Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Cukroví jako od maminky, a přesto z obchodu Co jíst 7. 12. 2012 -
Šváb v těstíčku a restovaná larva. Mňam Co jíst 6. 12. 2012 -
Majonézy jsou šizené. I ta, co má národní značku Klasa Co jíst 4. 12. 2012 -
Polotmavé pivo: novinka bude hořká Co pít 30. 11. 2012 -
Vánoce v restauraci? Není důvod, proč říct ne Co jíst 30. 11. 2012 -
Bio Vánoce s lahodnými recepty Co jíst 29. 11. 2012 -
Jak se „vaří“ Ibalgin? Lékárna 28. 11. 2012 -
Jak obědvá poslanec a jak dělník? Co jíst 27. 11. 2012 -
Solničky máme věčně prázdné a ordinace plné Co jíst 22. 11. 2012 -
Letos budou Vánoce instantní Co jíst 22. 11. 2012 -
Jak poznat dobré pomelo? Těžko Co jíst 20. 11. 2012 -
Na trhu jsou dvě novinky k zahnání žízně Co pít 16. 11. 2012 -
Vyplatí se těsto na cukroví koupit, nebo udělat doma? Co jíst 16. 11. 2012 -
Teď už kvalitu poznáte na první dobrou Co jíst 14. 11. 2012 -
Že prý do makové náplně patří mák. Bejvávalo Co jíst 14. 11. 2012 -
Test: Z 10 dětských jogurtů vyloženě zklamal jediný Co jíst 12. 11. 2012 -
Nemáte titul? Doktoři se s vámi moc nemažou Nemoci a úrazy 9. 11. 2012 -
Ženy chodí na pajdu a muži na Chaplina Nemoci a úrazy 8. 11. 2012 -
Co je pro nás při koupi potravin nejdůležitější? Cena to není Co jíst 7. 11. 2012 -
Svatomartinské slavnosti: Kam na ně vyrazit? Co jíst 6. 11. 2012 -
Svatomartinské víno nikdy nearchivujte Co pít 6. 11. 2012 -
Na Vánoce o medvěda více Co jíst 5. 11. 2012 -
Bez sacharidů si ani neškrtneme Co jíst 1. 11. 2012 -
Profesionálové určili, který bar a kavárna je v Česku nej Co pít 31. 10. 2012 -
Kdo si mastí kapsu na chlebu? Pekaři to nejsou Co jíst 30. 10. 2012 -
Lupénka je horší než nádory a deprese Nemoci a úrazy 29. 10. 2012 -
Inspekce našla přímo ve výrobně salmonelu Co jíst 26. 10. 2012 -
Hnus fialovej: Plesnivé párky a živé larvy v jídle Co jíst 24. 10. 2012 -
Na Moravě se čtyři roky zkoumaly zmrzliny. Proč? Co jíst 23. 10. 2012 -
Znáte desítku nejlepších barů v Česku? Co jíst 22. 10. 2012 -
Kateřina Cajthamlová: Spotřebitel je líný krájet chleba Co jíst 22. 10. 2012 -
Na pranýři visí dalších 41 závadných potravin Co jíst 19. 10. 2012 -
Jak se při koupi chleba nenapálit Co jíst 18. 10. 2012 -
Burger není žádný karbanátek v housce Co jíst 18. 10. 2012 -
Jeli jsme se podívat, jak se pečou biosušenky Bio a fair trade 17. 10. 2012 -
BioHanka: Otec nemoci neznámý, matkou je vždycky strava Bio a fair trade 16. 10. 2012 -
Státní veterinární správa našla padesát kilo prošlého masa Co jíst 12. 10. 2012 -
Obaly potravin dostanou jednotnou tvář. Má to ale háček Co jíst 9. 10. 2012 -
Tajemství steaků: jde o maso a o minuty Co jíst 1. 10. 2012 -
Restaurace na prohibici kašlaly. Alkohol nabízely v jídle Co pít 26. 9. 2012 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).