Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Starbucks otevřel v Česku unikátní kavárnu. Vybranou kávu chystají na stroji za půl milionu Co pít 24. 2. 2023
V Kauflandu a Lidlu už můžete vracet PETky a plechovky. Co za to? Co jíst 23. 2. 2023
Ceny pečiva už letos skokově neporostou Co jíst 15. 2. 2023
Kostka másla už nemá vždycky 250 g. Jak nenaletět na zdánlivě nízkou cenu? Co jíst 10. 2. 2023
Vajíčka zase za tři koruny? S tím už nepočítejte, budou spíše ještě dražší Co jíst 8. 2. 2023
Legendární Kofila slaví 100 let: Se stejnou náplní v novém designovém obalu Co jíst 8. 2. 2023
KitKat šetří přírodu a radikálně mění obal Co jíst 1. 2. 2023
Proč je cukr tak drahý? Stojí skoro dvakrát tolik Co jíst 27. 1. 2023
Skořice v Kauflandu byla falšovaná. Už dvakrát Co jíst 25. 1. 2023
Kaufland slaví 25 let na českém trhu. První prodejnu měl v Ostravě, jak vypadala? Co jíst 20. 1. 2023
Hubnete? Pak byste měli vědět, že ochucený skyr má méně bílkovin než neochucený Co jíst 18. 1. 2023
Nejbizarnější obaly roku 2022. Chléb či banán v plastu, kukuřičný sáček na pečivo Co jíst 9. 1. 2023
Lidé chodí do obchodu méně často a kupují levnější položky, říká šéf Žabky Co jíst 6. 1. 2023
Jak se skutečně naučit zdravěji jíst a začít s vhodným cvičením Co jíst 4. 1. 2023
Obezita je nemoc, na kterou máme léky. Berou se doživotně Co jíst 2. 1. 2023
Jak na vánočku, aby se letos povedla. Nejtěžší je ji správně utáhnout Co jíst 22. 12. 2022
Podrobný návod: Jak snadno vykostit kapra a udělat z něj hranolky Co jíst 22. 12. 2022
Třídění odpadu: kam s vánočním papírem a obalem od čoko figurek? Co jíst 21. 12. 2022
Na čem smažit rybu? Určitě ne na ghí ani na másle Co jíst 19. 12. 2022
Vánoční kolekce už nejsou jen duté, Orion má na trhu novinku Co jíst 16. 12. 2022
Lidl končí s živými kapry, Billa už neprodává pyrotechniku Co jíst 15. 12. 2022
Vánočky v obchodech: Čistě máslovou mají jen v jednom řetězci Co jíst 14. 12. 2022
Devadesát procent pečiva si v Globusu sami vyrábí. Byli jsme u toho Co jíst 9. 12. 2022
Cukroví na váhu a jen druh, který máte rádi? Takové koupíte i v řetězci Co jíst 7. 12. 2022
Jak z kůže odstranit zbytky lepidla po náplasti Nemoci a úrazy 2. 12. 2022
Levandule chodouňská má benefity švýcarských alpských bylin Co jíst 25. 11. 2022
Řetězec prodává papírovou krabici jako alternativu k taškám. Koupili byste si ji? Co jíst 23. 11. 2022
10 adventních kalendářů, které chcete, i když vám už není „náct“ Co jíst 18. 11. 2022
Jak se liší čerstvé a stolní máslo a kdy kupujeme máslo rozmrazené? Co jíst 15. 11. 2022
Kostas Samaras před 20 lety koupil Kofolu. Slavit bude s rohlíčkovou příchutí Co pít 9. 11. 2022
Stejná cena, nižší gramáž: Zmenší pekaři pečivo, aby nemuseli zdražit? Co jíst 4. 11. 2022
Stojí za ochutnání: Prodejci nabízejí dýňové kafe, švestkové nápoje i perníkovou zmrzlinu Co jíst 2. 11. 2022
Zdravá svačina pro děti a teenagery? Klidně sladká buchta, ale ne samotná Co jíst 31. 10. 2022
Restaurace vsadily na jedinou surovinu. Kde vaří z brambor a kde servírují avokádo? Co jíst 21. 10. 2022
IKEA zkoumá, jak zákazníkům umožnit koupit si levně jídlo, které se neprodá Co jíst 19. 10. 2022
Albert otevřel kantýnu, kde oběd vyjde na třicet korun Co jíst 13. 10. 2022
Jak Tesco každý rok zachrání čtyři miliony kaiserek Co jíst 12. 10. 2022
Kitl, Herbadent a Rohlik.cz: Silné značky zachránily slabší. Kdo díky nim pokračuje dál? Co jíst 10. 10. 2022
300 gramů lososa za 25 korun? Lidl přichází s novinkou, díky které se dá ušetřit Co jíst 5. 10. 2022
První prodejna, která nevytváří odpad. I díky vlastnímu kompostéru a kantýně pro zaměstnance Co jíst 30. 9. 2022
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).