Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Nejlepší polévky jsou ty domácí, uznávají manažeři Maggi Co jíst 15. 9. 2016
Vegefest bude letos s gulášem a se škvarkama Co jíst 12. 9. 2016
Usušit se dá všechno. I meloun Co jíst 12. 9. 2016
10 000 kroků denně vám ke zhubnutí nestačí Co jíst 8. 9. 2016
Vývar nemusí být s nudlemi a nemusí se jíst lžící, říkají autoři Siláka Co pít 8. 9. 2016
Nejhůře se k dodavatelům chová Lidl a Kaufland, říká ministerstvo Co jíst 6. 9. 2016
Burčák už je. Ten falešný odhalí magnetická rezonance Co pít 2. 9. 2016
Nejlepší nápoj po sportu? Nealko pivo, říká Petr Havlíček Co jíst 29. 8. 2016
Budou na kolech jezdit opilí cyklisté legálně? Nejspíš ano Co pít 26. 8. 2016
Michal Burda: Tatér, který vám v Triku uvaří nejlepší kafe Co jíst 25. 8. 2016
Skutečně zdravá škola už pomáhá 160 školám. Zdarma Co jíst 24. 8. 2016
Petr Havlíček radí, jak hubnout, když máte stres Co jíst 22. 8. 2016
Strouhanka se nevyrábí ze starých rohlíků Co jíst 16. 8. 2016
Halina Pawlowská: Měla jsem období, kdy jsem nejedla vůbec nic Co jíst 12. 8. 2016
Test domácích limonád: Chcete tu se Spritem? Co pít 11. 8. 2016
Nehrozí vám dehydratace? Co pít 9. 8. 2016
V Podolí zachraňují děti, které by ještě nedávno nepřežily Nemoci a úrazy 8. 8. 2016
Vrcholový sportovec nemůže jíst nikdy zdravě, říká Petr Havlíček Co jíst 4. 8. 2016
Otevřít kokosový ořech nemusí být oříšek. Stačí vám trouba Co jíst 3. 8. 2016
Díky pokroku máme lehčí batohy a jíme líp, říká autorka Outdoorové kuchařky Co jíst 28. 7. 2016
Česká vejce mohou být brzy raritou Co jíst 26. 7. 2016
Petr Koukal: Až rakovina mi paradoxně zkvalitnila život Nemoci a úrazy 22. 7. 2016
Břicháč Tom, to je vzpomínka na mé hubnutí, říká Tomáš Kosačík Co jíst 21. 7. 2016
Muzeum levandule ve Francii nesmíte minout Co jíst 18. 7. 2016
Že je vejce bio, nepoznáme ani my, říká šéf veterinářů Co jíst 15. 7. 2016
Jak připravit dítě na dlouhou cestu k moři? Nejdřív připravte sebe, radí psycholog Nemoci a úrazy 13. 7. 2016
Barefootové sandály nejsou pro každého Nemoci a úrazy 13. 7. 2016
Lidé si nejvíce škodí stresem, říká naturopatka Alternativní medicína 8. 7. 2016
Nejhorší je, když děti nepijí ráno Co pít 4. 7. 2016
Transplantace stolice: Problém je sehnat dárce Nemoci a úrazy 1. 7. 2016
Budou už sladkosti ve školách minulostí? Co jíst 29. 6. 2016
Maligní nádor má dobrou prognózu jen ve velikosti tečky Nemoci a úrazy 27. 6. 2016
UV oblečení chrání lépe než opalovací krémy Nemoci a úrazy 23. 6. 2016
Pozor na kolapsy z horka, bude až 36 °C Nemoci a úrazy 23. 6. 2016
Ministři se přou: Využívají se antibiotika ve velkochovech plošně? Co jíst 22. 6. 2016
Slunce vyrobí dostatek vitaminu D jen mladým lidem Nemoci a úrazy 21. 6. 2016
Nemohu prodávat koláče za cenu vajíčka a mouky, říká majitelka Tartaletky Co jíst 21. 6. 2016
Může jíst vitarián maso? Může, ale proč by to dělal Co jíst 20. 6. 2016
Studené nápoje nás v létě neochladí Co pít 20. 6. 2016
Velký průzkum: U jaké pojišťovny dostane celiak nejvyšší příspěvek? Nemoci a úrazy 20. 6. 2016
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).