Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Nejlepší náhrada za svatební dort? Svatební cupcaky Co jíst 1. 2. 2017
Liberecký Papírák ožil, může za to U2B. Coffee U Dvou buchet Co jíst 30. 1. 2017
Speciální druhy mouk a jejich použití Co jíst 26. 1. 2017
Přestáváte kouřit? Abstinenční příznaky vymizí do měsíce, chuť může přetrvat déle Nemoci a úrazy 24. 1. 2017
Opravdu se máme bát Nutelly a palmového oleje? Co jíst 23. 1. 2017
Mléko od Madety koupíte i v Číně a Lipánka na Seychelách Co jíst 17. 1. 2017
Když přestanete kouřit, ztloustnete Nemoci a úrazy 16. 1. 2017
Proč je Blaťácké zlato žluté? Co jíst 12. 1. 2017
V čem je hmyz na talíři lepší než maso? Co jíst 12. 1. 2017
Moravia Lacto umí s mlékem to, co nikdo jiný v Česku Co jíst 2. 1. 2017
Kam s uzeným lososem? Na jednohubky i do hráškové polévky Co jíst 29. 12. 2016
Jak vybrat čerstvého kapra Co jíst 21. 12. 2016
Průzkum: na Štědrý den budeme mít kapra, lososa, ale i chobotnice Co jíst 19. 12. 2016
Jak dostat vosí hnízda z formičky? Co jíst 19. 12. 2016
Nejlepší vánočka pod sluncem? Ta se sádlem Co jíst 19. 12. 2016
Nepečené cukroví vyrobíte i ze zbytků pečeného Co jíst 15. 12. 2016
Inspirace pro Ježíška: 10 báječných kuchařek Bio a fair trade 14. 12. 2016
Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví Co jíst 10. 12. 2016
Kolik to má kalorií? Tabulka výživových hodnot bude nově povinná Co jíst 8. 12. 2016
Formičky naší babičky: Jak se zbavit rzi Co jíst 7. 12. 2016
Jmenuji se Janina a jsem jednou pro vždy cukrfree Co jíst 6. 12. 2016
Jak vybrat ořechy do cukroví a kde mají levné Co jíst 5. 12. 2016
Budete kupovat vánoční cukroví? Kdy a kde objednat Co jíst 4. 12. 2016
Celiaci už se připravují na Vánoce. Jak si je užít bez lepku? Co jíst 30. 11. 2016
Paštiky z konzervy? Čongrády mají grády Co jíst 28. 11. 2016
Učí péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem, přestože má celiakii Co jíst 23. 11. 2016
Na průjem i zácpu platí vláknina. Víte jaká? Co jíst 21. 11. 2016
97 % potravin neobsahuje rezidua pesticidů, říká EFSA Co jíst 16. 11. 2016
Průzkum tvrdí, že jíme více sladkého pečiva, pekaři s tím nesouhlasí Co jíst 14. 11. 2016
Podzimní únavu a stres spláchněte minerálkou Co jíst 11. 11. 2016
Jaké nemoci hrozí, když jíme špatně upravenou rybu Co jíst 7. 11. 2016
Nejzajímavější sortiment nabízí Čína, říká dovozce exotického ovoce Co jíst 3. 11. 2016
Globus vydával polská jablka za česká, navíc byla plná pesticidů Co jíst 31. 10. 2016
Tina je doma: Blogerka superpotravinám nefandí Co jíst 31. 10. 2016
Jak by měly pít těhotné a kojící ženy a malé děti? Co pít 27. 10. 2016
Padl rekord: Na jednom místě se sešlo 102 druhů chleba Co jíst 24. 10. 2016
Testujeme v Tescu: Je nákup se skenerem rychlejší než bez něj? Co jíst 24. 10. 2016
Proč banány z Ameriky stojí míň než česká jablka? Co jíst 20. 10. 2016
Iceland nenabízí jen mražené potraviny, nakoupíte tu i pečivo Co jíst 19. 10. 2016
Scan&Go: Zahrajte si v Globusu na pokladní Co jíst 18. 10. 2016
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).