Redakce

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

E-mail: redakce (zavináč) vitalia (tečka) cz
WWW: https://www.vitalia.cz/

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Kolik Čechů je závislých na alkoholu? 40 % pije rizikově, říká adiktolog o průzkumu Co pít 25. 3. 2022 -
Do jablkovice dává jihočeská jablka a karamel. Slaví úspěchy Co pít 25. 3. 2022 -
Odborníci připravili rady, jak mluvit o válce se seniory Nemoci a úrazy 22. 3. 2022 -
Zavařovala by i „vzduch a šišky“, vyrábí přírodní sirupy bez dochucovadel Alternativní medicína 22. 3. 2022 -
Spánek pomáhá zpracovat stres. Když mu to dovolíte Nemoci a úrazy 20. 3. 2022 -
Na ukrajinských farmářích závisí rozvojový svět, říká šéf slovenské potravinářské komory Co jíst 19. 3. 2022 -
Další opatření proti covidu končí. Návrat do ČR z EU bude bez omezení Nemoci a úrazy 18. 3. 2022 -
Pikao: retro sladkost se vyrábí 70 let stále podle stejného receptu Co jíst 17. 3. 2022 -
Jak poznat ADHD? Dospělí si o sobě myslí, že jsou k ničemu, popisuje psychoterapeutka Nemoci a úrazy 17. 3. 2022 -
Když včas poznáte infarkt, angioplastika vám zachrání život Nemoci a úrazy 16. 3. 2022 -
Zvykli jsme si mít na všechno lék, k závislostem přispívá i společenský stres, říká adiktolog Nemoci a úrazy 16. 3. 2022 -
Síť prodejen Žabka mění ceny základních potravin Co jíst 11. 3. 2022 -
Ušetřete s Lidlem 22 tun papíru ročně. Snadnější už to být nemůže Co jíst 10. 3. 2022 -
3 nejčastější důvody pálení očí a jak jim předejít Nemoci a úrazy 9. 3. 2022 -
Na Vysočině pěstují rajčata bez pesticidů. Do obchodů jdou čerstvá a zralá Co jíst 8. 3. 2022 -
Středomořská dieta: na hubnutí a proti civilizačním chorobám. Jak na to? Co jíst 4. 3. 2022 -
Tečka za suchým únorem. Pauza od alkoholu zdravá játra nezaručí Co pít 27. 2. 2022 -
6 příznaků přechodu, které zhoršuje alkohol Co pít 25. 2. 2022 -
4 recepty, jak do jídelníčku zakomponovat více zeleniny a ovoce Co jíst 20. 2. 2022 -
Odškodnění pracovního úrazu je nutné správně vypočítat, radí advokát Nemoci a úrazy 14. 2. 2022 -
7 bylinek na hubnutí Alternativní medicína 12. 2. 2022 -
Být abstinentem v Česku je výzva, říká primářka Co pít 10. 2. 2022 -
Plzeňský Prazdroj definitivně končí s pivem v PETkách Co pít 9. 2. 2022 -
Zapomeňte na „výchovnou“ facku. Vyhrajeme, i když netrestáme, vzkazuje psycholog rodičům Nemoci a úrazy 5. 2. 2022 -
Co dělat, když otěhotnění brání vlastní imunita Nemoci a úrazy 3. 2. 2022 -
Odškodnění za zanedbání lékařské péče je nutné vybojovat, říká advokát Nemoci a úrazy 3. 2. 2022 -
Kakaové nibsy v medu: Když síly spojí čokoládovna a včelaři Co jíst 2. 2. 2022 -
Jak vybrat běžecký pás a na co si dát pozor Nemoci a úrazy 2. 2. 2022 -
Pěstuje a prodává microgreens: čerstvou zeleninu a bylinky v mikro provedení Co jíst 1. 2. 2022 -
Pekárny hypermarketů Globus nově pečou vlastní toustový chleba Co jíst 29. 1. 2022 -
Albert Fresh. Další formát prodejen Albert Co jíst 26. 1. 2022 -
Koupání venku v zimě je zdravé. A nemusíte přitom vůbec lézt do studené vody Nemoci a úrazy 25. 1. 2022 -
Sládek radí, jak se vyznat v pivech: Co je stout, IPA, bock či bílé pivo? Co pít 19. 1. 2022 -
Vyrábí slámové víno a z něj unikátní delikatesu: rosol Slamáček Co jíst 18. 1. 2022 -
EMA sleduje efekt očkování proti covidu, ovlivní budoucí strategii vakcinace Nemoci a úrazy 13. 1. 2022 -
Omikron již v ČR dominuje, v nemocnicích významně převažují neočkovaní Nemoci a úrazy 11. 1. 2022 -
Dojit chodili s čelovkami. Dnes mají velké stádo a vyrábějí kvalitní mléko a sýry Bio a fair trade 10. 1. 2022 -
Bez dobrého táty nefunguje zdravá rodina, říká lektor Nemoci a úrazy 10. 1. 2022 -
Hosté už nejsou tak vstřícní, říká majitel restaurace Sůl a Řepa Co jíst 7. 1. 2022 -
Bůčková pomazánka je klenot rodinné firmy Co jíst 6. 1. 2022 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).