Jana Zlámalová

Jana Zlámalová

Cestovatelka a publicistka. Na svých cestách se zaměřuje především na poznávání místní gastronomie a foodie trendů. O svých cestách píše na svém blogu Mlokcestovatel.cz.

WWW: https://mlokcestovatel.cz/

Seznam článků autora          

Článek Nálepka Datum vydání Počet názorů
Cukroví? Kdepak. Ve světě servírují vánoční dorty i „sladké poleno“ Vánoce 10. 12. 2017 -
Rebelbean praží výběrovou kávu a nabízí i kvalitní cascaru káva 14. 11. 2017 1
iTesco, Košík, Rohlík: porovnání online supermarketů prodej potravin 23. 10. 2017 -
Smrt Fest: Pojďme mluvit o smrti umírání 11. 10. 2017 1
Bílkoviny máme rádi, proteinů se bojíme. Jak s nimi zacházet při hubnutí či při sportu? Zdravá výživa 29. 9. 2017 -
V Čejkovicích roste radost byliny 14. 9. 2017 1
V Brně otvírá unikátní tržnice s potravinami gastronomie 12. 9. 2017 -
Jak se správně pije tequila: Červ ani citron do ní nepatří alkohol 5. 9. 2017 2
Lžička soli na den je maximum sůl 24. 8. 2017 4
Kam se hrabeme se smažákem. Skotové milují smaženou tyčinku Mars gastronomie 9. 8. 2017 -
Fobie z vlasů začíná různě. Třeba strachem z kadeřníka Psychologie 1. 8. 2017 -
Umělé oplodnění v Evropě: od zdi ke zdi Těhotenství 26. 7. 2017 1
Vlasy v létě: chceme jim pomoci, místo toho škodíme vlasy 21. 7. 2017 -
Píše ájurvédské kuchařky, podle kterých zvládne vařit Evropan ájurvéda 14. 7. 2017 2
Správné španělské tapas musí splňovat dvě důležité podmínky gastronomie 4. 7. 2017 -
Odborníci jakékoliv pozitivní účinky fidget spinneru popírají Psychologie 29. 6. 2017 5
Co vám zkazí skotskou whisky? Led a whiskovky alkohol 27. 6. 2017 6
Kamil Mucha v Cattani vaří nejlepší těstoviny v Brně gastronomie 8. 6. 2017 -
5 jídel indické kuchyně, která z restaurace neznáte gastronomie 10. 5. 2017 4
Špagety jedí lžící (ne)jen Češi těstoviny 2. 5. 2017 19
Velká Británie je zaplavená stravovacími řetězci gastronomie 24. 4. 2017 2
Co se jí na Velikonoce ve světě? Američané milují marshmallow kuřátka Velikonoce 17. 4. 2017 -
Vadí, když se barva dostane do vajíčka? Velikonoce 10. 4. 2017 2
V Anglii frčí mikrohospody restaurace 24. 3. 2017 10
Bez odpadu: 8 tipů, jak použít zbytky potravin zelenina 1. 3. 2017 1
Jak připravit bombardino, aby nechutnalo jako pudink zima 21. 2. 2017 7
Rozdíl mezi citrony a citronkami? Obrovský citrón 10. 2. 2017 9
Kde se pálí slavný gin alkohol 2. 2. 2017 -
Hubnutí přijde samo, říká o ájurvédě terapeutka hubnutí 31. 1. 2017 27
Laskominy od Maryny: Chtěla bistro, má pekárnu. Ale jakou! pečení 16. 1. 2017 2
Proč se nachladíme, když je zima nachlazení 13. 1. 2017 5
Každý Brňák ví, že nejlepší makronky jsou od Republiky cukrovinky 9. 1. 2017 4
Cibuli do bramborového salátu je třeba přelít vodou Vánoce 23. 12. 2016 -
Zeleninové jogurty mají být hit jogurt 29. 11. 2016 1
Vánoční pudink může být i rok starý Vánoce 18. 11. 2016 16
Vejce pro vegany? Veganský festival nabídl i další náhražky Veganství 7. 11. 2016 16
Test: co vás čeká, když si objednáte „food delivery“ online potraviny 1. 11. 2016 -
Britská česneková farma nabízí český, sloní i černý česnek česnek 11. 10. 2016 3
Ideální brambora pro pečení jacket potato? Velká a škrobovitá recept 7. 9. 2016 5
Recept na Pimm's se bez limonády neobejde nápoj 1. 9. 2016 2