Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Jaké nemoci hrozí, když jíme špatně upravenou rybu Co jíst 7. 11. 2016 -
Nejzajímavější sortiment nabízí Čína, říká dovozce exotického ovoce Co jíst 3. 11. 2016 -
Globus vydával polská jablka za česká, navíc byla plná pesticidů Co jíst 31. 10. 2016 -
Tina je doma: Blogerka superpotravinám nefandí Co jíst 31. 10. 2016 -
Jak by měly pít těhotné a kojící ženy a malé děti? Co pít 27. 10. 2016 -
Padl rekord: Na jednom místě se sešlo 102 druhů chleba Co jíst 24. 10. 2016 -
Testujeme v Tescu: Je nákup se skenerem rychlejší než bez něj? Co jíst 24. 10. 2016 -
Proč banány z Ameriky stojí míň než česká jablka? Co jíst 20. 10. 2016 -
Iceland nenabízí jen mražené potraviny, nakoupíte tu i pečivo Co jíst 19. 10. 2016 -
Scan&Go: Zahrajte si v Globusu na pokladní Co jíst 18. 10. 2016 -
Co dělat s nedozrálým pomelem? Hlavně nevyhazovat Co jíst 18. 10. 2016 -
Titbit: Bez kulicha a modrých rukavic tu salát nevyrobíte Co jíst 17. 10. 2016 -
Takhle vzniká Ajala, druhá nejlepší čokoláda na světě Co jíst 13. 10. 2016 -
Nejoblíbenější ryba v Česku? Ta v rybím salátu Co jíst 12. 10. 2016 -
Sonnentor: bylina bez rodnéno listu jim do čaje nesmí Co pít 10. 10. 2016 -
Zapomeňte na jídlo v igeliťáku, kupte si Frusack Co jíst 6. 10. 2016 -
V mé nové biokuchařce se potkává tradiční medicína se selským rozumem, říká Hanka Zemanová Co jíst 5. 10. 2016 -
Zkazí se hokkaido bez stopky? Co jíst 4. 10. 2016 -
Přírodní zubní kartáček musíte nejprve rozžvýkat Nemoci a úrazy 3. 10. 2016 -
Ošklivá zelenina s 10% slevou? Není to málo? Co jíst 27. 9. 2016 -
Podojí mandle, přidají datle a mají Nemléko Co pít 26. 9. 2016 -
Jsem typický omáčkový Čech, říká autorka již třetí Kuchařky ze Svatojánu Co jíst 23. 9. 2016 -
Když všichni seli řepku, on vsadil na dýně. A dobře udělal Co jíst 22. 9. 2016 -
Cascara Fizz: vaří limonádu ze „slupek“ od kávy Co jíst 19. 9. 2016 -
Tesco nabízí desítky tun jídla zdarma Co jíst 15. 9. 2016 -
Nejlepší polévky jsou ty domácí, uznávají manažeři Maggi Co jíst 15. 9. 2016 -
Vegefest bude letos s gulášem a se škvarkama Co jíst 12. 9. 2016 -
Usušit se dá všechno. I meloun Co jíst 12. 9. 2016 -
10 000 kroků denně vám ke zhubnutí nestačí Co jíst 8. 9. 2016 -
Vývar nemusí být s nudlemi a nemusí se jíst lžící, říkají autoři Siláka Co pít 8. 9. 2016 -
Nejhůře se k dodavatelům chová Lidl a Kaufland, říká ministerstvo Co jíst 6. 9. 2016 -
Burčák už je. Ten falešný odhalí magnetická rezonance Co pít 2. 9. 2016 -
Nejlepší nápoj po sportu? Nealko pivo, říká Petr Havlíček Co jíst 29. 8. 2016 -
Budou na kolech jezdit opilí cyklisté legálně? Nejspíš ano Co pít 26. 8. 2016 -
Michal Burda: Tatér, který vám v Triku uvaří nejlepší kafe Co jíst 25. 8. 2016 -
Skutečně zdravá škola už pomáhá 160 školám. Zdarma Co jíst 24. 8. 2016 -
Petr Havlíček radí, jak hubnout, když máte stres Co jíst 22. 8. 2016 -
Strouhanka se nevyrábí ze starých rohlíků Co jíst 16. 8. 2016 -
Halina Pawlowská: Měla jsem období, kdy jsem nejedla vůbec nic Co jíst 12. 8. 2016 -
Test domácích limonád: Chcete tu se Spritem? Co pít 11. 8. 2016 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).