Hlavní navigace

V Nemléku pracují po svém a jejich sny nemají strop

14. 6. 2019

Sdílet

 Autor: Vitalia.cz /Karel Choc
Před třemi lety byli ještě maličkou firmičkou, která se pomalu rozjížděla, tehdy jsme o nich psali, protože jsme věřili v jejich potenciál. Kam se Amálie s Davidem posunuli a jak se jejich Nemléku daří dnes?

Amálie Koppová a David Heliodor Balcar stojí za značkou Nemléko. Před několika lety začali vyrábět rostlinnou alternativu živočišného mléka a další nemléčné produkty, například jogurty. Jako pár si přitom začali rostlinná mléka připravovat nejdřív pro sebe. Pak, někdy v půlce roku 2016, je nabídli dál. I když nebyli z oboru, jídlo je bavilo. A jejich projekt tak pomalu krystalizoval.

Na samém začátku jejich podnikání je zpovídal server Vitalia.cz, tehdy si ještě pronajímali kuchyň, kde sami nemléko vyráběli, neměli žádné zaměstnance, ale měli spoustu plánů a chuti svůj podnik posouvat kupředu. Kam se jejich byznys posunul po třech letech? Kolik mají zaměstnanců a proč už nepracují od nevidím do nevidím? To před krátkým časem zjišťoval náš sesterský server Podnikatel.cz. Budiž vám tato dvojice inspirací.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).