Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Ředkvičky sejí, když se na horách ještě lyžuje Co jíst 19. 6. 2018 -
Průzkum: Z bambusového nádobí se uvolňuje formaldehyd a melamin Nemoci a úrazy 14. 6. 2018 -
Co všechno patří do guláše Co jíst 11. 6. 2018 -
Grilování: Majonéza bez vajíčka a další tipy na skvělé dipy Co jíst 4. 6. 2018 -
Test akrylamidu v jídle ukázal, že EU hledá problém tam, kde není Co jíst 29. 5. 2018 -
Majitel restaurace Etnosvět: Vegetariánem jsem chtěl být půl roku, jsem jím dodnes Co jíst 28. 5. 2018 -
Speciální vyšetření ukáže, proč se vám mastí vlasy Nemoci a úrazy 24. 5. 2018 -
Jak poznat, že ledový salát není uvnitř hořký Co jíst 23. 5. 2018 -
Radši tu a tam něco nezdravého než příliš mnoho zdravého Bio a fair trade 22. 5. 2018 -
Vyrábí mošt z těch nejlepších hroznů. Alkohol neobsahuje, zato vitamíny ano Co pít 17. 5. 2018 -
Ale paninko, za sto padesát tisíc kuchyň nepořídíte Co jíst 16. 5. 2018 -
Švýcarský Lidl prodává konopí. Bude i v Česku? Lékárna 14. 5. 2018 -
S prořezáváním prvních mléčných zoubků pomůže masáž dásní Alternativní medicína 14. 5. 2018 -
Polévkárny nabízejí oběd pod padesát korun. Stojí to za to? Co jíst 10. 5. 2018 -
Největší studie o českých dětech: Jsou tlusté, nesportují a nejí zeleninu Nemoci a úrazy 7. 5. 2018 -
Změny složení: Vylepšují výrobci potraviny, nebo je šidí? Co jíst 2. 5. 2018 -
Transplantace vlasů: Z výsledku musí mít radost pacient i já, říká lékařka Nemoci a úrazy 27. 4. 2018 -
Albert si na Chodově testuje, co na zákazníky platí Co jíst 24. 4. 2018 -
Po ztrátě dolních končetin nemáte automaticky nárok na elektrický vozík Nemoci a úrazy 23. 4. 2018 -
Pamlsková vyhláška bude sladší i tučnější. Krok kupředu, nebo zpět? Co jíst 18. 4. 2018 -
Interspar to v Česku nezvládl. Ahold ho koupil a prosperuje Co jíst 10. 4. 2018 -
Česnek podivný: Chutná stejně jako medvědí, ale najdete ho snáz Co jíst 6. 4. 2018 -
10 příkladů, jak z nezdravé svačiny udělat zdravou Co jíst 5. 4. 2018 -
Romana Šafránková: Vaří nejlepší marmeládu na světě. Tak trochu náhodou Co jíst 4. 4. 2018 -
Antibiotika v českých vejcích? Je to poplašná zpráva Co jíst 30. 3. 2018 -
Hřebečská medovina: poklad z tatínkova sešitku Co pít 23. 3. 2018 -
Pěstovat ředkvičku kvůli ředkvičce považuji za blbost, říká michelinský bylinkář Co jíst 22. 3. 2018 -
6 druhů rýže: V čem se liší jasmínová a basmati? Která lepí a která se sype? Co jíst 16. 3. 2018 -
Oleje Bartoš: Naše jméno na obalu je záruka kvality Co jíst 15. 3. 2018 -
Lékaři mají nový lék na rakovinu, hradí ho pojišťovna Nemoci a úrazy 8. 3. 2018 -
Kokosový cukr, nebo palmový? Cena je podobná, složení se liší Co jíst 6. 3. 2018 -
Kuřata grilovaná na ohni, to je bistro Grils Co jíst 28. 2. 2018 -
Test: Kde mají v Praze nejmakovější koláče Co jíst 27. 2. 2018 -
Řecký týden: Proč Lidl nevrátil kříže na kostel? Co jíst 19. 2. 2018 -
Markéta Libánská: Místo šéfkuchaře jsem si přirozeně vydobyla Co jíst 19. 2. 2018 -
Jak přežít tři měsíce bez kuchyně Co jíst 15. 2. 2018 -
Kaufland spustil valentýnskou antikampaň, zákazníci jsou v šoku Co jíst 12. 2. 2018 -
Pastrami: sendvič, kterému podlehl New York, je i v Česku Co jíst 12. 2. 2018 -
Lékař musí umožnit kopírování vaší zdravotní dokumentace. I zadarmo Nemoci a úrazy 9. 2. 2018 -
Jak si přírodně obarvit potraviny? Stačí pár květů Co jíst 8. 2. 2018 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).