Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Nejčtenější články autora

  1. Globus po 12 letech otevře novou prodejnu. Víme, kde  22. 5. 2023
  2. Pravda o sýrech: Tohle si kupujete, když do košíku vložíte eidam třicítku  25. 9. 2024
  3. V Kauflandu a Lidlu už můžete vracet PETky a plechovky. Co za to?  23. 2. 2023
  4. Penny zlevňuje potraviny, ale jen pro vybrané skupiny lidí  6. 12. 2023
  5. Řetězce prozradily, co dělají s rohlíky, které se nepodaří prodat  3. 6. 2024
  6. 300 gramů lososa za 25 korun? Lidl přichází s novinkou, díky které se dá ušetřit  5. 10. 2022
  7. Vánočky v obchodech: Čistě máslovou mají jen v jednom řetězci  14. 12. 2022
  8. Na čem smažit rybu? Určitě ne na ghí ani na másle  19. 12. 2022
  9. Cenovky v Lidlu se mění. Už nejsou oranžové ani papírové  10. 5. 2023
  10. Albert otevřel kantýnu, kde oběd vyjde na třicet korun  13. 10. 2022

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Olomoucké tvarůžky musí z obchodů pryč. Znovu kvůli plísni Co jíst 19. 7. 2023
Kontroly v restauracích a stáncích: nepřípustná špína, plíseň a pokuty za milion Co jíst 7. 7. 2023
Řetězce s potravinami prodlužují otevírací dobu. Jeden nastálo, další dočasně Co jíst 23. 6. 2023
Do Kauflandu a Lidlu vracíme PETky a plechovky už tři měsíce. Kvůli slevě to neděláme, tak proč? Co jíst 21. 6. 2023
Třídění odpadu bude snazší. Plasty, kov i nápojové kartony dáme do jedné popelnice Co jíst 16. 6. 2023
Pekařství Paul nabízí domácí obložený chleba i obědy a chystá nové pobočky Co jíst 13. 6. 2023
COOP do konce roku otevře dalších dvacet prodejen s nonstop provozem Nakupujeme 9. 6. 2023
Takových linek je na světě jen dvacet. A my ji máme v Česku. Stojí 50 milionů a třídí lahve Co pít 7. 6. 2023
Lidl prodlužuje otevírací dobu. Někde až do 23 hodin Co jíst 2. 6. 2023
Globus otevřel 16. prodejnu. Má vlastní pekárnu i řeznictví a nejmodernější pult na prodej ryb Co jíst 2. 6. 2023
Za rok darovali už 20 000 porcí jídla. Díky novince jich od zítřka bude mnohem víc Co jíst 31. 5. 2023
Tesco otevřelo věrnostní Online Club. Za registraci nabízí slevu 540 korun Co jíst 26. 5. 2023
Řetězce soutěží o zákazníka. Na jaké slevy a nízké ceny výrobků lákají? Co jíst 25. 5. 2023
Melta změnila recepturu i barvu. A je mnohem jednodušší na přípravu Co pít 22. 5. 2023
Globus po 12 letech otevře novou prodejnu. Víme, kde Co jíst 22. 5. 2023
Potraviny v hodnotě 160 korun prodává Penny za 79 korun. Víme, proč Co jíst 12. 5. 2023
Cenovky v Lidlu se mění. Už nejsou oranžové ani papírové Co jíst 10. 5. 2023
Bisfenol A z plastových nádob a lahví představuje zdravotní riziko, varují vědci Co pít 5. 5. 2023
Coca-Cola má na lahvích neodnímatelná víčka. Lidem se to nelíbí: Je to zhovadilost Co pít 3. 5. 2023
Kombuchu už nemusíte vyrábět doma, výrobce oblíbené limonády začíná prodávat hotovou Co pít 26. 4. 2023
Křen je český ženšen. Nebojte se ho, štiplavost se dá úplně jednoduše snížit Co jíst 20. 4. 2023
Kaufland má online tržiště. Nabízí v něm miliony produktů. Jídlo žádné Co jíst 17. 4. 2023
Lidl důrazně odmítá nařčení Agrární komory: české dodavatele cíleně podporujeme Co jíst 12. 4. 2023
Privátní značky mohou z trhu vytlačit zavedené české výrobky, varuje Agrární komora Co jíst 12. 4. 2023
Šéf drůbežárny: Když jdou vejce zdražit, zdražíme. Je to existenční nutnost Co jíst 5. 4. 2023
Vejce za dvě koruny už nikdy nekoupíte. Cena dále poletí vzhůru Co jíst 3. 4. 2023
Těhotné ženy, kardiaci a cukrovkáři by se měli vyhnout lékořici Co jíst 29. 3. 2023
V prodeji už je chřest. Za jak dlouho bude český a kolik bude stát? Co jíst 22. 3. 2023
Lidl končí s bedýnkami s levným ovocem a zeleninou. Nahradí je taškami Co jíst 10. 3. 2023
Lidl a Kaufland odebírají PETky a plechovky. Co s nimi pak budou dělat? Co pít 9. 3. 2023
Zdají se vám potraviny v obchodech předražené? Můžete to nahlásit Co jíst 7. 3. 2023
Billa spustila e-shop s potravinami. Rozváží ale zatím jen v Praze a Brně Co jíst 6. 3. 2023
Sýr z hrachu, rostlinná škvarková, cizrnové kofu. Co v obchodech stojí za ochutnání? Co jíst 2. 3. 2023
Starbucks otevřel v Česku unikátní kavárnu. Vybranou kávu chystají na stroji za půl milionu Co pít 24. 2. 2023
V Kauflandu a Lidlu už můžete vracet PETky a plechovky. Co za to? Co jíst 23. 2. 2023
Ceny pečiva už letos skokově neporostou Co jíst 15. 2. 2023
Kostka másla už nemá vždycky 250 g. Jak nenaletět na zdánlivě nízkou cenu? Co jíst 10. 2. 2023
Vajíčka zase za tři koruny? S tím už nepočítejte, budou spíše ještě dražší Co jíst 8. 2. 2023
Legendární Kofila slaví 100 let: Se stejnou náplní v novém designovém obalu Co jíst 8. 2. 2023
KitKat šetří přírodu a radikálně mění obal Co jíst 1. 2. 2023
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).