Hlavní navigace

Jana Kuklová

Jana Zlámalová

Cestovatelka a publicistka. Na svých cestách se zaměřuje především na poznávání místní gastronomie a foodie trendů. O svých cestách píše na svém blogu Mlokcestovatel.cz.

WWW: https://mlokcestovatel.cz/

Seznam článků autora

Článek Nálepka Datum vydání Počet názorů
Jaké jídlo vás čeká na Kanárských ostrovech zahraničí 18. 4. 2019 1
Kávové kapsle nepatří do plastů. Jejich recyklace je problematická káva 17. 4. 2019 4
Klášterní sýry: pochoutka krčící se ve stínu piva sýr 9. 4. 2019 -
Nealkoholický gin – nedostatkové zboží alkohol 2. 4. 2019 3
Alternativy pečiva: jsou rýžové chlebíčky a knäckebroty zdravé? pečivo 1. 4. 2019 -
Když vám mnich otevírá lahváče pivo 13. 3. 2019 -
Cizrna: ještě zdravější než jiné luštěniny. Co s ní? Cizrna 12. 3. 2019 -
Konjaková houbička se stejně jako shirataki nudle vyrábí z konjakové mouky kosmetika 5. 3. 2019 4
Zakysané mléčné nápoje musí obsahovat živé bakterie mléčné výrobky 19. 2. 2019 1
Trapistické pivo: focení mnichů při výrobě přísně zakázáno pivo 8. 2. 2019 -
Forky's – veganská restaurace pro ty, kdo mají rádi maso restaurace 7. 2. 2019 1
Výplach nosu: konvičkou ano, hadičkou ne nos 4. 2. 2019 -
Jak moc nezdravé jsou „zdravé“ chipsy? Zdravá výživa 24. 1. 2019 1
Morava z první ruky: novinářka založila mapu lokálních výrobců lokální potraviny 26. 11. 2018 -
Svatojánské ořechy: znovu objevená delikatesa z Moravy gastronomie 19. 11. 2018 -
Správné tuky neškodí olej 29. 10. 2018 3
Byliny, které pomohou s podzimními nemocemi byliny 27. 9. 2018 -
Proč je čokoláda Ritter Sport čtvercová čokoláda 20. 9. 2018 -
Potravinářský Oscar? Co obnáší účast v soutěži Great Taste Awards gastronomie 18. 9. 2018 -
Nezbytnou složkou smoothie je tuk, můžete přidat bylinky a koření smoothie 11. 9. 2018 2
Bibimbap: korejské jídlo – těžce návykové gastronomie 6. 9. 2018 -
Božský kopeček: zmrzlina bez mléka je hit, v plánu jsou nanuky zmrzlina 21. 8. 2018 -
Tapiokový pudink obsahuje škrobové perly tapioka 23. 7. 2018 -
V klášteře sv. Hildegardy. Tady jeptišky vyrábějí víno víno 26. 6. 2018 -
Sušenkárna Momenta: Když pečeme, vůně jde až do kavárny sušenky 12. 6. 2018 1
Jak si sušit ruce na WC? Vysoušeče šíří bakterie, ale děláme i horší věci bakterie 30. 5. 2018 1
Osudové setkání: český výrobce dělá čokolády z kakaa přímo od farmáře čokoláda 14. 5. 2018 -
Tajemství dortu Pavlova recept 4. 5. 2018 -
Jaké to latte vlastně chcete? Caffè latte vs. latte macchiato káva 23. 4. 2018 2
Skyr není jogurt a skyramisu není tiramisu Skyr 19. 4. 2018 2
Nenáročná na pěstování a zpracování: Černá ředkev je dobrá syrová i pečená černá ředkev 12. 4. 2018 -
Svatební jídla ve světě: jako výslužka mandle a místo dortu chléb Svatba 6. 4. 2018 -
Proč je opečená palačinka z každé strany jiná palačinka 31. 3. 2018 2
4 skvělé wellness metody, které využívají vodu, teplo a chlad wellness 21. 3. 2018 -
Rozdíl mezi rumem a tuzemákem rum 13. 3. 2018 -
Originální recept na trhanec: Kaiserschmarren se peče v troubě Trhanec 8. 3. 2018 -
My-Chilli: mistři světa v pálivosti chilli 22. 2. 2018 -
Hledala veganský sýr, vyrobila Alexýr Veganství 20. 2. 2018 4
Zbylo vám jídlo? Dejte ho do veřejné lednice plýtvání potravinami 13. 2. 2018 -
Svařené pivo se pije s kořením a citronem pivo 6. 2. 2018 -