Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Test sýrů: Kvalita Eidamu už není tak hrozivá Co jíst 14. 5. 2013
Test „smetánků“: Ať jsme tlustí na tři prsty Co jíst 10. 5. 2013
Džus má stejně cukru jako Coca-Cola, rozdíl je jinde Co jíst 7. 5. 2013
Test náplastí: Jen jedna z deseti drží jako přibitá Nemoci a úrazy 6. 5. 2013
Kuřácké koutky k smíchu, nekuřákům k pláči Závislosti 2. 5. 2013
Tesco bude nově rozvážet potraviny i na Brněnsku Co jíst 1. 5. 2013
Lidé nakupují potraviny podle hloubky kapsy, ukázal průzkum Co jíst 29. 4. 2013
Spirulina: sinice, která nám pro změnu prospívá Co jíst 24. 4. 2013
Bezradnou prodavačku v bioprodejnách nehledejte Co jíst 22. 4. 2013
10 aplikací, které vám usnadní výběr restaurace Co jíst 22. 4. 2013
Co se válí na pražském sídlišti? Parádní knedlíky Co jíst 18. 4. 2013
Fastfood za beďary nemůže Nemoci a úrazy 15. 4. 2013
Opar je jako rýma: léčený trvá týden, neléčený sedm dní Nemoci a úrazy 10. 4. 2013
Potravinový inspektor: řetězce nám posílají úplatky Co jíst 9. 4. 2013
Energie potřebují nejvíc děti, až potom dřevorubci Co jíst 4. 4. 2013
Test: Jedli jsme ve slevě (a bez) Co jíst 4. 4. 2013
Farmářské prodejny Sklizeno nabídnou víc než dosud Co jíst 3. 4. 2013
Přijdeme o Nivu, tak jako o pomazánkové máslo? Co jíst 28. 3. 2013
Jak uvařit vejce, aby konečně neprasklo? Co jíst 26. 3. 2013
Inspektoři našli dva výrobky s listerií. Víme, které to jsou Co jíst 22. 3. 2013
Má krabičku jako pomazánkové máslo, ale je to jen levný tuk Co jíst 22. 3. 2013
Udělá psí kusy, aby pomohl Nemoci a úrazy 20. 3. 2013
Diabetik nesmí začít běhat sám Co jíst 19. 3. 2013
Je libo koláče s myšími bobky? Měli je v pekařství Ječmínek, ale už nejsou... Co jíst 15. 3. 2013
Uvařit instantní polévku jako na obrázku by nesvedl ani Babica Co jíst 14. 3. 2013
Aspartam ve žvýkačkách vás položí. Když jich bude 415 naráz Co jíst 11. 3. 2013
S kyselinou chlorovodíkovou k lepším sójovým omáčkám Co jíst 7. 3. 2013
Meleme, meleme kávu, pro dědka a bábu Co pít 5. 3. 2013
Už i vejce se falšují. Koupíme je v Česku? Co jíst 4. 3. 2013
Hustý, nebo tekutý jogurt? Trik je v technologii Co jíst 4. 3. 2013
Roman Vaněk: Vyspělé země by šmejdy ani neprodávaly, my je klidně kupujeme Co jíst 28. 2. 2013
Padělky léků se „vaří“ i v Česku. Luxusní výdělek za nebezpečný fake Lékárna 26. 2. 2013
I IKEA míchala do jídla koňské maso Co jíst 25. 2. 2013
Recepty z farmářského trhu: nová kniha Hanky Michopulu pro jaro a léto Co jíst 25. 2. 2013
Hrají si na mléko a přitom jsou z vody. Poznáte to? Co jíst 25. 2. 2013
Za zkažené zuby mohou líní rodiče Nemoci a úrazy 21. 2. 2013
Potvrzeno: Nowaco má ve výrobcích koninu Co jíst 20. 2. 2013
Konina v potravinách hýbe i Českem Co jíst 19. 2. 2013
Řepka se nehodí jen do nádrže auta Co jíst 19. 2. 2013
Co má společného Kit Kat a Dolce Gusto? Čaj zvaný Matcha Co pít 14. 2. 2013
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).