Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Řecký balzamikový krém patří do dortu i marinády. Jak se vyrábí? Co jíst 17. 5. 2016 -
10 rad šéfkuchařů pro perfektní grilování Co jíst 13. 5. 2016 -
Kde všude lze v Praze grilovat? V parku i na loďce Co jíst 12. 5. 2016 -
Rukama mi prošlo deset tisíc koblížků, říká majitelka Růžového domečku Co jíst 12. 5. 2016 -
Domácí dobroty bez lepku: Nad těmi nos neohrnete Co jíst 9. 5. 2016 -
Co s chřestem v kuchyni? Co jíst 6. 5. 2016 -
Bílý chřest roste v hrobech, zelený na poli Co jíst 5. 5. 2016 -
Alena Malíková: KPZ není běžný bedýnkový systém Co jíst 2. 5. 2016 -
Jíme s Mírou: Domácí výrobna, kterou si zamilujete Co jíst 29. 4. 2016 -
Na zimu hážeme mléko do zámeckého sklepa, říká majitelka kozí farmy Co jíst 26. 4. 2016 -
Hubnete, sportujete? Správně pijte Co pít 21. 4. 2016 -
V nemléčné kaši Nestlé se našel nebezpečný atropin Co jíst 14. 4. 2016 -
Prague candy festival: Rozpočet se pohybuje v řádu statisíců Co jíst 14. 4. 2016 -
Lepší než medvědí česnek je česnek podivný Co jíst 11. 4. 2016 -
Podpora Klasy vytáhne ze státní kasy 298 miliónů Co jíst 7. 4. 2016 -
Co všechno se dá v přírodě teď sníst? Co jíst 7. 4. 2016 -
Kavárna s pražírnou budila emoce. Dnes je plná lidí Co jíst 7. 4. 2016 -
Olomoucké tvarůžky: Proč už syrečky nesmrdí? Co jíst 4. 4. 2016 -
Pekař Mikula: Neumím vyrobit rohlík za šedesát pět halířů Co jíst 30. 3. 2016 -
Vejce od slepic z haly? Zbytečné utrácení, tvrdí veterináři. Ochránci žasnou Co jíst 25. 3. 2016 -
Veterináři o kontrolách restaurací: Chceme nedostatky řešit hned Co jíst 24. 3. 2016 -
Které pojišťovny vám zaplatí cestovní očkování? Nemoci a úrazy 22. 3. 2016 -
Farma Jeřmanice: Náš tvaroh zraje osmnáct hodin Co jíst 22. 3. 2016 -
Máslo Dr. Halíř vyhrálo dva testy, výrobce o tom ale moc mluvit nechce Co jíst 21. 3. 2016 -
Ahold prodával falšovaného pangase. Bylo v něm 50 % vody Co jíst 18. 3. 2016 -
Farmářské trhy v Karlových Varech nabídnou sýr máčený v tuzemáku Co jíst 18. 3. 2016 -
Nejdůležitější je hlídat konec a nefrajeřit, říká výrobkyně řepného sirobu Co jíst 18. 3. 2016 -
Praha: Letos řádila Legionella v kohoutcích už třikrát Nemoci a úrazy 17. 3. 2016 -
Tvarůžková cukrárna: Denně zpracujeme deset kilo tvarůžků Co jíst 17. 3. 2016 -
Alergii na mléko skoro nikdo nemá, ale svádí se na ni všechno, říká profesor Co pít 11. 3. 2016 -
Snídáte Bebe Dobré ráno a tloustnete? Nedivte se Co jíst 9. 3. 2016 -
Chtěla si vydělat patnáct tisíc měsíčně, teď má firmu se sto zaměstnanci Bio a fair trade 7. 3. 2016 -
Jednorázové krabičky na jídlo jsou trend budoucnosti. Co na to Greenpeace? Co jíst 4. 3. 2016 -
DJ, který v Karlíně připravuje kanadskou specialitu poutine Co jíst 4. 3. 2016 -
Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood Co jíst 1. 3. 2016 -
Zájem o potraviny bez palmového oleje roste. Kde je seženete? Co jíst 29. 2. 2016 -
Státní ústav pro kontrolu léčiv nedoporučuje používat Bioparox Lékárna 26. 2. 2016 -
Výrobce stahuje i z českého trhu tyčinku Mars. Našel se v ní plast Co jíst 25. 2. 2016 -
Salima 2016: Trojice českých výrobců, kterou musíte znát Co jíst 25. 2. 2016 -
Restaurace píší: Alergeny máme ve všem. To je na pokutu Co jíst 23. 2. 2016 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).