Jana Kuklová

Jana Zlámalová

Cestovatelka a publicistka. Na svých cestách se zaměřuje především na poznávání místní gastronomie a foodie trendů.

WWW: https://mlokcestovatel.cz/

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Hledala veganský sýr, vyrobila Alexýr Co jíst 20. 2. 2018
Zbylo vám jídlo? Dejte ho do veřejné lednice Co jíst 13. 2. 2018
Svařené pivo se pije s kořením a citronem Co pít 6. 2. 2018
Horké nápoje: Do grogu nepatří tuzemák Co pít 16. 1. 2018
Sorry – pečeme jinak, říká autorka mechového dortu Co jíst 15. 1. 2018
Čtyři věci, které mi po návratu z Anglie chybí Bio a fair trade 2. 1. 2018
Dobrý svařák může být i z průměrného vína Co pít 18. 12. 2017
Vánoční jídla ve světě: Právě na Štědrý den vznikl švédský stůl Co jíst 17. 12. 2017
Cukroví? Kdepak. Ve světě servírují vánoční dorty i „sladké poleno“ Co jíst 10. 12. 2017
Rebelbean praží výběrovou kávu a nabízí i kvalitní cascaru Co pít 14. 11. 2017
iTesco, Košík, Rohlík: porovnání online supermarketů Bio a fair trade 23. 10. 2017
Smrt Fest: Pojďme mluvit o smrti Nemoci a úrazy 11. 10. 2017
Bílkoviny máme rádi, proteinů se bojíme. Jak s nimi zacházet při hubnutí či při sportu? Co jíst 29. 9. 2017
V Čejkovicích roste radost Alternativní medicína 14. 9. 2017
V Brně otvírá unikátní tržnice s potravinami Co jíst 12. 9. 2017
Jak se správně pije tequila: Červ ani citron do ní nepatří Co pít 5. 9. 2017
Lžička soli na den je maximum Co jíst 24. 8. 2017
Kam se hrabeme se smažákem. Skotové milují smaženou tyčinku Mars Co jíst 9. 8. 2017
Fobie z vlasů začíná různě. Třeba strachem z kadeřníka Nemoci a úrazy 1. 8. 2017
Umělé oplodnění v Evropě: od zdi ke zdi Nemoci a úrazy 26. 7. 2017
Vlasy v létě: chceme jim pomoci, místo toho škodíme Alternativní medicína 21. 7. 2017
Píše ájurvédské kuchařky, podle kterých zvládne vařit Evropan Co jíst 14. 7. 2017
Správné španělské tapas musí splňovat dvě důležité podmínky Co jíst 4. 7. 2017
Odborníci jakékoliv pozitivní účinky fidget spinneru popírají Nemoci a úrazy 29. 6. 2017
Co vám zkazí skotskou whisky? Led a whiskovky Co pít 27. 6. 2017
Kamil Mucha v Cattani vaří nejlepší těstoviny v Brně Co jíst 8. 6. 2017
5 jídel indické kuchyně, která z restaurace neznáte Co jíst 10. 5. 2017
Špagety jedí lžící (ne)jen Češi Co jíst 2. 5. 2017
Velká Británie je zaplavená stravovacími řetězci Co jíst 24. 4. 2017
Vadí, když se barva dostane do vajíčka? Co jíst 10. 4. 2017
V Anglii frčí mikrohospody Co pít 24. 3. 2017
Bez odpadu: 8 tipů, jak použít zbytky potravin Co jíst 1. 3. 2017
Jak připravit bombardino, aby nechutnalo jako pudink Co pít 21. 2. 2017
Rozdíl mezi citrony a citronkami? Obrovský Alternativní medicína 10. 2. 2017
Kde se pálí slavný gin Co pít 2. 2. 2017
Hubnutí přijde samo, říká o ájurvédě terapeutka Co jíst 31. 1. 2017
Laskominy od Maryny: Chtěla bistro, má pekárnu. Ale jakou! Co jíst 16. 1. 2017
Proč se nachladíme, když je zima Nemoci a úrazy 13. 1. 2017
Každý Brňák ví, že nejlepší makronky jsou od Republiky Co jíst 9. 1. 2017
Cibuli do bramborového salátu je třeba přelít vodou Co jíst 23. 12. 2016
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).