Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Pozor na kolapsy z horka, bude až 36 °C Nemoci a úrazy 23. 6. 2016
Ministři se přou: Využívají se antibiotika ve velkochovech plošně? Co jíst 22. 6. 2016
Slunce vyrobí dostatek vitaminu D jen mladým lidem Nemoci a úrazy 21. 6. 2016
Nemohu prodávat koláče za cenu vajíčka a mouky, říká majitelka Tartaletky Co jíst 21. 6. 2016
Může jíst vitarián maso? Může, ale proč by to dělal Co jíst 20. 6. 2016
Studené nápoje nás v létě neochladí Co pít 20. 6. 2016
Velký průzkum: U jaké pojišťovny dostane celiak nejvyšší příspěvek? Nemoci a úrazy 20. 6. 2016
Konec dohadů: pijte podle toho, kolik vážíte Co pít 16. 6. 2016
Jste nemocní? Mohou za to vaše střeva Nemoci a úrazy 15. 6. 2016
Hit léta? Cold brew, káva 12 hodin extrahovaná za studena Co pít 13. 6. 2016
7× o celiakii: Může celiak pracovat v pekárně? Co jíst 10. 6. 2016
Helena Houdová: Být vitariánka se třemi dětmi je náročné Co jíst 7. 6. 2016
Jak poznat kvalitní med? Zcukernatí Co jíst 6. 6. 2016
Smoothie není jen pití, je to životní styl Co pít 2. 6. 2016
Stačí vynechat jen sladké limonády a zhubnu. Nesmysl! Co jíst 1. 6. 2016
Proč v Penamu nesypou koblihu moučkovým cukrem? Co jíst 31. 5. 2016
Když je v akci pivo a cukr, prodá se v obchodě o 15 000 rohlí­ků víc Co jíst 30. 5. 2016
RawFest přiveze letos britskou kuchařskou hvězdu Russella Jamese Co jíst 27. 5. 2016
Co znamená, když je nemocnice nekuřácká? Že se kouří venku Nemoci a úrazy 25. 5. 2016
Proč máme prasklý chléb nejraději? Co jíst 25. 5. 2016
Vybírám si, komu svůj panenský med svěřím, říká včelař Jiří Smolík Co jíst 24. 5. 2016
Prague Cheesecake festival hostí letos více nadšenců Co jíst 17. 5. 2016
Řecký balzamikový krém patří do dortu i marinády. Jak se vyrábí? Co jíst 17. 5. 2016
10 rad šéfkuchařů pro perfektní grilování Co jíst 13. 5. 2016
Kde všude lze v Praze grilovat? V parku i na loďce Co jíst 12. 5. 2016
Rukama mi prošlo deset tisíc koblížků, říká majitelka Růžového domečku Co jíst 12. 5. 2016
Domácí dobroty bez lepku: Nad těmi nos neohrnete Co jíst 9. 5. 2016
Co s chřestem v kuchyni? Co jíst 6. 5. 2016
Bílý chřest roste v hrobech, zelený na poli Co jíst 5. 5. 2016
Alena Malíková: KPZ není běžný bedýnkový systém Co jíst 2. 5. 2016
Jíme s Mírou: Domácí výrobna, kterou si zamilujete Co jíst 29. 4. 2016
Na zimu hážeme mléko do zámeckého sklepa, říká majitelka kozí farmy Co jíst 26. 4. 2016
Hubnete, sportujete? Správně pijte Co pít 21. 4. 2016
V nemléčné kaši Nestlé se našel nebezpečný atropin Co jíst 14. 4. 2016
Prague candy festival: Rozpočet se pohybuje v řádu statisíců Co jíst 14. 4. 2016
Lepší než medvědí česnek je česnek podivný Co jíst 11. 4. 2016
Podpora Klasy vytáhne ze státní kasy 298 miliónů Co jíst 7. 4. 2016
Co všechno se dá v přírodě teď sníst? Co jíst 7. 4. 2016
Kavárna s pražírnou budila emoce. Dnes je plná lidí Co jíst 7. 4. 2016
Olomoucké tvarůžky: Proč už syrečky nesmrdí? Co jíst 4. 4. 2016
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).