Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Chleba se salámem je out. Školním svačinám vévodí hamburger Co jíst 22. 5. 2017
Müsli z Janovy pece, láska na první křupnutí Co jíst 19. 5. 2017
Jaké nemoci musíte hlásit svému zubaři? Nemoci a úrazy 16. 5. 2017
Svatební dort je třeba objednat i rok dopředu Co jíst 16. 5. 2017
Test mozzarell: váží i o třetinu méně Co jíst 15. 5. 2017
Hodně solíte? Nedivte se, že tloustnete Co jíst 11. 5. 2017
Nápoje na svatbě: Vlastní alkohol není žádná výjimka Co pít 9. 5. 2017
François Thuille, kuchař světoběžník, který nejraději sbírá houby na Šumavě Co jíst 4. 5. 2017
Pojišťovny se prohnou. Nemocným vyplatí o půl miliardy víc Nemoci a úrazy 2. 5. 2017
Brixton Balls: bistro, co má koule. Masové koule Co jíst 27. 4. 2017
Jediný mlýn v Evropě, který mele bezlepkové bio obiloviny Bio a fair trade 20. 4. 2017
Hanka Zemanová: Je dobré o kvalitě jídla něco vědět. Selský rozum už nestačí Co jíst 18. 4. 2017
Dříve byla všechna česká vejce bílá, dnes jsou k nesehnání. Proč? Co jíst 13. 4. 2017
Kitchen story: manželé v kuchyni chystají unikátní kuchařku Co jíst 11. 4. 2017
Beránek, nebo zajíc? Co jíst 11. 4. 2017
Masový skandál v Brazílii nemá obdoby. Zkažené maso je i u nás Co jíst 4. 4. 2017
Bazalka, ale i kopřivy a medvědí česnek: Jaké bylinky nabízejí na Velikonoce řetězce Co jíst 4. 4. 2017
Do velikonoční nádivky patří kopřiva, škarda i prasetník Co jíst 4. 4. 2017
Bílá vejce se k nám vozí z Polska i Belgie. Kde je na Velikonoce koupíte a za kolik? Co jíst 3. 4. 2017
Liberec bude mít nové farmářské trhy s prověřenými prodejci Co jíst 31. 3. 2017
Zkuste letos chlebíček nebo beránka podle Hanky Zemanové Co jíst 31. 3. 2017
Udělejte si domácí kandovanou kůru Co jíst 29. 3. 2017
Všestarská cibule: výjimečnost se skrývá pod slupkou Co jíst 28. 3. 2017
Jak to chodí ve školce, kde se děti učí zdravě jíst Co jíst 27. 3. 2017
Dnes začal festival Evolution. Byli jsme se podívat Co jíst 24. 3. 2017
Necháte si ošetřit zubní kanálky „na pojišťovnu“, nebo za své čtyři tisíce? Nemoci a úrazy 20. 3. 2017
Koláčkova pekárna vyrábí 100% žitný chleba, po kterém baží Češi i Němci Co jíst 16. 3. 2017
Alternativní potraviny táhnou. Co všechno řetězce nabízejí? Co jíst 15. 3. 2017
Martin Hutař: Vizionář, který na česká pole vrátil špaldu Bio a fair trade 13. 3. 2017
Jak využít netradiční oleje: Makový, dýňový či lněný Co jíst 9. 3. 2017
Kdy díry v sýru znamenají vadu Co jíst 7. 3. 2017
Roman Vaněk: Superpotraviny jsou jen potraviny, často za super ceny Co jíst 3. 3. 2017
Proč kozí sýr není žlutý jako ementál? Co jíst 1. 3. 2017
Vaření je odrazem osobnosti, říká michelinský šéfkuchař Cristiano Tomei Co jíst 28. 2. 2017
Když vaše „špatná nálada“ trvá déle než čtrnáct dní, jednejte, říká psycholožka Nemoci a úrazy 23. 2. 2017
S lahůdkovým droždím těsto nenakyne, jde o ochucovadlo Co jíst 20. 2. 2017
Syřidlo do sýrů se donedávna získávalo velmi nehumánní metodou Co jíst 16. 2. 2017
Jsou děti z lesní školky častěji nemocné? Nemoci a úrazy 13. 2. 2017
Lelí's Cupcakes: První cupcake obchod otevřený díky crowdfundingu Co jíst 13. 2. 2017
Složení, které nečekáte: v rohlíku je běžně sádlo a v lécích lepek Co jíst 9. 2. 2017
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).