Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Letos budou Vánoce instantní Co jíst 22. 11. 2012
Jak poznat dobré pomelo? Těžko Co jíst 20. 11. 2012
Na trhu jsou dvě novinky k zahnání žízně Co pít 16. 11. 2012
Vyplatí se těsto na cukroví koupit, nebo udělat doma? Co jíst 16. 11. 2012
Teď už kvalitu poznáte na první dobrou Co jíst 14. 11. 2012
Že prý do makové náplně patří mák. Bejvávalo Co jíst 14. 11. 2012
Test: Z 10 dětských jogurtů vyloženě zklamal jediný Co jíst 12. 11. 2012
Nemáte titul? Doktoři se s vámi moc nemažou Nemoci a úrazy 9. 11. 2012
Ženy chodí na pajdu a muži na Chaplina Nemoci a úrazy 8. 11. 2012
Co je pro nás při koupi potravin nejdůležitější? Cena to není Co jíst 7. 11. 2012
Svatomartinské slavnosti: Kam na ně vyrazit? Co jíst 6. 11. 2012
Svatomartinské víno nikdy nearchivujte Co pít 6. 11. 2012
Na Vánoce o medvěda více Co jíst 5. 11. 2012
Bez sacharidů si ani neškrtneme Co jíst 1. 11. 2012
Profesionálové určili, který bar a kavárna je v Česku nej Co pít 31. 10. 2012
Kdo si mastí kapsu na chlebu? Pekaři to nejsou Co jíst 30. 10. 2012
Lupénka je horší než nádory a deprese Nemoci a úrazy 29. 10. 2012
Inspekce našla přímo ve výrobně salmonelu Co jíst 26. 10. 2012
Hnus fialovej: Plesnivé párky a živé larvy v jídle Co jíst 24. 10. 2012
Na Moravě se čtyři roky zkoumaly zmrzliny. Proč? Co jíst 23. 10. 2012
Znáte desítku nejlepších barů v Česku? Co jíst 22. 10. 2012
Kateřina Cajthamlová: Spotřebitel je líný krájet chleba Co jíst 22. 10. 2012
Na pranýři visí dalších 41 závadných potravin Co jíst 19. 10. 2012
Jak se při koupi chleba nenapálit Co jíst 18. 10. 2012
Burger není žádný karbanátek v housce Co jíst 18. 10. 2012
Jeli jsme se podívat, jak se pečou biosušenky Bio a fair trade 17. 10. 2012
BioHanka: Otec nemoci neznámý, matkou je vždycky strava Bio a fair trade 16. 10. 2012
Státní veterinární správa našla padesát kilo prošlého masa Co jíst 12. 10. 2012
Obaly potravin dostanou jednotnou tvář. Má to ale háček Co jíst 9. 10. 2012
Tajemství steaků: jde o maso a o minuty Co jíst 1. 10. 2012
Restaurace na prohibici kašlaly. Alkohol nabízely v jídle Co pít 26. 9. 2012
„Máte to tady jak ve vopičárně,“ říkávali nám kantoři Nemoci a úrazy 21. 9. 2012
První zdravý fastfood není o nic lepší než McDonald´s Co jíst 20. 9. 2012
Malé boty, velké neštěstí Nemoci a úrazy 17. 9. 2012
Potvrzeno: S pečivem jíme i část vlasů a nehtů Co jíst 13. 9. 2012
Kdo to kdy slyšel? Bio z Číny? Bio a fair trade 10. 9. 2012
Pan „Chemie v jídle“: Jen dvanáct potravin se polepšilo Co jíst 4. 9. 2012
Nevěřte báchorkám. Z obezity jen tak někdo nevyroste Co jíst 31. 8. 2012
Svaly jsou jako ženy, pořád si šuškají Nemoci a úrazy 30. 8. 2012
Srdce je motor, který potřebuje údržbu Nemoci a úrazy 29. 8. 2012
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).