Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Kaufland šetří plasty, svlékl okurky Co jíst 11. 10. 2019
Frulika: Umí vyrobit i ty nejdivnější příchutě do jogurtů Co jíst 10. 10. 2019
Když zvládnete zavolat dusím se, tak se nedusíte Nemoci a úrazy 9. 10. 2019
Cukrárna Ollies peče v Čechách francouzskou pochoutku. Tajemství éclairs je ve složení odpalovaného těsta Co jíst 7. 10. 2019
Snižování množství cukrů v jogurtu má své meze Co jíst 2. 10. 2019
Prostor pro to, abychom dotáhli McDonald's, tu ještě je, říká prezident KFC Co jíst 30. 9. 2019
Historie Danone: Jogurt jen na doporučení lékaře, s výdejem v lékárně Co jíst 23. 9. 2019
Řekové si vymohli zákaz řeckých jogurtů v Česku Co jíst 16. 9. 2019
Jaké to je, žít s lupénkou Nemoci a úrazy 13. 9. 2019
Ošetření ran: Kdy využijete mastný tyl či náplast a kdy pruban? Lékárna 9. 9. 2019
Skutečně v Americe zabíjela elektronická cigareta? Nemoci a úrazy 5. 9. 2019
Lidl „třídí“ vše do jednoho kontejneru. Už podruhé za to dostal pokutu Co jíst 3. 9. 2019
Zhubnout jen jednu partii těla? Prakticky nemožné Nemoci a úrazy 3. 9. 2019
Chutné a kvalitní jídlo ve školní jídelně? Jde to, ale musí se opravdu chtít Co jíst 2. 9. 2019
10 rad, jak zvládnout odpalované těsto Co jíst 30. 8. 2019
Proč se hubnutí najednou zpomalí? Nemoci a úrazy 28. 8. 2019
Kde byly nejdražší potraviny před sto lety? Na horách a na Žižkově Co jíst 20. 8. 2019
Co roste a chutná na zahradě v létě? Co jíst 13. 8. 2019
Rakovina tlustého střeva: Přijít na prevenci zdarma, to je to nejdůležitější Nemoci a úrazy 7. 8. 2019
A na zahrádce se kouřit smí? Co jíst 5. 8. 2019
Když květy na dort, tak nikdy ne ty z květinářství Co jíst 30. 7. 2019
Vratislavická kyselka: včera věhlasné lázně, dnes smutný brownfield. Snad ne na dlouho Co pít 29. 7. 2019
V kuchyni Zdeňka Pohlreicha jsem prozřela, říká cukrářka Iveta Fabešová Co jíst 25. 7. 2019
Test: Gulášová polévka z pytlíku 7× jinak Co jíst 22. 7. 2019
Jestli mají v cukrárně kvalitní zmrzlinu, poznáte podle pistáciové Co jíst 17. 7. 2019
Když hubnou dva spolu, dopadne každý jinak Co jíst 15. 7. 2019
Plast je možná nejlepším řešením. Eliminujme obaly, které nemůžeme dále využívat Co jíst 12. 7. 2019
Studie ukázala, že problémy s váhou mají zejména děti z chudších rodin Co jíst 10. 7. 2019
Já nejsem tlustá, mám jen těžké kosti Co jíst 9. 7. 2019
Jablonecké sirupy Kitl koupíte v Austrálii i v českém McDonald's Co pít 8. 7. 2019
Majitel školy vaření: Na kurz salátů chodím snad jen já a moje žena Co jíst 1. 7. 2019
Televizní rada uznala, že tato reklama Billy je zavádějící Co jíst 28. 6. 2019
Jak moc záleží na tom, kolik vážím? Důležitější než hmotnost je kondice Nemoci a úrazy 27. 6. 2019
Mistrovský chléb je z poctivého žitného kvasu Co jíst 25. 6. 2019
Farma Dryák: Česnek nepaličák suší dobovým způsobem v sýpce z 15. století Co jíst 20. 6. 2019
Tesco snížilo svůj odpad o půlku, přestat plýtvat učí i zákazníky Co jíst 17. 6. 2019
KetoDiet: z koupelny k úspěšné značce pro hubnutí Co jíst 10. 6. 2019
Penny Market do prodejen investoval už miliardu. A utrácet bude dál Co jíst 6. 6. 2019
Videoanketa: Našemu jídlu chybí pravidelnost, shodují se odborníci Co jíst 4. 6. 2019
Proč chřest na váhu prodává jen jediný řetězec? Co jíst 29. 5. 2019
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).