Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Levné tuky do vánočního cukroví nepatří Co jíst 1. 12. 2014 -
To není mrkev pro dobytek, ale pro Francouze Co jíst 28. 11. 2014 -
Lidé chtějí jednoduché dobro: Perník z lásky Co jíst 26. 11. 2014 -
Test: Řezník maso umele zdarma, ale stojí to za to? Co jíst 21. 11. 2014 -
Dítě přesolíte už jedním rohlíkem se šunkou Co jíst 20. 11. 2014 -
Staňte se pekařem. Není nad domácí housky Co jíst 14. 11. 2014 -
I vitariáni jedí svíčkovou i cukroví. A ne, že ne Co jíst 12. 11. 2014 -
Mám obrovské problémy, říká Roman Vaněk Co jíst 11. 11. 2014 -
Prodejci mají nový trik: Odstraňují data trvanlivosti Co jíst 5. 11. 2014 -
Je ten sýr plísňový, nebo už plesnivý? Co jíst 4. 11. 2014 -
Dřív než začnete sportovat, musíte se napít Co pít 3. 11. 2014 -
Roman Vaněk a Anna Strunecká mají nové knihy: Trháky, nebo propadáky? Co jíst 29. 10. 2014 -
Banán samotář je neprodejné zboží Co jíst 23. 10. 2014 -
Nejnovější výživová doporučení nemáme šanci dodržet Co jíst 21. 10. 2014 -
Co špatného v mládí sníš… Co jíst 16. 10. 2014 -
Otroci jídla: Těší se, až se přejedí Co jíst 13. 10. 2014 -
Brambory na Vysočině rostou buď z kopce, nebo do kopce Co jíst 9. 10. 2014 -
Rohlík.cz nebo iTesco: Co je lepší? Co jíst 6. 10. 2014 -
Minerálka je pěkně stará voda Co pít 2. 10. 2014 -
Potraviny „jako“ čerstvé: Pasterace nebo paskalizace? Co jíst 30. 9. 2014 -
Moštovna Lažany: Jablka jim prodávali i se psy Co pít 26. 9. 2014 -
Země na talíři nám otevře oči Co jíst 18. 9. 2014 -
Za český česnek se u nás vydává česnek ze Španělska Co jíst 15. 9. 2014 -
Není nemoc, na kterou by u nás nerostla bylina, říká fytoterapeut Lékárna 12. 9. 2014 -
Mladý kokos je plný vitamínů, masa a pudinku Co jíst 10. 9. 2014 -
Tekuté kalorie do školní tašky nepřidávejte Co pít 5. 9. 2014 -
Fenomén slev nás trápí, ale ubráníme se, říká šéf Vitany Co jíst 3. 9. 2014 -
Do každého sladkého kompotu patří sůl Co jíst 29. 8. 2014 -
Matcha Tea radí, jak poznat dobrý čaj. Přitom má máslo na hlavě Bio a fair trade 27. 8. 2014 -
Přeleželá ruka chce teplou vodu Nemoci a úrazy 25. 8. 2014 -
Sedláci brázdí už i internet Co jíst 21. 8. 2014 -
První burčák čekejte za čtrnáct dní. Ne dřív Co pít 19. 8. 2014 -
Staré cviky na ploché nohy už neplatí Nemoci a úrazy 19. 8. 2014 -
Petr Havlíček radí, jak jíst při práci na směny Co jíst 15. 8. 2014 -
Hubený člověk by neměl jíst sladké Co jíst 7. 8. 2014 -
Kojení a kravské mléko? Co je dobré pro děti Co jíst 6. 8. 2014 -
Byl to podfuk na zákazníky, nebo ne? Knorr nelituje Co jíst 4. 8. 2014 -
Jak v kuchyni využít maliny? Pečte je s bůčkem Co jíst 31. 7. 2014 -
Není blázen, jen má tik Nemoci a úrazy 28. 7. 2014 -
V Jeruzalémě musíte kubbe spláchnout arakem Co jíst 24. 7. 2014 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).