Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Nehrozí vám dehydratace? Co pít 9. 8. 2016 -
V Podolí zachraňují děti, které by ještě nedávno nepřežily Nemoci a úrazy 8. 8. 2016 -
Vrcholový sportovec nemůže jíst nikdy zdravě, říká Petr Havlíček Co jíst 4. 8. 2016 -
Otevřít kokosový ořech nemusí být oříšek. Stačí vám trouba Co jíst 3. 8. 2016 -
Díky pokroku máme lehčí batohy a jíme líp, říká autorka Outdoorové kuchařky Co jíst 28. 7. 2016 -
Česká vejce mohou být brzy raritou Co jíst 26. 7. 2016 -
Petr Koukal: Až rakovina mi paradoxně zkvalitnila život Nemoci a úrazy 22. 7. 2016 -
Břicháč Tom, to je vzpomínka na mé hubnutí, říká Tomáš Kosačík Co jíst 21. 7. 2016 -
Muzeum levandule ve Francii nesmíte minout Co jíst 18. 7. 2016 -
Že je vejce bio, nepoznáme ani my, říká šéf veterinářů Co jíst 15. 7. 2016 -
Jak připravit dítě na dlouhou cestu k moři? Nejdřív připravte sebe, radí psycholog Nemoci a úrazy 13. 7. 2016 -
Barefootové sandály nejsou pro každého Nemoci a úrazy 13. 7. 2016 -
Lidé si nejvíce škodí stresem, říká naturopatka Alternativní medicína 8. 7. 2016 -
Nejhorší je, když děti nepijí ráno Co pít 4. 7. 2016 -
Transplantace stolice: Problém je sehnat dárce Nemoci a úrazy 1. 7. 2016 -
Budou už sladkosti ve školách minulostí? Co jíst 29. 6. 2016 -
Maligní nádor má dobrou prognózu jen ve velikosti tečky Nemoci a úrazy 27. 6. 2016 -
UV oblečení chrání lépe než opalovací krémy Nemoci a úrazy 23. 6. 2016 -
Pozor na kolapsy z horka, bude až 36 °C Nemoci a úrazy 23. 6. 2016 -
Ministři se přou: Využívají se antibiotika ve velkochovech plošně? Co jíst 22. 6. 2016 -
Slunce vyrobí dostatek vitaminu D jen mladým lidem Nemoci a úrazy 21. 6. 2016 -
Nemohu prodávat koláče za cenu vajíčka a mouky, říká majitelka Tartaletky Co jíst 21. 6. 2016 -
Může jíst vitarián maso? Může, ale proč by to dělal Co jíst 20. 6. 2016 -
Studené nápoje nás v létě neochladí Co pít 20. 6. 2016 -
Velký průzkum: U jaké pojišťovny dostane celiak nejvyšší příspěvek? Nemoci a úrazy 20. 6. 2016 -
Konec dohadů: pijte podle toho, kolik vážíte Co pít 16. 6. 2016 -
Jste nemocní? Mohou za to vaše střeva Nemoci a úrazy 15. 6. 2016 -
Hit léta? Cold brew, káva 12 hodin extrahovaná za studena Co pít 13. 6. 2016 -
7× o celiakii: Může celiak pracovat v pekárně? Co jíst 10. 6. 2016 -
Helena Houdová: Být vitariánka se třemi dětmi je náročné Co jíst 7. 6. 2016 -
Jak poznat kvalitní med? Zcukernatí Co jíst 6. 6. 2016 -
Smoothie není jen pití, je to životní styl Co pít 2. 6. 2016 -
Stačí vynechat jen sladké limonády a zhubnu. Nesmysl! Co jíst 1. 6. 2016 -
Proč v Penamu nesypou koblihu moučkovým cukrem? Co jíst 31. 5. 2016 -
Když je v akci pivo a cukr, prodá se v obchodě o 15 000 rohlí­ků víc Co jíst 30. 5. 2016 -
RawFest přiveze letos britskou kuchařskou hvězdu Russella Jamese Co jíst 27. 5. 2016 -
Co znamená, když je nemocnice nekuřácká? Že se kouří venku Nemoci a úrazy 25. 5. 2016 -
Proč máme prasklý chléb nejraději? Co jíst 25. 5. 2016 -
Vybírám si, komu svůj panenský med svěřím, říká včelař Jiří Smolík Co jíst 24. 5. 2016 -
Prague Cheesecake festival hostí letos více nadšenců Co jíst 17. 5. 2016 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).