Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Nejčtenější články autora

  1. Globus po 12 letech otevře novou prodejnu. Víme, kde  22. 5. 2023
  2. Pravda o sýrech: Tohle si kupujete, když do košíku vložíte eidam třicítku  25. 9. 2024
  3. V Kauflandu a Lidlu už můžete vracet PETky a plechovky. Co za to?  23. 2. 2023
  4. Penny zlevňuje potraviny, ale jen pro vybrané skupiny lidí  6. 12. 2023
  5. Řetězce prozradily, co dělají s rohlíky, které se nepodaří prodat  3. 6. 2024
  6. 300 gramů lososa za 25 korun? Lidl přichází s novinkou, díky které se dá ušetřit  5. 10. 2022
  7. Vánočky v obchodech: Čistě máslovou mají jen v jednom řetězci  14. 12. 2022
  8. Na čem smažit rybu? Určitě ne na ghí ani na másle  19. 12. 2022
  9. Cenovky v Lidlu se mění. Už nejsou oranžové ani papírové  10. 5. 2023
  10. Albert otevřel kantýnu, kde oběd vyjde na třicet korun  13. 10. 2022

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Je libo koláče s myšími bobky? Měli je v pekařství Ječmínek, ale už nejsou... Co jíst 15. 3. 2013
Uvařit instantní polévku jako na obrázku by nesvedl ani Babica Co jíst 14. 3. 2013
Aspartam ve žvýkačkách vás položí. Když jich bude 415 naráz Co jíst 11. 3. 2013
S kyselinou chlorovodíkovou k lepším sójovým omáčkám Co jíst 7. 3. 2013
Meleme, meleme kávu, pro dědka a bábu Co pít 5. 3. 2013
Už i vejce se falšují. Koupíme je v Česku? Co jíst 4. 3. 2013
Hustý, nebo tekutý jogurt? Trik je v technologii Co jíst 4. 3. 2013
Roman Vaněk: Vyspělé země by šmejdy ani neprodávaly, my je klidně kupujeme Co jíst 28. 2. 2013
Padělky léků se „vaří“ i v Česku. Luxusní výdělek za nebezpečný fake Lékárna 26. 2. 2013
I IKEA míchala do jídla koňské maso Co jíst 25. 2. 2013
Recepty z farmářského trhu: nová kniha Hanky Michopulu pro jaro a léto Co jíst 25. 2. 2013
Hrají si na mléko a přitom jsou z vody. Poznáte to? Co jíst 25. 2. 2013
Za zkažené zuby mohou líní rodiče Nemoci a úrazy 21. 2. 2013
Potvrzeno: Nowaco má ve výrobcích koninu Co jíst 20. 2. 2013
Konina v potravinách hýbe i Českem Co jíst 19. 2. 2013
Řepka se nehodí jen do nádrže auta Co jíst 19. 2. 2013
Co má společného Kit Kat a Dolce Gusto? Čaj zvaný Matcha Co pít 14. 2. 2013
Kysané zelí neobsahuje vitamin C, zjistil dTest Co jíst 13. 2. 2013
Secret of Raw: restaurace bez sporáku Co jíst 12. 2. 2013
České zemědělství je pr*ser, tvrdí Babišův muž Co jíst 7. 2. 2013
Do pečiva se derou nové složky. Šanci uspět ale nemají Co jíst 4. 2. 2013
Dovoz polských potravin do Česka se zvýšil čtyřnásobně Co jíst 31. 1. 2013
Konečně párky, které jsou dětské - nejen názvem Co jíst 31. 1. 2013
Nejdražší káva nepochází z plantáže, ale z výkalů Co pít 31. 1. 2013
S obézním mužem jen tak neotěhotníte Nemoci a úrazy 30. 1. 2013
Vykrmte si v lednici kvásek na domácí chleba Co jíst 28. 1. 2013
Ječné ani vlčí zrno neroste na poli. Jen u očí Nemoci a úrazy 22. 1. 2013
Pozor na sušenky z Kauflandu, mohou být jedovaté Co jíst 21. 1. 2013
Evropou se šíří zákazy pěstování GMO plodin. Připojí se i Česko? Co jíst 21. 1. 2013
Názvy potravin balamutí domácí výrobou, babičkou a tradicí Co jíst 21. 1. 2013
Inspekce našla v balené vodě toluen Co pít 18. 1. 2013
Má kilo mouky tisíc gramů? Podle výrobců ne Co jíst 18. 1. 2013
Čerstvé ovoce může být nově konzervováno voskem Co jíst 16. 1. 2013
Nejdražší sůl není z moře, je z Podravky Co jíst 15. 1. 2013
Cizinec měl prodejnu potravin plnou myšinců. Funguje dál Co jíst 14. 1. 2013
Nejlepší víno pro letošní rok je Chardonnay 2011 Co pít 14. 1. 2013
Velká nemocnice vaří sedm tisíc jídel denně a vyhoví prý i vašim rozmarům Co jíst 7. 1. 2013
Užitečná publikace pro nákup kvalitních potravin je zdarma Co jíst 4. 1. 2013
Ohnivá bowle a další silvestrovské recepty bez nudy Co jíst 28. 12. 2012
Sýry, jak je neznáte Co jíst 27. 12. 2012
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).