Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Nejčtenější články autora

  1. Globus po 12 letech otevře novou prodejnu. Víme, kde  22. 5. 2023
  2. Pravda o sýrech: Tohle si kupujete, když do košíku vložíte eidam třicítku  25. 9. 2024
  3. V Kauflandu a Lidlu už můžete vracet PETky a plechovky. Co za to?  23. 2. 2023
  4. Penny zlevňuje potraviny, ale jen pro vybrané skupiny lidí  6. 12. 2023
  5. Řetězce prozradily, co dělají s rohlíky, které se nepodaří prodat  3. 6. 2024
  6. 300 gramů lososa za 25 korun? Lidl přichází s novinkou, díky které se dá ušetřit  5. 10. 2022
  7. Vánočky v obchodech: Čistě máslovou mají jen v jednom řetězci  14. 12. 2022
  8. Na čem smažit rybu? Určitě ne na ghí ani na másle  19. 12. 2022
  9. Cenovky v Lidlu se mění. Už nejsou oranžové ani papírové  10. 5. 2023
  10. Albert otevřel kantýnu, kde oběd vyjde na třicet korun  13. 10. 2022

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Proč je cukr tak drahý? Stojí skoro dvakrát tolik Co jíst 27. 1. 2023
Skořice v Kauflandu byla falšovaná. Už dvakrát Co jíst 25. 1. 2023
Kaufland slaví 25 let na českém trhu. První prodejnu měl v Ostravě, jak vypadala? Co jíst 20. 1. 2023
Hubnete? Pak byste měli vědět, že ochucený skyr má méně bílkovin než neochucený Co jíst 18. 1. 2023
Nejbizarnější obaly roku 2022. Chléb či banán v plastu, kukuřičný sáček na pečivo Co jíst 9. 1. 2023
Lidé chodí do obchodu méně často a kupují levnější položky, říká šéf Žabky Co jíst 6. 1. 2023
Jak se skutečně naučit zdravěji jíst a začít s vhodným cvičením Co jíst 4. 1. 2023
Obezita je nemoc, na kterou máme léky. Berou se doživotně Co jíst 2. 1. 2023
Jak na vánočku, aby se letos povedla. Nejtěžší je ji správně utáhnout Co jíst 22. 12. 2022
Podrobný návod: Jak snadno vykostit kapra a udělat z něj hranolky Co jíst 22. 12. 2022
Třídění odpadu: kam s vánočním papírem a obalem od čoko figurek? Co jíst 21. 12. 2022
Na čem smažit rybu? Určitě ne na ghí ani na másle Co jíst 19. 12. 2022
Vánoční kolekce už nejsou jen duté, Orion má na trhu novinku Co jíst 16. 12. 2022
Lidl končí s živými kapry, Billa už neprodává pyrotechniku Co jíst 15. 12. 2022
Vánočky v obchodech: Čistě máslovou mají jen v jednom řetězci Co jíst 14. 12. 2022
Devadesát procent pečiva si v Globusu sami vyrábí. Byli jsme u toho Co jíst 9. 12. 2022
Cukroví na váhu a jen druh, který máte rádi? Takové koupíte i v řetězci Co jíst 7. 12. 2022
Jak z kůže odstranit zbytky lepidla po náplasti Nemoci a úrazy 2. 12. 2022
Levandule chodouňská má benefity švýcarských alpských bylin Co jíst 25. 11. 2022
Řetězec prodává papírovou krabici jako alternativu k taškám. Koupili byste si ji? Co jíst 23. 11. 2022
10 adventních kalendářů, které chcete, i když vám už není „náct“ Co jíst 18. 11. 2022
Jak se liší čerstvé a stolní máslo a kdy kupujeme máslo rozmrazené? Co jíst 15. 11. 2022
Kostas Samaras před 20 lety koupil Kofolu. Slavit bude s rohlíčkovou příchutí Co pít 9. 11. 2022
Stejná cena, nižší gramáž: Zmenší pekaři pečivo, aby nemuseli zdražit? Co jíst 4. 11. 2022
Stojí za ochutnání: Prodejci nabízejí dýňové kafe, švestkové nápoje i perníkovou zmrzlinu Co jíst 2. 11. 2022
Zdravá svačina pro děti a teenagery? Klidně sladká buchta, ale ne samotná Co jíst 31. 10. 2022
Restaurace vsadily na jedinou surovinu. Kde vaří z brambor a kde servírují avokádo? Co jíst 21. 10. 2022
IKEA zkoumá, jak zákazníkům umožnit koupit si levně jídlo, které se neprodá Co jíst 19. 10. 2022
Albert otevřel kantýnu, kde oběd vyjde na třicet korun Co jíst 13. 10. 2022
Jak Tesco každý rok zachrání čtyři miliony kaiserek Co jíst 12. 10. 2022
Kitl, Herbadent a Rohlik.cz: Silné značky zachránily slabší. Kdo díky nim pokračuje dál? Co jíst 10. 10. 2022
300 gramů lososa za 25 korun? Lidl přichází s novinkou, díky které se dá ušetřit Co jíst 5. 10. 2022
První prodejna, která nevytváří odpad. I díky vlastnímu kompostéru a kantýně pro zaměstnance Co jíst 30. 9. 2022
Co se v obchodech děje s ovocem a zeleninou, které se neprodají? Co jíst 26. 9. 2022
Bedýnky s ovocem a zeleninou za pár korun už nabízí i Penny a Albert Co jíst 22. 9. 2022
Choceňské pomazánkové je nově i v menším balení Co jíst 21. 9. 2022
Změny v obchodech: Kdo nahradí Iceland a kde se otevře nový Globus a Penny? Co jíst 15. 9. 2022
Rozmrazené máslo v obchodech být může. Bez potíží ho poznáte podle označení Co jíst 14. 9. 2022
Bedýnky za 25 korun nabízí Lidl už rok. Kam se poděla jejich kvalita? Co jíst 12. 9. 2022
Vratislavická kyselka se vrací na trh. Koupíte ji i neochucenou, to dříve nešlo Co pít 8. 9. 2022
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).