Jana Kuklová

Jana Zlámalová

Cestovatelka a publicistka. Na svých cestách se zaměřuje především na poznávání místní gastronomie a foodie trendů.

WWW: https://mlokcestovatel.cz/

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Zapomeňte na mazanec. V USA jedí marshmallow kuřata, Italové si dávají sladkou pizzu Cestování 29. 3. 2024 -
Paella: zásadní je správná pánev a rýže Co jíst 21. 5. 2019 -
Kuře na vafli a další jídla, která byste neměli v New Yorku minout Co jíst 16. 5. 2019 -
Jaké jídlo vás čeká na Kanárských ostrovech Co jíst 18. 4. 2019 -
Kávové kapsle nepatří do plastů. Jejich recyklace je problematická Bio a fair trade 17. 4. 2019 -
Klášterní sýry: pochoutka krčící se ve stínu piva Co jíst 9. 4. 2019 -
Nealkoholický gin – nedostatkové zboží Co pít 2. 4. 2019 -
Alternativy pečiva: jsou rýžové chlebíčky a knäckebroty zdravé? Co jíst 1. 4. 2019 -
Když vám mnich otevírá lahváče Co pít 13. 3. 2019 -
Cizrna: ještě zdravější než jiné luštěniny. Co s ní? Co jíst 12. 3. 2019 -
Konjaková houbička se stejně jako shirataki nudle vyrábí z konjakové mouky Alternativní medicína 5. 3. 2019 -
Zakysané mléčné nápoje musí obsahovat živé bakterie Co jíst 19. 2. 2019 -
Trapistické pivo: focení mnichů při výrobě přísně zakázáno Co pít 8. 2. 2019 -
Forky's – veganská restaurace pro ty, kdo mají rádi maso Co jíst 7. 2. 2019 -
Výplach nosu: konvičkou ano, hadičkou ne Alternativní medicína 4. 2. 2019 -
Jak moc nezdravé jsou „zdravé“ chipsy? Co jíst 24. 1. 2019 -
Morava z první ruky: novinářka založila mapu lokálních výrobců Bio a fair trade 26. 11. 2018 -
Svatojánské ořechy: znovu objevená delikatesa z Moravy Co jíst 19. 11. 2018 -
Správné tuky neškodí Co jíst 29. 10. 2018 -
Byliny, které pomohou s podzimními nemocemi Alternativní medicína 27. 9. 2018 -
Proč je čokoláda Ritter Sport čtvercová Co jíst 20. 9. 2018 -
Potravinářský Oscar? Co obnáší účast v soutěži Great Taste Awards Bio a fair trade 18. 9. 2018 -
Nezbytnou složkou smoothie je tuk, můžete přidat bylinky a koření Co pít 11. 9. 2018 -
Bibimbap: korejské jídlo – těžce návykové Co jíst 6. 9. 2018 -
Božský kopeček: zmrzlina bez mléka je hit, v plánu jsou nanuky Co jíst 21. 8. 2018 -
Tapiokový pudink obsahuje škrobové perly Co jíst 23. 7. 2018 -
V klášteře sv. Hildegardy. Tady jeptišky vyrábějí víno Bio a fair trade 26. 6. 2018 -
Sušenkárna Momenta: Když pečeme, vůně jde až do kavárny Co jíst 12. 6. 2018 -
Jak si sušit ruce na WC? Vysoušeče šíří bakterie, ale děláme i horší věci Nemoci a úrazy 30. 5. 2018 -
Osudové setkání: český výrobce dělá čokolády z kakaa přímo od farmáře Bio a fair trade 14. 5. 2018 -
Tajemství dortu Pavlova Co jíst 4. 5. 2018 -
Jaké to latte vlastně chcete? Caffè latte vs. latte macchiato Co pít 23. 4. 2018 -
Skyr není jogurt a skyramisu není tiramisu Co jíst 19. 4. 2018 -
Nenáročná na pěstování a zpracování: Černá ředkev je dobrá syrová i pečená Alternativní medicína 12. 4. 2018 -
Svatební jídla ve světě: jako výslužka mandle a místo dortu chléb Co jíst 6. 4. 2018 -
Proč je opečená palačinka z každé strany jiná Co jíst 31. 3. 2018 -
4 skvělé wellness metody, které využívají vodu, teplo a chlad Alternativní medicína 21. 3. 2018 -
Rozdíl mezi rumem a tuzemákem Co pít 13. 3. 2018 -
Originální recept na trhanec: Kaiserschmarren se peče v troubě Co jíst 8. 3. 2018 -
My-Chilli: mistři světa v pálivosti Co jíst 22. 2. 2018 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).