Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
„Máte to tady jak ve vopičárně,“ říkávali nám kantoři Nemoci a úrazy 21. 9. 2012 -
První zdravý fastfood není o nic lepší než McDonald´s Co jíst 20. 9. 2012 -
Malé boty, velké neštěstí Nemoci a úrazy 17. 9. 2012 -
Potvrzeno: S pečivem jíme i část vlasů a nehtů Co jíst 13. 9. 2012 -
Kdo to kdy slyšel? Bio z Číny? Bio a fair trade 10. 9. 2012 -
Pan „Chemie v jídle“: Jen dvanáct potravin se polepšilo Co jíst 4. 9. 2012 -
Nevěřte báchorkám. Z obezity jen tak někdo nevyroste Co jíst 31. 8. 2012 -
Svaly jsou jako ženy, pořád si šuškají Nemoci a úrazy 30. 8. 2012 -
Srdce je motor, který potřebuje údržbu Nemoci a úrazy 29. 8. 2012 -
Burčák v Česku ještě není. Tak jak to, že se prodává? Co pít 28. 8. 2012 -
Rozpečené versus čerstvé pečivo. Které je lepší? Co jíst 27. 8. 2012 -
Křížíte nohu přes nohu? Nedivte se, že máte jednu delší Nemoci a úrazy 23. 8. 2012 -
Ozonová vrstva slábne a rakovina kůže sílí Nemoci a úrazy 16. 8. 2012 -
Do správného ovocného nanuku patří kus prasete Co jíst 15. 8. 2012 -
Cvičení a bez pohybu? Výsledky jsou nečekané Nemoci a úrazy 14. 8. 2012 -
Nemám balkon, zahradu, v parku pěkně griluju Co jíst 10. 8. 2012 -
Vbočený palec je pěkná hrůza, ale nemusí být Nemoci a úrazy 6. 8. 2012 -
České restaurace pro děti nevymyslí nic jiného než řízek a smažák Co jíst 3. 8. 2012 -
Češi grilují rádi, ale špatně. Poradíme vám s výběrem masa Co jíst 31. 7. 2012 -
Mít psa je out. Pořiďte si do bytu žížaly Co jíst 27. 7. 2012 -
Co všechno najdeme v chlebu? Co jíst 20. 7. 2012 -
Jedna záděra a už vás vezou Nemoci a úrazy 19. 7. 2012 -
To nejlepší maso není ani čerstvé ani krásně růžové Co jíst 13. 7. 2012 -
Bradavice můžete chytit i od svého psa Nemoci a úrazy 13. 7. 2012 -
Produkce chleba významně klesá. Čím to je? Co jíst 3. 7. 2012 -
Co je na farmářských prodejnách tak extra? Co jíst 28. 6. 2012 -
Zažeňte špeky černým kořenem. Máme exklusivní recept Co jíst 22. 6. 2012 -
K čemu je mi vinotéka, když mám doma lednici? Co pít 21. 6. 2012 -
Jak se zbavit jizev po akné? Propagovanou špachtlí těžko Nemoci a úrazy 14. 6. 2012 -
Uslintaná madla, špinavé vozíky a mrtvolky myší pod pokladním pásem Co jíst 5. 6. 2012 -
Herbadent: léčebná vína a kosmetika bez chemie vznikají ve sklepě činžáku Co pít 31. 5. 2012 -
Šungit: léčivý čertův kámen Alternativní medicína 29. 5. 2012 -
Šampony na mastné vlasy podporují maštění Nemoci a úrazy 18. 5. 2012 -
Kypřicí prášek – škrob a dvě éčka Co jíst 17. 5. 2012 -
Tisíc dobrých důvodů, proč zasadit dýni Co jíst 10. 5. 2012 -
Stát za kvalitu potravin neodpovídá. Kdo tedy? Co jíst 2. 5. 2012 -
Nakoupila jsem plíseň za sedm set. Řetězce to nevzrušuje Co jíst 24. 4. 2012 -
Hadí jed se používá ve farmacii i kosmetice Lékárna 23. 4. 2012 -
Bulgur – celozrnná pšenice vyvrací mýty o zdravé výživě Co jíst 10. 4. 2012 -
Co všechno obsahují „zdravé“ cereálie? Podívali jsme se na složení Co jíst 4. 4. 2012 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).