Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Zmrzlina se „šidila“ vždy. Ale jinak Co jíst 10. 8. 2017
Honza Hochsteiger: Do italské zmrzliny patří dvacet procent vzduchu Co jíst 8. 8. 2017
Metoda, která rozhýbe i líné děti v létě Nemoci a úrazy 7. 8. 2017
I drahý olivový olej může být směska Co jíst 31. 7. 2017
Jak se vyrábí olivový olej, ten kvalitní Co jíst 31. 7. 2017
Je potřeba vrátit bramborám jejich chuť Co jíst 25. 7. 2017
Zeleninový salát k obědu? Určitě ne Co jíst 24. 7. 2017
15 druhů nádobí, které uvolňují nebezpečný formaldehyd i kadmium Nemoci a úrazy 21. 7. 2017
Jsme popelnice Evropy? Ptali jsme se ministra Co jíst 18. 7. 2017
Na těchto polích letos vyroste jedenáct milionů salátů Co jíst 12. 7. 2017
Smažené hranolky skoro bez tuku? Jde to Co jíst 10. 7. 2017
Dá se mozzarella vyrobit doma? Co jíst 29. 6. 2017
Taky děláte bramborovou kaši špatně? Co jíst 21. 6. 2017
Prague Ice Cream Festival: Metráky zmrzliny na jednom místě. Už v neděli Co jíst 20. 6. 2017
Olivové oleje Lozano Červenka vyrábí česko-španělská rodina Co jíst 19. 6. 2017
Proč se v Česku prodává cibule až z Nového Zélandu? Co jíst 16. 6. 2017
Skyr: je to jogurt, není to jogurt? Co jíst 15. 6. 2017
Jak to opravdu bylo se salmonelou na Apetit pikniku Co jíst 12. 6. 2017
Svatební sladké: Koláčky a výslužka už nejsou nutnost Co jíst 6. 6. 2017
Řecký jogurt, nebo jogurt řeckého typu? Není to totéž Co jíst 5. 6. 2017
Kofola koupila výrobnu salátů Titbit Co jíst 2. 6. 2017
Jak na moderní svatební menu? Spojte oběd s rautem Co jíst 30. 5. 2017
Grilování: Jak na to, aby se maso na gril nechytalo? Co jíst 29. 5. 2017
Slaný raut na svatbě: Obejdete se i bez chlebíčků Co jíst 23. 5. 2017
Chleba se salámem je out. Školním svačinám vévodí hamburger Co jíst 22. 5. 2017
Müsli z Janovy pece, láska na první křupnutí Co jíst 19. 5. 2017
Jaké nemoci musíte hlásit svému zubaři? Nemoci a úrazy 16. 5. 2017
Svatební dort je třeba objednat i rok dopředu Co jíst 16. 5. 2017
Test mozzarell: váží i o třetinu méně Co jíst 15. 5. 2017
Hodně solíte? Nedivte se, že tloustnete Co jíst 11. 5. 2017
Nápoje na svatbě: Vlastní alkohol není žádná výjimka Co pít 9. 5. 2017
François Thuille, kuchař světoběžník, který nejraději sbírá houby na Šumavě Co jíst 4. 5. 2017
Pojišťovny se prohnou. Nemocným vyplatí o půl miliardy víc Nemoci a úrazy 2. 5. 2017
Brixton Balls: bistro, co má koule. Masové koule Co jíst 27. 4. 2017
Jediný mlýn v Evropě, který mele bezlepkové bio obiloviny Bio a fair trade 20. 4. 2017
Hanka Zemanová: Je dobré o kvalitě jídla něco vědět. Selský rozum už nestačí Co jíst 18. 4. 2017
Dříve byla všechna česká vejce bílá, dnes jsou k nesehnání. Proč? Co jíst 13. 4. 2017
Kitchen story: manželé v kuchyni chystají unikátní kuchařku Co jíst 11. 4. 2017
Beránek, nebo zajíc? Co jíst 11. 4. 2017
Masový skandál v Brazílii nemá obdoby. Zkažené maso je i u nás Co jíst 4. 4. 2017
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).