Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Nejdůležitější věc u bramborového salátu Co jíst 18. 12. 2019
Zdravé cukroví, co nevypadá zdravě a chutná Co jíst 16. 12. 2019
Letos už vánočku nespálím Co jíst 13. 12. 2019
Když zachraňuješ život, zpívej si Rolničky Nemoci a úrazy 11. 12. 2019
Otevírací doba na Vánoce 2019 Co jíst 6. 12. 2019
Ořechy do cukroví. Jak poznat ty dobré, když skrz skořápku nevidíme Co jíst 4. 12. 2019
V jídelně školákům nechutná: Vina rodičů, nebo kuchařek bez invence? Co jíst 3. 12. 2019
Jak snadno umýt použité formičky Co jíst 2. 12. 2019
5 znaků, které dědíme po otci Nemoci a úrazy 25. 11. 2019
Nový typ diety, která pozná, co vám v jídle vadí Co jíst 21. 11. 2019
Proč nekupovat mletý mák? Co jíst 20. 11. 2019
Koza na obalu neznamená, že jde o kozí sýr Co jíst 15. 11. 2019
Bezmasé burgery očima masožroutů i vegetariánů. Proč je (ne)jedí? Co jíst 14. 11. 2019
Jen s ním třásla, když hodně plakalo. Teď dítě nedýchá Nemoci a úrazy 13. 11. 2019
Jídla našeho dětství: názory odborníků překvapí Co jíst 12. 11. 2019
Rada udělila Bille trest za její zavádějící reklamu. To se podržte Co jíst 8. 11. 2019
Když svatomartinskou husu, tak z Česka. Dovozové jsou rychlené Co jíst 8. 11. 2019
Ořechy, čočka, rýže: Proč je dobré je před konzumací namočit? Co jíst 7. 11. 2019
Poznáte v koláčích technický mák? Když je dobře namíchaný, nemáte šanci Co jíst 4. 11. 2019
Dětská obezita: Někdy se lékař snaží víc než rodiče Co jíst 1. 11. 2019
Slovensko bude v restauracích uvádět původ masa. Podle Čechů je to byrokracie Co jíst 31. 10. 2019
Naporcovat a vykostit kuře podle videonávodu zvládnete hravě Co jíst 22. 10. 2019
Nejsme uzavřený prémiový klub, chceme se otevřít lidem, říká nový šéf pekařství Paul Co jíst 17. 10. 2019
V čem se obaluje kuře KFC, že tak křupe? Cornflaky to nejsou Co jíst 15. 10. 2019
Kaufland šetří plasty, svlékl okurky Co jíst 11. 10. 2019
Frulika: Umí vyrobit i ty nejdivnější příchutě do jogurtů Co jíst 10. 10. 2019
Když zvládnete zavolat dusím se, tak se nedusíte Nemoci a úrazy 9. 10. 2019
Cukrárna Ollies peče v Čechách francouzskou pochoutku. Tajemství éclairs je ve složení odpalovaného těsta Co jíst 7. 10. 2019
Snižování množství cukrů v jogurtu má své meze Co jíst 2. 10. 2019
Prostor pro to, abychom dotáhli McDonald's, tu ještě je, říká prezident KFC Co jíst 30. 9. 2019
Historie Danone: Jogurt jen na doporučení lékaře, s výdejem v lékárně Co jíst 23. 9. 2019
Řekové si vymohli zákaz řeckých jogurtů v Česku Co jíst 16. 9. 2019
Jaké to je, žít s lupénkou Nemoci a úrazy 13. 9. 2019
Ošetření ran: Kdy využijete mastný tyl či náplast a kdy pruban? Lékárna 9. 9. 2019
Skutečně v Americe zabíjela elektronická cigareta? Nemoci a úrazy 5. 9. 2019
Lidl „třídí“ vše do jednoho kontejneru. Už podruhé za to dostal pokutu Co jíst 3. 9. 2019
Zhubnout jen jednu partii těla? Prakticky nemožné Nemoci a úrazy 3. 9. 2019
Chutné a kvalitní jídlo ve školní jídelně? Jde to, ale musí se opravdu chtít Co jíst 2. 9. 2019
10 rad, jak zvládnout odpalované těsto Co jíst 30. 8. 2019
Proč se hubnutí najednou zpomalí? Nemoci a úrazy 28. 8. 2019
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).