Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Nejdražší sůl není z moře, je z Podravky Co jíst 15. 1. 2013
Cizinec měl prodejnu potravin plnou myšinců. Funguje dál Co jíst 14. 1. 2013
Nejlepší víno pro letošní rok je Chardonnay 2011 Co pít 14. 1. 2013
Velká nemocnice vaří sedm tisíc jídel denně a vyhoví prý i vašim rozmarům Co jíst 7. 1. 2013
Užitečná publikace pro nákup kvalitních potravin je zdarma Co jíst 4. 1. 2013
Ohnivá bowle a další silvestrovské recepty bez nudy Co jíst 28. 12. 2012
Sýry, jak je neznáte Co jíst 27. 12. 2012
Týden sportu zdarma právě začíná Nemoci a úrazy 26. 12. 2012
Zpracovatelé masa jsou šejdíři Co jíst 21. 12. 2012
Test majonéz: Základem je voda a stěží jeden pasterizovaný žloutek Co jíst 20. 12. 2012
Rybu nesmí zabít každý Co jíst 14. 12. 2012
Test vánoček: Kolik je v rozinkové rozinek? Tipněte si Co jíst 14. 12. 2012
Dnes naposledy testování alkoholu zdarma Co pít 13. 12. 2012
Ani před Vánocemi inspekce nezahálí Co jíst 11. 12. 2012
Káva v supermarketu je stará Co jíst 11. 12. 2012
Cukroví jako od maminky, a přesto z obchodu Co jíst 7. 12. 2012
Šváb v těstíčku a restovaná larva. Mňam Co jíst 6. 12. 2012
Majonézy jsou šizené. I ta, co má národní značku Klasa Co jíst 4. 12. 2012
Polotmavé pivo: novinka bude hořká Co pít 30. 11. 2012
Vánoce v restauraci? Není důvod, proč říct ne Co jíst 30. 11. 2012
Bio Vánoce s lahodnými recepty Co jíst 29. 11. 2012
Jak se „vaří“ Ibalgin? Lékárna 28. 11. 2012
Jak obědvá poslanec a jak dělník? Co jíst 27. 11. 2012
Solničky máme věčně prázdné a ordinace plné Co jíst 22. 11. 2012
Letos budou Vánoce instantní Co jíst 22. 11. 2012
Jak poznat dobré pomelo? Těžko Co jíst 20. 11. 2012
Na trhu jsou dvě novinky k zahnání žízně Co pít 16. 11. 2012
Vyplatí se těsto na cukroví koupit, nebo udělat doma? Co jíst 16. 11. 2012
Teď už kvalitu poznáte na první dobrou Co jíst 14. 11. 2012
Že prý do makové náplně patří mák. Bejvávalo Co jíst 14. 11. 2012
Test: Z 10 dětských jogurtů vyloženě zklamal jediný Co jíst 12. 11. 2012
Nemáte titul? Doktoři se s vámi moc nemažou Nemoci a úrazy 9. 11. 2012
Ženy chodí na pajdu a muži na Chaplina Nemoci a úrazy 8. 11. 2012
Co je pro nás při koupi potravin nejdůležitější? Cena to není Co jíst 7. 11. 2012
Svatomartinské slavnosti: Kam na ně vyrazit? Co jíst 6. 11. 2012
Svatomartinské víno nikdy nearchivujte Co pít 6. 11. 2012
Na Vánoce o medvěda více Co jíst 5. 11. 2012
Bez sacharidů si ani neškrtneme Co jíst 1. 11. 2012
Profesionálové určili, který bar a kavárna je v Česku nej Co pít 31. 10. 2012
Kdo si mastí kapsu na chlebu? Pekaři to nejsou Co jíst 30. 10. 2012
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).