Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Léky na akné přestávají zabírat Nemoci a úrazy 1. 4. 2015
Obsahují hamburgery z McDonald´s an­tibiotika? Co jíst 31. 3. 2015
Šmarjá, co to je? Alergie na nový gauč a na montérky Nemoci a úrazy 30. 3. 2015
Jak se obchody staví ke svým chybám? Co jíst 25. 3. 2015
Kytkožrout se v zimě ukájí šnytlíkem z hypermarketu Co jíst 18. 3. 2015
Došla vejce? Vraž do toho banán Co jíst 16. 3. 2015
Falšování medu v Česku vesele pokračuje Co jíst 12. 3. 2015
Jak se vyrábí cukr: pohádka o veliké řepě in natura Co jíst 10. 3. 2015
Kitchenette: Food blog byl můj sen Co jíst 9. 3. 2015
Dříve 197, dnes 7. Proč mizí cukrovary? Co jíst 2. 3. 2015
Florentýna: Armáda dobrých kuchařů u nás nevzniká Co jíst 26. 2. 2015
Laserová operace očí: Z krátkozrakého dalekozraký Nemoci a úrazy 25. 2. 2015
Punčochy na křečovky navlékejte naruby Nemoci a úrazy 20. 2. 2015
S čím nejčastěji chodíme na kožní? Nemoci a úrazy 13. 2. 2015
Chutnala jim instantní polévka, teď vaří Konečně vývar Co jíst 3. 2. 2015
Nejčastěji klecově chované zvíře není kuře Co jíst 29. 1. 2015
Inspekce odkrývá zákulisí kontroly potravin Co jíst 27. 1. 2015
Test: Kohoutková voda v restauraci přijde i na šedesát korun Co pít 22. 1. 2015
Za 60 miliónů se ministr dozvěděl, že Češi rádi soutěží Co jíst 21. 1. 2015
Kvalitní vývar vařím dva dny, říká majitel francouzské restaurace Co jíst 16. 1. 2015
Otestovali jsme food projekt Nataliri.cz. Byl to průšvih Co jíst 12. 1. 2015
Chůze bosky je zdravá pro vaše plosky Nemoci a úrazy 9. 1. 2015
Jak se vyrábí párky Co jíst 8. 1. 2015
Paul Day: Tohle je nejlepší kuchyň, ve které jsem kdy pracoval Co jíst 2. 1. 2015
Mareš o Vánocích drží žravou, Kohák zapaluje stromeček Co jíst 19. 12. 2014
Kvásková vánočka zabere celý den. Ale stojí za to, tvrdí Maškrtnica Co jíst 16. 12. 2014
Češi a Poláci mají rádi stejné obchody i jídla Co jíst 12. 12. 2014
Co jedí na Vánoce celiaci, vegetariáni a vitariáni Co jíst 10. 12. 2014
Nejlepší kuchař: Pohlreich, Hruška, Vaněk? Maminka! Co jíst 9. 12. 2014
Kapři se „vylepšují“ krmivem Co jíst 9. 12. 2014
S astigmatismem 3D film neuvidíte Nemoci a úrazy 4. 12. 2014
Levné tuky do vánočního cukroví nepatří Co jíst 1. 12. 2014
To není mrkev pro dobytek, ale pro Francouze Co jíst 28. 11. 2014
Lidé chtějí jednoduché dobro: Perník z lásky Co jíst 26. 11. 2014
Test: Řezník maso umele zdarma, ale stojí to za to? Co jíst 21. 11. 2014
Dítě přesolíte už jedním rohlíkem se šunkou Co jíst 20. 11. 2014
Staňte se pekařem. Není nad domácí housky Co jíst 14. 11. 2014
I vitariáni jedí svíčkovou i cukroví. A ne, že ne Co jíst 12. 11. 2014
Mám obrovské problémy, říká Roman Vaněk Co jíst 11. 11. 2014
Prodejci mají nový trik: Odstraňují data trvanlivosti Co jíst 5. 11. 2014
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).