Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Kdo stojí za jogurty Activia? České stračeny Co jíst 9. 7. 2013
Chytrý nákup: Nakupujte chytře a nenechte se oblafnout Co jíst 28. 6. 2013
DameJidlo.cz má mouchy. Má ale i účinné plácačky Co jíst 28. 6. 2013
Recepty s jahodami: mají víc „céčka“ než pomeranče Co jíst 21. 6. 2013
Marušku už neposílají ke dvanácti měsíčkům, ale do Břežan Co jíst 21. 6. 2013
Sebelepší kávu zkazíte rychlovarnou konvicí Co jíst 19. 6. 2013
Naučte se grilovat jako mistři Co jíst 17. 6. 2013
Actimel je plný zvířecích bakterií. Bububu… Co jíst 17. 6. 2013
To je šlágr! Med z kukuřice a brambor Co jíst 12. 6. 2013
Barviva v potravinách míří pod lupu. Jíme jich moc? Co jíst 10. 6. 2013
Řepkový olej – všestranný kuchyňský pomocník Co jíst 7. 6. 2013
Každý Čech sní za rok 6 kg másla a 16 kg jogurtů Co jíst 6. 6. 2013
Nákup v iTesco: Spolehlivý, ale mnohdy na slepo Co jíst 4. 6. 2013
V Česku se hojně cpeme brazilskými a polskými kuřaty Co jíst 3. 6. 2013
A mlékárenským výrobkem roku 2013 se stává… Co jíst 30. 5. 2013
iTesco: Jak to chodí v zákulisí prodeje potravin online? Je to Davis Cup Co jíst 29. 5. 2013
Test bramborových knedlíků: domácí recept to natřel útočné zbrani Co jíst 27. 5. 2013
Potraviny na pranýři přicházejí s novinkou Co jíst 23. 5. 2013
První Sklizeno foodie market byl otevřen v Olomouci Co jíst 21. 5. 2013
Mamma mia! Italský sýr z Hané Co jíst 21. 5. 2013
Jak na plynatost, zácpu a průjem? Nemoci a úrazy 17. 5. 2013
Masožravý zahradník Hugh Fearnley-Whittingstall: Poznej, co jíš! Co jíst 16. 5. 2013
Bylinky ze supermarketu rychle zvadnou. Jde to i líp Co jíst 16. 5. 2013
Aspartam se prověřuje i nadále. Jeho bezpečnost stále nebyla potvrzena Co jíst 14. 5. 2013
Test sýrů: Kvalita Eidamu už není tak hrozivá Co jíst 14. 5. 2013
Test „smetánků“: Ať jsme tlustí na tři prsty Co jíst 10. 5. 2013
Džus má stejně cukru jako Coca-Cola, rozdíl je jinde Co jíst 7. 5. 2013
Test náplastí: Jen jedna z deseti drží jako přibitá Nemoci a úrazy 6. 5. 2013
Kuřácké koutky k smíchu, nekuřákům k pláči Závislosti 2. 5. 2013
Tesco bude nově rozvážet potraviny i na Brněnsku Co jíst 1. 5. 2013
Lidé nakupují potraviny podle hloubky kapsy, ukázal průzkum Co jíst 29. 4. 2013
Spirulina: sinice, která nám pro změnu prospívá Co jíst 24. 4. 2013
Bezradnou prodavačku v bioprodejnách nehledejte Co jíst 22. 4. 2013
10 aplikací, které vám usnadní výběr restaurace Co jíst 22. 4. 2013
Co se válí na pražském sídlišti? Parádní knedlíky Co jíst 18. 4. 2013
Fastfood za beďary nemůže Nemoci a úrazy 15. 4. 2013
Opar je jako rýma: léčený trvá týden, neléčený sedm dní Nemoci a úrazy 10. 4. 2013
Potravinový inspektor: řetězce nám posílají úplatky Co jíst 9. 4. 2013
Energie potřebují nejvíc děti, až potom dřevorubci Co jíst 4. 4. 2013
Test: Jedli jsme ve slevě (a bez) Co jíst 4. 4. 2013
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).