Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Roman Vaněk: Superpotraviny jsou jen potraviny, často za super ceny Co jíst 3. 3. 2017 -
Proč kozí sýr není žlutý jako ementál? Co jíst 1. 3. 2017 -
Vaření je odrazem osobnosti, říká michelinský šéfkuchař Cristiano Tomei Co jíst 28. 2. 2017 -
Když vaše „špatná nálada“ trvá déle než čtrnáct dní, jednejte, říká psycholožka Nemoci a úrazy 23. 2. 2017 -
S lahůdkovým droždím těsto nenakyne, jde o ochucovadlo Co jíst 20. 2. 2017 -
Syřidlo do sýrů se donedávna získávalo velmi nehumánní metodou Co jíst 16. 2. 2017 -
Jsou děti z lesní školky častěji nemocné? Nemoci a úrazy 13. 2. 2017 -
Lelí's Cupcakes: První cupcake obchod otevřený díky crowdfundingu Co jíst 13. 2. 2017 -
Složení, které nečekáte: v rohlíku je běžně sádlo a v lécích lepek Co jíst 9. 2. 2017 -
Skutečně zdravá školka, v níž děti pijí vodu, pěstují zeleninu a milují cizrnu Co jíst 6. 2. 2017 -
Nejlepší náhrada za svatební dort? Svatební cupcaky Co jíst 1. 2. 2017 -
Liberecký Papírák ožil, může za to U2B. Coffee U Dvou buchet Co jíst 30. 1. 2017 -
Speciální druhy mouk a jejich použití Co jíst 26. 1. 2017 -
Přestáváte kouřit? Abstinenční příznaky vymizí do měsíce, chuť může přetrvat déle Nemoci a úrazy 24. 1. 2017 -
Opravdu se máme bát Nutelly a palmového oleje? Co jíst 23. 1. 2017 -
Mléko od Madety koupíte i v Číně a Lipánka na Seychelách Co jíst 17. 1. 2017 -
Když přestanete kouřit, ztloustnete Nemoci a úrazy 16. 1. 2017 -
Proč je Blaťácké zlato žluté? Co jíst 12. 1. 2017 -
V čem je hmyz na talíři lepší než maso? Co jíst 12. 1. 2017 -
Moravia Lacto umí s mlékem to, co nikdo jiný v Česku Co jíst 2. 1. 2017 -
Kam s uzeným lososem? Na jednohubky i do hráškové polévky Co jíst 29. 12. 2016 -
Jak vybrat čerstvého kapra Co jíst 21. 12. 2016 -
Průzkum: na Štědrý den budeme mít kapra, lososa, ale i chobotnice Co jíst 19. 12. 2016 -
Jak dostat vosí hnízda z formičky? Co jíst 19. 12. 2016 -
Nejlepší vánočka pod sluncem? Ta se sádlem Co jíst 19. 12. 2016 -
Nepečené cukroví vyrobíte i ze zbytků pečeného Co jíst 15. 12. 2016 -
Inspirace pro Ježíška: 10 báječných kuchařek Bio a fair trade 14. 12. 2016 -
Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví Co jíst 10. 12. 2016 -
Kolik to má kalorií? Tabulka výživových hodnot bude nově povinná Co jíst 8. 12. 2016 -
Formičky naší babičky: Jak se zbavit rzi Co jíst 7. 12. 2016 -
Jmenuji se Janina a jsem jednou pro vždy cukrfree Co jíst 6. 12. 2016 -
Jak vybrat ořechy do cukroví a kde mají levné Co jíst 5. 12. 2016 -
Budete kupovat vánoční cukroví? Kdy a kde objednat Co jíst 4. 12. 2016 -
Celiaci už se připravují na Vánoce. Jak si je užít bez lepku? Co jíst 30. 11. 2016 -
Paštiky z konzervy? Čongrády mají grády Co jíst 28. 11. 2016 -
Učí péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem, přestože má celiakii Co jíst 23. 11. 2016 -
Na průjem i zácpu platí vláknina. Víte jaká? Co jíst 21. 11. 2016 -
97 % potravin neobsahuje rezidua pesticidů, říká EFSA Co jíst 16. 11. 2016 -
Průzkum tvrdí, že jíme více sladkého pečiva, pekaři s tím nesouhlasí Co jíst 14. 11. 2016 -
Podzimní únavu a stres spláchněte minerálkou Co jíst 11. 11. 2016 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).