Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Jak se dnes moderně léčí cukrovka a hypoglykémie Lékárna 27. 5. 2019
Jsme tvůrci privátních značek, říká šéf Lidlu Co jíst 23. 5. 2019
Co dělat, když přetrhnete zakouslé klíště? Nemoci a úrazy 20. 5. 2019
Já vůbec nevařím, já do toho jenom žvaním, říká přední česká food fotografka Alena Hrbková Bio a fair trade 20. 5. 2019
Život klíštěte: Saje kluk, nebo holka? Nemoci a úrazy 17. 5. 2019
Dm drogerie doporučovala přidat do koupele silnou žíravinu. Omylem Nemoci a úrazy 15. 5. 2019
Domácí porod je pro nás extrém, říká lékařka ze záchranky Nemoci a úrazy 14. 5. 2019
Jak ochutit salát moderně a rychle, i když to vůbec neumíte Co jíst 9. 5. 2019
Za metanolovou aféru bych dnes dal pokutu padesát milionů, říká ředitel inspekce Co jíst 6. 5. 2019
Šťavnatá kuřecí prsa z grilu? Sous-vide zvládnete i doma Co jíst 2. 5. 2019
Proč jsou potraviny bez obalu dražší než s obalem Co jíst 29. 4. 2019
Stravování Čechů se za posledních deset let dost změnilo. K lepšímu Co jíst 25. 4. 2019
Nebojte se mluvit o hypoglykémii, s přáteli i s lékaři Nemoci a úrazy 25. 4. 2019
Billa peče, až se jí od huby práší. Její reklamu řeší inspekce i televizní rada Co jíst 23. 4. 2019
Metabolická rovnováha je absolutním základem našeho zdraví, říká bioložka Co jíst 21. 4. 2019
Jak dostat z vajec natištěné kódy? Co jíst 18. 4. 2019
Chcete otce u porodu? Před třiceti lety by se tomu každý smál, říká primářka porodnice Čekáme dítě 18. 4. 2019
Proč na mazance děláme křížky? Nejde jen o symboliku Co jíst 8. 4. 2019
Nesnězeno zachraňuje jídlo z restaurací. Poslední kousky nabízí za nejlepší ceny Co jíst 4. 4. 2019
Nejkurióznější svačina školáka? Chleba obložený gumovými medvídky Co jíst 28. 3. 2019
Kdo málo spí, hodně jí a chřadne Co jíst 27. 3. 2019
Ze zachráněného ovoce a zeleniny pečou omáčky k masu. A jaké… Co jíst 26. 3. 2019
Nechce jíst, nebo jí naopak moc? Každé dítě potřebuje jinou svačinu Co jíst 22. 3. 2019
Diabetik může výrazně snížit četnost hypoglykémie Nemoci a úrazy 21. 3. 2019
Cirkulární kavárny – kavárny budoucnosti? Bio a fair trade 18. 3. 2019
Řetězce se snaží posílit prodej privátních značek potravin Co jíst 11. 3. 2019
Výhody a nevýhody průmyslově vyráběných potravin. Co převažuje? Co jíst 7. 3. 2019
V Mikyně snídáme klidně celý den, říká majitelka známého libereckého bistra Co jíst 4. 3. 2019
Naše maso z Modletic: Neblbněte nás, zlobí se lidé na Kaufland kvůli novému logu Co jíst 26. 2. 2019
Potravinářský průkaz – povinný a zbytečný Co jíst 25. 2. 2019
Pět hodin tělocviku týdně? O tom neuvažujeme, říká ministerstvo školství Nemoci a úrazy 19. 2. 2019
Největší hlouposti nabízené na sv. Valentýna Co jíst 14. 2. 2019
Proč se u nás vbočený palec operuje technikami z minulého století? Nemoci a úrazy 13. 2. 2019
Jak se vyznat v nabídce chlebů v obchodě Co jíst 12. 2. 2019
Jak se kdysi mylo nádobí bez jaru Co jíst 11. 2. 2019
Punkové cukrářství s čerstvými větrníky a křivými vizitkami Co jíst 5. 2. 2019
KFC vyrobilo svíčku s vůní své omáčky. Nešokuje prvně Co jíst 1. 2. 2019
Cukrařina roku 1910: Hodně vajec a nebezpečná kypřidla Co jíst 29. 1. 2019
Oil pulling – cucání oleje bělí zuby. No, to určitě… Alternativní medicína 28. 1. 2019
Odstraňovat zubní kámen octem nebo MMS může jen blázen Nemoci a úrazy 22. 1. 2019
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).