Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Obří palačinky s bohatou náplní, to jsou bliny Co jíst 12. 11. 2018
Umí obezitu léčit i praktický lékař? Nemoci a úrazy 7. 11. 2018
Koupila plesnivá vejce, drůbežář hází vinu na konkurenci Co jíst 5. 11. 2018
Kloubní výživa pro koně – dobrý nápad pro lidi? Nemoci a úrazy 2. 11. 2018
Rohlík.cz spustil lékárnu. Nákup léků vám prodraží Lékárna 29. 10. 2018
Klíště přenáší 7 vážných nemocí. Jak poznáte jejich příznaky? Lékárna 26. 10. 2018
Štrasburk zakázal plastová brčka, příbory i boxy na jídlo Co jíst 25. 10. 2018
Zelenina a luštěniny dětem chutnají, když víte, jak je připravit Co jíst 25. 10. 2018
Klecová vejce jsou bezpečnější než ta z podestýlky, říká odbornice Co jíst 22. 10. 2018
Barva žloutku o kvalitě vejce nic neříká Co jíst 19. 10. 2018
Nekupujte bramborové noky, připravte si je jako šéfkuchař Co jíst 17. 10. 2018
Bacha, padá ti do klína hamburger! Co jíst 15. 10. 2018
Proč zubař neodstraňuje zubní kámen na pojišťovnu, když by měl? Nemoci a úrazy 11. 10. 2018
Klíšťová encefalitida: mezi prvním a druhým očkováním byste neměli mít klíště Nemoci a úrazy 11. 10. 2018
Zbavte se octomilek zaručenými radami Co jíst 8. 10. 2018
Na artrózu na rukách kloubní výživa moc neplatí Nemoci a úrazy 8. 10. 2018
Květožroutka poradí, jak využít pampelišku v kuchyni Co jíst 5. 10. 2018
Indiánská vejce: odlišná barva je to nejméně zajímavé Co jíst 4. 10. 2018
Syrovátka: Dříve krmivo pro dobytek, dnes všelék pro lidi Alternativní medicína 26. 9. 2018
Infikované klíště přesídlilo z lesů do měst. Kdo je v ohrožení? Lékárna 26. 9. 2018
Pekařství Paul: Denně zpracujeme až tunu těsta Co jíst 25. 9. 2018
Jan Kanzelsberger: Co kuchtí herci, už nikoho nezajímá, dnes lidé vaří podle odborníků Co jíst 24. 9. 2018
Muži jsou tlustší než ženy, přestože více sportují Co jíst 18. 9. 2018
Tvaroh se nedělí na měkký a tvrdý Co jíst 13. 9. 2018
Agrofert stopnul prodej slepic z klecí. „Za odměnu půjdou na jatka,“ říkají ochránci Co jíst 10. 9. 2018
Na vlastní oči: Opilé děti v Praze? Nic tak výjimečného Nemoci a úrazy 10. 9. 2018
Na suché paty nejlépe zabírá močovina Alternativní medicína 5. 9. 2018
Test: Který sýr nám při grilování protekl roštem? Ten na grilování Co jíst 30. 8. 2018
Kdo to v Brně polepuje potraviny v obchodech? Co jíst 28. 8. 2018
Barevné bulky na hamburgery jsou ve světě hitem Co jíst 27. 8. 2018
Opíjejí se už dvanáctileté děti a rodičům to nevadí Co pít 23. 8. 2018
Josef Maršálek: Jak jsem se dostal k pečení pro britskou královnu Co jíst 20. 8. 2018
Test: kde mají v sedm večer měkké pečivo? Co jíst 16. 8. 2018
Kakao, buchty, koláče… Tvoje máma je plná vzpomínek na dětství Co jíst 13. 8. 2018
Kolik masa obsahuje hot dog z IKEA? Žádné Co jíst 9. 8. 2018
Valašské frgály: nepovedené koláče, které chutnají božsky Co jíst 9. 8. 2018
Lidé mi do cukrárny chodí kvůli paštice, směje se Katka Antošová Co jíst 7. 8. 2018
Koláčkova pekárna přišla o značku kvality a výjimečnosti Co jíst 6. 8. 2018
Halloumi: sýr na grilování, kterým nahradíte maso Co jíst 6. 8. 2018
Rázová vlna urychlí léčbu a zamezí jizvám Nemoci a úrazy 3. 8. 2018
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).