Veronika Pourová

Veronika Pourová

Nutriční terapeutka a studentka technologií potravin s praxí z nutriční ambulance Institutu sportovního lékařství.

Jako externí redaktor spolupracuje se společností STOB, s.r.o., píše vlastní blog o zdravé výživě a potravinách Ne hladu, jako odborník se účastnila besedy Pravda o zdravé výživě pořádané společností Loono. Od roku 2017 vede vlastní výživovou poradnu. Věnuje se především vyvracení mýtů o zdravé výživě a výzkumu potravin se zdravotními benefity.

WWW: http://www.nehladu.cz/

Seznam článků autora          

Článek Nálepka Datum vydání Počet názorů
Nejíte pohanku? Velká škoda přílohy 17. 4. 2018 -
V čem tkví zrada luštěnin přílohy 9. 4. 2018 1
Internet je plný zdravých receptů na bulgur přílohy 3. 4. 2018 -
Nejchudší je bílá rýže rýže 26. 3. 2018 -
Nejhorší přílohou z brambor jsou hranolky brambory 19. 3. 2018 -
Kuskus má pověst zdravé přílohy – zaslouží si ji? kuskus 12. 3. 2018 3
Knedlíky: jak z nich udělat zdravé jídlo bez zbytečných kalorií přílohy 5. 3. 2018 -
Jsou těstoviny vhodná příloha, nebo dietní chyba? Zdravá výživa 26. 2. 2018 -
Pšeničné přílohy nelze házet do jednoho „nezdravého“ pytle Zdravá výživa 29. 1. 2018 -
Co to je? Zdravé bakterie aneb tibi krystaly probiotika 25. 1. 2018 -
Vlákninu můžete dostat i do knedlíků a omáček vláknina 30. 11. 2017 -
Má smysl nejíst po 17. hodině večer? Zdravá výživa 23. 11. 2017 -
Jíte kysané zelí a nakládané okurky? Jíte zdravá probiotika probiotika 10. 11. 2017 4
Test: Kde koupíte skutečně celozrnné pečivo pečivo 18. 10. 2017 -
Grilovací omáčky: víc cukru než ve zmrzlině hubnutí 1. 8. 2017 -