Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Mléko pro děti v testech zklamalo Co jíst 4. 3. 2014
O antikoncepci rozhoduje primárně gynekolog. Ale nemusí Nemoci a úrazy 4. 3. 2014
Alopecia areata: Když ztratíte i poslední vlas a chlup Nemoci a úrazy 28. 2. 2014
Kaše ke snídani? Chutná líp než vypadá Co jíst 27. 2. 2014
Alopecie: Proč mají muži kouty a ženy ne? Nemoci a úrazy 25. 2. 2014
Testovali jsme rezervace v restauracích Co jíst 24. 2. 2014
Máte lupy? Vemte vlasy k doktorovi Nemoci a úrazy 19. 2. 2014
Nejoblíbenější mléčný výrobek v Česku? Máslo Co jíst 18. 2. 2014
Pan Cuketka: Nový Scuk mapuje jen dobroty Co jíst 11. 2. 2014
Nejoblíbenější pizza v ČR je Capricciosa. Hlavně večer Co jíst 7. 2. 2014
Osteoporózy se dožije každý, říká primářka Co jíst 7. 2. 2014
Mikrovlnka, nebo sporák? Je to jedno Co jíst 4. 2. 2014
Jak s piercingem o zuby přišel Co jíst 29. 1. 2014
Roman Vaněk: Musíme si uvědomit, že hospoda není kostelíček Co jíst 28. 1. 2014
Co si děti dávají ve školních automatech? Brambůrky a kafe Co jíst 23. 1. 2014
Mají ženy vliv na zdravotní stav mužů? Obrovský Nemoci a úrazy 20. 1. 2014
Jak Češi zabili Vitanu Co jíst 17. 1. 2014
Jídelny jsou u nás sto let za opicemi Co jíst 16. 1. 2014
Neplaťte za chemii, poznejte opravdový jogurt Co jíst 10. 1. 2014
Mykobakteriózu chytnete z akvária Nemoci a úrazy 10. 1. 2014
DameJidlo.cz mění zvyky lidí, říká Tomáš Čupr Co jíst 9. 1. 2014
100% džus je mrtvá tekutina Co pít 3. 1. 2014
V každé kávě je cítit hlína, léky i brambory Co pít 31. 12. 2013
Chlebíčky, po kterých neztloustnete Co jíst 30. 12. 2013
Originální koktejly pro silvestrovskou noc Co pít 27. 12. 2013
5 blivajzů roku 2013. Zvolte ten nej Co jíst 26. 12. 2013
Vánoční přejídání se dá spláchnout pivem Co pít 23. 12. 2013
Nemáte doma rozinky s jedem? Co jíst 18. 12. 2013
5 vánočních potravin pod drobnohledem Co jíst 18. 12. 2013
Jmelí je jedovaté. Asi jako alkohol Alternativní medicína 13. 12. 2013
K nejkvalitnějšímu olivovému oleji se musíte propít Co jíst 12. 12. 2013
Greenpeace vyzývá Tesco: Nedělejte z Čechů zákazníky druhé kategorie Co jíst 11. 12. 2013
Kapr musí pořád plavat. I když je mrtvý Co jíst 9. 12. 2013
Chudák Mikuláš, je úplně dutej Co jíst 5. 12. 2013
Vánoce za katrem: Kapr, cukroví a na Silvestra svíčková Co jíst 2. 12. 2013
Skutečné svačiny školáků: padesátikoruna a balík chipsů Co jíst 27. 11. 2013
Zápal plic: V Česku si jím projde 150 tisíc lidí ročně Nemoci a úrazy 25. 11. 2013
Olivových olejů z odpadu jsou plné obchody. Vyberte si kvalitní Co jíst 25. 11. 2013
Týden v belgické nemocnici vyjde 5× dráž než u nás Nemoci a úrazy 22. 11. 2013
Deset italských sýrů, které musíte ochutnat Co jíst 21. 11. 2013
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).