Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
10 tipů, jak to mít hustý: Jíška není jediné zahušťovadlo Co jíst 21. 7. 2014 -
Jak jednou ochutnáte cupcake od Lany Libin Mayer, zamilujete se Co jíst 17. 7. 2014 -
Před dvaceti lety jsme jedli 2× více hovězího než dnes Co jíst 15. 7. 2014 -
Margarín se přestal vyrábět metodou ztužování Co jíst 10. 7. 2014 -
Máte zahrádku na balkoně? Snižte svá očekávání Co jíst 9. 7. 2014 -
dTest očernil opalovací krémy, výrobce svolává právníky Lékárna 3. 7. 2014 -
Stočit placku v hořickou trubičku není legrace Co jíst 30. 6. 2014 -
90 % lidí je odkázáno na nepoživatelné obědy Co jíst 23. 6. 2014 -
V letních drincích letí chřest i nakouřený heřmánek Co pít 20. 6. 2014 -
Tenhle kartáček je k ničemu. Vyberte si správně Nemoci a úrazy 19. 6. 2014 -
Ne, nemá bombu. Jen by pořád spal Nemoci a úrazy 16. 6. 2014 -
Jablářství, které umí cider i kvalitní limonády Co pít 12. 6. 2014 -
Voda dětem moc chutná, ale hlavně ta sladká Co pít 10. 6. 2014 -
20 % lidí má problémy se sluncem Nemoci a úrazy 9. 6. 2014 -
Nejrizikovější zmrzlina roku 2013? Vanilková Co jíst 5. 6. 2014 -
Dobře naprogramovaný kojenec = zdravý stařec Co jíst 5. 6. 2014 -
Z akné vyroste jen šťastlivec Nemoci a úrazy 4. 6. 2014 -
Falešný těhotenský test vyjde na tři stovky Nemoci a úrazy 3. 6. 2014 -
7 tipů, jak nezkazit cheesecake Co jíst 29. 5. 2014 -
Honza Šmikmátor napekl stovky chlebů. Naučí to i vás Co jíst 28. 5. 2014 -
Suché oko paradoxně hodně pláče Nemoci a úrazy 23. 5. 2014 -
Filip Sajler: Pankrácký Rynek je nejvíc, co si kuchař může přát Co jíst 22. 5. 2014 -
Proč bio kuře stojí 3× víc než obyčejné? Co jíst 20. 5. 2014 -
Proč vám vadí mléko? Intolerance a alergie mají odlišné příčiny Co jíst 19. 5. 2014 -
Novela zákona o potravinách přinese více písmenek Co jíst 15. 5. 2014 -
Test na vlastní vbočený palec: Pomůžou vložky do bot? Nemoci a úrazy 13. 5. 2014 -
Žijeme déle. Ale za jakou cenu? Nemoci a úrazy 9. 5. 2014 -
Možná nahradí mléko, ale s krávou si netyká Co jíst 5. 5. 2014 -
Změní se obsah školních automatů? Plán už je, vůle chybí Co jíst 30. 4. 2014 -
Máme nejtlustší děti v Evropě, chystají se změny ve školách Co jíst 29. 4. 2014 -
Uzeniny se na přímém slunci prostě prodávat nesmí Co jíst 23. 4. 2014 -
Vaříme.cz slibuje kvalitní recepty a suroviny šéfkuchařů. Uvidíme… Co jíst 22. 4. 2014 -
Do ledové čokolády se nikdy nekouše Co jíst 17. 4. 2014 -
Sladkosti od pokladen zmizí. Víme kde a víme proč Co jíst 14. 4. 2014 -
Vyrobte si domácí jogurt raz dva Co jíst 10. 4. 2014 -
Zajíci v krabici jsou lepší než zajíci v pytli Co jíst 10. 4. 2014 -
Slováci objevili Ameriku: Dávkovač na rohlíky Co jíst 8. 4. 2014 -
Test tuků a olejů: Jak to vidí technolog Co jíst 7. 4. 2014 -
Vanilkový cukr o vanilku prakticky nezavadí Co jíst 1. 4. 2014 -
Test tuků a olejů: Jak to vidí nutriční poradce Co jíst 31. 3. 2014 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).