Hlavní navigace
největší server o zdraví
Zdraví
Jídlo
Dieta
Psychologie
Testy
Databáze léků
Hledat
Přihlásit
Zůstat přihlášen
Registrovat
Zapomenuté
heslo
nebo
jméno
Vitalia.cz
»
Nálepky
»
zdravé jídlo
zdravé jídlo
1
–
10
/
10
10 rad, jak vybrat parní hrnec
Parní hrnec je skvělou volbou pro všechny, kteří začali pracovat na své postavě, nebo jen chtějí omezit nadbytek tuku či soli v jídelníčku. Jenže podle čeho vybírat parní hrnec, když je jich na trhu tolik?
Kateřina Čepelíková
24. 2. 2022
Jak dodržet předsevzetí, že zhubnu? Hladovění je nebezpečný návyk, říká specialistka
Rozhovor
ROZHOVOR – Je tu doba předsevzetí a s nimi i řada odhodlaných lidí, kteří se sebou chtějí něco udělat. Ideálně začít jíst zdravě, tak aby neměli hlad a aby jim jídlo stále chutnalo. Jak toho docílit? Dobré rady a povzbuzení má nutriční specialistka Kateřina Šimková.
Kateřina Čepelíková
3. 1. 2022
Trápí vás zavodnění a otoky? Přinášíme 5 tipů, jak se pomocí jídelníčku odvodnit
Teplé počasí může vést k zadržování vody a otokům. Drobnou změnou v jídelníčku se dá dosáhnout výrazného zlepšení. V některých případech vyžádají ovšem i návštěvu lékaře.
Redakce
11. 8. 2021
Semix, výrobce potravin, který přírodě vrací víc, než si bere
Společnost, která jednak zásobuje pekaře i cukráře, ale přináší do obchodů také řadu vlastních zdravých produktů. Nově například klíčené luštěniny a obiloviny. A také firma, která velmi dbá na kvalitu svých produktů a péči o přírodu.
Kateřina Čepelíková
17. 5. 2021
Jarní polévky i k snídani: pomohou s únavou, podpoří imunitu
Nezahušťovat jen bílou moukou, dopřát si ji klidně po ránu a rozhodně posypat tím, co příroda na jaře nabízí. Jarní polévky nabudí imunitu, jak je připravit co nejzdravěji?
Tereza Víchová
23. 3. 2021
Zdravá hmotnost i v létě: raději meloun a rybíz než meruňky
Místo housky zelenina, místo vína střik a pozor na množství snědených meruněk. Jak se vypořádat s nástrahami letního jídelníčku a zachovat si zdravou hmotnost?
Tereza Víchová
23. 6. 2020
Počet nových komentářů
3
Zajíci v krabici jsou lepší než zajíci v pytli
Rozhovor
Koupit zajíce v pytli není totéž, jako pořídit si jeho hranaté balení. Projekt dvou mladých lidí vás o tom přesvědčí. Přišli na to, jak rozšířit neznámé potraviny do českých domácností.
Kateřina Čepelíková
10. 4. 2014
Počet nových komentářů
2
Masožravý zahradník Hugh Fearnley-Whittingstall: Poznej, co jíš!
Hvězda britské gastronomie se řadí po bok Jamieho Olivera a Gordona Ramsayho, ale jde ještě dál. Svými nekompromisními požadavky na kvalitu jídla burcuje: Pěstujte si všechno sami.
Kateřina Čepelíková
16. 5. 2013
Počet nových komentářů
1
Roman Vaněk: Vyspělé země by šmejdy ani neprodávaly, my je klidně kupujeme
Šéf kulinářského institutu Roman Vaněk se opřel do kvality potravin prodávaných v českých obchodech. Naznačuje východisko z nepříznivé situace a navádí nás k opisování „z venku“.
Kateřina Čepelíková
28. 2. 2013
Počet nových komentářů
43
No sláva, mizí smažená jídla a přibývají saláty
Aktualita
V restauracích se najíme zdravěji než před třemi lety, ukázal průzkum. Saláty k obědu nabízejí už dvě třetiny z nich, můžete mít i menší porce. Platí to i u vás? Pokud ne, chtějte to.
Lenka Krbcová
16. 10. 2012
1
–
10
/
10
Domácí lékař
Angina pectoris
Alergie na potraviny
Bolest zad
Zácpa
Střevní chřipka
Bulimie
Ateroskleróza
Cystická fibróza
Meningitida (zánět mozkových blan)
Ulcerózní kolitida
Všechny nemoci
Dieta
Dítě
Farmářské trhy
Hubnutí
jídlo
Kvalita potravin
Psychologie
Vztahy
Zdravá výživa
zdraví
Všechny nálepky
Internet Info
Lupa
Měšec
Podnikatel
BusinessCenter
Root
Vitalia
Slunečnice
Stahuj
SW
Tuesday
Navrcholu
Sherpas
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji