Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Jak se naučit míchat vlastní koření? Základem je paprika, chilli a kvalitní pepř, říká pražský kořenář Co jíst 9. 8. 2022 -
Bota by se měla přizpůsobit vaší noze, ne vaše noha jí, říká výrobce netradiční obuvi Nemoci a úrazy 5. 8. 2022 -
Co dělat s popraskanými patami Nemoci a úrazy 3. 8. 2022 -
Sedm rad pro opravdu zdravý salát k obědu Co jíst 3. 8. 2022 -
Abyste se po alkoholové zmrzlině opili, museli byste jí sníst třicet kilo, říká zmrzlinář Co jíst 2. 8. 2022 -
Limitované edice mléčných výrobků se na trhu objevují dvakrát ročně. Poznáte je? Co jíst 1. 8. 2022 -
Nejoblíbenější zmrzlina je točená. Vanilková ale není vždy jasnou volbou Co jíst 22. 7. 2022 -
Zákulisí řetězce Albert: Prodej potravin je jen jednou z jeho aktivit Co jíst 19. 7. 2022 -
Jaké sýry se hodí do salátů? Co jíst 13. 7. 2022 -
Globus po letech otevře novou prodejnu. Nahradí nynější Albert Co jíst 7. 7. 2022 -
Čeští vědci objevili novou sílu bylin. Pomůže při akné i celulitidě Nemoci a úrazy 1. 7. 2022 -
Výrobce těstovin Panzani zdražil o 30 %. Odliv zákazníků nepociťuje a přichází na trh s novinkou Co jíst 28. 6. 2022 -
Jak ušetřit plno peněz i planetu? Naučíme vás kompostovat bioodpad, nabízí restauracím Kokoza Co jíst 22. 6. 2022 -
Nový systém pro bezobalový prodej potravin. Hygienicky a chytře Co jíst 20. 6. 2022 -
Privátní značky ve světě: V Číně jsou novým fenoménem, Libanon odolává Co jíst 15. 6. 2022 -
Podstoupil tři bariatrické operace. Zhubnout mu pomohla až farmakologická léčba Co jíst 10. 6. 2022 -
Chceme mít další prodejny, kde budeme dopékat sušenky, říká majitel Zemanky Bio a fair trade 9. 6. 2022 -
Sunar stahuje z trhu svůj výrobek, obsahuje látku s karcinogenními účinky Co jíst 8. 6. 2022 -
10 000 kusů Babiččiných těstovin nesmí do prodeje. Inspekce to zakázala Co jíst 6. 6. 2022 -
Nahradí rýžová mouka tu pšeničnou, které je nedostatek? Co jíst 1. 6. 2022 -
Jídelníček zcela bez masa může znamenat zdravotní komplikace Co jíst 30. 5. 2022 -
Nové nealko pivo Birgo: chuť od Mattoni, vyrobeno v Budvaru Co pít 25. 5. 2022 -
Vyřazení masa z jídelníčku aneb Proč někteří vegetariáni jedí špatně Co jíst 23. 5. 2022 -
Aplikace Lidl Plus vám nově usnadní třeba reklamace Co jíst 18. 5. 2022 -
Hera má méně tuku. Výrobce ho v tichosti nahradil vodou Co jíst 17. 5. 2022 -
Neera kúra: při populárním detoxu zhubnete jen krátkodobě a ohrozíte svoje zdraví Alternativní medicína 12. 5. 2022 -
Herbadent je 125 let starý startup, říká výrobce legendárního roztoku na dásně a afty Nemoci a úrazy 10. 5. 2022 -
Jak zpracovat chřest beze zbytku Co jíst 5. 5. 2022 -
Vratné skleněné lahve už mají i Kofola, Vinea a Rajec Co pít 4. 5. 2022 -
Velký přehled privátních značek českých řetězců: nejvíc jich mají Lidl a Penny Market Co jíst 3. 5. 2022 -
Výhody a nevýhody privátních značek: komu se vyplatí? Co jíst 3. 5. 2022 -
Iceland v Česku zavírá své obchody. A uzavřel i e-shop Co jíst 27. 4. 2022 -
Vývoj zubního i mezizubního kartáčku trvá rok a stojí miliony Lékárna 25. 4. 2022 -
Éra levných vajec končí, říká šéf drůbežářského podniku Co jíst 21. 4. 2022 -
Nový Kaufland sází na regionální potraviny a moderní technologie Co jíst 15. 4. 2022 -
Mouka Babiččina volba: některá balení obsahují třísky, výrobce je stahuje z trhu Co jíst 14. 4. 2022 -
Pepř čtyř barev? Všechno jsou plody jediné rostliny Co jíst 11. 4. 2022 -
6pack Coca-Coly v plechu už není balený v plastu Co pít 6. 4. 2022 -
Co dělat, když se hubnutí zastaví Co jíst 6. 4. 2022 -
Kaufland bude mít online tržiště Co jíst 30. 3. 2022 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).