Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Proč se hubnutí najednou zpomalí? Nemoci a úrazy 28. 8. 2019
Kde byly nejdražší potraviny před sto lety? Na horách a na Žižkově Co jíst 20. 8. 2019
Co roste a chutná na zahradě v létě? Co jíst 13. 8. 2019
Rakovina tlustého střeva: Přijít na prevenci zdarma, to je to nejdůležitější Nemoci a úrazy 7. 8. 2019
A na zahrádce se kouřit smí? Co jíst 5. 8. 2019
Když květy na dort, tak nikdy ne ty z květinářství Co jíst 30. 7. 2019
Vratislavická kyselka: včera věhlasné lázně, dnes smutný brownfield. Snad ne na dlouho Co pít 29. 7. 2019
V kuchyni Zdeňka Pohlreicha jsem prozřela, říká cukrářka Iveta Fabešová Co jíst 25. 7. 2019
Test: Gulášová polévka z pytlíku 7× jinak Co jíst 22. 7. 2019
Jestli mají v cukrárně kvalitní zmrzlinu, poznáte podle pistáciové Co jíst 17. 7. 2019
Když hubnou dva spolu, dopadne každý jinak Co jíst 15. 7. 2019
Plast je možná nejlepším řešením. Eliminujme obaly, které nemůžeme dále využívat Co jíst 12. 7. 2019
Studie ukázala, že problémy s váhou mají zejména děti z chudších rodin Co jíst 10. 7. 2019
Já nejsem tlustá, mám jen těžké kosti Co jíst 9. 7. 2019
Jablonecké sirupy Kitl koupíte v Austrálii i v českém McDonald's Co pít 8. 7. 2019
Majitel školy vaření: Na kurz salátů chodím snad jen já a moje žena Co jíst 1. 7. 2019
Televizní rada uznala, že tato reklama Billy je zavádějící Co jíst 28. 6. 2019
Jak moc záleží na tom, kolik vážím? Důležitější než hmotnost je kondice Nemoci a úrazy 27. 6. 2019
Mistrovský chléb je z poctivého žitného kvasu Co jíst 25. 6. 2019
Farma Dryák: Česnek nepaličák suší dobovým způsobem v sýpce z 15. století Co jíst 20. 6. 2019
Tesco snížilo svůj odpad o půlku, přestat plýtvat učí i zákazníky Co jíst 17. 6. 2019
KetoDiet: z koupelny k úspěšné značce pro hubnutí Co jíst 10. 6. 2019
Penny Market do prodejen investoval už miliardu. A utrácet bude dál Co jíst 6. 6. 2019
Videoanketa: Našemu jídlu chybí pravidelnost, shodují se odborníci Co jíst 4. 6. 2019
Proč chřest na váhu prodává jen jediný řetězec? Co jíst 29. 5. 2019
Jak se dnes moderně léčí cukrovka a hypoglykémie Lékárna 27. 5. 2019
Jsme tvůrci privátních značek, říká šéf Lidlu Co jíst 23. 5. 2019
Co dělat, když přetrhnete zakouslé klíště? Nemoci a úrazy 20. 5. 2019
Já vůbec nevařím, já do toho jenom žvaním, říká přední česká food fotografka Alena Hrbková Bio a fair trade 20. 5. 2019
Život klíštěte: Saje kluk, nebo holka? Nemoci a úrazy 17. 5. 2019
Dm drogerie doporučovala přidat do koupele silnou žíravinu. Omylem Nemoci a úrazy 15. 5. 2019
Domácí porod je pro nás extrém, říká lékařka ze záchranky Nemoci a úrazy 14. 5. 2019
Jak ochutit salát moderně a rychle, i když to vůbec neumíte Co jíst 9. 5. 2019
Za metanolovou aféru bych dnes dal pokutu padesát milionů, říká ředitel inspekce Co jíst 6. 5. 2019
Šťavnatá kuřecí prsa z grilu? Sous-vide zvládnete i doma Co jíst 2. 5. 2019
Proč jsou potraviny bez obalu dražší než s obalem Co jíst 29. 4. 2019
Stravování Čechů se za posledních deset let dost změnilo. K lepšímu Co jíst 25. 4. 2019
Nebojte se mluvit o hypoglykémii, s přáteli i s lékaři Nemoci a úrazy 25. 4. 2019
Billa peče, až se jí od huby práší. Její reklamu řeší inspekce i televizní rada Co jíst 23. 4. 2019
Metabolická rovnováha je absolutním základem našeho zdraví, říká bioložka Co jíst 21. 4. 2019
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).