Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Lokálka: Prodáváme jen to dobré. A mrkev v rohlíku Co jíst 11. 5. 2015 -
Sedmá generace lékárníků: Lékárny vyráběly většinu léčiv samy, dnes jen 3 % Lékárna 7. 5. 2015 -
Sushiqueen: Asi jsem se opravdu měla narodit v Asii Co jíst 4. 5. 2015 -
Pekař Kabát: Nemáme tu konkurenci Co jíst 30. 4. 2015 -
V roce 2020 dojde kakao? Nevěřím, říká majitelka Čokoládové cukrárny Co jíst 27. 4. 2015 -
U nás pracují prodavači, ne podavači, říká šéf nevšední masny Co jíst 20. 4. 2015 -
Děti pijí kávu a energy drinky, přitom stačí voda a minerálky Co pít 15. 4. 2015 -
Přesolený český národ Co jíst 13. 4. 2015 -
Bylinky, zelenina a jahody na parapetu? Jde to Co jíst 8. 4. 2015 -
Léky na akné přestávají zabírat Nemoci a úrazy 1. 4. 2015 -
Obsahují hamburgery z McDonald´s an­tibiotika? Co jíst 31. 3. 2015 -
Šmarjá, co to je? Alergie na nový gauč a na montérky Nemoci a úrazy 30. 3. 2015 -
Jak se obchody staví ke svým chybám? Co jíst 25. 3. 2015 -
Kytkožrout se v zimě ukájí šnytlíkem z hypermarketu Co jíst 18. 3. 2015 -
Došla vejce? Vraž do toho banán Co jíst 16. 3. 2015 -
Falšování medu v Česku vesele pokračuje Co jíst 12. 3. 2015 -
Jak se vyrábí cukr: pohádka o veliké řepě in natura Co jíst 10. 3. 2015 -
Kitchenette: Food blog byl můj sen Co jíst 9. 3. 2015 -
Dříve 197, dnes 7. Proč mizí cukrovary? Co jíst 2. 3. 2015 -
Florentýna: Armáda dobrých kuchařů u nás nevzniká Co jíst 26. 2. 2015 -
Laserová operace očí: Z krátkozrakého dalekozraký Nemoci a úrazy 25. 2. 2015 -
Punčochy na křečovky navlékejte naruby Nemoci a úrazy 20. 2. 2015 -
S čím nejčastěji chodíme na kožní? Nemoci a úrazy 13. 2. 2015 -
Chutnala jim instantní polévka, teď vaří Konečně vývar Co jíst 3. 2. 2015 -
Nejčastěji klecově chované zvíře není kuře Co jíst 29. 1. 2015 -
Inspekce odkrývá zákulisí kontroly potravin Co jíst 27. 1. 2015 -
Test: Kohoutková voda v restauraci přijde i na šedesát korun Co pít 22. 1. 2015 -
Za 60 miliónů se ministr dozvěděl, že Češi rádi soutěží Co jíst 21. 1. 2015 -
Kvalitní vývar vařím dva dny, říká majitel francouzské restaurace Co jíst 16. 1. 2015 -
Otestovali jsme food projekt Nataliri.cz. Byl to průšvih Co jíst 12. 1. 2015 -
Chůze bosky je zdravá pro vaše plosky Nemoci a úrazy 9. 1. 2015 -
Jak se vyrábí párky Co jíst 8. 1. 2015 -
Paul Day: Tohle je nejlepší kuchyň, ve které jsem kdy pracoval Co jíst 2. 1. 2015 -
Mareš o Vánocích drží žravou, Kohák zapaluje stromeček Co jíst 19. 12. 2014 -
Kvásková vánočka zabere celý den. Ale stojí za to, tvrdí Maškrtnica Co jíst 16. 12. 2014 -
Češi a Poláci mají rádi stejné obchody i jídla Co jíst 12. 12. 2014 -
Co jedí na Vánoce celiaci, vegetariáni a vitariáni Co jíst 10. 12. 2014 -
Nejlepší kuchař: Pohlreich, Hruška, Vaněk? Maminka! Co jíst 9. 12. 2014 -
Kapři se „vylepšují“ krmivem Co jíst 9. 12. 2014 -
S astigmatismem 3D film neuvidíte Nemoci a úrazy 4. 12. 2014 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).