Pavel Houser

Pavel Houser

Vystudoval obor Výživa a stravování na Fakultě potravinářských a biochemických technologií VŠCHT Praha. Pro server Vitalia.cz sleduje novinky z akademického světa v oblasti výživy a zdraví, vědecká témata, objevy a trendy mapuje také coby redaktor webu Sciencemag.cz.

Nejčtenější články autora

  1. Stres ovlivňuje tělesnou teplotu a vyvolává horečku  13. 11. 2015
  2. Bystrý a silný? Co (ne)umí doplněk stravy GABA  9. 9. 2015
  3. Být zdravý jako trpaslík  8. 3. 2011
  4. Co je horší: pivo na víno, víno na pivo?  14. 5. 2019
  5. Studie se vzácně shodují: kurkumin je málem zázrak  4. 12. 2014
  6. České míchačky: Mezi kreativitou, recesí a bolehlavem  22. 1. 2019
  7. Toxoplasma: co všechno nám provede parazit?  22. 11. 2011
  8. Jaké pivo se pije nejvíce? Inflace ovlivní jeho cenu a spotřebu  1. 6. 2022
  9. Křik ze spánku předznamenává Parkinsonovu chorobu  13. 12. 2017
  10. V ČR se fetuje látka z ropuchy  12. 2. 2019
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).