Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Burčák: Je libo mydliňák, nebo raději řezák? Co pít 29. 9. 2015 -
Propolis v medicíně: díky vyčištění již není alergenní Nemoci a úrazy 22. 9. 2015 -
Dita Pichlerová: Každý hubnoucí obézní by měl mít psychologa Co jíst 17. 9. 2015 -
Pozor na teplou vodu! Na Proseku řádí Legionella Nemoci a úrazy 16. 9. 2015 -
Jaroslav Zeman: Letošní sucho nejvíc odnesl květák Co jíst 14. 9. 2015 -
Lukáš Vokrouhlík: Na Expu letí smažený sýr Co jíst 10. 9. 2015 -
Jíst pětkrát denně je zcela nepřirozené, říká Petr Havlíček Co jíst 7. 9. 2015 -
Margit Slimáková: Za situaci ve školních jídelnách může ministerstvo školství Co jíst 1. 9. 2015 -
Ministerstva zaspala, stále neví, jaké potraviny ve školách zakážou Co jíst 31. 8. 2015 -
Proč se tuny české zeleniny zaorávají? Nejsou dokonalé Co jíst 27. 8. 2015 -
Věděli jste, že cappuccino je vlastně malé latte? Co pít 25. 8. 2015 -
Když se v dětství 6× spálíte, 2× tím zvýšíte riziko melanomu Nemoci a úrazy 24. 8. 2015 -
Nutrivigilance: Projekt za 60 tisíc, který nikdo nezná Co jíst 21. 8. 2015 -
Půst ani light potraviny vás kil nezbaví Co jíst 18. 8. 2015 -
5 diet pohledem lékaře Co jíst 11. 8. 2015 -
„Podvod“ jménem Ježkův statek? Normálka Co jíst 10. 8. 2015 -
Sójový párek nebrat, radí vegetarián Co jíst 7. 8. 2015 -
Správný výčepní umí čochtana i mlíko Co pít 3. 8. 2015 -
Co se stane celiakovi, když sní krajíc chleba? Co jíst 29. 7. 2015 -
Samurai shot je první funkční panák bez alkoholu Co pít 27. 7. 2015 -
Pulpamen: lokální delikatesa světových chutí Co jíst 23. 7. 2015 -
Vysát, ale nezabít. Opravdu tak řetězce přistupují ke svým dodavatelům? Co jíst 13. 7. 2015 -
Zatáhnout, povolit i srážka se zdí, tak probíhají testy autosedaček Nemoci a úrazy 8. 7. 2015 -
Ve Švédsku autosedačky nikdo moc neřeší Nemoci a úrazy 8. 7. 2015 -
Nevidomí maséři: Když se handicap stává profesní výhodou Nemoci a úrazy 3. 7. 2015 -
Babiš má novou rafinerii. Jak dělá z řepky olej? Co jíst 30. 6. 2015 -
Nevyrábím zmrzlinu pro davy, říká majitel zmrzlinárny 2AD Co jíst 22. 6. 2015 -
I letos bude oblíbené espreso s tonikem, říká baristka Co pít 15. 6. 2015 -
Jak vybrat ideální gril? Horko těžko Co jíst 10. 6. 2015 -
Člověk by měl sníst denně dvě kila jídla Co jíst 8. 6. 2015 -
Tyhle krávy dojí robot. Lidi jim nechybí Co jíst 3. 6. 2015 -
Kitchen story: Jak vaří manželé v kuchyni? Co jíst 2. 6. 2015 -
Marináda na grilování: patří na maso, ale nikdy ne na gril Co jíst 29. 5. 2015 -
Kohoutková voda v Dejvicích je závadná. Způsobuje průjem Co pít 28. 5. 2015 -
Marta Tovtová: Východní medicína umí většinu nemocí úplně vyléčit Alternativní medicína 27. 5. 2015 -
Test: Když je zmrzlina jen vzduch, voda a chemie Co jíst 25. 5. 2015 -
Zmrzlina se dá udělat téměř ze všeho, říká zmrzlinářka Co jíst 25. 5. 2015 -
Co bylo dřív – prášek, nebo pilulka? Lékárna 20. 5. 2015 -
Kuchařka první republiky: Ideální děvče hrálo tenis a umělo jíšku Co jíst 19. 5. 2015 -
Kuchařka pro mého muže: láskyplný manuál vaření Co jíst 14. 5. 2015 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).