Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Štramberské uši, perníkový kornout s divokou historií Co jíst 22. 9. 2020
Zákaz klecových chovů v Česku: čekejme více polských vajec a zdražování Co jíst 21. 9. 2020
Uprostřed nedotčené přírody stojí bufet, ve kterém se obsloužíte sami Co jíst 15. 9. 2020
Kam se hrabou superpotraviny na jitrocel. Nejen sirup má skvělé účinky Alternativní medicína 3. 9. 2020
Uchovejte si nevšední bobuloviny a jablka na zimu: okrasná jablíčka, rakytník i jeřabiny Co jíst 2. 9. 2020
V lékárně zdobené zlatem prodávali prášek z jednorožce Lékárna 31. 8. 2020
Otto Wichterle: Své první kontaktní čočky vyrobil na stavebnici Merkur Nemoci a úrazy 18. 8. 2020
7 druhů jedlých semínek, která nasbíráme podél cesty Alternativní medicína 11. 8. 2020
Až jednou budu chtít zhubnout, vytáhnu barevné talíře Co jíst 6. 2. 2020
S menstruací za zábavou? Proč ne, stačí vědět, nač si dát pozor Nemoci a úrazy 3. 2. 2020
Pěstitel biozeleniny: Bio kupují tři druhy zákazníků Bio a fair trade 28. 1. 2020
Sýrové fondue: základní recept vychází ze švýcarské tradice Co jíst 14. 1. 2020
Zájem o biopotraviny se zvyšuje až o stovky procent Bio a fair trade 9. 1. 2020
Rakletování: tavení sýrů, kterému přijdete na chuť Co jíst 30. 12. 2019
Přetrhnuté vazy v koleni u ženy vyústily v panické ataky Alternativní medicína 27. 12. 2019
Poslanci navrhli úplný zákaz klecových chovů slepic Co jíst 18. 12. 2019
Nejdůležitější věc u bramborového salátu Co jíst 18. 12. 2019
Zdravé cukroví, co nevypadá zdravě a chutná Co jíst 16. 12. 2019
Letos už vánočku nespálím Co jíst 13. 12. 2019
Když zachraňuješ život, zpívej si Rolničky Nemoci a úrazy 11. 12. 2019
Otevírací doba na Vánoce 2019 Co jíst 6. 12. 2019
Ořechy do cukroví. Jak poznat ty dobré, když skrz skořápku nevidíme Co jíst 4. 12. 2019
V jídelně školákům nechutná: Vina rodičů, nebo kuchařek bez invence? Co jíst 3. 12. 2019
Jak snadno umýt použité formičky Co jíst 2. 12. 2019
5 znaků, které dědíme po otci Nemoci a úrazy 25. 11. 2019
Nový typ diety, která pozná, co vám v jídle vadí Co jíst 21. 11. 2019
Proč nekupovat mletý mák? Co jíst 20. 11. 2019
Koza na obalu neznamená, že jde o kozí sýr Co jíst 15. 11. 2019
Bezmasé burgery očima masožroutů i vegetariánů. Proč je (ne)jedí? Co jíst 14. 11. 2019
Jen s ním třásla, když hodně plakalo. Teď dítě nedýchá Nemoci a úrazy 13. 11. 2019
Jídla našeho dětství: názory odborníků překvapí Co jíst 12. 11. 2019
Rada udělila Bille trest za její zavádějící reklamu. To se podržte Co jíst 8. 11. 2019
Když svatomartinskou husu, tak z Česka. Dovozové jsou rychlené Co jíst 8. 11. 2019
Ořechy, čočka, rýže: Proč je dobré je před konzumací namočit? Co jíst 7. 11. 2019
Poznáte v koláčích technický mák? Když je dobře namíchaný, nemáte šanci Co jíst 4. 11. 2019
Dětská obezita: Někdy se lékař snaží víc než rodiče Co jíst 1. 11. 2019
Slovensko bude v restauracích uvádět původ masa. Podle Čechů je to byrokracie Co jíst 31. 10. 2019
Naporcovat a vykostit kuře podle videonávodu zvládnete hravě Co jíst 22. 10. 2019
Nejsme uzavřený prémiový klub, chceme se otevřít lidem, říká nový šéf pekařství Paul Co jíst 17. 10. 2019
V čem se obaluje kuře KFC, že tak křupe? Cornflaky to nejsou Co jíst 15. 10. 2019
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).