Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Nejčtenější články autora

  1. Globus po 12 letech otevře novou prodejnu. Víme, kde  22. 5. 2023
  2. Pravda o sýrech: Tohle si kupujete, když do košíku vložíte eidam třicítku  25. 9. 2024
  3. V Kauflandu a Lidlu už můžete vracet PETky a plechovky. Co za to?  23. 2. 2023
  4. Penny zlevňuje potraviny, ale jen pro vybrané skupiny lidí  6. 12. 2023
  5. Řetězce prozradily, co dělají s rohlíky, které se nepodaří prodat  3. 6. 2024
  6. 300 gramů lososa za 25 korun? Lidl přichází s novinkou, díky které se dá ušetřit  5. 10. 2022
  7. Vánočky v obchodech: Čistě máslovou mají jen v jednom řetězci  14. 12. 2022
  8. Na čem smažit rybu? Určitě ne na ghí ani na másle  19. 12. 2022
  9. Cenovky v Lidlu se mění. Už nejsou oranžové ani papírové  10. 5. 2023
  10. Albert otevřel kantýnu, kde oběd vyjde na třicet korun  13. 10. 2022

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Jak se při koupi chleba nenapálit Co jíst 18. 10. 2012
Burger není žádný karbanátek v housce Co jíst 18. 10. 2012
Jeli jsme se podívat, jak se pečou biosušenky Bio a fair trade 17. 10. 2012
BioHanka: Otec nemoci neznámý, matkou je vždycky strava Bio a fair trade 16. 10. 2012
Státní veterinární správa našla padesát kilo prošlého masa Co jíst 12. 10. 2012
Obaly potravin dostanou jednotnou tvář. Má to ale háček Co jíst 9. 10. 2012
Tajemství steaků: jde o maso a o minuty Co jíst 1. 10. 2012
Restaurace na prohibici kašlaly. Alkohol nabízely v jídle Co pít 26. 9. 2012
„Máte to tady jak ve vopičárně,“ říkávali nám kantoři Nemoci a úrazy 21. 9. 2012
První zdravý fastfood není o nic lepší než McDonald´s Co jíst 20. 9. 2012
Malé boty, velké neštěstí Nemoci a úrazy 17. 9. 2012
Potvrzeno: S pečivem jíme i část vlasů a nehtů Co jíst 13. 9. 2012
Kdo to kdy slyšel? Bio z Číny? Bio a fair trade 10. 9. 2012
Pan „Chemie v jídle“: Jen dvanáct potravin se polepšilo Co jíst 4. 9. 2012
Nevěřte báchorkám. Z obezity jen tak někdo nevyroste Co jíst 31. 8. 2012
Svaly jsou jako ženy, pořád si šuškají Nemoci a úrazy 30. 8. 2012
Srdce je motor, který potřebuje údržbu Nemoci a úrazy 29. 8. 2012
Burčák v Česku ještě není. Tak jak to, že se prodává? Co pít 28. 8. 2012
Rozpečené versus čerstvé pečivo. Které je lepší? Co jíst 27. 8. 2012
Křížíte nohu přes nohu? Nedivte se, že máte jednu delší Nemoci a úrazy 23. 8. 2012
Ozonová vrstva slábne a rakovina kůže sílí Nemoci a úrazy 16. 8. 2012
Do správného ovocného nanuku patří kus prasete Co jíst 15. 8. 2012
Cvičení a bez pohybu? Výsledky jsou nečekané Nemoci a úrazy 14. 8. 2012
Nemám balkon, zahradu, v parku pěkně griluju Co jíst 10. 8. 2012
Vbočený palec je pěkná hrůza, ale nemusí být Nemoci a úrazy 6. 8. 2012
České restaurace pro děti nevymyslí nic jiného než řízek a smažák Co jíst 3. 8. 2012
Češi grilují rádi, ale špatně. Poradíme vám s výběrem masa Co jíst 31. 7. 2012
Mít psa je out. Pořiďte si do bytu žížaly Co jíst 27. 7. 2012
Co všechno najdeme v chlebu? Co jíst 20. 7. 2012
Jedna záděra a už vás vezou Nemoci a úrazy 19. 7. 2012
To nejlepší maso není ani čerstvé ani krásně růžové Co jíst 13. 7. 2012
Bradavice můžete chytit i od svého psa Nemoci a úrazy 13. 7. 2012
Produkce chleba významně klesá. Čím to je? Co jíst 3. 7. 2012
Co je na farmářských prodejnách tak extra? Co jíst 28. 6. 2012
Zažeňte špeky černým kořenem. Máme exklusivní recept Co jíst 22. 6. 2012
K čemu je mi vinotéka, když mám doma lednici? Co pít 21. 6. 2012
Jak se zbavit jizev po akné? Propagovanou špachtlí těžko Nemoci a úrazy 14. 6. 2012
Uslintaná madla, špinavé vozíky a mrtvolky myší pod pokladním pásem Co jíst 5. 6. 2012
Herbadent: léčebná vína a kosmetika bez chemie vznikají ve sklepě činžáku Co pít 31. 5. 2012
Šungit: léčivý čertův kámen Alternativní medicína 29. 5. 2012
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).