Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Stejný výrobek, různé složení. Jde o nehoráznou manipulaci, bouří se Češi Co jíst 19. 2. 2016 -
Jak se vyrábí mozzarella? Každý kus je originál Co jíst 16. 2. 2016 -
Mozzarellart: Sýry vyrábějí z českého mléka, obchodují po italsku Co jíst 9. 2. 2016 -
Ministerstvo: Palmový olej nezakážeme, není důvod Co jíst 8. 2. 2016 -
Nesnáším, když vidím v kavárnách rozmražený cheesecake Co jíst 1. 2. 2016 -
Cukr a sůl: bílé zlo Co jíst 28. 1. 2016 -
Benefity a rizika červeného masa Co jíst 25. 1. 2016 -
Proč se po hubnutí dostavuje jojo efekt? Co jíst 21. 1. 2016 -
Pane vrchní, vy nemáte wifinu?! Co jíst 18. 1. 2016 -
Nechci na bezlepkové dietě vydělávat, říká restauratér Co jíst 14. 1. 2016 -
Pultový prodej sýrů: Fůra obalů a nervů Co jíst 11. 1. 2016 -
Hranolky v McDonald's se stříkají cukrem Co jíst 5. 1. 2016 -
Co budou jíst na Vánoce nejlepší foodblogeři? Co jíst 23. 12. 2015 -
Recept na bramborový salát a cukroví podle food blogerů Co jíst 23. 12. 2015 -
Kapr býval nóbl ryba, losos jídlo chudiny Co jíst 22. 12. 2015 -
McDonald's: Maso i hranolky máme z Polska Co jíst 21. 12. 2015 -
Kapr má jediné místo bez kostí Co jíst 17. 12. 2015 -
Dortletky vyrábí majitelka prvorepublikové cukrárny sama. Tři dny Co jíst 14. 12. 2015 -
Nejdražší vlašské ořechy mají v Globusu. A nejlevnější? Co jíst 7. 12. 2015 -
Jak uchovat vlašské ořechy? Zavařte je Co jíst 7. 12. 2015 -
Nají se bezlepkář v běžné restauraci? Záleží na kuchaři Co jíst 30. 11. 2015 -
Restaurace Uhelna: Vaříme bezlepkově, ale nepoznáte to Co jíst 30. 11. 2015 -
Veronika Klamtová, majitelka raw cukrárny: Obchody jdou moc dobře Co jíst 24. 11. 2015 -
Obézní, kardiaci a cukrovkáři končí na dialýze Nemoci a úrazy 23. 11. 2015 -
Salám s plísní se vyrábí z mraženého masa Co jíst 16. 11. 2015 -
Pivo s citronem. Co to je za novoty? Co pít 11. 11. 2015 -
Devět měsíců po operaci vbočeného palce Nemoci a úrazy 9. 11. 2015 -
Amerika má prvního odsouzeného za prodej MMS. Dostal čtyři roky Nemoci a úrazy 6. 11. 2015 -
Epidemii spustil puchýř u kuchařky v závodce Co jíst 5. 11. 2015 -
Hladolinky se rozšiřují. O co v letadlech přijdeme? Co jíst 2. 11. 2015 -
Inkontinence: Dříve či později ji bude mít každá druhá žena Nemoci a úrazy 29. 10. 2015 -
Bariatrická léčba: Zašívají pacientům žaludek, ne pusu Co jíst 27. 10. 2015 -
Kuchařka ze Svatojánu: Za honorář z první knihy mám mlýnek na mouku Co jíst 26. 10. 2015 -
Mýty o jídle šíří nevzdělanci, média i lékaři Co jíst 22. 10. 2015 -
Francouz snídá hlavně sladké. Alespoň hodinu Co jíst 19. 10. 2015 -
Dalibor Titěra: Medu za stovku bych prostě nevěřil Co jíst 12. 10. 2015 -
V Praze se dělá víno, které může Morava závidět Co pít 8. 10. 2015 -
Test potravin: Chutná nám kvalita, nebo si vystačíme s málem? Co jíst 5. 10. 2015 -
Stěžujete si na zubaře? Kontrola je výsměch Nemoci a úrazy 2. 10. 2015 -
Statek u Pipků: Dýní přežila tak polovina Co jíst 1. 10. 2015 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).