Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Co se v obchodech děje s ovocem a zeleninou, které se neprodají? Co jíst 26. 9. 2022
Bedýnky s ovocem a zeleninou za pár korun už nabízí i Penny a Albert Co jíst 22. 9. 2022
Choceňské pomazánkové je nově i v menším balení Co jíst 21. 9. 2022
Změny v obchodech: Kdo nahradí Iceland a kde se otevře nový Globus a Penny? Co jíst 15. 9. 2022
Rozmrazené máslo v obchodech být může. Bez potíží ho poznáte podle označení Co jíst 14. 9. 2022
Bedýnky za 25 korun nabízí Lidl už rok. Kam se poděla jejich kvalita? Co jíst 12. 9. 2022
Vratislavická kyselka se vrací na trh. Koupíte ji i neochucenou, to dříve nešlo Co pít 8. 9. 2022
Víčko z lahve už jen tak nezahodíte. Jaké plasty zmizí z obchodů? Co jíst 7. 9. 2022
Šetřete čas při přípravě oslav: Koupit můžete připravené mísy sýrů, nakrájenou zeleninu i ovoce Co jíst 2. 9. 2022
Country life zavírá tři prodejny v Praze. Tento krok činíme s těžkým srdcem, říká majitel Co jíst 31. 8. 2022
Samé zdravé jídlo, a přesto kila navíc? Vyzrajte na letní stravovací prohřešky Co jíst 29. 8. 2022
Kumulovaný dopad chemických látek na člověka nikdo nezkoumá, tvrdí výrobce biopotravin Co jíst 25. 8. 2022
Je tu soutěž o nejbizarnější obal roku. Nominujte svého favorita Co jíst 24. 8. 2022
Burger ze sáčku má řadu výhod. Už jste ho zkusili? Co jíst 16. 8. 2022
Keto, paleo či proteinová dieta: Jaké jsou jejich principy, výhody a nevýhody? Co jíst 12. 8. 2022
Jak se naučit míchat vlastní koření? Základem je paprika, chilli a kvalitní pepř, říká pražský kořenář Co jíst 9. 8. 2022
Bota by se měla přizpůsobit vaší noze, ne vaše noha jí, říká výrobce netradiční obuvi Nemoci a úrazy 5. 8. 2022
Co dělat s popraskanými patami Nemoci a úrazy 3. 8. 2022
Sedm rad pro opravdu zdravý salát k obědu Co jíst 3. 8. 2022
Abyste se po alkoholové zmrzlině opili, museli byste jí sníst třicet kilo, říká zmrzlinář Co jíst 2. 8. 2022
Limitované edice mléčných výrobků se na trhu objevují dvakrát ročně. Poznáte je? Co jíst 1. 8. 2022
Nejoblíbenější zmrzlina je točená. Vanilková ale není vždy jasnou volbou Co jíst 22. 7. 2022
Zákulisí řetězce Albert: Prodej potravin je jen jednou z jeho aktivit Co jíst 19. 7. 2022
Jaké sýry se hodí do salátů? Co jíst 13. 7. 2022
Globus po letech otevře novou prodejnu. Nahradí nynější Albert Co jíst 7. 7. 2022
Čeští vědci objevili novou sílu bylin. Pomůže při akné i celulitidě Nemoci a úrazy 1. 7. 2022
Výrobce těstovin Panzani zdražil o 30 %. Odliv zákazníků nepociťuje a přichází na trh s novinkou Co jíst 28. 6. 2022
Jak ušetřit plno peněz i planetu? Naučíme vás kompostovat bioodpad, nabízí restauracím Kokoza Co jíst 22. 6. 2022
Nový systém pro bezobalový prodej potravin. Hygienicky a chytře Co jíst 20. 6. 2022
Privátní značky ve světě: V Číně jsou novým fenoménem, Libanon odolává Co jíst 15. 6. 2022
Podstoupil tři bariatrické operace. Zhubnout mu pomohla až farmakologická léčba Co jíst 10. 6. 2022
Chceme mít další prodejny, kde budeme dopékat sušenky, říká majitel Zemanky Bio a fair trade 9. 6. 2022
Sunar stahuje z trhu svůj výrobek, obsahuje látku s karcinogenními účinky Co jíst 8. 6. 2022
10 000 kusů Babiččiných těstovin nesmí do prodeje. Inspekce to zakázala Co jíst 6. 6. 2022
Nahradí rýžová mouka tu pšeničnou, které je nedostatek? Co jíst 1. 6. 2022
Jídelníček zcela bez masa může znamenat zdravotní komplikace Co jíst 30. 5. 2022
Nové nealko pivo Birgo: chuť od Mattoni, vyrobeno v Budvaru Co pít 25. 5. 2022
Vyřazení masa z jídelníčku aneb Proč někteří vegetariáni jedí špatně Co jíst 23. 5. 2022
Aplikace Lidl Plus vám nově usnadní třeba reklamace Co jíst 18. 5. 2022
Hera má méně tuku. Výrobce ho v tichosti nahradil vodou Co jíst 17. 5. 2022
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).