Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Proč se v Česku prodává cibule až z Nového Zélandu? Co jíst 16. 6. 2017 -
Skyr: je to jogurt, není to jogurt? Co jíst 15. 6. 2017 -
Jak to opravdu bylo se salmonelou na Apetit pikniku Co jíst 12. 6. 2017 -
Svatební sladké: Koláčky a výslužka už nejsou nutnost Co jíst 6. 6. 2017 -
Řecký jogurt, nebo jogurt řeckého typu? Není to totéž Co jíst 5. 6. 2017 -
Kofola koupila výrobnu salátů Titbit Co jíst 2. 6. 2017 -
Jak na moderní svatební menu? Spojte oběd s rautem Co jíst 30. 5. 2017 -
Grilování: Jak na to, aby se maso na gril nechytalo? Co jíst 29. 5. 2017 -
Slaný raut na svatbě: Obejdete se i bez chlebíčků Co jíst 23. 5. 2017 -
Chleba se salámem je out. Školním svačinám vévodí hamburger Co jíst 22. 5. 2017 -
Müsli z Janovy pece, láska na první křupnutí Co jíst 19. 5. 2017 -
Jaké nemoci musíte hlásit svému zubaři? Nemoci a úrazy 16. 5. 2017 -
Svatební dort je třeba objednat i rok dopředu Co jíst 16. 5. 2017 -
Test mozzarell: váží i o třetinu méně Co jíst 15. 5. 2017 -
Hodně solíte? Nedivte se, že tloustnete Co jíst 11. 5. 2017 -
Nápoje na svatbě: Vlastní alkohol není žádná výjimka Co pít 9. 5. 2017 -
François Thuille, kuchař světoběžník, který nejraději sbírá houby na Šumavě Co jíst 4. 5. 2017 -
Pojišťovny se prohnou. Nemocným vyplatí o půl miliardy víc Nemoci a úrazy 2. 5. 2017 -
Brixton Balls: bistro, co má koule. Masové koule Co jíst 27. 4. 2017 -
Jediný mlýn v Evropě, který mele bezlepkové bio obiloviny Bio a fair trade 20. 4. 2017 -
Hanka Zemanová: Je dobré o kvalitě jídla něco vědět. Selský rozum už nestačí Co jíst 18. 4. 2017 -
Dříve byla všechna česká vejce bílá, dnes jsou k nesehnání. Proč? Co jíst 13. 4. 2017 -
Kitchen story: manželé v kuchyni chystají unikátní kuchařku Co jíst 11. 4. 2017 -
Beránek, nebo zajíc? Co jíst 11. 4. 2017 -
Masový skandál v Brazílii nemá obdoby. Zkažené maso je i u nás Co jíst 4. 4. 2017 -
Bazalka, ale i kopřivy a medvědí česnek: Jaké bylinky nabízejí na Velikonoce řetězce Co jíst 4. 4. 2017 -
Do velikonoční nádivky patří kopřiva, škarda i prasetník Co jíst 4. 4. 2017 -
Bílá vejce se k nám vozí z Polska i Belgie. Kde je na Velikonoce koupíte a za kolik? Co jíst 3. 4. 2017 -
Liberec bude mít nové farmářské trhy s prověřenými prodejci Co jíst 31. 3. 2017 -
Zkuste letos chlebíček nebo beránka podle Hanky Zemanové Co jíst 31. 3. 2017 -
Udělejte si domácí kandovanou kůru Co jíst 29. 3. 2017 -
Všestarská cibule: výjimečnost se skrývá pod slupkou Co jíst 28. 3. 2017 -
Jak to chodí ve školce, kde se děti učí zdravě jíst Co jíst 27. 3. 2017 -
Dnes začal festival Evolution. Byli jsme se podívat Co jíst 24. 3. 2017 -
Necháte si ošetřit zubní kanálky „na pojišťovnu“, nebo za své čtyři tisíce? Nemoci a úrazy 20. 3. 2017 -
Koláčkova pekárna vyrábí 100% žitný chleba, po kterém baží Češi i Němci Co jíst 16. 3. 2017 -
Alternativní potraviny táhnou. Co všechno řetězce nabízejí? Co jíst 15. 3. 2017 -
Martin Hutař: Vizionář, který na česká pole vrátil špaldu Bio a fair trade 13. 3. 2017 -
Jak využít netradiční oleje: Makový, dýňový či lněný Co jíst 9. 3. 2017 -
Kdy díry v sýru znamenají vadu Co jíst 7. 3. 2017 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).