Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Scan&Go: Zahrajte si v Globusu na pokladní Co jíst 18. 10. 2016
Co dělat s nedozrálým pomelem? Hlavně nevyhazovat Co jíst 18. 10. 2016
Titbit: Bez kulicha a modrých rukavic tu salát nevyrobíte Co jíst 17. 10. 2016
Takhle vzniká Ajala, druhá nejlepší čokoláda na světě Co jíst 13. 10. 2016
Nejoblíbenější ryba v Česku? Ta v rybím salátu Co jíst 12. 10. 2016
Sonnentor: bylina bez rodnéno listu jim do čaje nesmí Co pít 10. 10. 2016
Zapomeňte na jídlo v igeliťáku, kupte si Frusack Co jíst 6. 10. 2016
V mé nové biokuchařce se potkává tradiční medicína se selským rozumem, říká Hanka Zemanová Co jíst 5. 10. 2016
Zkazí se hokkaido bez stopky? Co jíst 4. 10. 2016
Přírodní zubní kartáček musíte nejprve rozžvýkat Nemoci a úrazy 3. 10. 2016
Ošklivá zelenina s 10% slevou? Není to málo? Co jíst 27. 9. 2016
Podojí mandle, přidají datle a mají Nemléko Co pít 26. 9. 2016
Jsem typický omáčkový Čech, říká autorka již třetí Kuchařky ze Svatojánu Co jíst 23. 9. 2016
Když všichni seli řepku, on vsadil na dýně. A dobře udělal Co jíst 22. 9. 2016
Cascara Fizz: vaří limonádu ze „slupek“ od kávy Co jíst 19. 9. 2016
Tesco nabízí desítky tun jídla zdarma Co jíst 15. 9. 2016
Nejlepší polévky jsou ty domácí, uznávají manažeři Maggi Co jíst 15. 9. 2016
Vegefest bude letos s gulášem a se škvarkama Co jíst 12. 9. 2016
Usušit se dá všechno. I meloun Co jíst 12. 9. 2016
10 000 kroků denně vám ke zhubnutí nestačí Co jíst 8. 9. 2016
Vývar nemusí být s nudlemi a nemusí se jíst lžící, říkají autoři Siláka Co pít 8. 9. 2016
Nejhůře se k dodavatelům chová Lidl a Kaufland, říká ministerstvo Co jíst 6. 9. 2016
Burčák už je. Ten falešný odhalí magnetická rezonance Co pít 2. 9. 2016
Nejlepší nápoj po sportu? Nealko pivo, říká Petr Havlíček Co jíst 29. 8. 2016
Budou na kolech jezdit opilí cyklisté legálně? Nejspíš ano Co pít 26. 8. 2016
Michal Burda: Tatér, který vám v Triku uvaří nejlepší kafe Co jíst 25. 8. 2016
Skutečně zdravá škola už pomáhá 160 školám. Zdarma Co jíst 24. 8. 2016
Petr Havlíček radí, jak hubnout, když máte stres Co jíst 22. 8. 2016
Strouhanka se nevyrábí ze starých rohlíků Co jíst 16. 8. 2016
Halina Pawlowská: Měla jsem období, kdy jsem nejedla vůbec nic Co jíst 12. 8. 2016
Test domácích limonád: Chcete tu se Spritem? Co pít 11. 8. 2016
Nehrozí vám dehydratace? Co pít 9. 8. 2016
V Podolí zachraňují děti, které by ještě nedávno nepřežily Nemoci a úrazy 8. 8. 2016
Vrcholový sportovec nemůže jíst nikdy zdravě, říká Petr Havlíček Co jíst 4. 8. 2016
Otevřít kokosový ořech nemusí být oříšek. Stačí vám trouba Co jíst 3. 8. 2016
Díky pokroku máme lehčí batohy a jíme líp, říká autorka Outdoorové kuchařky Co jíst 28. 7. 2016
Česká vejce mohou být brzy raritou Co jíst 26. 7. 2016
Petr Koukal: Až rakovina mi paradoxně zkvalitnila život Nemoci a úrazy 22. 7. 2016
Břicháč Tom, to je vzpomínka na mé hubnutí, říká Tomáš Kosačík Co jíst 21. 7. 2016
Muzeum levandule ve Francii nesmíte minout Co jíst 18. 7. 2016
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).