Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Globus po letech otevře novou prodejnu. Nahradí nynější Albert Co jíst 7. 7. 2022
Čeští vědci objevili novou sílu bylin. Pomůže při akné i celulitidě Nemoci a úrazy 1. 7. 2022
Výrobce těstovin Panzani zdražil o 30 %. Odliv zákazníků nepociťuje a přichází na trh s novinkou Co jíst 28. 6. 2022
Jak ušetřit plno peněz i planetu? Naučíme vás kompostovat bioodpad, nabízí restauracím Kokoza Co jíst 22. 6. 2022
Nový systém pro bezobalový prodej potravin. Hygienicky a chytře Co jíst 20. 6. 2022
Privátní značky ve světě: V Číně jsou novým fenoménem, Libanon odolává Co jíst 15. 6. 2022
Podstoupil tři bariatrické operace. Zhubnout mu pomohla až farmakologická léčba Co jíst 10. 6. 2022
Chceme mít další prodejny, kde budeme dopékat sušenky, říká majitel Zemanky Bio a fair trade 9. 6. 2022
Sunar stahuje z trhu svůj výrobek, obsahuje látku s karcinogenními účinky Co jíst 8. 6. 2022
10 000 kusů Babiččiných těstovin nesmí do prodeje. Inspekce to zakázala Co jíst 6. 6. 2022
Nahradí rýžová mouka tu pšeničnou, které je nedostatek? Co jíst 1. 6. 2022
Jídelníček zcela bez masa může znamenat zdravotní komplikace Co jíst 30. 5. 2022
Nové nealko pivo Birgo: chuť od Mattoni, vyrobeno v Budvaru Co pít 25. 5. 2022
Vyřazení masa z jídelníčku aneb Proč někteří vegetariáni jedí špatně Co jíst 23. 5. 2022
Aplikace Lidl Plus vám nově usnadní třeba reklamace Co jíst 18. 5. 2022
Hera má méně tuku. Výrobce ho v tichosti nahradil vodou Co jíst 17. 5. 2022
Neera kúra: při populárním detoxu zhubnete jen krátkodobě a ohrozíte svoje zdraví Alternativní medicína 12. 5. 2022
Herbadent je 125 let starý startup, říká výrobce legendárního roztoku na dásně a afty Nemoci a úrazy 10. 5. 2022
Jak zpracovat chřest beze zbytku Co jíst 5. 5. 2022
Vratné skleněné lahve už mají i Kofola, Vinea a Rajec Co pít 4. 5. 2022
Velký přehled privátních značek českých řetězců: nejvíc jich mají Lidl a Penny Market Co jíst 3. 5. 2022
Výhody a nevýhody privátních značek: komu se vyplatí? Co jíst 3. 5. 2022
Iceland v Česku zavírá své obchody. A uzavřel i e-shop Co jíst 27. 4. 2022
Vývoj zubního i mezizubního kartáčku trvá rok a stojí miliony Lékárna 25. 4. 2022
Éra levných vajec končí, říká šéf drůbežářského podniku Co jíst 21. 4. 2022
Nový Kaufland sází na regionální potraviny a moderní technologie Co jíst 15. 4. 2022
Mouka Babiččina volba: některá balení obsahují třísky, výrobce je stahuje z trhu Co jíst 14. 4. 2022
Pepř čtyř barev? Všechno jsou plody jediné rostliny Co jíst 11. 4. 2022
6pack Coca-Coly v plechu už není balený v plastu Co pít 6. 4. 2022
Co dělat, když se hubnutí zastaví Co jíst 6. 4. 2022
Kaufland bude mít online tržiště Co jíst 30. 3. 2022
Jak pěstovat microgreens? Překvapivě snadno Co jíst 30. 3. 2022
Můžu pít alkohol, když hubnu? Odpověď není tak jasná, jak se zdá Co jíst 30. 3. 2022
Už dvě otočení mlýnkem dokáží ochutit jídlo, říkají pěstitelé kampotského pepře Co jíst 29. 3. 2022
Birell mění svoji recepturu. Po třiceti letech Co pít 23. 3. 2022
Když chcete zhubnout: jak opticky zvětšit objem jídla na talíři Co jíst 23. 3. 2022
Průzkum ukázal, co kazí české zuby Co jíst 22. 3. 2022
Jak získat kvalitní bílkoviny z potravin a k čemu jsou dobré proteinové tyčinky a prášky Co jíst 14. 3. 2022
Už třicet let vévodí naší pražírně arašídy, říká majitelka největšího českého závodu na ořechy Co jíst 10. 3. 2022
Obchody spustily sbírky potravin pro Ukrajinu. Přispějete i jedním klikem Co jíst 3. 3. 2022
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).