Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Dřevěné ucho, kožená ruka, papírový nos. Protézy z minulosti Nemoci a úrazy 3. 10. 2017
Vozí k nám banány bez chemie, poznáte je podle nálepky Bio a fair trade 2. 10. 2017
Nechci být kopie Jamieho Olivera, říká Martin Škoda Co jíst 25. 9. 2017
Naše Toustárna: Zaměřujeme se na čerstvé jídlo do stovky Co jíst 19. 9. 2017
Změřte ho, možná trpí poruchou růstového hormonu Nemoci a úrazy 14. 9. 2017
Burčák podraží a nebude všude Co pít 11. 9. 2017
Penilní implantát zvládne erekci raz dva Nemoci a úrazy 8. 9. 2017
Mají Chutnej fast food s pořádnou trávou Co jíst 7. 9. 2017
Jak to včera vypadalo na F.O.O.D. pikniku v Praze? Co jíst 4. 9. 2017
Bačkory na českých školách. Tohle je realita Nemoci a úrazy 1. 9. 2017
Pozor na ovesné vločky: vypadají stejně, ale jsou jiné Co jíst 31. 8. 2017
Čím to, že prodejcům brambory neklíčí? Využívají chemii Co jíst 28. 8. 2017
Banán jako umělecké dílo Co jíst 23. 8. 2017
Výrobci přesnídávek: To, co chce zákazník, není třeba vždy poslouchat Co jíst 22. 8. 2017
Malé brambory: kdysi se zaorávaly, dnes jsou hitem Co jíst 17. 8. 2017
Richard Fuchs: Šéfkuchař by měl být boss i táta zároveň Co jíst 15. 8. 2017
Zmrzlina se „šidila“ vždy. Ale jinak Co jíst 10. 8. 2017
Honza Hochsteiger: Do italské zmrzliny patří dvacet procent vzduchu Co jíst 8. 8. 2017
Metoda, která rozhýbe i líné děti v létě Nemoci a úrazy 7. 8. 2017
I drahý olivový olej může být směska Co jíst 31. 7. 2017
Jak se vyrábí olivový olej, ten kvalitní Co jíst 31. 7. 2017
Je potřeba vrátit bramborám jejich chuť Co jíst 25. 7. 2017
Zeleninový salát k obědu? Určitě ne Co jíst 24. 7. 2017
15 druhů nádobí, které uvolňují nebezpečný formaldehyd i kadmium Nemoci a úrazy 21. 7. 2017
Jsme popelnice Evropy? Ptali jsme se ministra Co jíst 18. 7. 2017
Na těchto polích letos vyroste jedenáct milionů salátů Co jíst 12. 7. 2017
Smažené hranolky skoro bez tuku? Jde to Co jíst 10. 7. 2017
Dá se mozzarella vyrobit doma? Co jíst 29. 6. 2017
Taky děláte bramborovou kaši špatně? Co jíst 21. 6. 2017
Prague Ice Cream Festival: Metráky zmrzliny na jednom místě. Už v neděli Co jíst 20. 6. 2017
Olivové oleje Lozano Červenka vyrábí česko-španělská rodina Co jíst 19. 6. 2017
Proč se v Česku prodává cibule až z Nového Zélandu? Co jíst 16. 6. 2017
Skyr: je to jogurt, není to jogurt? Co jíst 15. 6. 2017
Jak to opravdu bylo se salmonelou na Apetit pikniku Co jíst 12. 6. 2017
Svatební sladké: Koláčky a výslužka už nejsou nutnost Co jíst 6. 6. 2017
Řecký jogurt, nebo jogurt řeckého typu? Není to totéž Co jíst 5. 6. 2017
Kofola koupila výrobnu salátů Titbit Co jíst 2. 6. 2017
Jak na moderní svatební menu? Spojte oběd s rautem Co jíst 30. 5. 2017
Grilování: Jak na to, aby se maso na gril nechytalo? Co jíst 29. 5. 2017
Slaný raut na svatbě: Obejdete se i bez chlebíčků Co jíst 23. 5. 2017
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).