Hlavní navigace

Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Téma Datum vydání Počet názorů
Semix, výrobce potravin, který přírodě vrací víc, než si bere zdravé jídlo 17. 5. 2021 -
Luštěniny změnily svou tvář. Vaří se pět minut a chutnají jako těstoviny luštěniny 11. 5. 2021 2
Kafe do plastového kelímku? Kdeže. Trendem jsou jedlé obaly obaly potravin 10. 5. 2021 5
Automaty na potraviny: výhra pro zákazníka i prodejce potraviny 10. 5. 2021 1
Luštěninové mouky: jsou bez lepku a nenadýmají mouka 4. 5. 2021 -
Mirka van Gils Slavíková: Mám štěstí, že jsem se za socialismu naučila v kuchyni improvizovat sladkosti 27. 4. 2021 -
Co patří do popelnice na bioodpad? Lidé sem hází igelitky i horší věci vaření 23. 4. 2021 1
Nejoblíbenější bio ovoce a zelenina? Jednoznačně banány Bio 19. 4. 2021 -
Petr Arenberger o lupénce: Biologická léčba vypne jen správný vypínač. Ostatní světýlka nechá svítit Lupénka (psoriáza) 16. 4. 2021 6
Řetězce mění podobu účtenek. Už nevyblednou a neztratí se řetězce 15. 4. 2021 5
Nemocniční strava: dnes se servíruje i salát z quinoi s tuňákem Dieta 13. 4. 2021 1
Boží hod velikonoční: stůl se prohýbá, nechybí mazanec, nádivka ani jehněčí Velikonoce 4. 4. 2021 -
Bílá sobota: chystá se mazanec, beránek i nádivka Velikonoce 3. 4. 2021 -
Velký pátek: schovejte talíře, vypněte sporáky, čeká nás půst a studená koupel Velikonoce 2. 4. 2021 -
Zelený čtvrtek: jí se všechno zelené, co už příroda nachystala Velikonoce 1. 4. 2021 -
Škaredá středa: na plotně se vaří hrách a v troubě voní jidáše Velikonoce 31. 3. 2021 -
A tady pro paní jednoho beránka bez hlavy Velikonoce 30. 3. 2021 -
Mléčné výrobky zeštíhlely. Řada z nich už nosí nálepku −30 % cukru mléčné výrobky 22. 3. 2021 -
Vloni prodali osm milionů kilových sáčků. Vítejte v továrně na mouku Pernerku mouka 18. 3. 2021 -
Jídelníček školních dětí se změnil: jejich prvním jídlem bývá až oběd. Jak je naučit zase svačit? Svačiny pro děti 15. 3. 2021 1
Bio chléb Pernerka už je v Lidlu. Týdně se jich vyrobí sto tisíc chléb 8. 3. 2021 5
Tohle není burger z masa, to je Vegangrill z hrachu a fazolí Veganství 8. 3. 2021 2
Tesco nově nabízí dorty od cukrářských es, Zlatky Otavové a Josefa Maršálka pečení 5. 3. 2021 -
Teď už je to pouhý boj o přežití, říká o dosud otevřených restauracích šéf svazu obchodu Covid-19 4. 3. 2021 3
Granoly děláme tak, aby to byla láska na první lžičku, říká dvojice z Naše kaše kaše 2. 3. 2021 -
Jak naučit děti pomáhat v kuchyni? Je dobré začít s malými úkoly Albert 26. 2. 2021 -
Majonéza a tatarka bez vajec. Výrobce je nahrazuje svatojánským chlebem Spak 23. 2. 2021 2
Billa zavírá dvě pobočky, další se mají otevírat Billa 22. 2. 2021 1
Moderní luštěniny: když se z čočky stane těstovina luštěniny 19. 2. 2021 -
Filip Sajler končí v pořadu Kluci v akci: Je třeba posunout se dál, říká vaření 15. 2. 2021 -
Lidl nově prodává i vařenou mrkev. Proč? mrkev 15. 2. 2021 5
Madeta má novou sýrárnu, vznikají tu známé značky sýr 11. 2. 2021 1
Chutnají kaprům a budou chutnat i vám. Tygří ořechy ořechy 9. 2. 2021 -
Mlýn Perner: unikát nejen v technologiích. Má vlastní žitný chléb a stánek za miliony mouka 8. 2. 2021 1
Kvůli koronaviru pijeme jak diví. Zastaví nás Suchej únor? Alkoholismus 1. 2. 2021 1
Kitl uvádí na trh Růžový sirup – když se spojí věda a příroda, vznikne unikátní nápoj sirup 1. 2. 2021 -
Novinky mezi olivovými oleji si užijí děti i milovníci řízků olej 28. 1. 2021 -
Kvóty pro české potraviny: novela zákona přinese menší výběr a vyšší ceny potraviny 22. 1. 2021 6
Spak má nový šmak. Přichází na trh s moderními produkty, sází na sklo a kvalitní suroviny Bio 21. 1. 2021 2
Pětina kontrolovaných restaurací podváděla své zákazníky. Jak? falšované potraviny 18. 1. 2021 5
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).