Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Nejčtenější články autora

  1. Globus po 12 letech otevře novou prodejnu. Víme, kde  22. 5. 2023
  2. Pravda o sýrech: Tohle si kupujete, když do košíku vložíte eidam třicítku  25. 9. 2024
  3. V Kauflandu a Lidlu už můžete vracet PETky a plechovky. Co za to?  23. 2. 2023
  4. Penny zlevňuje potraviny, ale jen pro vybrané skupiny lidí  6. 12. 2023
  5. Řetězce prozradily, co dělají s rohlíky, které se nepodaří prodat  3. 6. 2024
  6. 300 gramů lososa za 25 korun? Lidl přichází s novinkou, díky které se dá ušetřit  5. 10. 2022
  7. Vánočky v obchodech: Čistě máslovou mají jen v jednom řetězci  14. 12. 2022
  8. Na čem smažit rybu? Určitě ne na ghí ani na másle  19. 12. 2022
  9. Cenovky v Lidlu se mění. Už nejsou oranžové ani papírové  10. 5. 2023
  10. Albert otevřel kantýnu, kde oběd vyjde na třicet korun  13. 10. 2022

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Týden sportu zdarma právě začíná Nemoci a úrazy 26. 12. 2012
Zpracovatelé masa jsou šejdíři Co jíst 21. 12. 2012
Test majonéz: Základem je voda a stěží jeden pasterizovaný žloutek Co jíst 20. 12. 2012
Rybu nesmí zabít každý Co jíst 14. 12. 2012
Test vánoček: Kolik je v rozinkové rozinek? Tipněte si Co jíst 14. 12. 2012
Dnes naposledy testování alkoholu zdarma Co pít 13. 12. 2012
Ani před Vánocemi inspekce nezahálí Co jíst 11. 12. 2012
Káva v supermarketu je stará Co jíst 11. 12. 2012
Cukroví jako od maminky, a přesto z obchodu Co jíst 7. 12. 2012
Šváb v těstíčku a restovaná larva. Mňam Co jíst 6. 12. 2012
Majonézy jsou šizené. I ta, co má národní značku Klasa Co jíst 4. 12. 2012
Polotmavé pivo: novinka bude hořká Co pít 30. 11. 2012
Vánoce v restauraci? Není důvod, proč říct ne Co jíst 30. 11. 2012
Bio Vánoce s lahodnými recepty Co jíst 29. 11. 2012
Jak se „vaří“ Ibalgin? Lékárna 28. 11. 2012
Jak obědvá poslanec a jak dělník? Co jíst 27. 11. 2012
Solničky máme věčně prázdné a ordinace plné Co jíst 22. 11. 2012
Letos budou Vánoce instantní Co jíst 22. 11. 2012
Jak poznat dobré pomelo? Těžko Co jíst 20. 11. 2012
Na trhu jsou dvě novinky k zahnání žízně Co pít 16. 11. 2012
Vyplatí se těsto na cukroví koupit, nebo udělat doma? Co jíst 16. 11. 2012
Teď už kvalitu poznáte na první dobrou Co jíst 14. 11. 2012
Že prý do makové náplně patří mák. Bejvávalo Co jíst 14. 11. 2012
Test: Z 10 dětských jogurtů vyloženě zklamal jediný Co jíst 12. 11. 2012
Nemáte titul? Doktoři se s vámi moc nemažou Nemoci a úrazy 9. 11. 2012
Ženy chodí na pajdu a muži na Chaplina Nemoci a úrazy 8. 11. 2012
Co je pro nás při koupi potravin nejdůležitější? Cena to není Co jíst 7. 11. 2012
Svatomartinské slavnosti: Kam na ně vyrazit? Co jíst 6. 11. 2012
Svatomartinské víno nikdy nearchivujte Co pít 6. 11. 2012
Na Vánoce o medvěda více Co jíst 5. 11. 2012
Bez sacharidů si ani neškrtneme Co jíst 1. 11. 2012
Profesionálové určili, který bar a kavárna je v Česku nej Co pít 31. 10. 2012
Kdo si mastí kapsu na chlebu? Pekaři to nejsou Co jíst 30. 10. 2012
Lupénka je horší než nádory a deprese Nemoci a úrazy 29. 10. 2012
Inspekce našla přímo ve výrobně salmonelu Co jíst 26. 10. 2012
Hnus fialovej: Plesnivé párky a živé larvy v jídle Co jíst 24. 10. 2012
Na Moravě se čtyři roky zkoumaly zmrzliny. Proč? Co jíst 23. 10. 2012
Znáte desítku nejlepších barů v Česku? Co jíst 22. 10. 2012
Kateřina Cajthamlová: Spotřebitel je líný krájet chleba Co jíst 22. 10. 2012
Na pranýři visí dalších 41 závadných potravin Co jíst 19. 10. 2012
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).