Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Asijskou kuchyni v českém čínském bistru neochutnáte. Ani náhodou Co jíst 8. 8. 2013
Deset nejoblíbenějších salátů: nej je ledový Co jíst 6. 8. 2013
Domácí zmrzliny podle receptu šéfkuchaře Co jíst 5. 8. 2013
Vinařská turistika kvete díky moderním technologiím Co pít 2. 8. 2013
Chrápe? Všijte mu do pyžama tenisák Nemoci a úrazy 1. 8. 2013
To aseptická linka vyrobí trvanlivé mléko, ne chemie Co pít 31. 7. 2013
Vitamín D je v mléce přirozeně, přesto ho někteří výrobci ještě přidávají Co pít 29. 7. 2013
Velbloudí mléko nebude pro krávy konkurencí. Cena je vysoká Co jíst 26. 7. 2013
Opalování u moře může nevratně poškodit DNA Nemoci a úrazy 25. 7. 2013
Jak jíst levně a zdravě Co jíst 24. 7. 2013
Potravinářská komora zpochybnila kvalitu kohoutkové vody Co pít 23. 7. 2013
Molusky, bradavice a svrab – noví kamarádi z bazénu Nemoci a úrazy 22. 7. 2013
V cestovní lékárničce nemají být zbytečnosti Lékárna 18. 7. 2013
Výroba domácího sýra si žádá dovolenou Co jíst 17. 7. 2013
Za jak dlouho z těla odbouráte panáka vodky? Co pít 10. 7. 2013
Káva s hřebcem už vaši erekci nepodpoří Co pít 9. 7. 2013
Kdo stojí za jogurty Activia? České stračeny Co jíst 9. 7. 2013
Chytrý nákup: Nakupujte chytře a nenechte se oblafnout Co jíst 28. 6. 2013
DameJidlo.cz má mouchy. Má ale i účinné plácačky Co jíst 28. 6. 2013
Recepty s jahodami: mají víc „céčka“ než pomeranče Co jíst 21. 6. 2013
Marušku už neposílají ke dvanácti měsíčkům, ale do Břežan Co jíst 21. 6. 2013
Sebelepší kávu zkazíte rychlovarnou konvicí Co jíst 19. 6. 2013
Naučte se grilovat jako mistři Co jíst 17. 6. 2013
Actimel je plný zvířecích bakterií. Bububu… Co jíst 17. 6. 2013
To je šlágr! Med z kukuřice a brambor Co jíst 12. 6. 2013
Barviva v potravinách míří pod lupu. Jíme jich moc? Co jíst 10. 6. 2013
Řepkový olej – všestranný kuchyňský pomocník Co jíst 7. 6. 2013
Každý Čech sní za rok 6 kg másla a 16 kg jogurtů Co jíst 6. 6. 2013
Nákup v iTesco: Spolehlivý, ale mnohdy na slepo Co jíst 4. 6. 2013
V Česku se hojně cpeme brazilskými a polskými kuřaty Co jíst 3. 6. 2013
A mlékárenským výrobkem roku 2013 se stává… Co jíst 30. 5. 2013
iTesco: Jak to chodí v zákulisí prodeje potravin online? Je to Davis Cup Co jíst 29. 5. 2013
Test bramborových knedlíků: domácí recept to natřel útočné zbrani Co jíst 27. 5. 2013
Potraviny na pranýři přicházejí s novinkou Co jíst 23. 5. 2013
První Sklizeno foodie market byl otevřen v Olomouci Co jíst 21. 5. 2013
Mamma mia! Italský sýr z Hané Co jíst 21. 5. 2013
Jak na plynatost, zácpu a průjem? Nemoci a úrazy 17. 5. 2013
Masožravý zahradník Hugh Fearnley-Whittingstall: Poznej, co jíš! Co jíst 16. 5. 2013
Bylinky ze supermarketu rychle zvadnou. Jde to i líp Co jíst 16. 5. 2013
Aspartam se prověřuje i nadále. Jeho bezpečnost stále nebyla potvrzena Co jíst 14. 5. 2013
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).