Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Inspekce odkrývá zákulisí kontroly potravin Co jíst 27. 1. 2015
Test: Kohoutková voda v restauraci přijde i na šedesát korun Co pít 22. 1. 2015
Za 60 miliónů se ministr dozvěděl, že Češi rádi soutěží Co jíst 21. 1. 2015
Kvalitní vývar vařím dva dny, říká majitel francouzské restaurace Co jíst 16. 1. 2015
Otestovali jsme food projekt Nataliri.cz. Byl to průšvih Co jíst 12. 1. 2015
Chůze bosky je zdravá pro vaše plosky Nemoci a úrazy 9. 1. 2015
Jak se vyrábí párky Co jíst 8. 1. 2015
Paul Day: Tohle je nejlepší kuchyň, ve které jsem kdy pracoval Co jíst 2. 1. 2015
Mareš o Vánocích drží žravou, Kohák zapaluje stromeček Co jíst 19. 12. 2014
Kvásková vánočka zabere celý den. Ale stojí za to, tvrdí Maškrtnica Co jíst 16. 12. 2014
Češi a Poláci mají rádi stejné obchody i jídla Co jíst 12. 12. 2014
Co jedí na Vánoce celiaci, vegetariáni a vitariáni Co jíst 10. 12. 2014
Nejlepší kuchař: Pohlreich, Hruška, Vaněk? Maminka! Co jíst 9. 12. 2014
Kapři se „vylepšují“ krmivem Co jíst 9. 12. 2014
S astigmatismem 3D film neuvidíte Nemoci a úrazy 4. 12. 2014
Levné tuky do vánočního cukroví nepatří Co jíst 1. 12. 2014
To není mrkev pro dobytek, ale pro Francouze Co jíst 28. 11. 2014
Lidé chtějí jednoduché dobro: Perník z lásky Co jíst 26. 11. 2014
Test: Řezník maso umele zdarma, ale stojí to za to? Co jíst 21. 11. 2014
Dítě přesolíte už jedním rohlíkem se šunkou Co jíst 20. 11. 2014
Staňte se pekařem. Není nad domácí housky Co jíst 14. 11. 2014
I vitariáni jedí svíčkovou i cukroví. A ne, že ne Co jíst 12. 11. 2014
Mám obrovské problémy, říká Roman Vaněk Co jíst 11. 11. 2014
Prodejci mají nový trik: Odstraňují data trvanlivosti Co jíst 5. 11. 2014
Je ten sýr plísňový, nebo už plesnivý? Co jíst 4. 11. 2014
Dřív než začnete sportovat, musíte se napít Co pít 3. 11. 2014
Roman Vaněk a Anna Strunecká mají nové knihy: Trháky, nebo propadáky? Co jíst 29. 10. 2014
Banán samotář je neprodejné zboží Co jíst 23. 10. 2014
Nejnovější výživová doporučení nemáme šanci dodržet Co jíst 21. 10. 2014
Co špatného v mládí sníš… Co jíst 16. 10. 2014
Otroci jídla: Těší se, až se přejedí Co jíst 13. 10. 2014
Brambory na Vysočině rostou buď z kopce, nebo do kopce Co jíst 9. 10. 2014
Rohlík.cz nebo iTesco: Co je lepší? Co jíst 6. 10. 2014
Minerálka je pěkně stará voda Co pít 2. 10. 2014
Potraviny „jako“ čerstvé: Pasterace nebo paskalizace? Co jíst 30. 9. 2014
Moštovna Lažany: Jablka jim prodávali i se psy Co pít 26. 9. 2014
Země na talíři nám otevře oči Co jíst 18. 9. 2014
Za český česnek se u nás vydává česnek ze Španělska Co jíst 15. 9. 2014
Není nemoc, na kterou by u nás nerostla bylina, říká fytoterapeut Lékárna 12. 9. 2014
Mladý kokos je plný vitamínů, masa a pudinku Co jíst 10. 9. 2014
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).