Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Neera kúra: při populárním detoxu zhubnete jen krátkodobě a ohrozíte svoje zdraví Alternativní medicína 12. 5. 2022
Herbadent je 125 let starý startup, říká výrobce legendárního roztoku na dásně a afty Nemoci a úrazy 10. 5. 2022
Jak zpracovat chřest beze zbytku Co jíst 5. 5. 2022
Vratné skleněné lahve už mají i Kofola, Vinea a Rajec Co pít 4. 5. 2022
Velký přehled privátních značek českých řetězců: nejvíc jich mají Lidl a Penny Market Co jíst 3. 5. 2022
Výhody a nevýhody privátních značek: komu se vyplatí? Co jíst 3. 5. 2022
Iceland v Česku zavírá své obchody. A uzavřel i e-shop Co jíst 27. 4. 2022
Vývoj zubního i mezizubního kartáčku trvá rok a stojí miliony Lékárna 25. 4. 2022
Éra levných vajec končí, říká šéf drůbežářského podniku Co jíst 21. 4. 2022
Nový Kaufland sází na regionální potraviny a moderní technologie Co jíst 15. 4. 2022
Mouka Babiččina volba: některá balení obsahují třísky, výrobce je stahuje z trhu Co jíst 14. 4. 2022
Pepř čtyř barev? Všechno jsou plody jediné rostliny Co jíst 11. 4. 2022
6pack Coca-Coly v plechu už není balený v plastu Co pít 6. 4. 2022
Co dělat, když se hubnutí zastaví Co jíst 6. 4. 2022
Kaufland bude mít online tržiště Co jíst 30. 3. 2022
Jak pěstovat microgreens? Překvapivě snadno Co jíst 30. 3. 2022
Můžu pít alkohol, když hubnu? Odpověď není tak jasná, jak se zdá Co jíst 30. 3. 2022
Už dvě otočení mlýnkem dokáží ochutit jídlo, říkají pěstitelé kampotského pepře Co jíst 29. 3. 2022
Birell mění svoji recepturu. Po třiceti letech Co pít 23. 3. 2022
Když chcete zhubnout: jak opticky zvětšit objem jídla na talíři Co jíst 23. 3. 2022
Průzkum ukázal, co kazí české zuby Co jíst 22. 3. 2022
Jak získat kvalitní bílkoviny z potravin a k čemu jsou dobré proteinové tyčinky a prášky Co jíst 14. 3. 2022
Už třicet let vévodí naší pražírně arašídy, říká majitelka největšího českého závodu na ořechy Co jíst 10. 3. 2022
Obchody spustily sbírky potravin pro Ukrajinu. Přispějete i jedním klikem Co jíst 3. 3. 2022
Jídla, která nejsou tak zdravá či dietní, jak se tváří Co jíst 3. 3. 2022
COOP posunul otevření své plně samoobslužné prodejny na březen Co jíst 2. 3. 2022
Zvýšení cen potravin k nám přivedlo více lidí než jiné roky, říká ředitelka potravinové banky Co jíst 2. 3. 2022
10 rad, jak vybrat parní hrnec Co jíst 24. 2. 2022
Billa ještě letos spoustí Scan&Go. Nákup zaplatíte přímo v aplikaci Co jíst 23. 2. 2022
Oxid titaničitý je podezřelý z toxicity. EFSA ho v potravinářství zakázala Co jíst 17. 2. 2022
Jogurty za korunu. I to nabízejí podnikové prodejny mlékáren Co jíst 16. 2. 2022
Objednaly si jídelníčky na hubnutí. Dostaly jsme řadu škodlivých nesmyslů, říkají autorky testu Co jíst 14. 2. 2022
Kde je vláknina? Zelenina a ovoce jako její zdroj většinou nestačí Co jíst 7. 2. 2022
Simona Krainová hubne po teplé vodě, co na to odborníci? Co jíst 4. 2. 2022
Denně máme sníst 30 gramů vlákniny. Ale jak to spočítat? Co jíst 2. 2. 2022
Jak se v Česku prodávají rohlíky? Hygiena se během covidu zlepšila, říká inspekce Co jíst 27. 1. 2022
Zlevněné potraviny v obchodech nejsou ani prošlé, ani „do dneška“. Klidně je kupte Co jíst 24. 1. 2022
Jak správně rozmrazovat maso? Dva dny v lednici Co jíst 13. 1. 2022
Masové kuličky z IKEA si nově objednáte online. Za půl hodiny je máte doma Co jíst 12. 1. 2022
Povinnost pro prodejce: v těsné blízkosti pečiva musí uvádět složení Co jíst 11. 1. 2022
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).