cholesterol

Jezte vejce, ale ne smažená a s uzeninami

Se snížením cholesterolu pomáhají potraviny, pro každého jiné

Proč nám tuhnou cévy? Jíme hodně masa a „éček“

Jezte rýži, snížíte cholesterol

Kdy vám lékař zdarma změří cholesterol?

Máte v rodině dědičný vysoký cholesterol? Hrozí vám infarkt ve čtyřiceti

Ghí a přepuštěné máslo: Podobné, ale ne identické

Kapři se „vylepšují“ krmivem

Nejnovější výživová doporučení nemáme šanci dodržet

Dejte si čerstvá vejce se skořápkou z trilobitů

Listové těsto že obsahuje máslo? Zlatý voči

Odpůrci cholesterolové teorie zaměňují příčinu a důsledek

Časy se mění: Jedno vejce denně je zdravé

Proč nám tučné chutná?

Vrozený vysoký cholesterol se od běžného značně liší

Nic není tak pomíjivé jako doporučení, co jíst

10 mýtů o tloustnutí: Večer se už nesmí jíst

Kokosový a palmový olej – velmi levné tuky, kterým je lépe se vyhnout

Šupinatá kůže je příznakem nedostatku tuku v jídle

Velbloudí mléko nebude pro krávy konkurencí. Cena je vysoká

Cholesterol z potravin nemá na zdraví vůbec žádný vliv, říká studie

Na trhu jsou dvě novinky k zahnání žízně

Každá potravina obsahuje něco zdraví prospěšného

Houby jsou to pravé pro posílení imunity

Srdce je motor, který potřebuje údržbu

Jak správně doplnit vlákninu

Avokádový olej se hodí i na smažení

Jsou domácí vajíčka bezpečná, nebo ne?

Zhubnout znamená zlepšit prožívání sexu

Margaríny mají do umělé hmoty asi tak daleko jako tuha k diamantu