Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Nepečené cukroví vyrobíte i ze zbytků pečeného Co jíst 15. 12. 2016
Inspirace pro Ježíška: 10 báječných kuchařek Bio a fair trade 14. 12. 2016
Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví Co jíst 10. 12. 2016
Kolik to má kalorií? Tabulka výživových hodnot bude nově povinná Co jíst 8. 12. 2016
Formičky naší babičky: Jak se zbavit rzi Co jíst 7. 12. 2016
Jmenuji se Janina a jsem jednou pro vždy cukrfree Co jíst 6. 12. 2016
Jak vybrat ořechy do cukroví a kde mají levné Co jíst 5. 12. 2016
Budete kupovat vánoční cukroví? Kdy a kde objednat Co jíst 4. 12. 2016
Celiaci už se připravují na Vánoce. Jak si je užít bez lepku? Co jíst 30. 11. 2016
Paštiky z konzervy? Čongrády mají grády Co jíst 28. 11. 2016
Učí péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem, přestože má celiakii Co jíst 23. 11. 2016
Na průjem i zácpu platí vláknina. Víte jaká? Co jíst 21. 11. 2016
97 % potravin neobsahuje rezidua pesticidů, říká EFSA Co jíst 16. 11. 2016
Průzkum tvrdí, že jíme více sladkého pečiva, pekaři s tím nesouhlasí Co jíst 14. 11. 2016
Podzimní únavu a stres spláchněte minerálkou Co jíst 11. 11. 2016
Jaké nemoci hrozí, když jíme špatně upravenou rybu Co jíst 7. 11. 2016
Nejzajímavější sortiment nabízí Čína, říká dovozce exotického ovoce Co jíst 3. 11. 2016
Globus vydával polská jablka za česká, navíc byla plná pesticidů Co jíst 31. 10. 2016
Tina je doma: Blogerka superpotravinám nefandí Co jíst 31. 10. 2016
Jak by měly pít těhotné a kojící ženy a malé děti? Co pít 27. 10. 2016
Padl rekord: Na jednom místě se sešlo 102 druhů chleba Co jíst 24. 10. 2016
Testujeme v Tescu: Je nákup se skenerem rychlejší než bez něj? Co jíst 24. 10. 2016
Proč banány z Ameriky stojí míň než česká jablka? Co jíst 20. 10. 2016
Iceland nenabízí jen mražené potraviny, nakoupíte tu i pečivo Co jíst 19. 10. 2016
Scan&Go: Zahrajte si v Globusu na pokladní Co jíst 18. 10. 2016
Co dělat s nedozrálým pomelem? Hlavně nevyhazovat Co jíst 18. 10. 2016
Titbit: Bez kulicha a modrých rukavic tu salát nevyrobíte Co jíst 17. 10. 2016
Takhle vzniká Ajala, druhá nejlepší čokoláda na světě Co jíst 13. 10. 2016
Nejoblíbenější ryba v Česku? Ta v rybím salátu Co jíst 12. 10. 2016
Sonnentor: bylina bez rodnéno listu jim do čaje nesmí Co pít 10. 10. 2016
Zapomeňte na jídlo v igeliťáku, kupte si Frusack Co jíst 6. 10. 2016
V mé nové biokuchařce se potkává tradiční medicína se selským rozumem, říká Hanka Zemanová Co jíst 5. 10. 2016
Zkazí se hokkaido bez stopky? Co jíst 4. 10. 2016
Přírodní zubní kartáček musíte nejprve rozžvýkat Nemoci a úrazy 3. 10. 2016
Ošklivá zelenina s 10% slevou? Není to málo? Co jíst 27. 9. 2016
Podojí mandle, přidají datle a mají Nemléko Co pít 26. 9. 2016
Jsem typický omáčkový Čech, říká autorka již třetí Kuchařky ze Svatojánu Co jíst 23. 9. 2016
Když všichni seli řepku, on vsadil na dýně. A dobře udělal Co jíst 22. 9. 2016
Cascara Fizz: vaří limonádu ze „slupek“ od kávy Co jíst 19. 9. 2016
Tesco nabízí desítky tun jídla zdarma Co jíst 15. 9. 2016
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).