Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Jak Češi zabili Vitanu Co jíst 17. 1. 2014
Jídelny jsou u nás sto let za opicemi Co jíst 16. 1. 2014
Neplaťte za chemii, poznejte opravdový jogurt Co jíst 10. 1. 2014
Mykobakteriózu chytnete z akvária Nemoci a úrazy 10. 1. 2014
DameJidlo.cz mění zvyky lidí, říká Tomáš Čupr Co jíst 9. 1. 2014
100% džus je mrtvá tekutina Co pít 3. 1. 2014
V každé kávě je cítit hlína, léky i brambory Co pít 31. 12. 2013
Chlebíčky, po kterých neztloustnete Co jíst 30. 12. 2013
Originální koktejly pro silvestrovskou noc Co pít 27. 12. 2013
5 blivajzů roku 2013. Zvolte ten nej Co jíst 26. 12. 2013
Vánoční přejídání se dá spláchnout pivem Co pít 23. 12. 2013
Nemáte doma rozinky s jedem? Co jíst 18. 12. 2013
5 vánočních potravin pod drobnohledem Co jíst 18. 12. 2013
Jmelí je jedovaté. Asi jako alkohol Alternativní medicína 13. 12. 2013
K nejkvalitnějšímu olivovému oleji se musíte propít Co jíst 12. 12. 2013
Greenpeace vyzývá Tesco: Nedělejte z Čechů zákazníky druhé kategorie Co jíst 11. 12. 2013
Kapr musí pořád plavat. I když je mrtvý Co jíst 9. 12. 2013
Chudák Mikuláš, je úplně dutej Co jíst 5. 12. 2013
Vánoce za katrem: Kapr, cukroví a na Silvestra svíčková Co jíst 2. 12. 2013
Skutečné svačiny školáků: padesátikoruna a balík chipsů Co jíst 27. 11. 2013
Zápal plic: V Česku si jím projde 150 tisíc lidí ročně Nemoci a úrazy 25. 11. 2013
Olivových olejů z odpadu jsou plné obchody. Vyberte si kvalitní Co jíst 25. 11. 2013
Týden v belgické nemocnici vyjde 5× dráž než u nás Nemoci a úrazy 22. 11. 2013
Deset italských sýrů, které musíte ochutnat Co jíst 21. 11. 2013
Lučina pro náš trh se vyrábí i v Polsku Co jíst 18. 11. 2013
Když je v receptu Grana Padano, nemyslí se tím 30% eidam Co jíst 14. 11. 2013
Šedivá čokoláda není vadná, jen kvete Co jíst 11. 11. 2013
Dříve kuchaři kradli maso, dnes kradou nápady, říká šéfkuchař Co jíst 7. 11. 2013
Jídlo, které nám jde naproti Co jíst 6. 11. 2013
Sushi není syrová ryba lapená v lepivé rýži Co jíst 4. 11. 2013
Kolumbovi vděčíme za dýně a dýním za figuru Co jíst 29. 10. 2013
Dýně zraje jako víno. Když ji dobře skladujete Co jíst 25. 10. 2013
Polovina českých domácností vaří z polotovarů Co jíst 24. 10. 2013
Dýně chutná nasladko i naslano Co jíst 22. 10. 2013
7 nejznámějších druhů dýně Co jíst 21. 10. 2013
Nejpálivější chilli pálí i přes rukavice Co jíst 16. 10. 2013
Češi si myjí ruce i 10× denně a pořád je to málo Nemoci a úrazy 15. 10. 2013
Chceme víc tuzemských potravin v obchodech, ale nevíme, co je česká potravina Co jíst 14. 10. 2013
10 rozdílů mezi českou a slovenskou restaurací Co jíst 11. 10. 2013
Doporučení ohledně pitného režimu jsou přežitek Co pít 9. 10. 2013
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).