Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Proč se tuny české zeleniny zaorávají? Nejsou dokonalé Co jíst 27. 8. 2015
Věděli jste, že cappuccino je vlastně malé latte? Co pít 25. 8. 2015
Když se v dětství 6× spálíte, 2× tím zvýšíte riziko melanomu Nemoci a úrazy 24. 8. 2015
Nutrivigilance: Projekt za 60 tisíc, který nikdo nezná Co jíst 21. 8. 2015
Půst ani light potraviny vás kil nezbaví Co jíst 18. 8. 2015
5 diet pohledem lékaře Co jíst 11. 8. 2015
„Podvod“ jménem Ježkův statek? Normálka Co jíst 10. 8. 2015
Sójový párek nebrat, radí vegetarián Co jíst 7. 8. 2015
Správný výčepní umí čochtana i mlíko Co pít 3. 8. 2015
Co se stane celiakovi, když sní krajíc chleba? Co jíst 29. 7. 2015
Samurai shot je první funkční panák bez alkoholu Co pít 27. 7. 2015
Pulpamen: lokální delikatesa světových chutí Co jíst 23. 7. 2015
Vysát, ale nezabít. Opravdu tak řetězce přistupují ke svým dodavatelům? Co jíst 13. 7. 2015
Zatáhnout, povolit i srážka se zdí, tak probíhají testy autosedaček Nemoci a úrazy 8. 7. 2015
Ve Švédsku autosedačky nikdo moc neřeší Nemoci a úrazy 8. 7. 2015
Nevidomí maséři: Když se handicap stává profesní výhodou Nemoci a úrazy 3. 7. 2015
Babiš má novou rafinerii. Jak dělá z řepky olej? Co jíst 30. 6. 2015
Nevyrábím zmrzlinu pro davy, říká majitel zmrzlinárny 2AD Co jíst 22. 6. 2015
I letos bude oblíbené espreso s tonikem, říká baristka Co pít 15. 6. 2015
Jak vybrat ideální gril? Horko těžko Co jíst 10. 6. 2015
Člověk by měl sníst denně dvě kila jídla Co jíst 8. 6. 2015
Tyhle krávy dojí robot. Lidi jim nechybí Co jíst 3. 6. 2015
Kitchen story: Jak vaří manželé v kuchyni? Co jíst 2. 6. 2015
Marináda na grilování: patří na maso, ale nikdy ne na gril Co jíst 29. 5. 2015
Kohoutková voda v Dejvicích je závadná. Způsobuje průjem Co pít 28. 5. 2015
Marta Tovtová: Východní medicína umí většinu nemocí úplně vyléčit Alternativní medicína 27. 5. 2015
Test: Když je zmrzlina jen vzduch, voda a chemie Co jíst 25. 5. 2015
Zmrzlina se dá udělat téměř ze všeho, říká zmrzlinářka Co jíst 25. 5. 2015
Co bylo dřív – prášek, nebo pilulka? Lékárna 20. 5. 2015
Kuchařka první republiky: Ideální děvče hrálo tenis a umělo jíšku Co jíst 19. 5. 2015
Kuchařka pro mého muže: láskyplný manuál vaření Co jíst 14. 5. 2015
Lokálka: Prodáváme jen to dobré. A mrkev v rohlíku Co jíst 11. 5. 2015
Sedmá generace lékárníků: Lékárny vyráběly většinu léčiv samy, dnes jen 3 % Lékárna 7. 5. 2015
Sushiqueen: Asi jsem se opravdu měla narodit v Asii Co jíst 4. 5. 2015
Pekař Kabát: Nemáme tu konkurenci Co jíst 30. 4. 2015
V roce 2020 dojde kakao? Nevěřím, říká majitelka Čokoládové cukrárny Co jíst 27. 4. 2015
U nás pracují prodavači, ne podavači, říká šéf nevšední masny Co jíst 20. 4. 2015
Děti pijí kávu a energy drinky, přitom stačí voda a minerálky Co pít 15. 4. 2015
Přesolený český národ Co jíst 13. 4. 2015
Bylinky, zelenina a jahody na parapetu? Jde to Co jíst 8. 4. 2015
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).