Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Nejčtenější články autora

  1. Globus po 12 letech otevře novou prodejnu. Víme, kde  22. 5. 2023
  2. Pravda o sýrech: Tohle si kupujete, když do košíku vložíte eidam třicítku  25. 9. 2024
  3. V Kauflandu a Lidlu už můžete vracet PETky a plechovky. Co za to?  23. 2. 2023
  4. Penny zlevňuje potraviny, ale jen pro vybrané skupiny lidí  6. 12. 2023
  5. Řetězce prozradily, co dělají s rohlíky, které se nepodaří prodat  3. 6. 2024
  6. 300 gramů lososa za 25 korun? Lidl přichází s novinkou, díky které se dá ušetřit  5. 10. 2022
  7. Vánočky v obchodech: Čistě máslovou mají jen v jednom řetězci  14. 12. 2022
  8. Na čem smažit rybu? Určitě ne na ghí ani na másle  19. 12. 2022
  9. Cenovky v Lidlu se mění. Už nejsou oranžové ani papírové  10. 5. 2023
  10. Albert otevřel kantýnu, kde oběd vyjde na třicet korun  13. 10. 2022

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Ten, kdo vymyslel Lipánek, by zasloužil metál, říkají v Madetě Co jíst 24. 11. 2020
Nejlepší houskový knedlík je ze starých housek. A kyne vždycky dvakrát Co jíst 19. 11. 2020
Restaurace zavřené, školní jídelny otevřené. Jak to v nich chodí? Co jíst 15. 11. 2020
Nejlepší bramborový knedlík: vždycky s vejcem a raději na páře Co jíst 12. 11. 2020
Řešení proti plýtvání potravinami? Otestovali jsme silikonové kryty Co jíst 9. 11. 2020
Velká knedlíková kuchařka: Jak umět knedle hnedle Co jíst 5. 11. 2020
Prodejci zapařených jitrniček… Nekupujte potraviny vystavené slunci a prachu Co jíst 2. 11. 2020
Život jí dal ve třiceti stopku. Nádor na mozku Nemoci a úrazy 30. 10. 2020
Sójové maso: Jak se může prodávat něco, co neexistuje? Co jíst 27. 10. 2020
Evropa rozhodla: Řízek ani steak nemusí být jen z masa Co jíst 27. 10. 2020
Nemléko se muselo přejmenovat, není z mléka. Už žádné ml*čné názvy pro rostlinné výrobky Co pít 26. 10. 2020
Velká svačinková bichle – almanach pro rodiče, kterým došly nápady Co jíst 20. 10. 2020
V Čechách máme novou turistickou atrakci. Bramboromat Co jíst 16. 10. 2020
Rok 2020 byl pro nás tím nejhorším za posledních padesát let, říká včelař Co jíst 12. 10. 2020
Cottage: proč v jednom plavou zrnka a ve druhém je hrudka? Co jíst 9. 10. 2020
Za pět let se začne říkat, že ani podestýlkový chov není pro slepice to pravé, myslí si šéfka drůbežářů Co jíst 1. 10. 2020
COOP spustil e-shop potravin. Nic vám ale nedoveze Co jíst 29. 9. 2020
Štramberské uši, perníkový kornout s divokou historií Co jíst 22. 9. 2020
Zákaz klecových chovů v Česku: čekejme více polských vajec a zdražování Co jíst 21. 9. 2020
Uprostřed nedotčené přírody stojí bufet, ve kterém se obsloužíte sami Co jíst 15. 9. 2020
Kam se hrabou superpotraviny na jitrocel. Nejen sirup má skvělé účinky Alternativní medicína 3. 9. 2020
Uchovejte si nevšední bobuloviny a jablka na zimu: okrasná jablíčka, rakytník i jeřabiny Co jíst 2. 9. 2020
V lékárně zdobené zlatem prodávali prášek z jednorožce Lékárna 31. 8. 2020
Otto Wichterle: Své první kontaktní čočky vyrobil na stavebnici Merkur Nemoci a úrazy 18. 8. 2020
7 druhů jedlých semínek, která nasbíráme podél cesty Alternativní medicína 11. 8. 2020
Až jednou budu chtít zhubnout, vytáhnu barevné talíře Co jíst 6. 2. 2020
S menstruací za zábavou? Proč ne, stačí vědět, nač si dát pozor Nemoci a úrazy 3. 2. 2020
Pěstitel biozeleniny: Bio kupují tři druhy zákazníků Bio a fair trade 28. 1. 2020
Sýrové fondue: základní recept vychází ze švýcarské tradice Co jíst 14. 1. 2020
Zájem o biopotraviny se zvyšuje až o stovky procent Bio a fair trade 9. 1. 2020
Rakletování: tavení sýrů, kterému přijdete na chuť Co jíst 30. 12. 2019
Přetrhnuté vazy v koleni u ženy vyústily v panické ataky Alternativní medicína 27. 12. 2019
Poslanci navrhli úplný zákaz klecových chovů slepic Co jíst 18. 12. 2019
Nejdůležitější věc u bramborového salátu Co jíst 18. 12. 2019
Zdravé cukroví, co nevypadá zdravě a chutná Co jíst 16. 12. 2019
Letos už vánočku nespálím Co jíst 13. 12. 2019
Když zachraňuješ život, zpívej si Rolničky Nemoci a úrazy 11. 12. 2019
Otevírací doba na Vánoce 2019 Co jíst 6. 12. 2019
Ořechy do cukroví. Jak poznat ty dobré, když skrz skořápku nevidíme Co jíst 4. 12. 2019
V jídelně školákům nechutná: Vina rodičů, nebo kuchařek bez invence? Co jíst 3. 12. 2019
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).