen pod dozorem počítače Co jíst 6. 9. 2021
Zelenina snadno a rychle – novinka, kterou zvládne připravit každý Co jíst 30. 8. 2021
Sladké pečení se zeleninou příjemně překvapí. Využijete červenou řepu, cuketu, mrkev či dýně Co jíst 27. 8. 2021
Navštívit nejstarší tržnici v Budapešti je pro každého milovníka jídla povinnost Co jíst 20. 8. 2021
Mléčné výrobky bez cukru: čím to, že jsou i tak sladké? Co jíst 18. 8. 2021
Kofola spojila síly se Zemankou, výsledkem jsou krekry a sušenky ze zbytků: Dužinky Co jíst 16. 8. 2021
Majitel e-shopu Grizly.cz: Proticovidová opatření nám nahrála. Prodeje zdravých potravin šly raketově nahoru Co jíst 10. 8. 2021
Pekárna Eska: Naší největší devizou je kamenná pec na dřevo Co jíst 5. 8. 2021
Trik: Jak se dostat do manga, abyste ho mohli pohodlně sníst Co jíst 3. 8. 2021
Inspektoři radí, nač si dávat pozor při koupi masných výrobků během léta Co jíst 2. 8. 2021
Rýžová mouka má jen jediný benefit Co jíst 23. 7. 2021
5 způsobů, jak odpeckovat třešně Co jíst 19. 7. 2021
Očkování proti covidu-19: nově v obchodním centru a na nádraží. A bez registrace Nemoci a úrazy 12. 7. 2021
Léto je pro pekaře kvasového chleba pohroma Co jíst 9. 7. 2021
Jak poznat zralé mango, které nechutná jako tvrdá hruška? Co jíst 2. 7. 2021
Kolik jahod si vlastně kupujete v košíku, netuší ani prodejce… Co jíst 1. 7. 2021
Samosběr třešní 2021 začal: Potřebujete vlastní žebřík a koš? Co jíst 24. 6. 2021
Co je víc, litr, nebo kilo borůvek? Inspekce zatrhla prodej vzduchu Co jíst 21. 6. 2021
Škola začíná moc brzy a děti chodí spát moc pozdě Nemoci a úrazy 18. 6. 2021
Pekař z Esky: Z obyčejné mouky upeče chleba každý, my jsme zvolili jinou cestu Co jíst 14. 6. 2021
Samosběr jahod 2021 konečně začal: Kde už se sbírá? Co jíst 10. 6. 2021
Nová opatření: Vláda zrušila roušky ve školách a povinné testování ve firmách Nemoci a úrazy 7. 6. 2021
Po třiceti letech pěstování se dočkali. Lidé přišli rakytníku na chuť Alternativní medicína 7. 6. 2021
Skyr je hit: přidává se do Lučiny i do zmrzliny Co jíst 3. 6. 2021
Velký přehled: Co všechno zařídíte ve své zdravotní pojišťovně online Co jíst 2. 6. 2021
Od 1. června si můžete zřídit covid pas. K čemu je a kdo ho může mít? Nemoci a úrazy 1. 6. 2021
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).