Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Vyrábí mošt z těch nejlepších hroznů. Alkohol neobsahuje, zato vitamíny ano Co pít 17. 5. 2018
Ale paninko, za sto padesát tisíc kuchyň nepořídíte Co jíst 16. 5. 2018
Švýcarský Lidl prodává konopí. Bude i v Česku? Lékárna 14. 5. 2018
S prořezáváním prvních mléčných zoubků pomůže masáž dásní Alternativní medicína 14. 5. 2018
Polévkárny nabízejí oběd pod padesát korun. Stojí to za to? Co jíst 10. 5. 2018
Největší studie o českých dětech: Jsou tlusté, nesportují a nejí zeleninu Nemoci a úrazy 7. 5. 2018
Změny složení: Vylepšují výrobci potraviny, nebo je šidí? Co jíst 2. 5. 2018
Transplantace vlasů: Z výsledku musí mít radost pacient i já, říká lékařka Nemoci a úrazy 27. 4. 2018
Albert si na Chodově testuje, co na zákazníky platí Co jíst 24. 4. 2018
Po ztrátě dolních končetin nemáte automaticky nárok na elektrický vozík Nemoci a úrazy 23. 4. 2018
Pamlsková vyhláška bude sladší i tučnější. Krok kupředu, nebo zpět? Co jíst 18. 4. 2018
Interspar to v Česku nezvládl. Ahold ho koupil a prosperuje Co jíst 10. 4. 2018
Česnek podivný: Chutná stejně jako medvědí, ale najdete ho snáz Co jíst 6. 4. 2018
10 příkladů, jak z nezdravé svačiny udělat zdravou Co jíst 5. 4. 2018
Romana Šafránková: Vaří nejlepší marmeládu na světě. Tak trochu náhodou Co jíst 4. 4. 2018
Antibiotika v českých vejcích? Je to poplašná zpráva Co jíst 30. 3. 2018
Hřebečská medovina: poklad z tatínkova sešitku Co pít 23. 3. 2018
Pěstovat ředkvičku kvůli ředkvičce považuji za blbost, říká michelinský bylinkář Co jíst 22. 3. 2018
6 druhů rýže: V čem se liší jasmínová a basmati? Která lepí a která se sype? Co jíst 16. 3. 2018
Oleje Bartoš: Naše jméno na obalu je záruka kvality Co jíst 15. 3. 2018
Lékaři mají nový lék na rakovinu, hradí ho pojišťovna Nemoci a úrazy 8. 3. 2018
Kokosový cukr, nebo palmový? Cena je podobná, složení se liší Co jíst 6. 3. 2018
Kuřata grilovaná na ohni, to je bistro Grils Co jíst 28. 2. 2018
Test: Kde mají v Praze nejmakovější koláče Co jíst 27. 2. 2018
Řecký týden: Proč Lidl nevrátil kříže na kostel? Co jíst 19. 2. 2018
Markéta Libánská: Místo šéfkuchaře jsem si přirozeně vydobyla Co jíst 19. 2. 2018
Jak přežít tři měsíce bez kuchyně Co jíst 15. 2. 2018
Kaufland spustil valentýnskou antikampaň, zákazníci jsou v šoku Co jíst 12. 2. 2018
Pastrami: sendvič, kterému podlehl New York, je i v Česku Co jíst 12. 2. 2018
Lékař musí umožnit kopírování vaší zdravotní dokumentace. I zadarmo Nemoci a úrazy 9. 2. 2018
Jak si přírodně obarvit potraviny? Stačí pár květů Co jíst 8. 2. 2018
Vymýtit dvojí kvalitu potravin nebude snadné. Optimismus není na místě Co jíst 5. 2. 2018
Restaurace Amunì: Máme pizzu, kterou jinde neseženete. Slow food pizzu Co jíst 5. 2. 2018
Kulinární popel, nová dimenze vaření Co jíst 1. 2. 2018
Limonádová dieta: Trend, který provokuje poruchy příjmu potravy Co jíst 30. 1. 2018
Kaufland se chlubí hygienickou stanicí, ubrousky v ní ale nedoplňuje Co jíst 26. 1. 2018
Jak na stres v práci? Vydýchejte ho Nemoci a úrazy 26. 1. 2018
Kostkovému cukru je právě 175 let Co jíst 24. 1. 2018
Do tradiční medoviny nepatří ani cukr, ani líh Co pít 22. 1. 2018
Rozdíl mezi fetou a balkánským sýrem? Trik je v mléce Co jíst 18. 1. 2018
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).