Hlavní navigace

Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka (např. Evropa 2, Rádio Černá Hora, Frekvence 1) se zabývala nejrůznějšími tématy.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Nálepka Datum vydání Počet názorů
Ječné ani vlčí zrno neroste na poli. Jen u očí Ječné zrno 22. 1. 2013 3
Pozor na sušenky z Kauflandu, mohou být jedovaté SZPI 21. 1. 2013 2
Evropou se šíří zákazy pěstování GMO plodin. Připojí se i Česko? PRO-BIO 21. 1. 2013 13
Názvy potravin balamutí domácí výrobou, babičkou a tradicí Farmářské trhy 21. 1. 2013 3
Inspekce našla v balené vodě toluen Voda 18. 1. 2013 4
Má kilo mouky tisíc gramů? Podle výrobců ne MZE 18. 1. 2013 10
Čerstvé ovoce může být nově konzervováno voskem ovoce 16. 1. 2013 1
Nejdražší sůl není z moře, je z Podravky glutaman 15. 1. 2013 19
Cizinec měl prodejnu potravin plnou myšinců. Funguje dál SZPI 14. 1. 2013 4
Nejlepší víno pro letošní rok je Chardonnay 2011 víno 14. 1. 2013 -
Velká nemocnice vaří sedm tisíc jídel denně a vyhoví prý i vašim rozmarům nemocnice 7. 1. 2013 15
Užitečná publikace pro nákup kvalitních potravin je zdarma Přídatné látky 4. 1. 2013 2
Ohnivá bowle a další silvestrovské recepty bez nudy Vánoce 28. 12. 2012 -
Sýry, jak je neznáte sýr 27. 12. 2012 -
Týden sportu zdarma právě začíná sport 26. 12. 2012 4
Zpracovatelé masa jsou šejdíři maso 21. 12. 2012 14
Test majonéz: Základem je voda a stěží jeden pasterizovaný žloutek Tesco 20. 12. 2012 6
Rybu nesmí zabít každý ryba 14. 12. 2012 -
Test vánoček: Kolik je v rozinkové rozinek? Tipněte si Vánoce 14. 12. 2012 1
Dnes naposledy testování alkoholu zdarma VŠCHT 13. 12. 2012 -
Ani před Vánocemi inspekce nezahálí Vánoce 11. 12. 2012 -
Káva v supermarketu je stará kafe 11. 12. 2012 22
Cukroví jako od maminky, a přesto z obchodu cukr 7. 12. 2012 -
Šváb v těstíčku a restovaná larva. Mňam hmyz 6. 12. 2012 -
Majonézy jsou šizené. I ta, co má národní značku Klasa majonéza 4. 12. 2012 4
Polotmavé pivo: novinka bude hořká pivo 30. 11. 2012 2
Vánoce v restauraci? Není důvod, proč říct ne Vánoce 30. 11. 2012 1
Bio Vánoce s lahodnými recepty cukroví 29. 11. 2012 -
Jak se „vaří“ Ibalgin? Ibalgin 28. 11. 2012 3
Jak obědvá poslanec a jak dělník? restaurace 27. 11. 2012 36
Solničky máme věčně prázdné a ordinace plné sůl 22. 11. 2012 4
Letos budou Vánoce instantní Vánoce 22. 11. 2012 7
Jak poznat dobré pomelo? Těžko pomelo 20. 11. 2012 15
Na trhu jsou dvě novinky k zahnání žízně nápoj 16. 11. 2012 8
Vyplatí se těsto na cukroví koupit, nebo udělat doma? cukroví 16. 11. 2012 7
Teď už kvalitu poznáte na první dobrou kvalita 14. 11. 2012 -
Že prý do makové náplně patří mák. Bejvávalo mák 14. 11. 2012 24
Test: Z 10 dětských jogurtů vyloženě zklamal jediný jogurt 12. 11. 2012 25
Nemáte titul? Doktoři se s vámi moc nemažou lékař 9. 11. 2012 4
Ženy chodí na pajdu a muži na Chaplina osteoporóza 8. 11. 2012 3

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).