Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Bazalka, ale i kopřivy a medvědí česnek: Jaké bylinky nabízejí na Velikonoce řetězce Co jíst 4. 4. 2017
Do velikonoční nádivky patří kopřiva, škarda i prasetník Co jíst 4. 4. 2017
Bílá vejce se k nám vozí z Polska i Belgie. Kde je na Velikonoce koupíte a za kolik? Co jíst 3. 4. 2017
Liberec bude mít nové farmářské trhy s prověřenými prodejci Co jíst 31. 3. 2017
Zkuste letos chlebíček nebo beránka podle Hanky Zemanové Co jíst 31. 3. 2017
Udělejte si domácí kandovanou kůru Co jíst 29. 3. 2017
Všestarská cibule: výjimečnost se skrývá pod slupkou Co jíst 28. 3. 2017
Jak to chodí ve školce, kde se děti učí zdravě jíst Co jíst 27. 3. 2017
Dnes začal festival Evolution. Byli jsme se podívat Co jíst 24. 3. 2017
Necháte si ošetřit zubní kanálky „na pojišťovnu“, nebo za své čtyři tisíce? Nemoci a úrazy 20. 3. 2017
Koláčkova pekárna vyrábí 100% žitný chleba, po kterém baží Češi i Němci Co jíst 16. 3. 2017
Alternativní potraviny táhnou. Co všechno řetězce nabízejí? Co jíst 15. 3. 2017
Martin Hutař: Vizionář, který na česká pole vrátil špaldu Bio a fair trade 13. 3. 2017
Jak využít netradiční oleje: Makový, dýňový či lněný Co jíst 9. 3. 2017
Kdy díry v sýru znamenají vadu Co jíst 7. 3. 2017
Roman Vaněk: Superpotraviny jsou jen potraviny, často za super ceny Co jíst 3. 3. 2017
Proč kozí sýr není žlutý jako ementál? Co jíst 1. 3. 2017
Vaření je odrazem osobnosti, říká michelinský šéfkuchař Cristiano Tomei Co jíst 28. 2. 2017
Když vaše „špatná nálada“ trvá déle než čtrnáct dní, jednejte, říká psycholožka Nemoci a úrazy 23. 2. 2017
S lahůdkovým droždím těsto nenakyne, jde o ochucovadlo Co jíst 20. 2. 2017
Syřidlo do sýrů se donedávna získávalo velmi nehumánní metodou Co jíst 16. 2. 2017
Jsou děti z lesní školky častěji nemocné? Nemoci a úrazy 13. 2. 2017
Lelí's Cupcakes: První cupcake obchod otevřený díky crowdfundingu Co jíst 13. 2. 2017
Složení, které nečekáte: v rohlíku je běžně sádlo a v lécích lepek Co jíst 9. 2. 2017
Skutečně zdravá školka, v níž děti pijí vodu, pěstují zeleninu a milují cizrnu Co jíst 6. 2. 2017
Nejlepší náhrada za svatební dort? Svatební cupcaky Co jíst 1. 2. 2017
Liberecký Papírák ožil, může za to U2B. Coffee U Dvou buchet Co jíst 30. 1. 2017
Speciální druhy mouk a jejich použití Co jíst 26. 1. 2017
Přestáváte kouřit? Abstinenční příznaky vymizí do měsíce, chuť může přetrvat déle Nemoci a úrazy 24. 1. 2017
Opravdu se máme bát Nutelly a palmového oleje? Co jíst 23. 1. 2017
Mléko od Madety koupíte i v Číně a Lipánka na Seychelách Co jíst 17. 1. 2017
Když přestanete kouřit, ztloustnete Nemoci a úrazy 16. 1. 2017
Proč je Blaťácké zlato žluté? Co jíst 12. 1. 2017
V čem je hmyz na talíři lepší než maso? Co jíst 12. 1. 2017
Moravia Lacto umí s mlékem to, co nikdo jiný v Česku Co jíst 2. 1. 2017
Kam s uzeným lososem? Na jednohubky i do hráškové polévky Co jíst 29. 12. 2016
Jak vybrat čerstvého kapra Co jíst 21. 12. 2016
Průzkum: na Štědrý den budeme mít kapra, lososa, ale i chobotnice Co jíst 19. 12. 2016
Jak dostat vosí hnízda z formičky? Co jíst 19. 12. 2016
Nejlepší vánočka pod sluncem? Ta se sádlem Co jíst 19. 12. 2016
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).