Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Vymýtit dvojí kvalitu potravin nebude snadné. Optimismus není na místě Co jíst 5. 2. 2018 -
Restaurace Amunì: Máme pizzu, kterou jinde neseženete. Slow food pizzu Co jíst 5. 2. 2018 -
Kulinární popel, nová dimenze vaření Co jíst 1. 2. 2018 -
Limonádová dieta: Trend, který provokuje poruchy příjmu potravy Co jíst 30. 1. 2018 -
Kaufland se chlubí hygienickou stanicí, ubrousky v ní ale nedoplňuje Co jíst 26. 1. 2018 -
Jak na stres v práci? Vydýchejte ho Nemoci a úrazy 26. 1. 2018 -
Kostkovému cukru je právě 175 let Co jíst 24. 1. 2018 -
Do tradiční medoviny nepatří ani cukr, ani líh Co pít 22. 1. 2018 -
Rozdíl mezi fetou a balkánským sýrem? Trik je v mléce Co jíst 18. 1. 2018 -
Makro má dost polských jablek s pesticidy. Od farmářů požaduje rozbory Co jíst 16. 1. 2018 -
Prasklé koutky: Banalita, nebo příčina vážnější nemoci? Nemoci a úrazy 9. 1. 2018 -
Kamu: nejbarevnější kuchařka, která vařila s Jamie Oliverem Co jíst 5. 1. 2018 -
S igelitkami zadarmo je ámen. Kolik kde zaplatíte? Co jíst 3. 1. 2018 -
Od ledna hubnu: Tohle je můj plán změn Co jíst 28. 12. 2017 -
Jak se rodí Bohemia Chips Co jíst 26. 12. 2017 -
Ne, letos se na Vánoce nepřejím Co jíst 22. 12. 2017 -
Nejlevnější a nejdražší vánoční kapři v České republice. Kde je mají? Co jíst 20. 12. 2017 -
Kapří hranolky a další tipy, jak připravit rybu jinak Co jíst 16. 12. 2017 -
Tyhle jedlé dárky k Vánocům ještě stihnete vyrobit Co jíst 15. 12. 2017 -
Vánoční cukroví ze zeleniny: Skvělé, vláčné a jemné Co jíst 14. 12. 2017 -
Je Hera pokaždé jiná, nebo se vám to jen zdá? Co jíst 8. 12. 2017 -
Čím nahradit máslo při pečení cukroví Co jíst 7. 12. 2017 -
Čím naředit čokoládu na polevu? Co jíst 6. 12. 2017 -
Pečeme cukroví: Jak získat změklé máslo do deseti minut Nemoci a úrazy 5. 12. 2017 -
Jak budou mít otevřeno obchody během prosince? Bio a fair trade 1. 12. 2017 -
Čokoládové mince se vyrábějí podobně jako ty kovové Co jíst 1. 12. 2017 -
Když chcete přestat kouřit na Nový rok, musíte začít teď Nemoci a úrazy 28. 11. 2017 -
V čem je kozí mléko lepší než kravské? Bio a fair trade 27. 11. 2017 -
Ve srovnání s loňským rokem se prodej křivé zeleniny zvýšil o 300 % Co jíst 21. 11. 2017 -
Dita Pichlerová: Jen dvě procenta lidí, kteří zhubnou, si váhu udrží Co jíst 16. 11. 2017 -
Test: Vyplatí se výroba domácího másla? Co jíst 13. 11. 2017 -
Uvařte si hustou snídani. Na světě je kuchařka od Naše kaše Co jíst 9. 11. 2017 -
Tesco pracuje na změně. Chce snížit plýtvání jídlem Co jíst 9. 11. 2017 -
Máma mele vločky a radí, jak jíst přirozeně bezlepkově Co jíst 7. 11. 2017 -
Test másel: Proč jsou některá měkčí než dřív Co jíst 3. 11. 2017 -
Proč nejde dražovat švestka ani drcené ořechy? Co jíst 2. 11. 2017 -
Jak se vyrábějí oříšky v čokoládě? Máčením ne Co jíst 1. 11. 2017 -
Podívejte se: Z jakých brambor se stanou české chipsy Co jíst 31. 10. 2017 -
Tak to prrr, správný vegetarián by tedy banán nejedl Co jíst 30. 10. 2017 -
Kde mají nejlevnější dýně? Co jíst 27. 10. 2017 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).