Jana Kuklová

Jana Zlámalová

Cestovatelka a publicistka. Na svých cestách se zaměřuje především na poznávání místní gastronomie a foodie trendů.

WWW: https://mlokcestovatel.cz/

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Zapomeňte na mazanec. V USA jedí marshmallow kuřata, Italové si dávají sladkou pizzu Cestování 29. 3. 2024
Paella: zásadní je správná pánev a rýže Co jíst 21. 5. 2019
Kuře na vafli a další jídla, která byste neměli v New Yorku minout Co jíst 16. 5. 2019
Jaké jídlo vás čeká na Kanárských ostrovech Co jíst 18. 4. 2019
Kávové kapsle nepatří do plastů. Jejich recyklace je problematická Bio a fair trade 17. 4. 2019
Klášterní sýry: pochoutka krčící se ve stínu piva Co jíst 9. 4. 2019
Nealkoholický gin – nedostatkové zboží Co pít 2. 4. 2019
Alternativy pečiva: jsou rýžové chlebíčky a knäckebroty zdravé? Co jíst 1. 4. 2019
Když vám mnich otevírá lahváče Co pít 13. 3. 2019
Cizrna: ještě zdravější než jiné luštěniny. Co s ní? Co jíst 12. 3. 2019
Konjaková houbička se stejně jako shirataki nudle vyrábí z konjakové mouky Alternativní medicína 5. 3. 2019
Zakysané mléčné nápoje musí obsahovat živé bakterie Co jíst 19. 2. 2019
Trapistické pivo: focení mnichů při výrobě přísně zakázáno Co pít 8. 2. 2019
Forky's – veganská restaurace pro ty, kdo mají rádi maso Co jíst 7. 2. 2019
Výplach nosu: konvičkou ano, hadičkou ne Alternativní medicína 4. 2. 2019
Jak moc nezdravé jsou „zdravé“ chipsy? Co jíst 24. 1. 2019
Morava z první ruky: novinářka založila mapu lokálních výrobců Bio a fair trade 26. 11. 2018
Svatojánské ořechy: znovu objevená delikatesa z Moravy Co jíst 19. 11. 2018
Správné tuky neškodí Co jíst 29. 10. 2018
Byliny, které pomohou s podzimními nemocemi Alternativní medicína 27. 9. 2018
Proč je čokoláda Ritter Sport čtvercová Co jíst 20. 9. 2018
Potravinářský Oscar? Co obnáší účast v soutěži Great Taste Awards Bio a fair trade 18. 9. 2018
Nezbytnou složkou smoothie je tuk, můžete přidat bylinky a koření Co pít 11. 9. 2018
Bibimbap: korejské jídlo – těžce návykové Co jíst 6. 9. 2018
Božský kopeček: zmrzlina bez mléka je hit, v plánu jsou nanuky Co jíst 21. 8. 2018
Tapiokový pudink obsahuje škrobové perly Co jíst 23. 7. 2018
V klášteře sv. Hildegardy. Tady jeptišky vyrábějí víno Bio a fair trade 26. 6. 2018
Sušenkárna Momenta: Když pečeme, vůně jde až do kavárny Co jíst 12. 6. 2018
Jak si sušit ruce na WC? Vysoušeče šíří bakterie, ale děláme i horší věci Nemoci a úrazy 30. 5. 2018
Osudové setkání: český výrobce dělá čokolády z kakaa přímo od farmáře Bio a fair trade 14. 5. 2018
Tajemství dortu Pavlova Co jíst 4. 5. 2018
Jaké to latte vlastně chcete? Caffè latte vs. latte macchiato Co pít 23. 4. 2018
Skyr není jogurt a skyramisu není tiramisu Co jíst 19. 4. 2018
Nenáročná na pěstování a zpracování: Černá ředkev je dobrá syrová i pečená Alternativní medicína 12. 4. 2018
Svatební jídla ve světě: jako výslužka mandle a místo dortu chléb Co jíst 6. 4. 2018
Proč je opečená palačinka z každé strany jiná Co jíst 31. 3. 2018
4 skvělé wellness metody, které využívají vodu, teplo a chlad Alternativní medicína 21. 3. 2018
Rozdíl mezi rumem a tuzemákem Co pít 13. 3. 2018
Originální recept na trhanec: Kaiserschmarren se peče v troubě Co jíst 8. 3. 2018
My-Chilli: mistři světa v pálivosti Co jíst 22. 2. 2018
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).