Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Greenpeace vyzývá Tesco: Nedělejte z Čechů zákazníky druhé kategorie Co jíst 11. 12. 2013 -
Kapr musí pořád plavat. I když je mrtvý Co jíst 9. 12. 2013 -
Chudák Mikuláš, je úplně dutej Co jíst 5. 12. 2013 -
Vánoce za katrem: Kapr, cukroví a na Silvestra svíčková Co jíst 2. 12. 2013 -
Skutečné svačiny školáků: padesátikoruna a balík chipsů Co jíst 27. 11. 2013 -
Zápal plic: V Česku si jím projde 150 tisíc lidí ročně Nemoci a úrazy 25. 11. 2013 -
Olivových olejů z odpadu jsou plné obchody. Vyberte si kvalitní Co jíst 25. 11. 2013 -
Týden v belgické nemocnici vyjde 5× dráž než u nás Nemoci a úrazy 22. 11. 2013 -
Deset italských sýrů, které musíte ochutnat Co jíst 21. 11. 2013 -
Lučina pro náš trh se vyrábí i v Polsku Co jíst 18. 11. 2013 -
Když je v receptu Grana Padano, nemyslí se tím 30% eidam Co jíst 14. 11. 2013 -
Šedivá čokoláda není vadná, jen kvete Co jíst 11. 11. 2013 -
Dříve kuchaři kradli maso, dnes kradou nápady, říká šéfkuchař Co jíst 7. 11. 2013 -
Jídlo, které nám jde naproti Co jíst 6. 11. 2013 -
Sushi není syrová ryba lapená v lepivé rýži Co jíst 4. 11. 2013 -
Kolumbovi vděčíme za dýně a dýním za figuru Co jíst 29. 10. 2013 -
Dýně zraje jako víno. Když ji dobře skladujete Co jíst 25. 10. 2013 -
Polovina českých domácností vaří z polotovarů Co jíst 24. 10. 2013 -
Dýně chutná nasladko i naslano Co jíst 22. 10. 2013 -
7 nejznámějších druhů dýně Co jíst 21. 10. 2013 -
Nejpálivější chilli pálí i přes rukavice Co jíst 16. 10. 2013 -
Češi si myjí ruce i 10× denně a pořád je to málo Nemoci a úrazy 15. 10. 2013 -
Chceme víc tuzemských potravin v obchodech, ale nevíme, co je česká potravina Co jíst 14. 10. 2013 -
10 rozdílů mezi českou a slovenskou restaurací Co jíst 11. 10. 2013 -
Doporučení ohledně pitného režimu jsou přežitek Co pít 9. 10. 2013 -
Tři ze šesti burčáků jsou falšované Co pít 8. 10. 2013 -
Zvýšení daní u nezdravých potravin v ČR nehrozí Co jíst 4. 10. 2013 -
Pizza Cup 2013: Na nejlepší pizzu patří med Co jíst 3. 10. 2013 -
Frozen yogurt: je to jogurt a chutná jako zmrzlina Co jíst 3. 10. 2013 -
První česká limotéka nabízí 150 druhů limonád Co pít 1. 10. 2013 -
Housky se prodávají víc než rohlíky. Rozdíl v nich je jediný Co jíst 1. 10. 2013 -
I ve školce se dá vařit bez dochucovadel Co jíst 27. 9. 2013 -
Hostina pro tisíc by bez kamer zanikla Co jíst 23. 9. 2013 -
Káva na devět způsobů, ale espresso je jen jedno Co pít 20. 9. 2013 -
Kvalitní svačiny můžou být za babku Co jíst 19. 9. 2013 -
Jídlo v akci? Často jen trik s menší hmotností Co jíst 16. 9. 2013 -
Dr. House radí: Ruce na prsa Nemoci a úrazy 16. 9. 2013 -
V Polsku krmili zvířata masokostní moučkou. Máme se bát? Co jíst 13. 9. 2013 -
Odrůdy roli nehrají, Češi jablka rozlišují zejména na červená a zelená Co jíst 10. 9. 2013 -
Práce na noční huntuje tělo a vede k tloustnutí Co jíst 10. 9. 2013 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).