Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Na artrózu na rukách kloubní výživa moc neplatí Nemoci a úrazy 8. 10. 2018 -
Květožroutka poradí, jak využít pampelišku v kuchyni Co jíst 5. 10. 2018 -
Indiánská vejce: odlišná barva je to nejméně zajímavé Co jíst 4. 10. 2018 -
Syrovátka: Dříve krmivo pro dobytek, dnes všelék pro lidi Alternativní medicína 26. 9. 2018 -
Infikované klíště přesídlilo z lesů do měst. Kdo je v ohrožení? Lékárna 26. 9. 2018 -
Pekařství Paul: Denně zpracujeme až tunu těsta Co jíst 25. 9. 2018 -
Jan Kanzelsberger: Co kuchtí herci, už nikoho nezajímá, dnes lidé vaří podle odborníků Co jíst 24. 9. 2018 -
Muži jsou tlustší než ženy, přestože více sportují Co jíst 18. 9. 2018 -
Tvaroh se nedělí na měkký a tvrdý Co jíst 13. 9. 2018 -
Agrofert stopnul prodej slepic z klecí. „Za odměnu půjdou na jatka,“ říkají ochránci Co jíst 10. 9. 2018 -
Na vlastní oči: Opilé děti v Praze? Nic tak výjimečného Nemoci a úrazy 10. 9. 2018 -
Na suché paty nejlépe zabírá močovina Alternativní medicína 5. 9. 2018 -
Test: Který sýr nám při grilování protekl roštem? Ten na grilování Co jíst 30. 8. 2018 -
Kdo to v Brně polepuje potraviny v obchodech? Co jíst 28. 8. 2018 -
Barevné bulky na hamburgery jsou ve světě hitem Co jíst 27. 8. 2018 -
Opíjejí se už dvanáctileté děti a rodičům to nevadí Co pít 23. 8. 2018 -
Josef Maršálek: Jak jsem se dostal k pečení pro britskou královnu Co jíst 20. 8. 2018 -
Test: kde mají v sedm večer měkké pečivo? Co jíst 16. 8. 2018 -
Kakao, buchty, koláče… Tvoje máma je plná vzpomínek na dětství Co jíst 13. 8. 2018 -
Kolik masa obsahuje hot dog z IKEA? Žádné Co jíst 9. 8. 2018 -
Valašské frgály: nepovedené koláče, které chutnají božsky Co jíst 9. 8. 2018 -
Lidé mi do cukrárny chodí kvůli paštice, směje se Katka Antošová Co jíst 7. 8. 2018 -
Koláčkova pekárna přišla o značku kvality a výjimečnosti Co jíst 6. 8. 2018 -
Halloumi: sýr na grilování, kterým nahradíte maso Co jíst 6. 8. 2018 -
Rázová vlna urychlí léčbu a zamezí jizvám Nemoci a úrazy 3. 8. 2018 -
Burčák sice bude letos dřív, ale je nesmysl kvůli tomu měnit zákon, říkají vinaři Co pít 1. 8. 2018 -
Jsem dospělý a neumím plavat Nemoci a úrazy 30. 7. 2018 -
Který sýr se (ne)hodí na grilování Co jíst 24. 7. 2018 -
Za kvalitním českým mlékem stojí hlavně mlékárny, až poté chovatelé krav Co pít 19. 7. 2018 -
Miloš Špitálský: Z malého farmáře v největšího pěstitele v Česku Co jíst 17. 7. 2018 -
Aquafaba: Proč nálev z cizrny vylévat, když z něj můžete mít skvělou majonézu Co jíst 16. 7. 2018 -
Margit Slimáková: Moje kniha je tom, jak se co nejlépe starat o sebe a pohodově žít Co jíst 13. 7. 2018 -
Zlobí? U spousty dětí stačí zlepšit pitný režim, říká odborník na výživu Co pít 12. 7. 2018 -
Jogurtové smoothie: Novinka s hromadou cukrů Co jíst 9. 7. 2018 -
Potravinové banky jsou plné cukrovinek. Konzervy a zubní kartáčky jim chybí Co jíst 4. 7. 2018 -
Margit Slimáková: Výrobci nezdravých potravin si zákazníky vychovávají už ve školách Co jíst 2. 7. 2018 -
Řetězce chtějí bezklecová vejce. Klecové chovy však zůstanou Co jíst 28. 6. 2018 -
Zubařka z Brna, ke které chcete chodit s celou rodinou Nemoci a úrazy 27. 6. 2018 -
Máslo už stojí šedesát korun a jen tak nezlevní Co jíst 26. 6. 2018 -
Farma Zahrádka: Na začátku jsme ani neuměli podojit kozu, dnes je to rutina Bio a fair trade 21. 6. 2018 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).