Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Babiš má novou rafinerii. Jak dělá z řepky olej? Co jíst 30. 6. 2015
Nevyrábím zmrzlinu pro davy, říká majitel zmrzlinárny 2AD Co jíst 22. 6. 2015
I letos bude oblíbené espreso s tonikem, říká baristka Co pít 15. 6. 2015
Jak vybrat ideální gril? Horko těžko Co jíst 10. 6. 2015
Člověk by měl sníst denně dvě kila jídla Co jíst 8. 6. 2015
Tyhle krávy dojí robot. Lidi jim nechybí Co jíst 3. 6. 2015
Kitchen story: Jak vaří manželé v kuchyni? Co jíst 2. 6. 2015
Marináda na grilování: patří na maso, ale nikdy ne na gril Co jíst 29. 5. 2015
Kohoutková voda v Dejvicích je závadná. Způsobuje průjem Co pít 28. 5. 2015
Marta Tovtová: Východní medicína umí většinu nemocí úplně vyléčit Alternativní medicína 27. 5. 2015
Test: Když je zmrzlina jen vzduch, voda a chemie Co jíst 25. 5. 2015
Zmrzlina se dá udělat téměř ze všeho, říká zmrzlinářka Co jíst 25. 5. 2015
Co bylo dřív – prášek, nebo pilulka? Lékárna 20. 5. 2015
Kuchařka první republiky: Ideální děvče hrálo tenis a umělo jíšku Co jíst 19. 5. 2015
Kuchařka pro mého muže: láskyplný manuál vaření Co jíst 14. 5. 2015
Lokálka: Prodáváme jen to dobré. A mrkev v rohlíku Co jíst 11. 5. 2015
Sedmá generace lékárníků: Lékárny vyráběly většinu léčiv samy, dnes jen 3 % Lékárna 7. 5. 2015
Sushiqueen: Asi jsem se opravdu měla narodit v Asii Co jíst 4. 5. 2015
Pekař Kabát: Nemáme tu konkurenci Co jíst 30. 4. 2015
V roce 2020 dojde kakao? Nevěřím, říká majitelka Čokoládové cukrárny Co jíst 27. 4. 2015
U nás pracují prodavači, ne podavači, říká šéf nevšední masny Co jíst 20. 4. 2015
Děti pijí kávu a energy drinky, přitom stačí voda a minerálky Co pít 15. 4. 2015
Přesolený český národ Co jíst 13. 4. 2015
Bylinky, zelenina a jahody na parapetu? Jde to Co jíst 8. 4. 2015
Léky na akné přestávají zabírat Nemoci a úrazy 1. 4. 2015
Obsahují hamburgery z McDonald´s an­tibiotika? Co jíst 31. 3. 2015
Šmarjá, co to je? Alergie na nový gauč a na montérky Nemoci a úrazy 30. 3. 2015
Jak se obchody staví ke svým chybám? Co jíst 25. 3. 2015
Kytkožrout se v zimě ukájí šnytlíkem z hypermarketu Co jíst 18. 3. 2015
Došla vejce? Vraž do toho banán Co jíst 16. 3. 2015
Falšování medu v Česku vesele pokračuje Co jíst 12. 3. 2015
Jak se vyrábí cukr: pohádka o veliké řepě in natura Co jíst 10. 3. 2015
Kitchenette: Food blog byl můj sen Co jíst 9. 3. 2015
Dříve 197, dnes 7. Proč mizí cukrovary? Co jíst 2. 3. 2015
Florentýna: Armáda dobrých kuchařů u nás nevzniká Co jíst 26. 2. 2015
Laserová operace očí: Z krátkozrakého dalekozraký Nemoci a úrazy 25. 2. 2015
Punčochy na křečovky navlékejte naruby Nemoci a úrazy 20. 2. 2015
S čím nejčastěji chodíme na kožní? Nemoci a úrazy 13. 2. 2015
Chutnala jim instantní polévka, teď vaří Konečně vývar Co jíst 3. 2. 2015
Nejčastěji klecově chované zvíře není kuře Co jíst 29. 1. 2015
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).