Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Televizní rada uznala, že tato reklama Billy je zavádějící Co jíst 28. 6. 2019 -
Jak moc záleží na tom, kolik vážím? Důležitější než hmotnost je kondice Nemoci a úrazy 27. 6. 2019 -
Mistrovský chléb je z poctivého žitného kvasu Co jíst 25. 6. 2019 -
Farma Dryák: Česnek nepaličák suší dobovým způsobem v sýpce z 15. století Co jíst 20. 6. 2019 -
Tesco snížilo svůj odpad o půlku, přestat plýtvat učí i zákazníky Co jíst 17. 6. 2019 -
KetoDiet: z koupelny k úspěšné značce pro hubnutí Co jíst 10. 6. 2019 -
Penny Market do prodejen investoval už miliardu. A utrácet bude dál Co jíst 6. 6. 2019 -
Videoanketa: Našemu jídlu chybí pravidelnost, shodují se odborníci Co jíst 4. 6. 2019 -
Proč chřest na váhu prodává jen jediný řetězec? Co jíst 29. 5. 2019 -
Jak se dnes moderně léčí cukrovka a hypoglykémie Lékárna 27. 5. 2019 -
Jsme tvůrci privátních značek, říká šéf Lidlu Co jíst 23. 5. 2019 -
Co dělat, když přetrhnete zakouslé klíště? Nemoci a úrazy 20. 5. 2019 -
Já vůbec nevařím, já do toho jenom žvaním, říká přední česká food fotografka Alena Hrbková Bio a fair trade 20. 5. 2019 -
Život klíštěte: Saje kluk, nebo holka? Nemoci a úrazy 17. 5. 2019 -
Dm drogerie doporučovala přidat do koupele silnou žíravinu. Omylem Nemoci a úrazy 15. 5. 2019 -
Domácí porod je pro nás extrém, říká lékařka ze záchranky Nemoci a úrazy 14. 5. 2019 -
Jak ochutit salát moderně a rychle, i když to vůbec neumíte Co jíst 9. 5. 2019 -
Za metanolovou aféru bych dnes dal pokutu padesát milionů, říká ředitel inspekce Co jíst 6. 5. 2019 -
Šťavnatá kuřecí prsa z grilu? Sous-vide zvládnete i doma Co jíst 2. 5. 2019 -
Proč jsou potraviny bez obalu dražší než s obalem Co jíst 29. 4. 2019 -
Stravování Čechů se za posledních deset let dost změnilo. K lepšímu Co jíst 25. 4. 2019 -
Nebojte se mluvit o hypoglykémii, s přáteli i s lékaři Nemoci a úrazy 25. 4. 2019 -
Billa peče, až se jí od huby práší. Její reklamu řeší inspekce i televizní rada Co jíst 23. 4. 2019 -
Metabolická rovnováha je absolutním základem našeho zdraví, říká bioložka Co jíst 21. 4. 2019 -
Jak dostat z vajec natištěné kódy? Co jíst 18. 4. 2019 -
Chcete otce u porodu? Před třiceti lety by se tomu každý smál, říká primářka porodnice Čekáme dítě 18. 4. 2019 -
Proč na mazance děláme křížky? Nejde jen o symboliku Co jíst 8. 4. 2019 -
Nesnězeno zachraňuje jídlo z restaurací. Poslední kousky nabízí za nejlepší ceny Co jíst 4. 4. 2019 -
Nejkurióznější svačina školáka? Chleba obložený gumovými medvídky Co jíst 28. 3. 2019 -
Kdo málo spí, hodně jí a chřadne Co jíst 27. 3. 2019 -
Ze zachráněného ovoce a zeleniny pečou omáčky k masu. A jaké… Co jíst 26. 3. 2019 -
Nechce jíst, nebo jí naopak moc? Každé dítě potřebuje jinou svačinu Co jíst 22. 3. 2019 -
Diabetik může výrazně snížit četnost hypoglykémie Nemoci a úrazy 21. 3. 2019 -
Cirkulární kavárny – kavárny budoucnosti? Bio a fair trade 18. 3. 2019 -
Řetězce se snaží posílit prodej privátních značek potravin Co jíst 11. 3. 2019 -
Výhody a nevýhody průmyslově vyráběných potravin. Co převažuje? Co jíst 7. 3. 2019 -
V Mikyně snídáme klidně celý den, říká majitelka známého libereckého bistra Co jíst 4. 3. 2019 -
Naše maso z Modletic: Neblbněte nás, zlobí se lidé na Kaufland kvůli novému logu Co jíst 26. 2. 2019 -
Potravinářský průkaz – povinný a zbytečný Co jíst 25. 2. 2019 -
Pět hodin tělocviku týdně? O tom neuvažujeme, říká ministerstvo školství Nemoci a úrazy 19. 2. 2019 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).