Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Nejčtenější články autora

  1. Globus po 12 letech otevře novou prodejnu. Víme, kde  22. 5. 2023
  2. Pravda o sýrech: Tohle si kupujete, když do košíku vložíte eidam třicítku  25. 9. 2024
  3. V Kauflandu a Lidlu už můžete vracet PETky a plechovky. Co za to?  23. 2. 2023
  4. Penny zlevňuje potraviny, ale jen pro vybrané skupiny lidí  6. 12. 2023
  5. Řetězce prozradily, co dělají s rohlíky, které se nepodaří prodat  3. 6. 2024
  6. 300 gramů lososa za 25 korun? Lidl přichází s novinkou, díky které se dá ušetřit  5. 10. 2022
  7. Vánočky v obchodech: Čistě máslovou mají jen v jednom řetězci  14. 12. 2022
  8. Na čem smažit rybu? Určitě ne na ghí ani na másle  19. 12. 2022
  9. Cenovky v Lidlu se mění. Už nejsou oranžové ani papírové  10. 5. 2023
  10. Albert otevřel kantýnu, kde oběd vyjde na třicet korun  13. 10. 2022

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Kreatin pro svaly, mozek i při nedostatku spánku. Někdo ho ale nesmí Co jíst Dnes
Prodává kilo cukroví za více než tři tisíce. Je to nedoceněná práce, říká majitel cukrárny Co jíst Včera
Linecké s kefírem a perníčkový likér. Zkuste originální vánoční recepty Co jíst 8. 12. 2025
Svlékat a koupat. Takhle vypadá uhličitá koupel. Kdo by se jí měl raději vyhnout? Nemoci a úrazy 5. 12. 2025
Zdravou kombuchu si připravíte i doma. Pozor ale na tyto komplikace Co pít 3. 12. 2025
Cukroví jinak a zdravěji. Zasytí a nesníte ho tolik Co jíst 28. 11. 2025
Tři neobvyklé polévky pro zahřátí: kukuřičná, česneková a houbová Co jíst 26. 11. 2025
Billa zavírá svůj e-shop. Na Vánoce v něm ale ještě nakoupíte Co jíst 21. 11. 2025
Chili Ta: Doma mi nesmí chybět kaviár a miso pasta, ale miluju taky kulajdu s vejcem Co jíst 20. 11. 2025
Kolagenu v lidském těle ubývá už od 25 let, doplníte ho jídlem i nápojem Co jíst 19. 11. 2025
Kaufland začal vyrábět vlastní gothaj s velkým množstvím masa Co jíst 14. 11. 2025
Vyznejte se v zelí. Takhle se liší kysané od sterilovaného. Které je lepší? Co jíst 12. 11. 2025
Potravinové banky budou zachraňovat i obědy. A v sobotu se koná sbírka jídla a drogerie Co jíst 7. 11. 2025
Zkontrolovali jsme, jak řetězce uvádějí složení pečiva. Část to dělá špatně Co jíst 5. 11. 2025
Dnes se začíná prodávat český křen. Využijte ho k masu, řepě nebo k sushi Co jíst 5. 11. 2025
Globus chystá rozvoz velkých nákupů, začne s tím v roce 2026 Co jíst 3. 11. 2025
Samoobslužné pizzerie. Vyberete, zaplatíte a do tří minut jíte. Kdykoliv Co jíst 29. 10. 2025
Studie ukázala, že chlapci tloustnou více než dívky. A počítače za to nemohou Co jíst 24. 10. 2025
Z chladících zón v obchodě zmizí vajíčka. Přesunou se do tepla Co jíst 22. 10. 2025
Jak jsem kupovala novou vestavěnou lednici a jaký nečekaný problém to zkomplikoval Co jíst 22. 10. 2025
Už žádné burgery a párky z rostlin. Nově budou jen z masa Co jíst 17. 10. 2025
Tři čtvrtiny rodičů by ocenily, kdyby svačiny chystala pro děti škola Co jíst 15. 10. 2025
Sláva bramborám a dýním: recepty na rychlá jídla, která zvládne i začátečník Co jíst 10. 10. 2025
Penny v Nuslích se muselo přizpůsobit a je černobílé. Nové prodejny má i Albert, Billa a Tesco Co jíst 9. 10. 2025
IKEA představila kuličky se zcela novou chutí. Podávají se s kuskusem, stojí 99 korun Co jíst 3. 10. 2025
Na octomilky platí vysavač a návnada ze tří běžných ingrediencí Nakupujeme 1. 10. 2025
Jak jsem si koupila vodu bez mikroplastů. V plastové lahvi Co pít 1. 10. 2025
McDonald's přestal prodávat vege­tariánské burgery, vrací se ryba Co jíst 25. 9. 2025
Kouřová aromata sýrů, masa či třeba chipsů končí. Uzená příchuť ohrožuje zdraví Co jíst 24. 9. 2025
Inspekce zase zavřela pekárnu plnou mrtvých myší. Už je to tu taková tradice, říkají místní Co jíst 17. 9. 2025
Šípkový likér, čaj či marmeláda vyžadují čas, recepty ale nejsou složité Co jíst 11. 9. 2025
Vanilkové aroma se dá vyrobit i z plastového odpadu. Pomohou s tím bakterie Co jíst 10. 9. 2025
Jídelny mohou dál vařit nezdravě. Jedinou změnou je možnost přinést si oběd z domova Co jíst 9. 9. 2025
680 korun ročně. Tolik průměrně utratíme za bio potraviny Co jíst 5. 9. 2025
Glycerol v ledové tříšti je pro děti do 7 let nebezpečný. Hrozí nevolnost, bolest hlavy, vzácně i ztráta vědomí Co pít 3. 9. 2025
Každý Čech sní za rok minimálně jednu Studentskou pečeť. K mání je 16 příchutí Co jíst 29. 8. 2025
Pozor na nápoje s ledem, mohou v něm být bakterie Co jíst 27. 8. 2025
Na trh míří dvě novinky ze světa potravin, které potěší hlavně střeva Co jíst 15. 8. 2025
Mila už není jen jedna. Na trhu se objevily padělky populární oplatky Co jíst 11. 8. 2025
Ledová káva jako z kavárny: Můžete si ji připravit i doma, stačí znát pár triků Co pít 9. 8. 2025
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).