Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Chcete otce u porodu? Před třiceti lety by se tomu každý smál, říká primářka porodnice Čekáme dítě 18. 4. 2019
Proč na mazance děláme křížky? Nejde jen o symboliku Co jíst 8. 4. 2019
Nesnězeno zachraňuje jídlo z restaurací. Poslední kousky nabízí za nejlepší ceny Co jíst 4. 4. 2019
Nejkurióznější svačina školáka? Chleba obložený gumovými medvídky Co jíst 28. 3. 2019
Kdo málo spí, hodně jí a chřadne Co jíst 27. 3. 2019
Ze zachráněného ovoce a zeleniny pečou omáčky k masu. A jaké… Co jíst 26. 3. 2019
Nechce jíst, nebo jí naopak moc? Každé dítě potřebuje jinou svačinu Co jíst 22. 3. 2019
Diabetik může výrazně snížit četnost hypoglykémie Nemoci a úrazy 21. 3. 2019
Cirkulární kavárny – kavárny budoucnosti? Bio a fair trade 18. 3. 2019
Řetězce se snaží posílit prodej privátních značek potravin Co jíst 11. 3. 2019
Výhody a nevýhody průmyslově vyráběných potravin. Co převažuje? Co jíst 7. 3. 2019
V Mikyně snídáme klidně celý den, říká majitelka známého libereckého bistra Co jíst 4. 3. 2019
Naše maso z Modletic: Neblbněte nás, zlobí se lidé na Kaufland kvůli novému logu Co jíst 26. 2. 2019
Potravinářský průkaz – povinný a zbytečný Co jíst 25. 2. 2019
Pět hodin tělocviku týdně? O tom neuvažujeme, říká ministerstvo školství Nemoci a úrazy 19. 2. 2019
Největší hlouposti nabízené na sv. Valentýna Co jíst 14. 2. 2019
Proč se u nás vbočený palec operuje technikami z minulého století? Nemoci a úrazy 13. 2. 2019
Jak se vyznat v nabídce chlebů v obchodě Co jíst 12. 2. 2019
Jak se kdysi mylo nádobí bez jaru Co jíst 11. 2. 2019
Punkové cukrářství s čerstvými větrníky a křivými vizitkami Co jíst 5. 2. 2019
KFC vyrobilo svíčku s vůní své omáčky. Nešokuje prvně Co jíst 1. 2. 2019
Cukrařina roku 1910: Hodně vajec a nebezpečná kypřidla Co jíst 29. 1. 2019
Oil pulling – cucání oleje bělí zuby. No, to určitě… Alternativní medicína 28. 1. 2019
Odstraňovat zubní kámen octem nebo MMS může jen blázen Nemoci a úrazy 22. 1. 2019
Nezapitý lék vám může propálit díru do jícnu, varuje docent Piťha Co pít 17. 1. 2019
Test nákupních tašek: je lepší papírová, látková, igelitka, nebo polyester? Bio a fair trade 14. 1. 2019
V Koláčovém království frčí rustikální koláče i chleba s vajíčkovou pomazánkou Co jíst 7. 1. 2019
Spotřeba alkoholu: Je skutečně tak alarmující, jak tvrdí vláda? Co pít 30. 12. 2018
Sliz, nejhorší dárek od Ježíška Nemoci a úrazy 21. 12. 2018
Pšenici vypěstujeme, vyvezeme a dovezeme zpět Co jíst 20. 12. 2018
Recyklovaná kuchařka vás zbaví zbytků i prošlých jogurtů v lednici Co jíst 17. 12. 2018
Nejkurióznější místa, kam se přisálo klíště Nemoci a úrazy 14. 12. 2018
Co přinést na vánoční besídku, když ne cukroví Co jíst 6. 12. 2018
Cukroví z másla? U nás samozřejmost, říkají v Koláčovém království Co jíst 4. 12. 2018
Otevírací doba na Vánoce 2018: oproti loňsku nás čekají změny Co jíst 3. 12. 2018
Jak probíhá rekonstrukce hypermarketu během tří týdnů Co jíst 30. 11. 2018
Čím nahradit sladkosti, aby to dětem chutnalo Co jíst 27. 11. 2018
Klíšťové encefalitidy máme nejvíc v EU, proočkovanost je nízká Lékárna 26. 11. 2018
Ochranka v obchodech nemá právo nahlížet vám do tašek Co jíst 15. 11. 2018
Kam se hrabe první Ano, šéfová na prvního Pohlreicha Co jíst 13. 11. 2018
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).