Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Ahold prodával falšovaného pangase. Bylo v něm 50 % vody Co jíst 18. 3. 2016
Farmářské trhy v Karlových Varech nabídnou sýr máčený v tuzemáku Co jíst 18. 3. 2016
Nejdůležitější je hlídat konec a nefrajeřit, říká výrobkyně řepného sirobu Co jíst 18. 3. 2016
Praha: Letos řádila Legionella v kohoutcích už třikrát Nemoci a úrazy 17. 3. 2016
Tvarůžková cukrárna: Denně zpracujeme deset kilo tvarůžků Co jíst 17. 3. 2016
Alergii na mléko skoro nikdo nemá, ale svádí se na ni všechno, říká profesor Co pít 11. 3. 2016
Snídáte Bebe Dobré ráno a tloustnete? Nedivte se Co jíst 9. 3. 2016
Chtěla si vydělat patnáct tisíc měsíčně, teď má firmu se sto zaměstnanci Bio a fair trade 7. 3. 2016
Jednorázové krabičky na jídlo jsou trend budoucnosti. Co na to Greenpeace? Co jíst 4. 3. 2016
DJ, který v Karlíně připravuje kanadskou specialitu poutine Co jíst 4. 3. 2016
Kurz vaření: Jak se připravuje fingerfood Co jíst 1. 3. 2016
Zájem o potraviny bez palmového oleje roste. Kde je seženete? Co jíst 29. 2. 2016
Státní ústav pro kontrolu léčiv nedoporučuje používat Bioparox Lékárna 26. 2. 2016
Výrobce stahuje i z českého trhu tyčinku Mars. Našel se v ní plast Co jíst 25. 2. 2016
Salima 2016: Trojice českých výrobců, kterou musíte znát Co jíst 25. 2. 2016
Restaurace píší: Alergeny máme ve všem. To je na pokutu Co jíst 23. 2. 2016
Stejný výrobek, různé složení. Jde o nehoráznou manipulaci, bouří se Češi Co jíst 19. 2. 2016
Jak se vyrábí mozzarella? Každý kus je originál Co jíst 16. 2. 2016
Mozzarellart: Sýry vyrábějí z českého mléka, obchodují po italsku Co jíst 9. 2. 2016
Ministerstvo: Palmový olej nezakážeme, není důvod Co jíst 8. 2. 2016
Nesnáším, když vidím v kavárnách rozmražený cheesecake Co jíst 1. 2. 2016
Cukr a sůl: bílé zlo Co jíst 28. 1. 2016
Benefity a rizika červeného masa Co jíst 25. 1. 2016
Proč se po hubnutí dostavuje jojo efekt? Co jíst 21. 1. 2016
Pane vrchní, vy nemáte wifinu?! Co jíst 18. 1. 2016
Nechci na bezlepkové dietě vydělávat, říká restauratér Co jíst 14. 1. 2016
Pultový prodej sýrů: Fůra obalů a nervů Co jíst 11. 1. 2016
Hranolky v McDonald's se stříkají cukrem Co jíst 5. 1. 2016
Co budou jíst na Vánoce nejlepší foodblogeři? Co jíst 23. 12. 2015
Recept na bramborový salát a cukroví podle food blogerů Co jíst 23. 12. 2015
Kapr býval nóbl ryba, losos jídlo chudiny Co jíst 22. 12. 2015
McDonald's: Maso i hranolky máme z Polska Co jíst 21. 12. 2015
Kapr má jediné místo bez kostí Co jíst 17. 12. 2015
Dortletky vyrábí majitelka prvorepublikové cukrárny sama. Tři dny Co jíst 14. 12. 2015
Nejdražší vlašské ořechy mají v Globusu. A nejlevnější? Co jíst 7. 12. 2015
Jak uchovat vlašské ořechy? Zavařte je Co jíst 7. 12. 2015
Nají se bezlepkář v běžné restauraci? Záleží na kuchaři Co jíst 30. 11. 2015
Restaurace Uhelna: Vaříme bezlepkově, ale nepoznáte to Co jíst 30. 11. 2015
Veronika Klamtová, majitelka raw cukrárny: Obchody jdou moc dobře Co jíst 24. 11. 2015
Obézní, kardiaci a cukrovkáři končí na dialýze Nemoci a úrazy 23. 11. 2015
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).