Jana Kuklová

Jana Zlámalová

Cestovatelka a publicistka. Na svých cestách se zaměřuje především na poznávání místní gastronomie a foodie trendů.

WWW: https://mlokcestovatel.cz/

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Hledala veganský sýr, vyrobila Alexýr Co jíst 20. 2. 2018 -
Zbylo vám jídlo? Dejte ho do veřejné lednice Co jíst 13. 2. 2018 -
Svařené pivo se pije s kořením a citronem Co pít 6. 2. 2018 -
Horké nápoje: Do grogu nepatří tuzemák Co pít 16. 1. 2018 -
Sorry – pečeme jinak, říká autorka mechového dortu Co jíst 15. 1. 2018 -
Čtyři věci, které mi po návratu z Anglie chybí Bio a fair trade 2. 1. 2018 -
Dobrý svařák může být i z průměrného vína Co pít 18. 12. 2017 -
Vánoční jídla ve světě: Právě na Štědrý den vznikl švédský stůl Co jíst 17. 12. 2017 -
Cukroví? Kdepak. Ve světě servírují vánoční dorty i „sladké poleno“ Co jíst 10. 12. 2017 -
Rebelbean praží výběrovou kávu a nabízí i kvalitní cascaru Co pít 14. 11. 2017 -
iTesco, Košík, Rohlík: porovnání online supermarketů Bio a fair trade 23. 10. 2017 -
Smrt Fest: Pojďme mluvit o smrti Nemoci a úrazy 11. 10. 2017 -
Bílkoviny máme rádi, proteinů se bojíme. Jak s nimi zacházet při hubnutí či při sportu? Co jíst 29. 9. 2017 -
V Čejkovicích roste radost Alternativní medicína 14. 9. 2017 -
V Brně otvírá unikátní tržnice s potravinami Co jíst 12. 9. 2017 -
Jak se správně pije tequila: Červ ani citron do ní nepatří Co pít 5. 9. 2017 -
Lžička soli na den je maximum Co jíst 24. 8. 2017 -
Kam se hrabeme se smažákem. Skotové milují smaženou tyčinku Mars Co jíst 9. 8. 2017 -
Fobie z vlasů začíná různě. Třeba strachem z kadeřníka Nemoci a úrazy 1. 8. 2017 -
Umělé oplodnění v Evropě: od zdi ke zdi Nemoci a úrazy 26. 7. 2017 -
Vlasy v létě: chceme jim pomoci, místo toho škodíme Alternativní medicína 21. 7. 2017 -
Píše ájurvédské kuchařky, podle kterých zvládne vařit Evropan Co jíst 14. 7. 2017 -
Správné španělské tapas musí splňovat dvě důležité podmínky Co jíst 4. 7. 2017 -
Odborníci jakékoliv pozitivní účinky fidget spinneru popírají Nemoci a úrazy 29. 6. 2017 -
Co vám zkazí skotskou whisky? Led a whiskovky Co pít 27. 6. 2017 -
Kamil Mucha v Cattani vaří nejlepší těstoviny v Brně Co jíst 8. 6. 2017 -
5 jídel indické kuchyně, která z restaurace neznáte Co jíst 10. 5. 2017 -
Špagety jedí lžící (ne)jen Češi Co jíst 2. 5. 2017 -
Velká Británie je zaplavená stravovacími řetězci Co jíst 24. 4. 2017 -
Vadí, když se barva dostane do vajíčka? Co jíst 10. 4. 2017 -
V Anglii frčí mikrohospody Co pít 24. 3. 2017 -
Bez odpadu: 8 tipů, jak použít zbytky potravin Co jíst 1. 3. 2017 -
Jak připravit bombardino, aby nechutnalo jako pudink Co pít 21. 2. 2017 -
Rozdíl mezi citrony a citronkami? Obrovský Alternativní medicína 10. 2. 2017 -
Kde se pálí slavný gin Co pít 2. 2. 2017 -
Hubnutí přijde samo, říká o ájurvédě terapeutka Co jíst 31. 1. 2017 -
Laskominy od Maryny: Chtěla bistro, má pekárnu. Ale jakou! Co jíst 16. 1. 2017 -
Proč se nachladíme, když je zima Nemoci a úrazy 13. 1. 2017 -
Každý Brňák ví, že nejlepší makronky jsou od Republiky Co jíst 9. 1. 2017 -
Cibuli do bramborového salátu je třeba přelít vodou Co jíst 23. 12. 2016 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).