Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Hřebečská medovina: poklad z tatínkova sešitku Co pít 23. 3. 2018
Pěstovat ředkvičku kvůli ředkvičce považuji za blbost, říká michelinský bylinkář Co jíst 22. 3. 2018
6 druhů rýže: V čem se liší jasmínová a basmati? Která lepí a která se sype? Co jíst 16. 3. 2018
Oleje Bartoš: Naše jméno na obalu je záruka kvality Co jíst 15. 3. 2018
Lékaři mají nový lék na rakovinu, hradí ho pojišťovna Nemoci a úrazy 8. 3. 2018
Kokosový cukr, nebo palmový? Cena je podobná, složení se liší Co jíst 6. 3. 2018
Kuřata grilovaná na ohni, to je bistro Grils Co jíst 28. 2. 2018
Test: Kde mají v Praze nejmakovější koláče Co jíst 27. 2. 2018
Řecký týden: Proč Lidl nevrátil kříže na kostel? Co jíst 19. 2. 2018
Markéta Libánská: Místo šéfkuchaře jsem si přirozeně vydobyla Co jíst 19. 2. 2018
Jak přežít tři měsíce bez kuchyně Co jíst 15. 2. 2018
Kaufland spustil valentýnskou antikampaň, zákazníci jsou v šoku Co jíst 12. 2. 2018
Pastrami: sendvič, kterému podlehl New York, je i v Česku Co jíst 12. 2. 2018
Lékař musí umožnit kopírování vaší zdravotní dokumentace. I zadarmo Nemoci a úrazy 9. 2. 2018
Jak si přírodně obarvit potraviny? Stačí pár květů Co jíst 8. 2. 2018
Vymýtit dvojí kvalitu potravin nebude snadné. Optimismus není na místě Co jíst 5. 2. 2018
Restaurace Amunì: Máme pizzu, kterou jinde neseženete. Slow food pizzu Co jíst 5. 2. 2018
Kulinární popel, nová dimenze vaření Co jíst 1. 2. 2018
Limonádová dieta: Trend, který provokuje poruchy příjmu potravy Co jíst 30. 1. 2018
Kaufland se chlubí hygienickou stanicí, ubrousky v ní ale nedoplňuje Co jíst 26. 1. 2018
Jak na stres v práci? Vydýchejte ho Nemoci a úrazy 26. 1. 2018
Kostkovému cukru je právě 175 let Co jíst 24. 1. 2018
Do tradiční medoviny nepatří ani cukr, ani líh Co pít 22. 1. 2018
Rozdíl mezi fetou a balkánským sýrem? Trik je v mléce Co jíst 18. 1. 2018
Makro má dost polských jablek s pesticidy. Od farmářů požaduje rozbory Co jíst 16. 1. 2018
Prasklé koutky: Banalita, nebo příčina vážnější nemoci? Nemoci a úrazy 9. 1. 2018
Kamu: nejbarevnější kuchařka, která vařila s Jamie Oliverem Co jíst 5. 1. 2018
S igelitkami zadarmo je ámen. Kolik kde zaplatíte? Co jíst 3. 1. 2018
Od ledna hubnu: Tohle je můj plán změn Co jíst 28. 12. 2017
Jak se rodí Bohemia Chips Co jíst 26. 12. 2017
Ne, letos se na Vánoce nepřejím Co jíst 22. 12. 2017
Nejlevnější a nejdražší vánoční kapři v České republice. Kde je mají? Co jíst 20. 12. 2017
Kapří hranolky a další tipy, jak připravit rybu jinak Co jíst 16. 12. 2017
Tyhle jedlé dárky k Vánocům ještě stihnete vyrobit Co jíst 15. 12. 2017
Vánoční cukroví ze zeleniny: Skvělé, vláčné a jemné Co jíst 14. 12. 2017
Je Hera pokaždé jiná, nebo se vám to jen zdá? Co jíst 8. 12. 2017
Čím nahradit máslo při pečení cukroví Co jíst 7. 12. 2017
Čím naředit čokoládu na polevu? Co jíst 6. 12. 2017
Pečeme cukroví: Jak získat změklé máslo do deseti minut Nemoci a úrazy 5. 12. 2017
Jak budou mít otevřeno obchody během prosince? Bio a fair trade 1. 12. 2017
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).