Agrární analytik, novinář na volné noze se zaměřením na zemědělství, potravinářství a životní prostředí.
Mimo jiné byl šéfredaktorem celoplošného radia Echo, zástupcem šéfredaktora České tiskové agentury, zakladatelem a šéfredaktorem týdeníku Agrární noviny, zakladatelem oborových informačních portálů Agroweb, Agris a Foodnet.
Předseda Klubu zemědělských novinářů a publicistů ČR, člen světového klubu zemědělských novinářů IFAJ, spolupracuje s řadou elektronických a tištěných médií.
Držitel ceny Nadace Antonína Švehly.
Článek | Rubrika | Datum vydání | Počet názorů |
---|---|---|---|
Zdraží kvůli vejcím rohlíky? | Co jíst | 30. 3. 2012 | - |
Farmářský trh - záruka kvality? Bohužel ne | Co jíst | 28. 3. 2012 | - |
Křehčení – metoda nutící spotřebitele platit v ceně masa vodu | Co jíst | 23. 3. 2012 | - |
Margaríny mají do umělé hmoty asi tak daleko jako tuha k diamantu | Co jíst | 21. 3. 2012 | - |
Máme se bát hovězího z Ameriky? | Co jíst | 16. 3. 2012 | - |
Hledejte spojení "čerstvé máslo", vyhnete se mraženému výrobku | Co jíst | 14. 3. 2012 | - |
Špekáčková vyhláška garantuje podíl masa. Ale jen v českých uzeninách | Co jíst | 9. 3. 2012 | - |
Nedostatek vajec nehrozí a jejich ceny postupně poklesnou | Co jíst | 5. 3. 2012 | - |