Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Farmářské trhy po německu Co jíst 9. 9. 2013 -
Tavené sýry už nepatří na pranýř Co jíst 4. 9. 2013 -
Laik se diví, slepice žasne: předvařené vejce stačí zalít vodou Co jíst 4. 9. 2013 -
Každý druhý med je falšovaný Co jíst 30. 8. 2013 -
Který z nich je přírodní? Cider, nebo cidre? Co pít 27. 8. 2013 -
Domácí ice tea chce víc cukru než horký čaj Co pít 26. 8. 2013 -
Catering na kolejích jede na baterky Co jíst 22. 8. 2013 -
Potraviny v akci: Ve slevě byla nejčastěji Coca-Cola Co jíst 19. 8. 2013 -
Testování kvality potravin stojí i 8 tisíc. Prodejci ho využívají Co jíst 14. 8. 2013 -
Asijskou kuchyni v českém čínském bistru neochutnáte. Ani náhodou Co jíst 8. 8. 2013 -
Deset nejoblíbenějších salátů: nej je ledový Co jíst 6. 8. 2013 -
Domácí zmrzliny podle receptu šéfkuchaře Co jíst 5. 8. 2013 -
Vinařská turistika kvete díky moderním technologiím Co pít 2. 8. 2013 -
Chrápe? Všijte mu do pyžama tenisák Nemoci a úrazy 1. 8. 2013 -
To aseptická linka vyrobí trvanlivé mléko, ne chemie Co pít 31. 7. 2013 -
Vitamín D je v mléce přirozeně, přesto ho někteří výrobci ještě přidávají Co pít 29. 7. 2013 -
Velbloudí mléko nebude pro krávy konkurencí. Cena je vysoká Co jíst 26. 7. 2013 -
Opalování u moře může nevratně poškodit DNA Nemoci a úrazy 25. 7. 2013 -
Jak jíst levně a zdravě Co jíst 24. 7. 2013 -
Potravinářská komora zpochybnila kvalitu kohoutkové vody Co pít 23. 7. 2013 -
Molusky, bradavice a svrab – noví kamarádi z bazénu Nemoci a úrazy 22. 7. 2013 -
V cestovní lékárničce nemají být zbytečnosti Lékárna 18. 7. 2013 -
Výroba domácího sýra si žádá dovolenou Co jíst 17. 7. 2013 -
Za jak dlouho z těla odbouráte panáka vodky? Co pít 10. 7. 2013 -
Káva s hřebcem už vaši erekci nepodpoří Co pít 9. 7. 2013 -
Kdo stojí za jogurty Activia? České stračeny Co jíst 9. 7. 2013 -
Chytrý nákup: Nakupujte chytře a nenechte se oblafnout Co jíst 28. 6. 2013 -
DameJidlo.cz má mouchy. Má ale i účinné plácačky Co jíst 28. 6. 2013 -
Recepty s jahodami: mají víc „céčka“ než pomeranče Co jíst 21. 6. 2013 -
Marušku už neposílají ke dvanácti měsíčkům, ale do Břežan Co jíst 21. 6. 2013 -
Sebelepší kávu zkazíte rychlovarnou konvicí Co jíst 19. 6. 2013 -
Naučte se grilovat jako mistři Co jíst 17. 6. 2013 -
Actimel je plný zvířecích bakterií. Bububu… Co jíst 17. 6. 2013 -
To je šlágr! Med z kukuřice a brambor Co jíst 12. 6. 2013 -
Barviva v potravinách míří pod lupu. Jíme jich moc? Co jíst 10. 6. 2013 -
Řepkový olej – všestranný kuchyňský pomocník Co jíst 7. 6. 2013 -
Každý Čech sní za rok 6 kg másla a 16 kg jogurtů Co jíst 6. 6. 2013 -
Nákup v iTesco: Spolehlivý, ale mnohdy na slepo Co jíst 4. 6. 2013 -
V Česku se hojně cpeme brazilskými a polskými kuřaty Co jíst 3. 6. 2013 -
A mlékárenským výrobkem roku 2013 se stává… Co jíst 30. 5. 2013 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).