Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Tenhle kartáček je k ničemu. Vyberte si správně Nemoci a úrazy 19. 6. 2014
Ne, nemá bombu. Jen by pořád spal Nemoci a úrazy 16. 6. 2014
Jablářství, které umí cider i kvalitní limonády Co pít 12. 6. 2014
Voda dětem moc chutná, ale hlavně ta sladká Co pít 10. 6. 2014
20 % lidí má problémy se sluncem Nemoci a úrazy 9. 6. 2014
Nejrizikovější zmrzlina roku 2013? Vanilková Co jíst 5. 6. 2014
Dobře naprogramovaný kojenec = zdravý stařec Co jíst 5. 6. 2014
Z akné vyroste jen šťastlivec Nemoci a úrazy 4. 6. 2014
Falešný těhotenský test vyjde na tři stovky Nemoci a úrazy 3. 6. 2014
7 tipů, jak nezkazit cheesecake Co jíst 29. 5. 2014
Honza Šmikmátor napekl stovky chlebů. Naučí to i vás Co jíst 28. 5. 2014
Suché oko paradoxně hodně pláče Nemoci a úrazy 23. 5. 2014
Filip Sajler: Pankrácký Rynek je nejvíc, co si kuchař může přát Co jíst 22. 5. 2014
Proč bio kuře stojí 3× víc než obyčejné? Co jíst 20. 5. 2014
Proč vám vadí mléko? Intolerance a alergie mají odlišné příčiny Co jíst 19. 5. 2014
Novela zákona o potravinách přinese více písmenek Co jíst 15. 5. 2014
Test na vlastní vbočený palec: Pomůžou vložky do bot? Nemoci a úrazy 13. 5. 2014
Žijeme déle. Ale za jakou cenu? Nemoci a úrazy 9. 5. 2014
Možná nahradí mléko, ale s krávou si netyká Co jíst 5. 5. 2014
Změní se obsah školních automatů? Plán už je, vůle chybí Co jíst 30. 4. 2014
Máme nejtlustší děti v Evropě, chystají se změny ve školách Co jíst 29. 4. 2014
Uzeniny se na přímém slunci prostě prodávat nesmí Co jíst 23. 4. 2014
Vaříme.cz slibuje kvalitní recepty a suroviny šéfkuchařů. Uvidíme… Co jíst 22. 4. 2014
Do ledové čokolády se nikdy nekouše Co jíst 17. 4. 2014
Sladkosti od pokladen zmizí. Víme kde a víme proč Co jíst 14. 4. 2014
Vyrobte si domácí jogurt raz dva Co jíst 10. 4. 2014
Zajíci v krabici jsou lepší než zajíci v pytli Co jíst 10. 4. 2014
Slováci objevili Ameriku: Dávkovač na rohlíky Co jíst 8. 4. 2014
Test tuků a olejů: Jak to vidí technolog Co jíst 7. 4. 2014
Vanilkový cukr o vanilku prakticky nezavadí Co jíst 1. 4. 2014
Test tuků a olejů: Jak to vidí nutriční poradce Co jíst 31. 3. 2014
Inspekce našla nelegální porcovnu polského masa Co jíst 28. 3. 2014
Zubaři okradli pojištovnu na plombách o 2,4 miliónu Nemoci a úrazy 25. 3. 2014
Test tuků a olejů: Jak to vidí kuchař Co jíst 24. 3. 2014
Jak se vyvíjely obaly od středověku po současnost Co jíst 20. 3. 2014
Šlehačku ve spreji uvaří výrobci i z vody Co jíst 17. 3. 2014
Na migrénu platí kola s citronem. Ale neví se proč Nemoci a úrazy 14. 3. 2014
Staré reklamy na jídlo dnes vyvolají úsměv Co jíst 11. 3. 2014
České křížaly, bez cukru a síry, to je Nebe v hubě Co jíst 10. 3. 2014
Poznáte české maso od polského? Co jíst 7. 3. 2014
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).