Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Agrofert stopnul prodej slepic z klecí. „Za odměnu půjdou na jatka,“ říkají ochránci Co jíst 10. 9. 2018
Na vlastní oči: Opilé děti v Praze? Nic tak výjimečného Nemoci a úrazy 10. 9. 2018
Na suché paty nejlépe zabírá močovina Alternativní medicína 5. 9. 2018
Test: Který sýr nám při grilování protekl roštem? Ten na grilování Co jíst 30. 8. 2018
Kdo to v Brně polepuje potraviny v obchodech? Co jíst 28. 8. 2018
Barevné bulky na hamburgery jsou ve světě hitem Co jíst 27. 8. 2018
Opíjejí se už dvanáctileté děti a rodičům to nevadí Co pít 23. 8. 2018
Josef Maršálek: Jak jsem se dostal k pečení pro britskou královnu Co jíst 20. 8. 2018
Test: kde mají v sedm večer měkké pečivo? Co jíst 16. 8. 2018
Kakao, buchty, koláče… Tvoje máma je plná vzpomínek na dětství Co jíst 13. 8. 2018
Kolik masa obsahuje hot dog z IKEA? Žádné Co jíst 9. 8. 2018
Valašské frgály: nepovedené koláče, které chutnají božsky Co jíst 9. 8. 2018
Lidé mi do cukrárny chodí kvůli paštice, směje se Katka Antošová Co jíst 7. 8. 2018
Koláčkova pekárna přišla o značku kvality a výjimečnosti Co jíst 6. 8. 2018
Halloumi: sýr na grilování, kterým nahradíte maso Co jíst 6. 8. 2018
Rázová vlna urychlí léčbu a zamezí jizvám Nemoci a úrazy 3. 8. 2018
Burčák sice bude letos dřív, ale je nesmysl kvůli tomu měnit zákon, říkají vinaři Co pít 1. 8. 2018
Jsem dospělý a neumím plavat Nemoci a úrazy 30. 7. 2018
Který sýr se (ne)hodí na grilování Co jíst 24. 7. 2018
Za kvalitním českým mlékem stojí hlavně mlékárny, až poté chovatelé krav Co pít 19. 7. 2018
Miloš Špitálský: Z malého farmáře v největšího pěstitele v Česku Co jíst 17. 7. 2018
Aquafaba: Proč nálev z cizrny vylévat, když z něj můžete mít skvělou majonézu Co jíst 16. 7. 2018
Margit Slimáková: Moje kniha je tom, jak se co nejlépe starat o sebe a pohodově žít Co jíst 13. 7. 2018
Zlobí? U spousty dětí stačí zlepšit pitný režim, říká odborník na výživu Co pít 12. 7. 2018
Jogurtové smoothie: Novinka s hromadou cukrů Co jíst 9. 7. 2018
Potravinové banky jsou plné cukrovinek. Konzervy a zubní kartáčky jim chybí Co jíst 4. 7. 2018
Margit Slimáková: Výrobci nezdravých potravin si zákazníky vychovávají už ve školách Co jíst 2. 7. 2018
Řetězce chtějí bezklecová vejce. Klecové chovy však zůstanou Co jíst 28. 6. 2018
Zubařka z Brna, ke které chcete chodit s celou rodinou Nemoci a úrazy 27. 6. 2018
Máslo už stojí šedesát korun a jen tak nezlevní Co jíst 26. 6. 2018
Farma Zahrádka: Na začátku jsme ani neuměli podojit kozu, dnes je to rutina Bio a fair trade 21. 6. 2018
Ředkvičky sejí, když se na horách ještě lyžuje Co jíst 19. 6. 2018
Průzkum: Z bambusového nádobí se uvolňuje formaldehyd a melamin Nemoci a úrazy 14. 6. 2018
Co všechno patří do guláše Co jíst 11. 6. 2018
Grilování: Majonéza bez vajíčka a další tipy na skvělé dipy Co jíst 4. 6. 2018
Test akrylamidu v jídle ukázal, že EU hledá problém tam, kde není Co jíst 29. 5. 2018
Majitel restaurace Etnosvět: Vegetariánem jsem chtěl být půl roku, jsem jím dodnes Co jíst 28. 5. 2018
Speciální vyšetření ukáže, proč se vám mastí vlasy Nemoci a úrazy 24. 5. 2018
Jak poznat, že ledový salát není uvnitř hořký Co jíst 23. 5. 2018
Radši tu a tam něco nezdravého než příliš mnoho zdravého Bio a fair trade 22. 5. 2018
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).